Eläinten hyväksikäyttö eläinsuojelussa arkipäivää

Nomoremoney

Järkyttäviä on noi kaikenmaailman eläinsuojelukeskukset, joissa ideologia toimii hiukan erikoisesti. Eläimet aivan liian pienissä maaplänteissä, ruoka vegeruokaa myös sekasyöjille ja lihansyöjille, joiden luontainen ruoka olisi lihapainotteista. Lisäksi eläimiä hyväksikäytetään rahankeräyksessä. Toisaalta toiminnan tavoitteena on lopettaa eläintenpito, mutta toisaalta jossei näitä eläimiä siellä olis niin rahahanat sulkeutuis. Lahjoittajille tehdään aina huonoa omaatuntoa jostain puutteesta, johon pitäisi rahaa saada. Samoin eläinten tehtävä on jatkaa sukua ja sekin on estetty leikkaamalla uroseläimiltä pallit pois. Onko luonnonmukaista estää suvunjatkaminen ?Naudat on varmaan eläinsuojelun nimissä nupoutettu eli sarvet tuhottu, onko sarveton nauta luonnollinen ?

Muistakaahan ihmiset, että eläinsuojelu ei ole niin eettistä ja moraalista kuin päältäpäin näyttää. Jopa eläinsuojelukeskusten pitäjiä koskee lainsäädäntö esim. eläinten kärsimyksestä, joten aika monet eläimet lopetetaan tietoisesti, vaikka kannattajille muuta uskotellaan luonnollisen kuoleman muodossa. Samoin ei näitä suojelukeskusten eläimiä mihinkään haudata, vaan päätyvät Honkajoelle raatohävitykseen tai kaatopaikalle kuten muutkin eläimet eläinlajista riippuen. Kysykääpä omasta eläinsuojelukeskuksesta, onko eläimet oikeasti kuolleet luonnollisen kuoleman ja mihin ovat toimittaneet ruhon ? vastaus saattaa yllättää, josseivät valehtele.

Myös animalia on järjestönä mukana ainakin yhden eläinsuojelupaikan toiminnassa, joten on hyvä erottaa myös eläinsuojelu ja aktivismi toisistaan. Et voi tietää lahjoittajana, millaista toimintaa oikeasti tuet.

9

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 24merkkiäonliianlyhyt

      Eläinsuojelukeskus?
      Mikä hlvetti se on?
      Missä sellainen on?

      Trollilla on mennyt taas puuro velliksi.

      Nupotus on keino suojella hoitajaa eli ihmistä, ei itse eläintä, menetelmä keksitty ennen "eläintensuojelijoita".
      Pallit taas leikataan esim. sialta, jottei lihaan tulisi "karjun makua", tai koiralta jotta se olisi helpompi käsitellä...
      Näillä toimenpiteillä ei ole mitään tekemistä eläinten suojelun kanssa, kyse on ainoastaan ihmisten hyvinvoinnista.

      Tuohon eläimen lopettamiseen ja raadon käsittelyyn en edes viitsi kommentoida, koska kaikenmaailman "kettujentarhaajat" saattavat vetää siemenen elimeen...

      Ja kuka torvi lähettää rahaa näille suojelijoille ellei hyväksy heidän arvomaailmaansa?
      Nykyisiä "Eläinsuojelujärjestöjä" voisi kutsua poliittisiksi järjestöiksi kuten KePu. Kok. PerSu. Peta. SosDem. Rkp...

      • usdfusdf-aka-asdfasdf

        sarvet ovat vaaraksi myös muille lehmille kun parsinavettoja ei ole ja muutenkin kesällä kun ovat laitumella.pallit leikataan että ei tule ei toivottua lisääntymistä eivätkä eläimet käy toistensa päälle.
        niillä on hyvinkin paljon tekemistä eläinten hyvinvoinnin kanssa.
        vihernarsismi on pikemminkin sairaus mitä poliittista toimintaa.johan se pohjautuukin suurelta osin hitlerin aikaansaannoksiin ja mitäs hitler tekikään,aivan samoin mitä vihernarsisti tekevät nyt eli yritti määrittää ja toteuttaa näkemyksensä muiden elämässä ei omassaan.


      • usdfusdf-aka-asdfasdf

        "Ja kuka torvi lähettää rahaa näille suojelijoille ellei hyväksy heidän arvomaailmaansa?"
        hyväuskoiset höynäytettävät jotka uskovat esimerkiksi ns eläinsuojelullisista syistä useiden kuukausien ajan samasta sairaasta eläimestä otettuja medialle vuodettuja kuvia vaikka loppujen lopukis kuvien todenperäisyyttä ei voida osoittaa.
        ja ns eläinsuojelullisista syistä nämä kuvat vuodetaan medialle eikä mennä vaikka viranomaisten tykö koska pääasiallinen tarkoitus on mustamaalata kohde että voidaan paremmin ajaa omaa ideologiaa ja sen toteutumista muiden ihmisten elämässä.


      • Ajattelij
        usdfusdf-aka-asdfasdf kirjoitti:

        sarvet ovat vaaraksi myös muille lehmille kun parsinavettoja ei ole ja muutenkin kesällä kun ovat laitumella.pallit leikataan että ei tule ei toivottua lisääntymistä eivätkä eläimet käy toistensa päälle.
        niillä on hyvinkin paljon tekemistä eläinten hyvinvoinnin kanssa.
        vihernarsismi on pikemminkin sairaus mitä poliittista toimintaa.johan se pohjautuukin suurelta osin hitlerin aikaansaannoksiin ja mitäs hitler tekikään,aivan samoin mitä vihernarsisti tekevät nyt eli yritti määrittää ja toteuttaa näkemyksensä muiden elämässä ei omassaan.

        Sarvet ovat vaaraksi niin toisille eläimille kuin ihmisillekin. Siksi eläimet nupoutetaan. Olisipa järkyttävää, kun lapsi menisi liian lähelle sarvipäistä lehmää navetassa ja puskisi sarvillaan lasta. Eläimet taistelevat johtajapaikastaan. Olisipa hurjaa kun vapaana olevat lehmät pihatossa puskisivat toisia heikompia lajitovereitaan. Hurjaa eikä ainakaan nämä kiusatut eläimet viihdy pihatoissa. Onneksi on parsinavetoita, joihin kiusaajalehmät tai kiusatut lehmät voidaan myydä. Jokaisella eläimellä tulee olla mahdollisuus elää pelkäämättä toisia lajitovereitaan.


      • kalhelehmä

        Kivahan sitä on parressa kaulastaan kiinni samoilla sorkansijoilla seistä koko ikänsä, vain kutina kiusaa, kun ei ylety edes kylkeään nuolaisemaan, saati sitten että saiasi kynhyttää jotain rakennetta vasten tai pääsisi karjaharjan rapsutettavaksi, kuten isoissa pihatoissa


      • Ajattelij
        kalhelehmä kirjoitti:

        Kivahan sitä on parressa kaulastaan kiinni samoilla sorkansijoilla seistä koko ikänsä, vain kutina kiusaa, kun ei ylety edes kylkeään nuolaisemaan, saati sitten että saiasi kynhyttää jotain rakennetta vasten tai pääsisi karjaharjan rapsutettavaksi, kuten isoissa pihatoissa

        Kyllä niillä sorkilla kävellään talvellakin yhtä hyvin kuin kesällä. Siis väite, että ovat kytkettyinä kiin n i parteensa koko ikänsä - ei pidä paikkaansa. Lakihan ei kiellä ulkoiluttamasta lehmiä talvella - sorkat pysyvät tosi hyvinä ja puhtaina, kun kävelevät lumessa. Lehmät nauttivat, kun niiden hännätkin harjaillaan. Hoitajakin saa samalla jutella ja kertoilla lehmille juttuja. Siksipä eläimet ovatkin niin kesyitä, että ovat helposti liikuteltavissa paikasta toiseen. Pihatoissa on se ongelma, että niissä pääsee eläimet kiusaamaan heikompia. Tuskin lehmä on hyvinvoiva, jos se ei pääse lypsylle milloin on lypsynaika euikä saa syödäkään eikä juoda toisten puskiessa koko ajan.
        Hyvä parsinavetta on parempi kuin huono pihatto.


    • lihaakiitos

      Helposti on höynäytettäviä nuo vihervassarit. Voiko olla turhempaa toimintaa kuin pitää tuotantoeläimiä, joiden elämällä ei ole tarkoitusta ruokana vaan niitä pidetään vain rahanansainta tarkoituksessa eläinsuojeluaktivismin rahoittamiseksi. Todella kaksinaismoralistista. Paljon kipua ja stressiä eläimille sarvien nupouttamisesta, munien leikkaamisesta sekä väärään ruokavalioon pakottamisesta. Sitten pakotetaan juoksemaan videolla kamera köytettynä päähän vain ihmisten rahallisten tarpeiden takia. Yököttävää toimintaa. Lisäksi eläimiä rahdataan jonnekin helkutin kuuseen laitumelle, kun ei hankita kunnon laitumia elukoille. Siellä eläinparat oman onnensa nojassa vain ihmisen raadollisuuden vuoksi.

    • Uskokoonkenhaluaa

      Just näin. Parilla isolla yhdistyksellä on miljoonia tileillä ja silti kaikkea ruikutetaan. Joillain pienemmillä yhdistyksillä kymppitonneja tileillä ja silti kaikkea ruikutetaan. Sey kerää jäsenyhdistyksiltään jäsenmaksut ja pitää niistä itsellään puolet. Lahjoittaja luulee antavansa rahan sinne oman yhdistyksen tarpeisiin mutta ei tiedä että puolet rahasta pitää sey. Ja sitten taas ne yhdistykset ruikuttaa lisää kun jopa oma kattojärjestö kuppaa puolet jäsenmaksuista.
      Sitten eläimiä pidetään jossain pienissä kopeissa eikä ole ihmisiä seurustelemaan edes vartiksi per päivä per eläin vaan taas vedotaan vapaaehtosiin että ne tulis. Tai pidetään niitä eläimiä jossain sijaiskodeissa joissa on jo ennestään monia eläimiä. Rahaa ja mainetta ja politikointia näissä tuntuu kaikissa olevan ja ihmiset uskoo.

    • Helvetinmuslimit

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe