Uskokaa jo: Berner on täsmäostettu ministeri

puhallus.on.tarkoitus

Älkää viitsikö edes tällä palstalla vaatia että Sipilä erottaisi Bernerin tai että Berner peräti eroaisi itse. Kuulostatte typeryksiltä jota tottavieköön olettekin, jos kuvittelette että kysymyksessä ei ole monen puolueen yhdessä suunnittelema harkittu teko.
Berner on ostettu ministeri. Hänen äänensä on ostettu suurelta joukolta eliittielättejä ja veroluikureita. Heille luvattiin mannaa ja mammonaa joka toteutuu jos Berner pääsee häärimään väylästön kanssa ja ei operaatio onnistu, jos Berner ei pääse eduskuntaan. Niin että antakaa äänenne Bernerille. Sipilä on itse juonessa mukana, älkää kuvitelko että Berner luvatta häärii.
Etumaksua tämä eliitti sai jo Finaviasta, 34 miljoonaa tuli "tappiota", siis toisin sanoen tehtiin puhallus jossa nämä miljoonat ohjattiin kiertoteitä eliittijoukon taskuihin, ikääänkuin etumaksuna annetuista äänistä.
Väylästöhuijaus on niin iso puhallus että kukaan kantasuomalainen politiikko ei uskaltanut ottaa sitä hoidettavakseen, mutta apuun tulikin Berner, häikäilemätön ämmä joka tekonsa tehtyään häipyy Sveitsiin, jossa ei kuule suomalaisten narinoita eikä vihaa ja jossa ei olla vähääkään kiinnostuneita mitä Berner jossain Suomessa puuhailee, "ai onko Euroopassa sellainenkin maa? Eikö se kuulukaan Venäjään?".
Niin että lopettakaa se narina ja maksakaa hinta joka hintalappuun laitetaan, jos ette kykene häipymään tästä maasta ja siirtämään verotustanne muualle.

36

340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En-uskonut-alkuunkaan

      No onhan päivänselvää, että Berner on sekä Sipilän Troian hevonen, että bulvaani, oikea torpedo.

      • lyhyt.muisti

        Ei se kaikille tunnu olevan selvää. Nämä ovat ppäasiassa niitä tyyppejä jotka ensi vaaleissa äänestävät demareita. Päästävät jälleen sen ryöväriporukan valtaan.


      • pätkänpäkkä
        lyhyt.muisti kirjoitti:

        Ei se kaikille tunnu olevan selvää. Nämä ovat ppäasiassa niitä tyyppejä jotka ensi vaaleissa äänestävät demareita. Päästävät jälleen sen ryöväriporukan valtaan.

        Sulla tuntuu olevan lyhyt. Oikein pätkän pätkä. Trollikkanana pätkä. Pullistelet kokkarin selän takana. Pätkä sulla on siellä housussa.


      • SSS-joukot

        EKokoomusmafian suuri puhallus käynnissä.


      • pelottaakosinuajokin
        lyhyt.muisti kirjoitti:

        Ei se kaikille tunnu olevan selvää. Nämä ovat ppäasiassa niitä tyyppejä jotka ensi vaaleissa äänestävät demareita. Päästävät jälleen sen ryöväriporukan valtaan.

        Kukahan ryövää ja mitä ryövää ?
        Nämä saatanan rikkaat ovat ryövänneet Suomen ja laittavat kaiken tavallisen kansan syyksi. Mikään ei riitä. Kahmivat kaksin käsin omaisuutta itselleen, seurauksista välittämättä. Ovat suurimpia veronkiertäjiä ja rosvoja.


    • Lahtaaminen.ja.EU

      EU:n monet säännöt on ajettu tänne niin, että niitä on siellä ensin valmisteltu ulkoisesti. Sitten vaaditaan jotain samoja lomakkeita tai tietoja, joten ne on pakko sitten Suomessa ottaa käyttöön. EU on myös vaatinut, että tuollaiset siirretään kansallisiin sääntöihin suoraan, eikä kukaan siis puhu ääneen, että vaikka verotus tai tuotanto muuttuu täysin. Suomessa ei ole ennen jotain verotettu niin se siirtyy ohjeisiin ja lomakkeisiin, koska EU pyytää sitä.

      Väylämaksusta kuulin sen verran, että EU:ssa on tieto, kuinka jäsenmaiden teiden kuntoa ei jakseta enää pitää yllä. Niinpä EU sitten tekee suunnitelman, että EU-maissa otetaan käyttöön v. 2016 tiemaksut. En tiedä muuta, älkää kysykö, voitte etsiä tietoa. Berner ja sss on liittovaltioistaja. Liittovaltiostajamme vai operatiivisesti toteuttavat käskyä, mutta kukaan ei tiedä hommalle taustaa.

      Berner ei tiedosta, että USA:n liittovaltiostajat, unionistit sotivat ja tappoivat vastapuolen ihmisiä vuosikausia, inkkarit pistettiin reservaatteihin ja heistä tuli alkoholisteja. Berner ja Sipilä ovat tekemässä sitä ja Stubbin ei tarvitse kuin puhua miten euro on hyvä jne. kädet ei likaannu alkuperäisväestön "lahtaamisessa" ja elinehtojen kaventamisessa. Sitä tässä kuitenkin tehdään pitkässä juoksussa ja Berner hymyilee leveästi kuvissa. ENKELI TAIVAAN LAUSUI NÄIN...

      • EU.ja.SSS

        Huomasitteko varmasti?

        "Niinpä EU sitten tekee suunnitelman, että EU-maissa otetaan käyttöön v. 2016 tiemaksut."


      • Natsi.valtiot

        Euroopan komissio – Lehdistötiedote
        Oikeudenmukaiset tiemaksut kaikille kuljettajille

        http://europa.eu/rapid/press-release_IP-12-471_fi.htm

        "Bryssel 14. toukokuuta 2012 – Euroopan komissio on tänään antanut suuntaviivat, joissa painotetaan, että EU:n lainsäädännön nojalla tiemaksujärjestelmät eivät saa syrjiä ulkomaisia kuljettajia. Näillä suuntaviivoilla pyritään opastamaan jäsenvaltioita, jotka harkitsevat uusien maksujärjestelmien käyttöönottamista henkilöautoille.

        Varapuheenjohtaja Siim Kallas korosti syrjimättömyyden merkitystä EU:n lainsäädännössä vahvistettuna perusoikeutena. ”Kaikkien EU-maista tulevien autoilijoiden on voitava ajaa muissa EU-maissa samaan tapaan kuin kyseisten maiden omat autoilijat. Maantieliikenteen maksujärjestelmien on oltava avoimia ja oikeudenmukaisia kaikille”, lisäsi Kallas.

        Nykytilanne

        Seitsemässä jäsenvaltiossa (Bulgaria, Itävalta, Romania, Slovakia, Slovenia,Tšekki, Unkari) on käytössä aikaperusteinen vinjettijärjestelmä henkilöautoille, ja Belgiassa valmistellaan parhaillaan sen käyttöönottoa. Myös Alankomaissa ja Tanskassa on keskusteltu tiemaksujärjestelmien käyttöönotosta mm. henkilöautoille.

        EU:n eurovinjettidirektiivissä vahvistetaan avoin luettelo kustannuksista, joita voidaan kantaa raskailta tavarankuljetusajoneuvoilta. Tällaisia kustannuksia ovat esim. infrastruktuurikustannukset sekä ilmansaasteiden ja melun kaltaisista ulkoisvaikutuksista aiheutuvat kustannukset. Henkilöautoille tällaisia sääntöjä ei ole vahvistettu. Perussopimusten määräyksissä kielletään kuitenkin kaikenlainen kansalaisuuteen perustuva syrjintä. "

        Tuskinpa EU estää, vaikka Suomessa luullaan.

        Saksa uudistaa tiemaksujaan – ulkomaalaisille uusi lasku 2016 alkaen?
        Lifestyle > Autot Julkaistu 27.09.2015 15:13
        http://www.mtv.fi/lifestyle/autot/artikkeli/saksa-uudistaa-tiemaksujaan-ulkomaalaisille-uusi-lasku-2016-alkaen/5329820


    • ..kaikista kummallisinta on meno keskustaan, tuohon maatalouden tukien kerjääjien idioottilaumaan! ...

    • KepuPettääAINA-2563kerta

      On siinä KEPULIT, sairas lestadiolaispaskaläjä Pöpilä ja Alien Bersereikä Berner.
      Kaikkien aikojen KEPULI-paskiaiset.
      Kepu pettää aina! - ja nyt Kepuakin petetään!!!
      Pöpilä ja Berner kusevat KEPULAISIA SUORAAN SILMÄÄN.

    • Musta.pekka

      No, miten me jatkamme rouva Bernerin laadusta valistamista. Onhan se hyvä, että tulee selväksi, kuka ja minkälainen on ja mistä on kyse.

      Jos EU:ssa tulee väylämaksut 2016, siis maksat, kun ajat mummolaan lomalla. Niin Berner on ostattanut valtiolta köyhdyttämällä pakolaisinvaasiolla, kun Urpilainen ja Katainen lähettelivät ylimääräistä budj. rahaa, evm-rahaa, Kreikka-tukia Brysselille. Berner totesi kaverinsa, Sipilän kanssa, että valtiolle pitää saada lisää rahaa ja myy omille sukulaisilleen väylät. Maksuja he siis tulevat MEILLE TIENKÄYTTÄJILLE MÄÄRÄÄMÄÄN JO VUONNA 2017.

    • menoon

      vapaakauppa sopimus puhaltaa niskaan niin kiideellä yhtiöitetään yrityksiä valmiiksi.

      • Houkuttimia.teki

        Niin, siis tiemaksuista täky, sijoittajille kovat rahat, kun teitä riittää.


    • suoralinjak

      kyllä se niin on että joka rikkoo tai tuottaa vahinkoa on erottava.
      on se erikoista tämä vallanhimo eivät presitentitkään eroa vaikka kansa vaatii
      jos jotain on mikä vaikuttaa kyseenalaiselta on selitettävä asia tyhjentävästi.

    • Stubbi.Sipilä.säästet

      "Älkää viitsikö edes tällä palstalla vaatia että Sipilä erottaisi Bernerin tai että Berner peräti eroaisi itse. Kuulostatte typeryksiltä jota tottavieköön olettekin, jos kuvittelette että kysymyksessä ei ole monen puolueen yhdessä suunnittelema harkittu teko."

      Juuri hoksasin, että noin se täsmälleen menee. Sanoin jo aikaisemmin merkille panemani asian:
      1. Stubbi säästyy aina lokahommilta, mm. syksyllä Urpo teki likaisen työn
      - Häkämies ja kataisen esikunta ovat täyttämässä satsia, 1,8 mijoonan ihmisen rahtaamisesta Helsinkiin rakennettaviin asuntoihin.
      - syksyllä ihmeteltiin, miten invaasio-pösilöt osasivat suoraan tulla Suomeen, karttaohjelmilla, valmiilla matkalipuilla. Soros ja CIA on järjestänyt Maidenille muutaman tyypin,jolta yleisön mukamas vastarinta on saanut vihjeet suoraan. En kyllä epäile yhtään sitä, että "invaasio-pösilöt" olisivat saaneet niiltä tuomituilta ihmissalakuljettajilta joille joku kokoomuksen laitapuolen "kätyri/vasikka" on maksun saatuaan jaellut "TILAUKSEN" tulla Suomeen suoraan eikä jäädä Ruotsiin tms.
      - uskokaapa huviksenne, että kyseessä on organisoitu jatkumo, joku tiesi, että Suomessa on hyvä vastaanotto, eikä Urpo ja mamusekoilija- Spiliä sulkeneet portteja. Asian paljasti suoraan yksi videohaastattelu Elina Lepomäki tuumasi sillä, että otetaan sisään 50 000 ja sen jälkeen portit kiinni. Näin se on siis kokoomuspiireissä mennyt luultavasti ja sitten komission ulkomaiset kaverit ns. "TIESIVÄT KERTOA".

      2. Sipilä säästyy maineensa ja huonon huudon saamisesta suomalaisilta.

      3. Tiesikö juonesta Soini, joka on pakoillu ulkomailla, ettei joudu kyseltäväksi?

      Stubbin säästelyn olen huomannut jo ajat sitten, mm. kun Katainen itse määräsi itsensä Suomen komissaariksi. Siitäkään ei ole julkisesti keskusteltu, miten homma meni. Muistatte, että Katainen sanoi noin huhtikuussa eroavansa pj:n paikalta, kokous oli kesäkuussa, mies taisi jäädä kohta sen jälkeen pois ja tuli väliaikainen pm. Siinä vaiheessa joku kirjoitti komissaarin päätöksen.

    • kalliiksi.tulee

      Demarit EU:ta kehuivat kilvan mutta siitä ei ole toteutunut kuin viinaralli, jota valtio sitäkin vähää hyötyä yrittää ulosmitata tavallisilta kansalaisilta.
      EU:n hinta kaikkinen mamutuksineen ja Kreikka-tukineen (lei pankitukineen) on niin kallis, että suomalaisten pitäisi ajaa pakettiautoilla viinaa non-stoppina Virosta jotta se haitta tulisi kuitattua. Sitten ei vaan jäisi aikaa juomiseen eikä työntekoonkaan.
      Ja nyt kun väylästö myydään, ei riitä enää pakettiauto-nonstop vaan pitäisi puolella väestöstä olla kuorma-auto.

    • turha.itkeä

      Muistakaa tämä, mokomat itkijät.

    • maksaja.tiedetään

      Sipilä ei ikinä erota Berneriä. Menee hyvät rahat sivu suun.

      • noitaberner

        Sipilä fanittaa Bernerin akkaa. Akka on Sipulan ihannenainen.
        Miten voi tuollainen akka olla lasten puolesta puhmassa. Siinäkin asiassa bisnes on vahvasti mukana.
        Akka paskat välittä , että köyhien kersat saa hoitoa.


    • sanoonäkijä

      Ehän meidän kannata akotella.Se on turhaa löpinää.Pistäkää toimeksi.Tuo mitä on esitetty täällä,ettei tämä tämä ole Bernerin oma vaan hänet on kampattu hoitamaan asioita omien etujen tähden.Kansa on niin tyhmää ja tämä nainen vielä tyhmempi suostuessaan kansanvastaiseen toimintaan.Voisi olla mielenkiintoista mistä Berneri putkahti ministerinpallille ja kenen toimesta?Totuus ei pala tulessakaan

      • siksipäsiksi

        Berner putkahti ministerin pallille koska tarvittiin joku Suomen ulkopuolinen henkilö tekemään likainen työ tässä väyläoperaatiossa. Jos Berner sai Suomen kansalaisuuden vain muutama kuukautta ennen vaaleja, on selvää että hänellä ei olisi ollut mitään asiaa edsukuntaan jos ääniä ei olisi ostettu jo valmiiksi lupaamalla satumaisia rikkauksia eliitille ja tässä tapauksessa nimenomaan väylästöhankkeilla.
        Työnsä tehtyään Berner häviää paljon rikastuneena eikä ikinä enää kuule Suomesta mitään jos ei halua.


    • oibernervoi
    • umpitollokansa

      Tyhmä kansa äänesti ilmaiseksi, kun hänestä luotiin hyväntekijän mielikuva Lastensairaala-projektilla.

      • lobbausta.vaan

        Lastensairaala oli yksi tapa lobata Berneriä. Ja yksi keino jolla Berner ja/tai hänen hyväveli-järjestönsä vetivät rahaa välistä.
        Luultavasti siinäkin olikysymysetumaksusta nistä äänistä joita Berner sai eduskuntavaaleissa oltuaan sitä ennen muutaman kuukauden Suomen kansalainen.


      • sfssf
        lobbausta.vaan kirjoitti:

        Lastensairaala oli yksi tapa lobata Berneriä. Ja yksi keino jolla Berner ja/tai hänen hyväveli-järjestönsä vetivät rahaa välistä.
        Luultavasti siinäkin olikysymysetumaksusta nistä äänistä joita Berner sai eduskuntavaaleissa oltuaan sitä ennen muutaman kuukauden Suomen kansalainen.

        Voi kysyä ketä saa lastensairaalan kiinteistöstä vuokratuloja ja kuka on säätiön johdossa.


    • beethooven

      Rva Berner tulee ja menee ja sillä siisti taas kerran.

    • niin-on

      kun ulkoa otetaan.se ikäänkuin ostetaan tiettyyn kylmään päämäärä toimintaan. tuntuu olevan aika jermu muija tuo berneri,ei mene helppoon ja latoo entisille syyt.
      jos ex:t ei toimineet oikein,on hyvä antaa tukkapöllyä ja läpsiä korville,vaikka ei se mitään vaikuta,on aivan turhaa.

    • Kovapörinä

      Eijkö sen nimi pitäisi suomentaa annepärinä kaikkien maailman sairaiden lasten majoittaja

    • Vartiainen

      Onhan pärnäsellä paljon parempi ulosanti kuin ent. karvapersedemari Lindströmillä tai Putkosella, joka sai änkyröinnistä selkävaivoja suorassa tv-lähetyksessä.

    • tekisi

      mieli mennä pehkuihin peiton alle bernerin kanssa kaskustelemaan "tulevaisuudesta" nyt, kun sai hampaat kuntoon. hieman vielä sössöttää,mutta peiton alla se olisi vain mukavaa. pois tullessa sitten treenattaisin suhinaa jne. olisi varmaan hyvä ja miellyttävä kokemus.

      • satoja.miljoonia

        Varmaan tyhjentäisi kassit viimeisen päälle, miljoonat lähtisi kuin valtion kassasta ikään.


      • Munatvain

        Siellä olisikin munat


    • ja.sitten.häipyy

      Vähän tulee lunta tupaan mutta se ei estä hankkeiden toteutusta. Berner vaan nappaa vähän suuremman osuuden vaivan palkaksi.

    • piiripien
      • paskakasat

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016062121764911_uu.shtml
        Kohta silittävät taas Bernerin päätä. Voi, voi eihän hän ole mitään pahaa tehdyt. Saa vielä kehut ja Sipilän rajattoman luottamuksen.
        Ei täällä Suomessa kohta ole rehellisiä ihmisiä päättämässä kansan asioista. On vain oman hyvän tavoittelijoita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8855
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1227
    Aihe