Virheellinen F-luokan diagnoosi

inuybtvuni

Onko mahdollista hakea muutosta lääkärin tekemään F-luokan diagnoosiin? Olen saanut nuoruusvuosina kaksi erilaista F-luokka diagnoosia, ja pidän kyseisiä diagnooseja virheellisinä? Onko minun esitettävä todisteita, jos haluan hakea muutosta kahteen F-luokka diagnoosiin?

16

366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 090876

      En usko.Suuttuvat ja kirjoittavat pari diagnoosia lisää.

      • kurvit.suoriksi

        Joo, niin siinä todennäköisesti käy, vahvasti tieteellisellä pohjalla kun mennään.


    • skjfksja

      Saat ne sieltä tasoitettua, kun juttelet asiasta toisen psykiatrin kanssa. ne lääkäreiden löpinät eivät lähde pois, mutta toiset löpinät voivat kumota, tai siis usein kumoavat sen alkuperäisen...

    • hrhry

      Miksi olet kiinnostunut "poistamaan" ne diagnoosisi?

    • IlmanHoitoaKuoltaisiin

      Minullakin on diagnooseja moniakin elämänvarrelta.
      Mitä haittaa niistä sitten on? Viimeisin L02.8 eikö asioiden diagnosoiminen ole hyväasia?

      • 090876

        Mihin muka kuoltaisiin? Tuntuu siltä että pääsääntöisesti nämä "hoidot" lääkkeineen nopeuttavat Viikatemiehen tuloa.


      • tappavat-lääkkeet

        Nopeuttaa viikatemiehen tuloa usein sivullisillekin, niinkuin esim. kaikissa kouluampumistapauksissa. He ovat yleensä kaikki, ympäri maailmaa, olleet psykiatrisessa "hoidossa".


    • Gegegegegegege

      Jos on lätkäisty joku diagnoosi, niin seuraavat psykiatrit, lääkärit, hoitajat ja muut ihmiset alkavat tulkita kaikkea sanomaasi ja tekemääsi sillä tavalla, että se sopii diagnoosiin. Diagnoosia voidaan käyttää myös pakkokeinojen, haitallisen lääkityksen ja muun sellaisen oikeuttamiseen.

      Minulla on ollut hetken - parin vuoden ajalta - diagnoosi esimerkiksi kaksisuuntaisesta, vakavasta masennuksesta psykoottisin oireen ja skitsofreniasta. Sen jälkeen en ole psykiatreja nähnyt. Diagnooseja et voi perua, mutta voit yrittää hankkia uusilta lääkäreiltä uusia diagnooseja ja kirjoituksia, jotka tavallaan kumoavat aikaisemmat kirjoitukset. Se tietysti vaatii osaamista, koska he aloittavat tulkitsemisen aikaisempien kirjotusten perusteella. He eivät myöskään mielellään astu kollegoiden varpaille, ja yrittävät tukea oman ammatin, laitoksen tai muun sellaisen arvostusta.

      • Gegegegegegege

        Monella on käsitys, että mitä kauemmin psykiatrinen tai psykologinen tutkimus sekä hoito kestää, sitä tarkempaan tulokseen tullaan. Oikeasti usein se ensimmäinen diagnoosi ohjaa koko loppuhoidon. Esimerkiksi jos potilas tulkitaan psykoottiseksi, niin siihen aloitetaan neuroleptilääkitys. Jos sen jälkeen potilas lamaantuu täysin ja lääkkeet aiheuttavat vakavia oireita, niin se tulkitaan potilaan paranoidiksi ajatteluksi, skitsofrenian negatiivisiksi oireiksi ja niin edelleen. Siinä sitten olet skitsofreenikko. Minä olisin todennäköisesti työkyvytön skitsofreenikko nykyäänkin, jos en olisi osannut luovia itseäni ulos siitä järjestelmästä.


      • älyäläjätä

        Mulle pakotetaan skitsolääkkeitä joista masentuu kilpirauhanen myrkyttyy sen päälle ehdotettu masennus lääkettä olen vain joku varjo entisestä en pysty tekeen niitä asioita joista normaalisti nauttii lenkkeily seksuaalisuus ruoka.shoppailu.lisäksi kytätään ja valvotaan kuin rikollista diagnoosi kun on.


      • treyd

        Koeta hakea oikeutta itsellesi ihmisoikeuskanavia pitkin. YK esimerkiksi alkaa olemaan psykiatrisesti vainottujen puolella.


    • sadismi_ja_huuhaa

      Vai voiko keskiajan noituus leimat kumota. Ei niitä tarvitse kumota kun ne ovat pelkkää satuilua.

      Psykiatrian lähestymistapa psyyken tasapainon horjumiseen on huuhaata. Ei jotain huuhaata tarvitse kumota, tarvitsee vain ymmärtää että se on pelkkää satuilua.

      Nyt joku heräilee ja retorisoi "eikä psykiatrisia sairauksi muka ole olemassa". Ei ole. On kyllä psyykkisen tasapainon horjumista, mutta se ei ole sellaista miksi psykiatria sen tulkitsee. Psykiatria on siis varastanut jonkin maailman ilmiön ja selittää sitä jollain huuhaalla.

      Mitä psykiatrian tilalle. Jotain todellisuuteen ja totuuteen pohjautuvaa.

      Ikävä kyllä, psykiatria-huuhaalla on valta harjoittaa huuhaataan ihmisiä kohtaan ihmisen tahdosta välittämättä. Psykiatria yhteiskunnassa on siis pahimman laatuinen ihmioikeusrikkomus.

      • psykopatria

        Niin psykiatriset diagnoosit kumoutuvat silloin kun yhteiskunta ymmärtää kumota koko psykiatria-huuhaan.


      • 090876

        Ehkä aloittaja pelkää sitä että noista diagnooseista voisi koitua jotain ongelmia hänen elämäänsä jossain vaiheessa?


    • Traumatisoitunut

      Auta omalta osaltasi, itseäsi ja muita, yrityksiä parantaa psykiatristen potilaiden hoitoa, perusturvaa ja oikeuksia allekirjoittamalla:
      adressit com issa Suomen mielenterveyslain muutostarve ja Tukipyyntö Juha Kurviselle
      jonka ansiosta aloitettiin helmikuussa Turun Kupittaan sairaalaosastoiden tutkinnat.
      Tutkintojen tämänhetkisestä tilanteesta voit lukea linkistä:
      www piste ts piste fi/uutiset/turun seutu/2667563/Poliisi G1epailtyjen maara kasvaa
      Valitan, ei mahtunut samalle riville, mutta naputa peräkkäin ja laita piste siihen, missä mainittu.
      Uusimpien adressien kohdalta löydät oikean ja sen yhteydessä on paljon tärkeätä informaatiota. Kiitos, jos näet asian itsellesi ja muille kotimaassamme tärkeänä. Pyyntöä kannattaa jakaa, jotta allekirjoituksia tulee mahdollisimman paljon.

    • toinenluokka

      Kaksisuuntaisen mielialahäiriön saanut on toisen luokan kansalainen. Menet lääkäriin lähes henkihieverissä. Vastaus on ”ei rouva lääkäriä tarvitse”. Vihdoin kun pääset lääkäriin, olet huonommassa asemassa kuin juoppo jonka poliisi korjaa talteen. Sairaalassa sinua heitellään sinne ja tänne ja pannaan välillä kotiakin toivoen että kuolisi pois. Olet pitänyt huolta itsestäsi, kunnosta, taloudesta, ihmissuhteistasi ym. Mutta sinulle on todettu kaksisuuntainen. Tämä sairaus evää lähes kaiken avun siihen asti kun ollaan tilanteessa että teholla tuotaisiin pappi vuoteesi viereen. Sydänkohtauksen sain sairaalassa ja siellä kerrottiin että heti kun tulee vaivoja pitää mennä lääkäriin. Tein niin mutta kun luin Kanta.fi:stä niin tulosyyni oli kaksisuuntainen mielialahäiriö, Lääkitys joka minulla on ollut vuosia. Onkin nyt uutta ja kirjoitettiin aloituspaketti, samoin kirjoitettiin sydämen vaajatoimintaa kärsivälle lääke jota ei missään nimessä saisi ottaa. Lääkäri myös oli maininnut tarkastaneeni lääkitykseni.
      Siis näin tämä asia hoidetaan pois päiväjärjestyksestä. Rakastan uintia joten ehkäpä kesällä uin ulapalle, niin pitkälle etten enää tarvitse lukea kaksisuuntainen mielialahäiriö jokaisessa lääkärin lausunnossa. Sote-uudistus jäisi tämän toisen luokan kansalaiselta näkemättä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe