Samsung Tab S 10.5 lasikalvosuoja

TietääköJoku

Löytyykö jostain Suomesta Samsung Tab S 10.5 -tablettiin lasisuojakalvoa esim. Screenor-näytönsuojalasia kuten Applen iPad Air 2:lle löytyy?https://kauppa4.dna.fi/DNA-Open/Lisälaitteet-ja-tarvikkeet/Screenor-näytönsuojalasi-Apple-iPad-Air-2--tabletille/p/UA00110

Nuo näytönsuojalasit on muovikalvosuojiin verrattuna todettu niin paljon paremmiksi mm. Huawei Honor 7 -puhelimissa, että muovikalvosuojia ei edes viitsi harkita enää. Sormenjäljet, ilmakuplat, kirkkaus sekä kesto on muovikalvoissa olleet ongelmia, lasisuojakalvo tuntuu kuin laitteessa olisi vain sen oma näyttölasi.

7

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • T800jaT805
    • Merkilläonväliä

      Lasikalvonsuoja? Outoa, minulla on huippu tabletti jonka pinta on muovia,näyttö tarkka eikä sormenjäljet juuri tartu.

      • kalvolasila

        Jonka päälle voit laittaa lasikalvon, tai lasin siis.


      • MaksoiItsensä

        Tyttären Honor 7 -puhelin tippui asfaltille ja panssarilasikalvo meni ylhäältä ja alhaalta useille säröille, mutta puhelimen näyttö säilyi ehjänä, tuli 17 €:n panssarilasikalvo pallljjjoon halvemmaksi kuin uusi näyttö.


    • Roskaane

      Ei niillä mitään tee, irtoaa aika altayksikön osittain niin että tulee rumia ilmakuplia ja siistiksi et saa vaikka peset.

      • TodellaToimiva

        Höpö, höpö. Panssarilasikalvon laitossa kun käyttää mukana tulevaa kahta kohdistustarraa, jotka ensin liimaa lasin reunaan ja toisen puolen laitteeseen kiinni niin että lasi on kohdistettu tarkasti paikalleen, ja sitten ottaa tabletin-puoleisen suojamuovin pois ja antaa lasin tippua tabletin näytön päälle, niin kohdistuu tarkasti oikein.

        Kannattaa laittaa esim. kylpyhuoneessa jossa on ensin kylmällä vedellä suihkuhanasta antanut jonkin aikaa suihkuta vettä, joka sitoo ilmassa olevan pölyn tiputtaen sen maahan, ettei lasin ja näytön väliin leijaile pölyhitusia, hiuksia ym. Sitä ennen ei sitten kannata pöllyttää kylpyhuoneen pyykkiä ym. kodin tekstiilejä.

        Panssarilasikalvo ei jätä muovikalvojen tapaan ilmakuplia, vaan jos niitä jää, niin ne saa suojalasia painamalla kaikki pois, ja suojalasia ei edes huomaa sen jälkeen ja tuntuma on sama kuin ennen.

        Lasi kannattaa noilla kohdistustarroilla tosin kohdistaa kerralla oikein ja katsoa ettei tilassa todellakaan leijaile pölyä näytön ja lasin väliin, sillä lasikalvon irrottaminen ja uudelleenlaitto jättää helposti irrotusreunaan vaaleamman läiskän, koska lasi ei enää uudelleen laitettaessa irrotuksen jälkeen mene yleensä aivan ilmatiiviisti reunoista kiinni, liimautuu silti niistäkin kohdista kuitenkin kunnolla. Tulos on tosin sillonkin usein parempi kuin muovisuojakalvon tapauksessa, jossa keskelle ja reunoille saattaa jäädä ilmakuplia jo ensimmäisellä asennuskerralla.

        Joka tapauksessa iskunkestävän panssarilasin laittaminen tablettiin tai älypuhelimeen muovikalvon sijaan antaa alkuperäisen tuntuman ja myös näytön kirkkaus säilyy täysin entisenä, eikä sormenjälkiä tule samalla tapaa kuin muovikalvoon. Suosittelen ehdottomasti ja olenkin laittanut sekä Applen Air2 että Samsungin Galaxy Tab S -tableteihin ja Honor 7 älypuhelimiin. Hintakin panssarilasikalvolla ja muovikalvolla on suunnilleen sama, kuten myös niiden paksuus.


    • Mitäänmuovialaittaisi

      Sonyn tabletissa näyttö 2k on lasikalvo ja siinä joku suojapinta jo ostettaessa. Eikä edes huomaa. Ei ole mitään jälkiä pinnassa,sormenjäljet tms ei juuri tartu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe