Onko tänne saatu viimeinkin hyvä mode?

Nyt-on-hyvä-mode

Melkein kaikki palstalle kuulumattomat viestit/viestiketjut on poistettu. Vähän useammin vielä voisit käydä poistamassa, edes kerran vuorokaudessa. Maahanmuuttoon liittyvät viestit eivät kuulu tälle palstalle. Ei myöskään uskontoon liittyvät, eikä myöskään rikoksiin liittyvät. Myöskään sivullisten kommentit monikulttuurisissa suhteessa olevista ei kuulu tänne. Jos jotain vituttaa monikulttuurisessa suhteessa olevat, niin tämä ei ole paikka asiasta valittaa.

26

607

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raaka__Watson

      Jännä juttu kun en ole vielä nähnyt yhtäkään kirjoitusta ensimmäistäkään uskontoa vastaan. Samoin on monikulttuurinen suhde hakusessa, mitä nyt jokunen aasialais-suomalainen suhde löytyy. Loppu on suomalaisten naisten suhteista muslimien kanssa. Koska islam ei ole uskonto ja koska muslimeilla ei ole mitään kulttuuria niin jorinat niistä ovat pelkkää typerää propagandaa.
      Onneksi on saatu aikaan se että näitä muslimien patjoja vituttaa oma olemassaolo

    • PecosBill

      Iloitseminen oli ennenaikaista. Palstan pohjasakka saa edelleenkin kirjoitella epäasiallisia viestejä. Ei ole vähään aikaan poistettu mitään, vaikka on monia ketjujakin, jotka ansaitsisi poistaa.

    • Rin-tin-tin-

      "Suksi suolle tyhmä akka,nuo on palstan fiksuimmat." En ole tyhmä akka, vaan fiksu mies, joka haluaisi, että täällä kirjoitettaisiin monikulttuurisista suhteista. Sitä häiritsee se, että nämä muutamat älykääpiöt kirjoittelevat tänne aivopierujansa. Ylläpitokin on saamaton. Jos näiden häiriköiden viestit poistettaisiin nopeasti, niin ehkä tänne sitten tulisi kirjoittajia, joille tämä palsta on tarkoitettu. Sitä ei ole tarkoitettu em. luusereille, joiden viestit eivät ole kiinnostavia. mutta ymmärrän ylläpidon pointin. Mitä enemmän tulee viestejä ja klikkauksia, sitä enemmän tulee mainosrahaa. Ei ole väliä, onko viestittely asiallista ja kiinnostavaa. Riittää, että tulee klikkauksia ja mainostuloja. Joten jatkakaa te reppanat vain, joilta musulmaani on vienyt naisen. Jore nyt ensimmäisenä tulee mieleen.

      • fhjkl

        Eihän ne ole mitään aivopieruja, vaan kylmiä totuuksia,mitä nämä mainitut kirjoittaa. Eikä se ole häiriköintiä jos sanoo totuuden.Häiriköintiä on nämä hoitoon meno ja puolison menetys kirjoitukset,,kertoo kyllä tyhmästä.ihmisestä. , .


    • erkki-eräs

      täytyyhän siihen ulkomaalaisvihaan joku syy olla. Mikä muukaan se voisi olla, kuin puolison menetys, tai uhka sen menetyksestä? Vihapuheet ovat sääntöjen vastaisia, mutta mode ei niistä välitä.

      • sinäpäsensanoit

        No siinä siis selitys miksi muutama palstan akka on solvailut aasialaisia naisia täällä vuosi kausia. Katkeruus, oma riittämättömyyden tunne, sen suuren rakkauden menetys, mustasukkaisuus, ja parasta ennen päiväyksen saapuminen siinä syyt.


    • Eräkettu

      Kuule kertokaapa yks asia jostain muslimista/afrikkalaisesta joka on noin niinkuin teän mielestä hieno juttu...

    • Sousäd

      On vaan saatu virkaan pätemishaluinen ei minkään alan asiantuntia. Tällaisilla keskusteluareenoilla voi toteuttaa vaikuttamiskiimaansa, kun millään oikean elämän saralla ei siihen ole kyennyt.

    • yes-box-holirei

      Liian harvoin mode käy siivoamassa valheellisen MV-lehden linkityksiä ja sitä seurannutta toisten solvaamista ja valehtelemista. Nythän niitä on taas poistettu, mutta vahinko on ehtinyt jo tapahtua. Monikaan, jolla on monikulttuurinen suhde, ei halua viestitellä tänne mitään huomattuaan, että täällä vain katkerat naista vaille jääneet miehet solvaavat suomalaisia naisia, joilla on monikulttuurinen suhde. Minusta pitäisi laittaa kuukaudeksi kerrallaan kirjoituskieltoon jorezx, Raaka Watson, thug-disposal, rasism-disposal ja eräkettu.

      • hmmmmmmmmm

        Eikä unohdeta sitä pahinta rikollista, joka solvailee aasialaisia naisia täällä, mutta sehän onkin jo hoidossa ja nimi selvillä kohta.


      • Raaka__Watson

        Kerrohan miten muka toteuttavat? Minut on bannattu monesti mutta kun oma tietotaito on ylläpidon vastaavaa korkeampi niin aina olen jatkanut kirjoittamista. Sitäpaitsi koskaan en ole kirjoittanut mitään mitään mikä oikeuttaisi bannin.


      • Raaka__Watson

        Joko siellä on muka hamekelit? En tiedä kun en jaksa moista triviaalia asiaa seurata.


      • yes-box-holirei
        Raaka__Watson kirjoitti:

        Joko siellä on muka hamekelit? En tiedä kun en jaksa moista triviaalia asiaa seurata.

        Mikäs nyt on, kun ei nukuta? Kovin jaksat kuitenkin tänne palstalle kirjoitella. Täällä on ollut paljon hellepäiviä ja naiset kulkeneet roiskeläpissä, tai pakarat paljastavissa shortseissa.


      • TuolleVoiOllaTarvetta

    • tupauuno

      Ei nuo modet ainakaan pysty pitämään poissa noita rahapelien mainostajia.

    Ketjusta on poistettu 36 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe