Nuoret KAKSin hoitajat (naispuoleiset)

Pettynytpalveluun

Nykyajan nuoret tytöt jotka olette hakeneet sairaanhoitajaksi tms, niin kannattaisi ehkä miettiä alaa vähän tarkemmin jos et ole kykenevä hoitamaan potilaitasi asianmukaisesti!. Olen nimittäin kuullut että tällaisilla vastavalmistuneilla teineillä ei ole minkäänlaisia käytöstapoja, aivan sama oletko 18-25.Naureskellaan ja puhutaan potilaista p*skaa selän takana. Mihin tämä Suomen yhteiskuntakin on menossa jos työpulan takia otetaan töihin vain sitä mitä on tarjolla ensimmäisenä? Kysympähän vain. Enkä yleistä asiaa millään tavalla, mutta jos tunnistit itsesi tästä kirjoituksesta niin on sinulla syytä hävetä!. Nykyajan nuoret vain juoksevat helpon rahan perässä ilman isompia vaatimuksia. Kiitos ei mulla muuta.

18

1152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • otofog

      Suurin osa kaksin hoitajista on elämäänsä ja työhönsä kyllästyneitä eikä suurin osa muutenkaan edes sovellu alalle. Juoruilusta voitte olla aivan varmoja, tietosuojaa ei ole. Kaikenlisäksi siellä on niin huono työilmapiiri työntekijöiden kesken ettette voi edes uskoa.

    • norssi

      Ei kannata yleistää että kaikki nuoret hoitajat olisivat huonoja.minusta nuoret hoitajat ovat ajan tasalla asioista ja arvostavat suuresti heidän top opettajiaan.nuoret opiskelijat myös tietävät asiakkaidensa salassa pito velvollisuudesta paremmin kuin vanhemmat jotka unohtavat ajan myötä mikä velvoittaa työssä...

    • hessu442

      kyllä ainakin eräs tumma nuori hoitaja on oikeinkin ammattitaitoinen ja omalla alallaan, hoiti minua, potilasta tunteella ja kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon kaikki ihmisen tarpeet pesujen aikana, kiitos

    • haasteita_vanhuksissa

      Suomalainen nuori ei arvosta vanhempia, tulee olema ongelma vanhusten hoidossa. Pahemmaksi tekee tilanteen hoitojen yksityistäminen, ja töiden kilpailutus. Firmat ottavat kouluttamonta työntekijää, pitkäaikaistyötöntä, minkä halvimmalla saa.
      En ihmettele yhtään jos vanheneminen alkaa ihmisiä pelottaa. Kannatta myös miettiä vaiettua salaisuutta vanhusten tekemät itsemurhat.
      Hyvinvointi suomea ei enään ole rikkaat rikastuu ja muille käy huonosi-

    • e3er4

      Kohta teitä hoitaakin mamut

    • pernarepes

      liekköhän!

    • mäenkeestäätätä

      Se purkan mässytys ja irtoripsibuumi kun häviäisi tuolta mäeltä, niin siistiyisi koko hoitajaporukka.
      Ei ne tuoksu parfyymille kuitenkaan(luojan kiitos!),oppi menny perille vissiin koulussa...toisin kuin joku LÄÄKÄRI,joka haisee tosi pahalle kun tölää hajuvettä!

      On ihania nuoria hoitajia, jotka ovat aivan ihania ja empaattisia, mutta on myös mörököllejä(miksihän ovat ko.ammatissa?)

      Kuulin kerran kun yksi tatuoitu purkanmässytelijä avautui kollegalleen: Ei vittu tätä jaksa katsoa, eikä noita saatanan sairaita kestä....hmmmmm
      Pistää miettimään....mikähän se on vanhusten kotihoidon ja yleensä heidän hoidon taso?

      • havannoitsija58

        Sitähän se tuo asenne hyvin useilla nuorilla työntekijöillä on. Minkäänlaista oma-aloitteisuutta ei ole ja työpaikka on lähinnä paikka josta voi hakea rahaa vaikka uutta tatskaa varten. Minkähän näköisiä nuo nyt vielä sileäposkiset tyttöset ovat 20v päästä kun sileä iho on mennyttä elämää ja silti sitä koristaa nuo niin ihanat pääkallot, piikkilangat, tähtöset ja muut koukerot sekä reiät hyvinkin näkyvillä paikoilla...

        Ja sitten toisaalta kun ei jaksa työpaikalle mennä kun ahdistaa ja pomokin sanoi ilkeästi että töitäkin pitäisi tehdä tjsp. Ainahan voi hakea saikkua! Masennuslääkkeet on toki valmiiksi jo olemassa. Varsinkin nyt terassi-ilmoilla ahdistus kummasti lisääntyy.

        Tämä nyt ei koske tietenkään pelkkää sairaalaa, vaan tämmöiseksi tämä nyt on mennyt kun tämä varsinainen ensimmäinen ns. jonnesukupolvi on tullut nk. työelämään. Ja on viitteitä tulevasta ollut jo aiemmin.

        Suomella on edessään loistava tulevaisuus, koulutuksen mallimaa!


      • astmapiippu

        Ja se tupakanpoltto, ei ole sitäkään tuolla sairaalanmäellä saatu kuriin. Savuton sairaala pitäisi olla, hyh hyh. Siellä rampin alla on savuava piilopaikka, oikein sellainen katollinen koppi missä henkilökunta ramppaa tupakalla. Astmaisen on hirveän vaikeaa mennä siitä pääovesta kun alhaalta nousee tupakinsavu.


      • köhhöhköhpuuf
        astmapiippu kirjoitti:

        Ja se tupakanpoltto, ei ole sitäkään tuolla sairaalanmäellä saatu kuriin. Savuton sairaala pitäisi olla, hyh hyh. Siellä rampin alla on savuava piilopaikka, oikein sellainen katollinen koppi missä henkilökunta ramppaa tupakalla. Astmaisen on hirveän vaikeaa mennä siitä pääovesta kun alhaalta nousee tupakinsavu.

        On se ihan hirveetä, yritä nyt kuitenkin mennä sairaalaan sisään...pakokaasuja autoista(taxit)tulee siinä ihan pääoven luona. Mitenkähän sinä selviät reitistäsi?


    • asiaansiitä

      Kylläpä on taas ketjulla taso. Aloitushan sen pitkälti määrää. Kuulutankin aloittajan ja ketjuun vastanneiden käytöstapoja. Jos helppoa rahaa hakee, sitä ei todella hoitoalalta saa. Työ on raskasta ja vaativaa. Vuorotyö tuo oman haasteensa.
      Ja koulutuskaan ei ole aivan lyhyt. Mitä henkilöstöryhmää voi herjata tuolla tavoin kohdentaen työyksikköön ja lähes tunnistettavasti suoraan henkilöön ja julkisesti. Itse olen eläkkeellä oleva hoitoalan ammattilainen, joka on saanut hoitoalan työntekijöiltä , niin hoitajilta kuin lääkäreiltä hyvää ja asianmukaista hoitoa, niin vanhoilta kuin nuoriltakin. Kun on sairas oikeasti, ei kiinnitä huomiota epäolennaisuuksiin vaan oikeaan hoitoon. Eikä louskuta turhasta.

      • pällieikestätyötä

        1vuosi ja 8kuukautta kun opiskellaan lähihoitajaksi, niin melko lyhyt oppimäärä on!

        Havainnoitsija-nimimerkin kans samaa mieltä:

        Nykynuoret tietävät ja osaavat käyttää hyväkseen tekaistuja sairauksia: Masennusta, epämääräisiä mahakipuja,kuukautiskipuja,pelkotiloja,ahdistusta, ja niiden varjolla jäädään saikulle.(näitähän ei pysty kukaan selventämään muutoin kuin mitä 'potilas'kertoo)

        Yksi tytteli oli niiin sairas aina, vessassa käynti kesti piitkään(piti vasettaa kännyllä siellä),äälyttömät kk.kivut aina, ei voi tehdä töitä kun ranteet oireilee, huhhuijaa mitä kaikkea ne keksii! Mieli masentuu ja ei jakseta ja tosiaankin, nappaillaan mielialalääkkeitä, kun maailma on niin kova,että ihan töitä pitäs tehdä!

        Kyllä sen huomaa ja näkee, kuka feikkaa ja kuka tekee oikeasti töitä!
        Karmea on tulevaisuuden työväki.


    • Greatgreat

      Opiskelija tytöt oli todella mukavia ja kauniita 90-luvun alussa kun olin kyseisessä laitoksessa täissä lähettinä. Tunne oli molemminpuolista minun ja näiden opiskelijoiden välillä.

    • piikkipyllyyn

      Meleko lihavia pätyköitä on järestään kaikki hoitsut. Aikas kamalannäköistä kun pullertavat menemään ja pikkarit paistaa läpi työhousujen.(kun on niin kireellä työvaatteet sen pullukkuuden takia).
      Minä arvostan tervettä ja puhtoista hoitsua ennen kuin näitä ylipainoisia meikkifeikkejä.

    • 88tuntiaviikosaluksi

      Eikö sinne oo paino rajaa ja lättä jaloilla ei pääse ruokalaan.

    • L.E.Kuri

      Sairaanhoitajat tekevät arvokasta ja raskasta työtä pienellä palkalla. Heillä on insinöörin ammattitaito, mutta puolen inssin palkasta, joten kunnia heille, että jaksavat.

      Näiltä, jotka täällä haukkuvat hoitajien ulkonäköä yms. toivon, että joudutte joskus sairaalaan jossa hoitaja leikkaa kyrvänkarvanne tylsällä terällä samalla, kun nakkinne pyrkii nousemaan juhlakuntoon shn kourassa.

    • kkkkovanakököttää

      Vieläks saa pallit ja ulli hoitoo ilta vuorossa.

    • SORAmiehii

      Ennen kulki suomussalmelt ukot asuntolois öitä huruutteli sielä aamul muna pystyssä
      kampesivat taxxii.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe