Suomen kohtalo

RR-ÖÄ

Jos Venäjä olisi onnistunut miehittämään Suomen, niin Suomalaiset ei olisi helpolla päässy. Edessä olisi ollut etniset puhdistukset, joukkoraiskaukset, joukkomurhat, kidutukset, ryöstöt ja pakkovenäläistäminen. Elintasosta ei voi sen jälkeen edes haaveilla.

19

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yyber.alles
    • VeiVei

      Venäjä olisi halutessaan voinut miehittää Suomen. Ja voisi sen tehdä halutessaan nytkin.

      • jlhjkfsa

        Venäjä halusi talvisodassa miehittää Suomen, mutta ei siinä onnistunut.

        Ei se siinä onnistuisi nytkään. Meillä on Euroopan laajin reserviläisarmeija, ja aseita tulisi yhtenä virtana lännestä, jos Venäjä hyökkäisi. Jos Venäjä ei pärjännyt afgaanien rääsyläisarmeijallekaan, niin miten se Suomelle pärjäisi...


      • VenäjänTiltunKosteaUni

        Venäjä yritti sodassa vallata/miehittää Suomen kahdesti eli vuonna 1940 ja 1944. Kumpikin yritys epäonnistui!

        Voisi Venäjä toki yrittää sitä nytkin, mutta kun maailmassa on näennäinen rauhantila noiin aiheettoman hyökkäyksen poliittinen hinta olisi uskomattoman korkea!

        Lisäksi Suomella on suhteellisen vahva armeija, joten kysymys ei olisi mistään läpihuutojutusta!


      • qwqwqwqwq

        Tuskin sieltä mitään maahyökkäystä tulisi, antautukaa kehoitus. Yksi keskimatkan ohjus Helsinkiin, niin Suomi antautuu, eikä jää odottelemaan, mihin seuraava.


      • Vuoroin..Vieraissa

        Suomi kesti vuonna 1944 kolme suurpommitusta Helsinkiin eikä tuntunut missään!

        Fantasiasi ovat aika lapsellisia! Mitä luulet, että maailmalla reagoitaisiin kun joku ääliö ampuu provosoimatta ohjuksen Helsinkiin?

        Mikä estäisi Hornettia laukaisemasta vastineena risteilyohjusta Moskovaan?


    • sdfghjklölkjhgfd

      Suomi olisi päässyt pitkässä juoksussa helpommalla, jos venäläiset olisivat miehittäneet maan. Nyt on rajat auki ja tänne virtaa muslimeita, terroristeja, rikollisia, loisia, väkivalta ja kansakunnan hajaannus on tulevaisuutta. Näin ei olisi käynyt, jos olisimme osa venäjää.

      • isänmaan_asialla2

        Venäjällä on muslimeja, terroristeja, rikollisia, loisia, väkivaltaa ja kansankunnan hajaannus on Venäjän tulevaisuutta. Vai tapahtuvatko nämä asiat Putinin tahdosta ja sallimuksesta?


      • VoiMiehityksenIhanuutta

        Jos Venäjä olisi miehittänyt maan niin mityä olisi seurannut?

        Antony Beevor:

        Suomessa ainakin vanhemmat ihmiset tietävät kertomattakin, miten Suomen olisi käynyt, jos rintama olisi murtunut keväällä 1940 tai kesällä 1944.
        ”Me tiedämme, mitä Virolle, Latvialle ja Liettualle tapahtui, ja Suomen kohtalo olisi epäilemättä ollut paljon, paljon pahempi”, Beevor sanoo.
        ”Talvisodan nöyryytys oli venäläisille todella raskas. Kun siihen lisätään Suomen rooli Leningradin piirityksessä, armeijalle olisi varmasti annettu vapaat kädet Suomessa. Kosto olisi ollut hirveä.”


        Eversti S.Ahto kertoo:
        "Hyvää ei luvannut Suomelle vuoden 1941 neuvostopropagandakaan, joka sekin tavallaan heijasti maan johdon tahtoa. Neuvostoliiton myöhempi pääministeri Nikolai Tihonov julisti suomalaiset saksalaisiakin pahemmiksi rikollisiksi.
        Juuri suomalaiset, jotka toivoivat Leningradin pyyhkimistä maan päältä, olivat yllyttäneet saksalaiset piirittämään kaupunkia. Mitään myönteistä ei suomalaisissa Tihonovin mukaan ollut, vaan he olivat salamurhaajia, luonnon kurjia lapsipuolia, järjettömiä ja mielisairaita.


        Koska Leningradin valtaus ei ollut heille onnistunut, he olivat raivonneet Karjalan kannaksen rauhallisen neuvostoväen seassa tavalla, “joka asetti varjoon alhaisuudessaan, julmuudessaan ja terrorissaan jopa Gestapon julmimmat miehet”.

        Niin sanottu valtiollinen erityiskomissio julkaisi kesällä 1944 kommunikean, jossa suomalaisfasistisia maahantunkeutujia syytettiin mitä raskaimmista rikoksista.

        Neuvostopropagandit olivat siis paiskineet töitä stahanovilaisella innolla saadakseen soldaattinsa näkemään kaikenikäiset suomalaiset "fasistisina petoina".

        Kun 150 000 suojeluskuntalaista olisi ammuttavina, ja kymmenet tuhannet lämmittämättömissä härkävaunuissa matkalla Siperian vankileirien saaristoon, jäljellejääneet -naiset, lapset ja vanhukset- olisivat jakaneet miljoonien saksalaisten ja itäeurooppalaisten naisten ja lasten kohtalon. Tämä oli meille suunniteltu tulevaisuus.

        Venäläisiä ei pysäyttänyt mikään: 80-vuotiaat mummot ja 10-vuotiaat tytöt, vaikeasti vammaiset, kaikki naispuoliset asukkaat. Raiskaukset tapahtuivat mitä vastenmielisimmillä tavoilla. Venäläiset jahtasivat naisia jo päivisin ja öisin he tunkeutuivat asuntoihin rikotuista ikkunoista tai sisään potkituista ovista, jopa kattojen kautta, ja syöksyivät sitten onnettomien naisten ja tyttöjen kimppuun, yleensä vielä aseitaan käyttäen.
        Yleensä venäläiset tunkivat pistoolinpiipun kauhistuneiden uhriensa suuhun. Yleensä kävi niin, että jos uhrin naisellinen olemus oli tavallista kiinnostavampi, venäläiset ensimmäistä raiskaajaa seurasi useampi, -kukin vuorollaan. ...


    • Karjalaispoika

      Kun me suomalaiset asetuimme aseelliseen itsepuolustukselliseen vastarintaan 30.marraskuuta v.1939, niin Stalin joutui suureksi ihmetyksekseen havaitsemaan, että Suomen kohdalla ei "maan haltuunotto" sujunutkaan samalla tavalla kuin Baltiassa. Talvisota aiheutti Stalinille syvällisen antipatian suomalaisia kohtaan. Olihan se aivan tavatonta, että vähäpätöisellä muutamamiljoonaisella kansalla oli otsaa asettua vastustamaan Stalinin tahtoa! Meille olisi käynyt todella huonosti, jos CCCP-mahti olisi Suomen miehittänyt.

      Myöhemmin sodan aikana (meidän ajanlaskumme mukaan siis jatkosodan aikaan) Stalin keskustelu kenraali Ivan Konevin kanssa ja siinä yhteydessä tuli esille myös suomalaisten "kohtalo". Konev kertoo tapaamisesta muistelmissaan. Stalin oli lausahtanut: "Suomi on liian hyvä maa suomalaisten asuttavaksi". Tavalliselle suomalaisrahvaalle Stalinilla oli jo suunniteltuna uusi sijoituspaikka itäisessä Siperiassa Lena-joen alueella ikiroutamaisemissa.

      Suomalainen sivistyneistö ja upseeristo olisi eliminoitu niskalaukausmenetelmällä niin kuin puolaisillekin kävi. Itse asiassa puolalaissivistyneistön ja -upseeriston teloituksilla "tehtiin tilaa" suomalaisille. Jatkosodan lopputapahtumat sitten kesällä 1944 kuitenkin saivat Stalinin taipumaan aselepoon. Silti hänellä oli edelleen päämääränä Suomen bolshevisiointi sodan jälkeen esim. Tsekkoslovakian tapaan. Huonosti olisi meille suomalaisille käynyt siinäkin tapauksessa kuten Baltian maitten väestökarkotukset osoittivat. Kansojen siirtelyn joutuivat kokemaan myös Krimin tataarit ja Tsetseenit.

    • Pikku_korjaus

      Pessimistisyytesi on saavuttanut jo megaloMAANISETmittasuhteet. Ei kaikilla noin huonosti menisi sittenkään. Kyllä meillä on aina jormaollilat sun muut jotka olisi oligarkkeja ja Suomen syöjiä tuossakin skenaariossa.

    • j-o-o

      Aloittaja on oikeassa. Noin kävi kaikissa Neuvostoliiton miehittämissä maissa, miksi Suomi olisi ollut poikkeus?

    • TiltuistaTyhmin

      Niin? Ven'j'n miehityksen takia Itä-Euroopan maissa kymmenet miljoonat joutuivat kahden sukupolven ajan (46 vuotta) elämään köyhyydessä ja kurjuudessa ja yleistä ankeutta lisäsi salainen poliisi, pidätykset, matkustuskieltyo, sensuuri ja tekaistut vaalit!

      Outoa, että JOKU yhä vieklä näkee tuollaisen hyvänä asiana!

      JOPA neukut itse luopuivat toimimattomasta järjestelmästä!

    • mammamiaa-l

      Venäjän teot todistaa että Suomalaiset olisi tapettu. Muistetaanpa Suomalaiset jotka pakenivat Venäjälle joutuivat soramontun reunalle. Tapettiin vaikka olivat kommunisteja esimerkiksi Lehtimäki.

      • Bror-Erik1864

        Niin ja niin ja.Muuten kansallisuus kirjoitetaan pienellä alkupuustaimella parahin
        mammamiaa-l ,jollet sitten tarkoita että kaikki Suomalainen sukunimiset passaa
        hyvin montun reunalle :)
        -Pientä opastusta vain teille sinne tuskanpunaiselle historiankartalle.


    • Bror-Erik1975

      Voi mitä höpöpaska historiaa täällä viljellään yhteiskunnan alatasolla.Venäjä valloitti Suomen jo 215 vuotta sitten ja yhä täällä ynistään että jos ja jos,tyypil-
      liseen tapaan joka on ominaista suomalaiselle hitaalle rahvaalle :) Vot!

      • vit-taa-k

        Kommukat ei kestä totuutta?


      • Bupille

        Neuvostoliittoon loikkasi 1920- ja 1930-luvuilla lähes 15 000 suomalaista maanpäällistä paratiisia etsimään. Lapuan liikkeen vuosina kommunisteja myös pakotettiin menemään itärajan yli. Lähes puolet suomalaisista punaloikkareista kuoli Stalinin vainoissa.

        Lisäksi Itä-Karjalaa rakentamaan saapui tuhansia suomalaisia USA:sta!

        Suomesta lähdön syinä olivat lähes aina poliittiset tai taloudelliset syyt. Nälkä ja lama pakottivat etsimään parempaa elämää. Kansalaissodan jälkeen punaisia pakeni Neuvostoliittoon joukoittain. Loikkauksia tapahtui runsaasti koko 1920-luvun ja 1930-luvun alkupuoliskon ajan. Eniten loikkareita oli Oulun läänissä.

        Heistä 10.000 tapettiin 30-luvun lopulla Stalinin vainoissa Itä-Karjalassa!

        KGB ampui heidät kupan reunalle! Vot! Aika velikultia!


      • sehän_menee_näin

        "Voi mitä höpöpaska historiaa täällä viljellään"
        Niin, oikeastihan se menee niin, että Venäjä/NL on voittanut joka taistelun ja sodan, pienillä tappioilla, ilman apua. Heidän kalusto on ollut ylivertaista, samoin taktiikka. Yhtään sotarikosta ei ole tehty, ketään ei ole vangittu syyttä. Omia ei ole teloitettu tai muulla tavalla tapettu miljoonittain, saati edes kourallista. Sotilaiden raiskauksia ei ole raportoitu ainuttakaan.
        Vallatussa Itä-Euroopassa oli hyvä olla kaikilla. Samoin olisi ollut Suomessa, mutta jostakin ihmeellisestä syystä NL:n sotilaat eivät marssineetkaan rakastettuina vapauttajina tänne 1940 ja 1944, vaan jäivät rajalle makailemaan...
        Siinä OIKEATA historiaa. Surullista että vain Bubi ja kaksi muuta palstan viisasta punikkia tietää sen, siis ainoina maailmassa. Harasoo!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe