Pohjois-Goa, Citrus hotelli

Na.maste

Varattuna on aurinkomatkojen reissu Calanguteen hotelli Citrukseen.
Kaikenlaisia kokemuksia kysyisin hotellista ja itse Calangutesta.

Minkälaista ruoka on hotellissa, mitä aamiainen pitää sisällään?
Lähistöltä hyviä ruokapaikkoja?
Millainen ranta on Calangute beach?
Suositelkaa myös jotain rauhallista rantaa..

42

699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tikhee

      Calangute beach on yhtä kansoitettu kuten muutkin turistikohteiden rannat.
      Lähin rauhallinen ranta löytyy kun menet Vagator beachille, kävelet Chaporan linnakkeen päähän ja jatkat matkaa meressä kahlaten linnavuoren taakse. Hienoa hiekkaa ja monesti saat nauttia paikasta ilman muita ihmisiä.

    • sikatilallinen

      Itse olin viime marraskuus goal ja tuo calangute tais ainaki olla vaan paikallisten suosiossa..little vagatorin rannasta tykkäsin..arambol ja mandrem pohjoses mahtavia mestoja..baga biitsil hyvät reivit =)

    • Gogogoa

      Hyvällä paikkaa citrus hitelli. Itse en ole siellä majouttunut.
      Cangutessa on yksi kohta keskustaan menevän tien kohdalla missä paljon paikallisia turesteja. Mutta se on vain pieni kohta noin 200 m alue ja rantaviivaa sinä riittää noin 6 km. Jos lähdet candolimen suuntaan kävelemään tulee paljon hiljaisia kohtia mussä ihmisiä ei paljoa.
      Taxilla pääset edullisesti muille rannoille niitä on noin 10 vaihtoehtoa lähistöllä. Arambol yksi hyvä. Matkanjärjestäjän karttaan on merkattu kaikki rannat.huonoihin ruokapaikkoihin en ole törmännyt ja niitä on paljon heti hotellisi vieressäkin. Tuk tuk pääset noin 2eurolla p-goan alueella vähän kauemmaksikin. Aamupalalla yleensä paikallisia ruokia ja leipää ja munakasta sekä hedelmiä leikkeleitä ja juustoja ei yleensä ole misään aamupalalla kuten euroopassa. Rantapaikoissa on myös hyvät ruuat. Itse en ehtiyt päästä citrus hotelliin mihin ajattelin mennä mutta otin lähistöltä toisen hotellin. Menossa 7 kertaa. . Etelä goa on aika rauhallinen myös ja kaunis matala ranta hyvä päiväretki. Minkälaista ruokaa haluat syödä niin voisi suositella paikkoja.

      • Na.maste

        Kiitos vastauksista.. Täytyy kirjata ylös nuo rantojen nimet.
        Tykätään liha- ja kasvisruoista. Melko mausteisistakin. Kalat ja äyriäiset eivät niinkään maistu.


      • gogogoa

        parhaat sisäfile pihvit puutarha ravintolassa after seven . holiday streetillä on muutama hyvä ravintola
        nirvana hyvät kanaruuaat ja useita vaihto ehtoja
        kasviruokaa saa melkein joka ravintolasta.
        Tuscany Gardens (Candolim) italialaista ruokaa tunnelmallinen paikka. Redonda Restaurant galancute.
        tässä linkissä näet asiakkaiden arvostelut goan ravintoloista ja hinta tasot
        https://www.tripadvisor.fi/Restaurants-g297604-Goa.html


    • Otanosaa

      Kanattaa lukea myös tällä palstalla varsin suosittu viestiketju erään toisen hotellin aamiaisista ja aurinkovarjoista Goalta, siitä saa hyvän kuvan näistä pakettimatkoista.

      Intia on mahtava maa matkustaa, ei kannata mennä Goalle! Muualla Intiassa riittää siistiä hiekkarantaa vaikka kuinka.

      • gogogoa

        et ole ihan ajan tasalla kirjoituksissasi. jos haluat mennä kehittämääsi kirjoitus ketjun hotelliin sinun pitää mennä sinne reittilennolla. pakettimatkoilla et pääse ko. hotelliin.


    • Pohjoiseen-menossa

      Se ketju on kai suosittu kaltaisiesi keskuudessa, joilla ainut tavoite on pilata toisten mielialat kyseenalaisella asiantuntemuksellaan. Itse en tuolle palstalle enää mene, kirjoitukset on täyttä soopaa ja haukkumista niiltä, jotka joskus ovat ehkä pettyneet johonkin. Jokainenhan saa käydä itse toteamassa, tykkäävätkö paikasta vai eivät. Vaatimukset ja odotukset vaihtelevat, jota et ehkä ole sisäistänyt. Jos joku toivoo vinkkejä juuri Goasta, niin niitä annettakoon. Muu Intia on erikseen. Sielläkin on vapaus kertoa vinkkejään, mutta ilmeisesti sinäkään et siihen pysty.

      • onhanniitävinkkejä

        Siinä ketjussahan on moneen kertaan kerrottu hyvät paikat matkustaa Intiassa muualla, kuin juuri Goalla. Jotkut ovat laittaneet kuviakin sinne vielä niistä kohteista.


      • Intiassamatkanneet

        Mitä ne vinkit sitten ovat olleet, kun on kerrottu Andamaaneista, Chennaista, Diusta, Janjirasta, Kovalamista, Lonavalasta, Mahabaleshwaresta, Murudista, Puducherrystä, Shimlasta jne.


    • Na.maste

      Minä en tarvitse vinkkejä muualta Intiasta, koska olemme menossa Goalle ja tuohon kyseiseen hotelliin.
      Eikä minua näin ollen suuremmin kiinnosta jonkun toisen hotellin aamiaistarjonta tai aurinkovarjot ylipäätään, kiitos vaan viestiketju vinkistä.

      Goan valitsin koska perheestäni on siellä porukkaa ollut ja koska tietävät mistä pidetään ja miten eletään he suosittelivat meille paikkaa. Itse ihastuivat paikkaan kovastikin. Joten suurtakaan merkitystä ei ole minkälaisena joku ventovieras paikkaa pitää. Toiset tykkä äideistä, toiset tyttäristä.. ;)

      Edelleen otan vinkkejä vastaan kaikesta Calanguteen ja Citrus hotelliin liittyvästä..
      Kiitos niitä jakaneille!

      • ihanvapaastisitten

        No sitten, jos ei muualle osaa mennä Intiassa...


      • Gogogoa

        Vaatteiden teettäminen ja silmälasit sekä aurinkolasit optikolta saa edullisesti ja voi ottaa vanhat hopea ja kultakorut mukaan ja teettää niistä uusi koru. Goalla saa naudanliha ruokia ja pihvejä melkein joka paikasta nykyään tässä tiedossa aurinkomatkoilla on vanhaa tietoa, mapsassa suosittelen käydä paikallista menoa. Ayvera hoidot . Joogan harrastajia siellä käy aika paljon.


      • eikannatamennägoalle
        Gogogoa kirjoitti:

        Vaatteiden teettäminen ja silmälasit sekä aurinkolasit optikolta saa edullisesti ja voi ottaa vanhat hopea ja kultakorut mukaan ja teettää niistä uusi koru. Goalla saa naudanliha ruokia ja pihvejä melkein joka paikasta nykyään tässä tiedossa aurinkomatkoilla on vanhaa tietoa, mapsassa suosittelen käydä paikallista menoa. Ayvera hoidot . Joogan harrastajia siellä käy aika paljon.

        Kaikki vaan muualla Intiassa vielä paljon halvempaa, kuin Goalla.


    • omatoimimatka

      Pihvit usein sitkeitä. Kanasta osaavat tehdä hyviä ruokia. Spice rack hyvä ruokapaikka Calangutessa (suosittu, illalla kannattaa mennä ajoissa tai varata pöytä). Tuscany Gardens Candolimissa hyvä pizzapaikka.

      • kulinaristi

        after sevenissä saa mureat hyvät sisäfile pihvit samanlaiset kuin suomessakin hyvässä ravintolassa


      • tivaivaddo

        Hyvät pihvit saa myös ravintola Orientalissa. Se sijaitsee Mira hotellin sisäpihalla Calangutessa.


      • Alibaug
        tivaivaddo kirjoitti:

        Hyvät pihvit saa myös ravintola Orientalissa. Se sijaitsee Mira hotellin sisäpihalla Calangutessa.

        Hyvät pihvit löytyy Intiasta muualtakin, kuin Goan kippoloista. Eikä tarvitse olla turistien kansoittamassa massakohteessa.


      • Gogogoa
        tivaivaddo kirjoitti:

        Hyvät pihvit saa myös ravintola Orientalissa. Se sijaitsee Mira hotellin sisäpihalla Calangutessa.

        Joo olen käynyt myös sillä hyvät pihvit oli muistaakseeni vain vähän kalliinpi paikka mutta tietysti suomen hintoihin oli halpa.


    • mitenkä

      Kun puhutaan Intian halpuudesta. Paljon 2 henkilöä tarvitsee valuuttaa matkalleen? Riippuu tietysti henkilöistä, mutta jos nyt lomaillaan ihan perus meiningillä; syödään ja juodaan hyvin, liikutaan takseilla, käydään yhdellä / kahdella retkellä..

      • vähälläkinpärjää

        Kaikki on niin suhteellista. Kyllä Intiassa saa rahaa menemään, mutta halvallakin pärjää. Rahan käyttö Intiassa ei korreloi mitenkään sitä miten luksusta saa rahoillaan. Vähälläkin rahalla saa paljon, kun osaa.
        Kannattaa lukea Matti Rämön pari matkakirjaa Intiasta, niistä selviää paljon juuri hintatasosta. http://www.minervakustannus.fi/kirjat/kirja.php?kirja=581
        Itse olen matkustanut Intiassa kohtuullisilla kuluilla, mutta en ole ollut koskaan Goalla, josta olen kuullut, että se on kallis paikka.


    • Minarina

      Pohjois-Goa kutsuu meitäkin jälleen maaliskuussa 2017. Viimeksi olimme vuonna 2015, tämän vuotinen matka piti tapaturman takia perua... Rakastamme Goan elämänmenoa, olemme löytäneet vuosien varrella meille sopivat ruokapaikat ja iltaisin vietämme aina aikaa samassa kuppilassa ihmisiä ja lehmiä katsellen. Olemme myös käyneet muualla Intiassa, nähty sitä "oikeaa Intiaa", mikä oli myös erittäin mielenkiintoista, mutta mielestämme Goa on helppo kohde. Ruoka on hyvää, varmasti joka paikassa, on edullista ja takuuvarmaa aurinkoa. Joku viestiketjussa mainitsikin vanhojen kultakorujen viennistä kultasepälle, sulattavat ja tekevät oman mielen mukaisia koruja. Meillä kummallakin on useampikin Goalla teetetty sormus, miehen kaulaketjua pidennettiin jne. Olemme tyytyväisiä Goan kävijöitä. Olen kuullut useitakin mielipiteitä, ettei haluta Intiaan lomalle, kun ei haluta katsoa kurjuutta ja köyhyyttä. Goa on vauras osavaltio ja on toki kerjäläisiä, mutta ei mielestäni riesaksi saakka. Sitäpaitsi niitä on täällä kotimaassakin joka torin nurkalla.... Köyhyyttä Intiassa on, mutta ihmiset ovat iloisia ja tyytyväisiä, emme ole kohdanneet kurjuutta. Nämä mielipiteet ovat yleensä niiltä All inclusive- hotellien kävijöiltä, jotka kertovat paljon matkustavansa, olevansa suorastaan maailmanmatkailijoita, kun nauttivat kaikki lomapäivänsä reservaatin suojissa samaa buffahuttua syöden... Ei sovi minulle.

      • MuuallaIntiassa

        Näkee sitä oikeaa Intiaa muuallakin, kuin Goalla. Goa ei mikään erikoinen paikka ole Intiassa, turistien pilaama, hintataso hirmuinen. Jos tykkää, ehkä sitten!


    • Menossa2017

      Yhdyn edelliseen krjoittajaan . Menen myös tammikuussa viime talvena vaihteeksi olin thaimaassa, mutta goa kutsuu ja ehdottamasti pidän siitä

    • MAN6419

      Me mennään helmikuun lopussa ja ollaan maaliskuun puoleen väliin Goalla. Nyt meidän neljäs reissu sinne. Tykkäämme paikasta ihan pirusti eikä kaivata yhtään sinne oikeaan intiaan, menkööt sinne ne jotka sitä täällä päivästä toiseen tällä kehuu. Tuskin ovat koskaan missään edes raukat käyneet vaan haukkuvat täällä kateellisina niitä jotka joskus ovat jossain käyneet.

      • W222

        Ei ole lainkaan kateutta, jos me matkustetaan muualla Intiassa. Ei vaan Goa kiinnosta. Intia on niin mahtava maa matkustaa, että kyllä kannattaa käydä muuallakin, kuin jossain turistien kyllästämässä paikassa.


      • outoaajattelua

        Goa ei ole joidenkin mielestä sitä oikeaa Intiaa, eikä Helsinki ole oikeaa Suomea, eikös se niin menkin, hahahahahaa.


    • Aamunensimmainengoa

      Menossa jouluksi 2017 Citrukseen. Aika vanha tämä ketju jo, olisko jollakulla uusimpia kokemuksia?

      • kaikkikuitenkintoimii

        Ei varmaan ole vielä uudempia kokemuksia. kun tämä viestiketju on reilun vuoden vanha. Kyllä ne kokemukset on viime talvelta, jos niitä joillakin on. Kolmen tähden hotelli 5 minuutin kävelymatkan päässä rannasta. Tyypillinen pakettimatkaajien hotelli, toisille taivas, toisille rotankolo. Jos et ole ollut Intiassa aiemmin ja odotukset suuret, voit pettyä. "Asiakkaat pitivät suurista ja siisteistä huoneista, tosin jotkut kommentoivat, että niiden kunnossa oli parantamisen varaa."


      • Na.maste

        Eli me olimme hotellissa helmikuussa 2017. Siisti ja rauhallinen hotelli. Henkilökunta todella ystävällistä. Huoneet sijaitsivat altaalta nähden kaukana.
        Huoneet olivat perussiistejä, joka päivä oli tuotiin 2 pulloa vettä joka kuului hintaan, tallelokero ei maksanut mitään. Vaatteiden säilytystilaa oli kyllä todella heikosti ja ainakin meidän huoneessa hyllyt olivat vessaan mennessä joten vaatteet altistuivat suihkun jälkeiselle kosteudelle. Kaapelikanavat toimivat moitteettomasti samoin kuin hotellin ilmainen wifi toimi myös huoneessa moitteettomasti.
        Aamupalalla oli laaja valikoima kaikkea, intialaista ruokaa oli monenlaista sekä pastaa, leipää ja leivonnaisia. Munakkaita sai monenlaista kuin myös pannukakkuja. Erittäin hyvää ruokaa oli ja ainakin me vältyttiin vatsavaivoilta mutta lutattiin kyllä käsideseilläkin melko lailla.
        Allasalue oli siisti ja allas puhdas.
        Kaiken kaikkiaan perusmatkaajalle aivan loistopaikka. Mutta luokituksella on merkitys, ei se mikään luksushotelli ollut niin kuin ei matkatoimistot mainostakaan, eli jos hakee perushotellia niin tämä on sellaista hieman parempi..
        Goa oli värikäs, meluisa, eloisa ja ystävällinen. Muutama päivä meni tottua siihen menoon mitä kaduilla oli, voi sitä torvisoittojen määrää jossa lehmät ja koirat kulkivat muiden mukana. Ihmiset olivat erittäin ystävällisiä siltikään ei yhtään teennäisiä. Aivan ihana kokemus!


      • oniitäparempiakin
        Na.maste kirjoitti:

        Eli me olimme hotellissa helmikuussa 2017. Siisti ja rauhallinen hotelli. Henkilökunta todella ystävällistä. Huoneet sijaitsivat altaalta nähden kaukana.
        Huoneet olivat perussiistejä, joka päivä oli tuotiin 2 pulloa vettä joka kuului hintaan, tallelokero ei maksanut mitään. Vaatteiden säilytystilaa oli kyllä todella heikosti ja ainakin meidän huoneessa hyllyt olivat vessaan mennessä joten vaatteet altistuivat suihkun jälkeiselle kosteudelle. Kaapelikanavat toimivat moitteettomasti samoin kuin hotellin ilmainen wifi toimi myös huoneessa moitteettomasti.
        Aamupalalla oli laaja valikoima kaikkea, intialaista ruokaa oli monenlaista sekä pastaa, leipää ja leivonnaisia. Munakkaita sai monenlaista kuin myös pannukakkuja. Erittäin hyvää ruokaa oli ja ainakin me vältyttiin vatsavaivoilta mutta lutattiin kyllä käsideseilläkin melko lailla.
        Allasalue oli siisti ja allas puhdas.
        Kaiken kaikkiaan perusmatkaajalle aivan loistopaikka. Mutta luokituksella on merkitys, ei se mikään luksushotelli ollut niin kuin ei matkatoimistot mainostakaan, eli jos hakee perushotellia niin tämä on sellaista hieman parempi..
        Goa oli värikäs, meluisa, eloisa ja ystävällinen. Muutama päivä meni tottua siihen menoon mitä kaduilla oli, voi sitä torvisoittojen määrää jossa lehmät ja koirat kulkivat muiden mukana. Ihmiset olivat erittäin ystävällisiä siltikään ei yhtään teennäisiä. Aivan ihana kokemus!

        Goa vain on kallis paikka Intiassa, joten suosittelen menemään muualle Intiaan Goan sijaan.


      • useastikäynyt

        Goa kallis? Se vaan tuntuu siltä, jollei ole rahaa.


      • rahallatuskinmerkitystä
        useastikäynyt kirjoitti:

        Goa kallis? Se vaan tuntuu siltä, jollei ole rahaa.

        Taasko tuo rahakortti vedettiin esille... Joku kantaa pissasorsaa ja kuivittaa, että pääsee jolleki hikiselle pakettimatkalle Goalle parin vuoden välein. Toinen matkustaa joka talvi Intiaan aivan muualle samalla hintaa koko perheensa kanssa. No, pääasia, että kukin on matkaansa tyytyväinen.


      • TalvellaIntiaan
        useastikäynyt kirjoitti:

        Goa kallis? Se vaan tuntuu siltä, jollei ole rahaa.

        Miksi mennä Goalle, kun voi mennä muualle halvemmalla? Jos tykkää matkustamisesta, samalla rahalla pääsee useammin matkalle ja kyllä Intiassa näkemistä riittää.


      • onpyörittymuuallakin

        Ihan vaan siksi, että Goa on Intian paras paikka.


      • vuodesta1987
        onpyörittymuuallakin kirjoitti:

        Ihan vaan siksi, että Goa on Intian paras paikka.

        Vähän sitten olet pyörinyt Intiassa...


      • Andamaanit
        onpyörittymuuallakin kirjoitti:

        Ihan vaan siksi, että Goa on Intian paras paikka.

        Andamaanit on Intian paras paikka, jos et ole sitä vielä tiennyt!


      • Turhiamielipiteitä
        Andamaanit kirjoitti:

        Andamaanit on Intian paras paikka, jos et ole sitä vielä tiennyt!

        No,ehkä sinun mielestäsi.


      • Andamaanit

      • muuallaIntiassa
        Turhiamielipiteitä kirjoitti:

        No,ehkä sinun mielestäsi.

        Totuushan on, että Goalle matkatoimistot vie pakettimatkaajat, kun ei muualle uskalleta ottaa riskiä. Monelle tuttu kohde, vaikka ei mikään erikoinen ja ensikertalaisille riittävästi Intiaa.
        Omatoimiset matkaajat ei juuri Goaa noteeraa, koska Intiassa hyviä kohteita riittää.


      • goaihanhyvä
        muuallaIntiassa kirjoitti:

        Totuushan on, että Goalle matkatoimistot vie pakettimatkaajat, kun ei muualle uskalleta ottaa riskiä. Monelle tuttu kohde, vaikka ei mikään erikoinen ja ensikertalaisille riittävästi Intiaa.
        Omatoimiset matkaajat ei juuri Goaa noteeraa, koska Intiassa hyviä kohteita riittää.

        Goalla käy joka talvi paljon omatoimi matkaajia , joten et taida tietää mistä puhut. Näille toisten matkojen arvostelijoille pitäisi olla oma aihe alue, jossa voisivat keskenään marista ja arvostella.


      • joseimuualleosaa
        goaihanhyvä kirjoitti:

        Goalla käy joka talvi paljon omatoimi matkaajia , joten et taida tietää mistä puhut. Näille toisten matkojen arvostelijoille pitäisi olla oma aihe alue, jossa voisivat keskenään marista ja arvostella.

        Goa kallis, likainen ja turistien kansoittama.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe