Uusia "kemijärviläisiä"

KAMALAA2

56

874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • progzi

      Tampereella on mahoton Oulussa vielä enempi "pakolaisia, MUTTA naamaripäisiä ei yhtään.
      En usko ennenkuin näen kemijärvellä.

    • maalikylästä

      Nyt tarvitaan nitroja.

    • AijAii

      Tuuliviiri tyypit äänesti JAA, koska eivät ymmärrä tekemisiään muutenkaan. Kiiltokuva maineestaan ovat tarkkoja. pelkäävät rasistin leimaa. Epävirallisesti puhuvat toisin ja tietoisesti valehtelevat, asiaa naamakkain kysyttäessä. Selkärangattomia, ketkuja, YÖK!

      • HaveAGoodDay

        Kun neljä henkilöä kättelee toisiaan, kuinka monta käden puristusta tapahtuu?
        Kysymys suvakeille.


    • Ter.tuloa.kievariin.syöm

      Mistä vitusta tietää kuka kaapun takana majailee. KEMIJÄRVI ON RAPPIOLLA! Kyllä talous lähtee nousuun.

    • KOTOUTETAANhehhe

      Suomalaisella poikasella kaapu päällä johan perkele poliisit olivat heti kimpussa.

    • sierjeg

      Jos Kemijärvellä on noita "hettamokia" en ikinä enää sinne mene,vaikka olen siellä syntynyt! Kuka uskaltaa kulkea missään kuka tietää mitä kaapun alla on ! jos Suomessa on lupa yleisillä paikoilla kulkea noin ,silloin on menty liian pitkälle, toiset maat kieltää tämän . Suomi antaa kaikki kohta on sharialaki joka päätää??

      • AukoAakkola

        Ottakaa fotoja ja sitten facebookiin!


    • ootellaan

      Mikä estää laittaa kommandopipoa päähän Uitossa asioidessa.

    • levitykseen

      Kamerakännyt taskuun ja kuvaamaan!

    • Muistuttavatpyöveliltä
    • TAKINKÄÄNTÄJÄ4

      terveisiä Taiteilianiemeen!

    • Ainakin_on

      Hyvä teillä mielikuvitus siellä on. Onko kukaan teistä edes kosaan nähnyt "huoutettua" maahanmuuttajaa.

      • järkyttävää

        Yhen kerran ja toivottavasti viimeisen kerran! Ei sovi sivistyneeseen maahan.


    • aonaabonbee
    • oonse

      Oonse hyvä kauppa tuo lid.

    • seonmoro99

      Aletahan Nurmikumpua haukkumahan ylläpito ei korvaansa loksauta.

    • Kaapumummot

      13. marraskuuta 2015 ·

      Huomenta Suomessa eilen torstaina 12.11. Enbusken ohjelmassa puhuttiin musliminaisista todella epäkunnioittavaan sävyyn. Musliminaisille, heidän pukeutumiselleen ja älykkyydelleen naurettiin, ja tapa, jolla heistä puhuttiin oli todella rasistinen ja loukkaava. Enbuske mm. käytti musliminaisten asusta ilmaisua ”hemmetin musta kaapu” ja väitti, ettei kukaan sitä vapaaehtoisesti käytä. Vieraana ollut Lenita Airisto puolestaan väitti, etteivät musliminaiset tunne Koraania sekä oli sitä mieltä, että afrikkalaisen seitsemän lapsen äidin, jolle me olemme antaneet maan, mahdollisuuden kouluttautua sekä lapsilisät, tulisi ”joustaa” ja ottaa huivinsa pois saadakseen töitä - onhan hän sen meille velkaa.

      Tahdommekin nyt puhua musliminaisten puolesta, kun sanomme, ettei meitä kukaan ole pakottanut yhtään mihinkään. Enbuske voisi kysyä joltain ”mustaan kaapuun” pukeutuneelta naiselta asiasta, ennen kuin antaa omia ennakkoluuloihin perustuvia mielipiteitään. Myös ohjelman vieraat, Lenita Airisto ja Jari Keränen, puhuivat todella epäasiallisesti musliminaisten asuista. He naureskelevat röyhkeästi musliminaisten huiveille ja abayoille ja pohtivat, miten tämänlaisilla vetimillä pystyy esimerkiksi jalkapalloa pelata. Airisto vielä toivoi Naisunionin opettavan naisille, mitä Koraanissa puhutaan. Rouva siis toisin sanoen pitää musliminaisia täysin tietämättöminä omasta uskonnostaan, mikä on todella röyhkeää. Me tunnemme uskontomme ja tiedämme, että Koraani kyllä käskee naisia peittämään itsensä. Jos joku päättää olla tekemättä näin, se on hänen ja hänen Luojansa välinen asia, eikä häntä tule tähän pakottaa. Huivi ja abaya eivät kuitenkaan estä meitä urheilemasta! Mekin Numussa olemme järjestäneet naisille omaa urheilutoimintaa, esimerkiksi juurikin Airiston mainitsemaa jalkapalloa. Me voimme ottaa huivimme pois tilassa, jossa on vain naisia ja olemme täysin tyytyväisiä tällaiseen järjestelyyn.

      Tahdomme myös sanoa, ettei yhdelläkään ihmisellä ole oikeutta pakottaa meitä ”joustamaan” ja ottamaan huiviamme pois saadaksemme töitä. Jokaisella ihmisellä on oikeus pukeutua juuri haluamallaan tavalla. Se, että joku ei saa töitä huivinsa takia, on sekä laitonta että syrjintää ja rasismia puhtaimmassa muodossaan. Meidän tulisi tehdä töitä näiden asioiden ehkäisyn eteen eikä edistää ja tukea niitä! Ei kai kukaan tee työtään yhtään sen paremmin ilman huivia? Ei ihmistä voi käskeä luopumaan vapauksistaan ja oikeuksistaan työpaikan vuoksi. Ei kai rouva Airistokaan riisuisi vaatteitaan tai vaikkapa ajaisi hiuksiaan pois työn vuoksi? Musliminaiset Suomessa kouluttautuvat ja työskentelevät siinä missä kaikki muutkin uskonnollisesta pukeutumisesta huolimatta. Meidän Numunkin musliminaiset ovat opiskelevia ja/tai työssäkäyviä, eikä huivi ole meille esteenä.

      Myös Enbuske oli Airiston kanssa samoilla linjoilla ja lopetti keskustelun sanomalla, että oleminen osana yhteiskuntaa vaatii paljon uhrauksia. Saanemme kysyä, miksi? Meillä täällä Suomessa on todella paljon muslimeita, jotka ovat täydellisesti sopeutuneet osaksi suomalaista yhteiskuntaa, vaikka pukeutuvatkin eri tavalla. Myös täysin suomalaisia muslimeja löytyy paljon. Yhteiskunnassa pärjääminen riippuu käytöksestä, eli siitä, mitä meillä kaikilla on päämme sisällä eikä päämme päällä. On täysin absurdia vaatia ihmistä muuttamaan täysin identiteettiään voidakseen ”sopeutua”. Eikö yhteen yhteiskuntaan mahdu erinäköisiä ihmisiä?

      Meidän unelmanamme onkin maailma, jossa kaikkien ei tarvitse näyttää samasta muotista valetuilta. Maailma, jossa kaikilla on oikeus omaan identiteettiin ja myös sen näyttämiseen ulkoisesti ilman pelkoa rasismista ja syrjinnästä.

      Toivomme, että Mtv3 miettisi tarkemmin, mikä heidän asenteensa on Suomessa esiintyvään rasismiin ja islaminvastaisuuteen. Onko kanavan tarkoituksena lietsoa rasismia ja syrjintää? Nämä ovat asioita, joita vastaan meidän kaikkien tulisi taistella, jotta tästä maasta saataisiin parempi paikka. Toivomme, että viestimme otetaan vakavasti vastaan ja toivomme myös, ettei meidän tarvitse enää kuulla tuollaista puhetta muslimeista teidän ohjelmissanne.
      Kiitos

      ‪#‎MTV3‬ ‪#‎HuomentaSuomi‬ ‪#‎TuomasEnbuske‬ ‪#‎LenitaAiristo‬ ‪#‎JariKeränen‬ ‪#‎Huivi‬ ‪#‎MustaKaapu‬ ‪#‎OmastaTahdosta‬
      On kyllä viisas ihminen tuo:LENITA!

      • Eikaapuja

      • ElaS2

        Miksi pitää hiukset peittää? Pukeutua kaapuihin. Burka on vitsi. Epärehellistä käyttäytymistä avoimessa yhteiskunnassa.


    • Rätitkuuluuhaaroihin
      • suvakitpoistaneet

        Ei se näy, eipä tietenkään.


    • Iemelä.Eikko

      Uutisissa tänään: Kemijärvi haluaa lisää kiintiöpakolaisia, Tornio, Simo eivät.

      • Kikkarainen

        Suomen rintamakarkurit vietiin saunan taka.


    • mielenrauhaa7

      Kemijärviläiset! Tehkää töitä, että voitte elättää tulevat siipeiliät! Opettakaa Yhteismetsän risukoiden siistimistä, vanhuushoito/lapsien en suosittele. Varsinkin lapset voivat traumatisoitua. Kaupungin muihin hommiin sopivat mainioisti, ei haittaa naamarikaan.

    • kamera-käy

      Yle ykkönen suoltaa taas paskaa, Syyrian pakolaisista.

    • buuaahaha

      Melekonen käsikirjoitus

      • vewa

        Pojilla mielessä ainoastaan blondit, oi voi tärkein asia Ruotsiin pääsemiseksi.


    • Kukatilasi
      • LiiAinnoissaan

        Tervetuloa sanoo Kikkarainen.


    • Aivopesuakansalle

      Radiosta yleltä:täyttä paskaa tulee!
      Syyrialaisia pakolaisia muka kotoutetaan.
      Miten yli 30-maasta tulevat ovat kaikki syyrialaisia?

    • STTuutiset

      Autoja poltettiin perjantaina aamuun asti Västeråsissa ja Rinkebyssä otettiin kivetkin käyttöön
      Ruotsin viranomaisten voimattomuus maahanmuuttajien edessä tuntuu enemmänkin jonkinlaiselta sotatilalta.



      Rinkeby

      Västeråsin poliisi sai ensimmäisen hälytyksen 23:15 aikaan perjantai-iltana. Tomtakorsetin valtatie 56 a Västeråsin sekä Salan välillä paloi auto. 00:30 aikaan lauantain puolella poltettiin auto Drottninggatanilla, Kungsörissä.

      Autoja paloi Västeråsissa useita. Västeråsissa saatiin hälytys 2:45 aikaan auton palaessa tiellä Vallbyssä. 4:30 aikaan paloi jälleen auto. Tällä kertaa Norrby Streetillä Malmabergissä. Toisessa palossa vaurioitui kaksi muuta autoa.

      Poliisi epäilee kaikkiaan neljänautopalon sytytetyn tahalllaan. Kukaan ei ole pidätettynä ja poliisi näyttää jälleen epäonnistuneen kansalaisten omaisuuden suojelemisessa.

      Västeråsin poliisi on vaitonainen, kuten ruotsalaisilla poliisileilla ympäri maata on tapana.

      Rinkeby

      Tukholman pahamainen maahanmuuttajien hallitsema kaupunginosa Rinkeby leimahti jälleen ja alkoi auton poltolla Rinkebyn keskustassa. Poliisi saapui paikalle 22:30 aikaan perjantai-iltana. Pallokunnan tullessa sammuttamaan autoa, heitä kivitettiin. Myös poliisi sai kivitystä osakseen Tukholman poliisin mukaan.

      Tukholman poliisi kuvaa esikaupungissa ollutta tilannetta “yhteiskunnalliseksi levottomuudeksi”, joka vaati useita partioita paikalle. Poliisi ennakoi myös maahanmuuttajien mellakoita ja useat poliisipartiot miehittivät SEB -pankin pääkonttorin alueen Rissnessä.

      Lähteet: Friatider, Friatider
      http://static.uberuutiset.fi/uploads/2016/05/rinkeby-oro-2.jpg

    • Synkältänäyttää

      Massamaahanmuuttoa kannattavat vihreät tähtäävät valtapuolueeksi
      YLE:n omien salaisten tutkimusten mukaan vihreät ovat parhaissa kannatuslukemissaan koskaan, mutta mitä vaihtoehtoja kansalla on? -kirjoittaa Uber uutiset.

      http://static.uberuutiset.fi/uploads/2016/05/nimetön.pngssssdferr.png
      https://youtu.be/kzFLZ412Vk0
      Vasemmisto on ollut taasen erittäin näkyvässä roolissa mellakoidessaan väkivaltaisesti kaduilla vaatien massamaahanmuuttoa sekä anarkiaa.

      • tuuliviiri7

        Lyökö Eikolla pää tyhjää?


    • mitävittua888
    • mielenrauhaa7

      Naurattaa kattoa Wallander sarjaa, koska se on mennyttä aikaa, nyt Ruotsi on aivan muuta, sielä wallardeilla ei ole minkäänlaista valtaa.

    • damoi

      Ählyt pitää kotiuttaa,ei kotouttaa.

    • Naamatesiin

      http://static.mvlehti.net/uploads/2016/05/Niqab.jpg
      Lapsenko pitää tottua pelkoon ja mustiin kummituksiin?
      Tuohtunut äiti otti yhteyttä MV:n toimittajaan ja pyysi, että ottaisimme esiin tämänkin monikulttuurin tuoman epäkohdan. Sillä näissä ongelmissa, joiden kanssa vanhemmat on pakotettu taiteilemaan, ei tosiaankaan ole kysymys yksittäistapauksista.


      Jopa aikuista pelottaisiNiqab

      Helsinkiläinen kolmasluokkalainen tyttömme ei kielivalinnan takia käy omaa lähikoulua. Tänä lukuvuonna opettelimme koulumatkan kotiin Töölöstä bussilla. Nyt syksystä alkaen Tullinpuomin HKL:n bussipysäkillä linjalla 58,on iltapäivisin suuria naislaumoja,jotka ovat pukeutuneet mustiin, jopa kasvot peittäviin kaapuihin.Töölön urheilutaloa ja uimahallia käyttävät turvapaikanhakijamiehet odottelevat samalla pysäkillä myös kyytiä.

      Tyttömme on hento ja pienikokoinen,mutta muuten sosiaalisesti reipas ja avoin. Nyt lapsemme ei enää uskalla tulla koulusta kotiin,koska pelkää kovalla äänellä huutavia kaavutettuja naisia. Viimeisin bussimatka oli taittunut niin,että tytön viereen oli istunut mustalla niqabilla kasvonsa täysin peittänyt nainen.

      Tässäkö on kantasuomalaisten veronmaksajien oikeus

      Koska me vanhemmat emme voi olla joka päivä hakemassa lastamme koulusta,ajaa ukki 30km päästä Tuusulasta viemään lapsemme kotiin. Ajoa ukille tulee koulukyyditsemisestä n.70 km.

      En aio varata tytöllemme aikaa koulupsykologille “kohtaamaan pelkojaan”, ja ei, en aio opettaa hänelle,että tämän pukeutumisen pitäisi olla mitenkään normaalia Suomessa.

      t.Vihainen äiti

      T5/MV
      [email protected]

      100% €200 asti 10 RealSpinniä Jack and the Beanstalkiin Bonuskoodilla: INSTA1

      • BurgakieltoHeti

        Kaapun takana voi olla mies, hanskat, kengät ja kehonkieli? Amerikan sotilaat saivat tapettua isin kuuluvia kun pukeutuivat burkaan.


    • oliko.vale

      En ole nähnyt kuvia kempan naamari-akoista.

    • eiuskoennenkuinnäkee

      Varsitie 10 on nähtävyys. Rääsyjä roikkuu niin parvekkeella kuin ikkunoissa.

      • Nahtavaa

        Son hienoa ja valot palaneet huoneistoissa yötä päivää koko talven ja vieläkin. Joku laittanut päälle eikä tuu sammuttamaan. Olen alkanut harjoittelemaan kotona mogadishu-kävelyä😋, selkä suorana pää pystyssä, takapuoli joka askeleella siirtyy puoli metriä paikasta toiseen. On leuhkaa meininkiä. Ihailen oikeasti miten nainen osaa kävellä ylpeästi. Lapsi itkee ja huutaa käsipuolessa, mutta kun poikalapsi ei sitä sovi komentaa eikä puuttua mitenkään. Siinä se huutaa, mitä lie.Tässä sitä mennään. Mistä noita hienoja huiveja vois ostaa? Perkele että kattois ukkokin joku päivä töistä tullessaan. Jumankavita että nainen voi olemuksellaan ja liikkeillään osoittaa mitä luulee olevansa, ei tarvi Koivuniemellä tulla minihameessa pyllistelemään nokan eteen osoittaakseen mitä on mieltä(niinkuin minulle on tehty).Hienoja naisia on eri kulttuureissa erilaisin keinoin, toiset kävelee nokka pystyssä ja toiset tulee pyllistelemään perse pystyssä. Mielenilmaus joka tapauksessa.Kyllä mogadishu kävely on minusta hienompaa. En ole pyllistelyn kannalla. Aina oppii kun uutta näkee. Paitsi että vieläkin yritän analysoida niitä ilmeitä joita sain afgaanimiehiltä ?pyllistellessäni kukkapenkissä kadunvarressa.Zimbabwe pullistuma( ei kun silmät pullistui), pää alaspäin kääntyi, katsottiin vaivihkaa, vaikka ei olis haluttu nähdä? Kuvittelen että jos Afganistanissa, kivityskuolema.Ei nämä ole tästä maailmasta.Syövät ja paskovat ja that's it?. Työpaikan osoitus on rangaistus?.Häväistys? Ei voi tietää, on meitäkin moneen junaan ja asemallekin.Mitenkähän me pidettäisiin niitä hyvänä etteivät vain lähtis pois täältä kempasta? Ei me saada niistä insinöörejä, astronautteja eikä lääkäreitä, jos ei saada koulutusta järjestettyä tänne, tai no niin ehkä keksitään keinot.Rahaahan meillä on. Ilmeisesti on ylimääräistä.Että voi mogadishu naiset kävellä ylpeitä.


    • suomentulevaisuusko

      Uimarannalla matut ihmettelevät monttu auki vähäpukeisia naisia. Omat naiset tais
      televat isistä vastaan.

    • suvakkimorsia

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe