Pomon vaimoa

Työntekijänpalkinto

Olin poikamies 23v ja työskennellyt 5v kiinteistönhoito firmassa joka oli perheyritys. Pomo hoiti työnjaon ja vaimo paperihommat. Olin aina himoinnut että pääsisin työntämään kyrpäni vanhempaa naiseen. Silloin tällöin jouduin käymään toimistolla missä pomon vaimo Susanna oli työpisteellä. Niillä kerroilla mietin että ei tuo ihan ruusu ole mutta kyllä voisin vanhempana naisena kokeilla, tissit tennispallon kokoiset ja perse vähän iso mutta ei liian.

Sitten taas tuli pomolta soitto että käyppä hakemassa sieltä jaettavia papereita hän ei pääse on helsingissä hakemassa osia.
Meni toimistolle ja sanoin Susannalle että täällä piti olla jotain papereita jaettavaksi. Susanna oli kipakalla päällä kun tulostin ei toiminut ja paperit piti jakaa tänään. Istuskelin sohvalla ja yritin jutustella Susannan kanssa mutta se oli pahalla päällä. Ei tainnut Susanna tajuta kun mekkonsa kanssa pyöri että välillä vilkkui pikkuhousut kun kyykisteli siellä työhousuissa alkoi muna nousta kovaa vauhtia. Menin Susannan luo ja sanoin että mikä on ongelma oli paperit jumissa että voisit katsoa sieltä alhaalta, kumarruin ja samalla repesi housuni haaroista. Hetken siinä naureskellessa kysyin vaihto housuja sattuiko täällä olemaan. Susanna sanoi että katsoo kaapit muistaa nähneensä täällä yhdet ota vaan housut pois. Olin ihmeissäni että tässäkö mutta aattelin että nyt sihteeri näkee kunnon kyrvän seisokissa kun boksereillani olen. Vedin housut pois ja odottelin keskellä toimistoa uusia housuja mitkä Susanna toikin housut ja pysähtyi eteeni katso jalkojen välissä tiukasti jotain mutisten housut tipahti lattialle. Kysyin pitikö nämäkin ottaa pois ja tein sen samantien johon kuulin Susanna vastaavan hiljaa änkyttäen että ei ei tarvit... Lause jäi kesken kun bokserit tippui nilkkoihin ja t-paidan heitin pois päältä.
Susanna katsoi tiukasti nyt täyteen kuntoon noussutta kyrpää, sanoin "jos tekee mieli ota siitä kiinni, saat tänään mitä haluat en kerro kenellekään" meni 5sek kun tunsin Susannan käden kyrvällä joka alkoi liikuttamaan esinahkaa edes takaisin rauhallisesti. Päässäni pyöri ajatus että nyt se toteutuu pääsen panemaan maturea! Ajatus vain nosti seisokkia entisestään. Kunnes Susanna polvistui laittoi munan suuhunsa imien rauhallisesti mutta tiukasti oli huulet kyrvän ympärillä. Susanna nosti katseen minuun ja sanoi tää sun mun on ihan valtava saanko mitata? Samalla Susanna otti pöydältä rullamitan. Sanoi tää on 19cm silmät loisteessa! Sanoi että tänään pidetään kivaa! Susanna jatkoi imemistä, kiihdytti tahtia ja runkkari samalla välillä vaihtoi kassien hieromiseen.
Käskin lopettaa ja nostin Susanna seisomaan käänsi selän minuun ja nojautui toimisto pöydän päälle. Otin hameesta kiinni ja vedin pois päältä pikkuhousut mummomallia lähtivät heti perään. Siinä sitä maturen persettä oli nyt tarjolla, kiimasena katsoin perseen muotoja levitin pakaroita katsoin peppureikää ja pillua mikä vähän kurkki jalkojen välistä. Susannalta tuli tomera komento "nyt sitä munaa sisään!" Tottelin, sormella kokeilin kuinka märkää pillua oli vastassa juu kyllä on märkä, laitoin munan pillun huulille ja aloin työntämään sisälle Susanna alkoi pienen valittamisen ja voihkimisen kun kyrpä upposi koko pituutta Susannan sisälle. Olimme hetken paikoillaan kunnes aloin työstämään sisään-ulos-sisään-ulos työntöjä läpsin Susannan perseelle toisella kädellä klitorista pyörittelin joka näytti tekevän hyvää! Susanna voihki ja valitti. Susanna sanoi "En varmaan 7v saanut orgasmia ja nyt se tulee alta 5min, tästä hyvästä saat palkankorotuksen!" jatkoin panemista, läpsin, toinen käsi siirtynyt puristelemaan rintoja jotka tuntui ihanan kiinteiltä.
Susannan valitus ja huudot kovenivat kun orgasmi tuli ja toinenkin heti perään, jatkoin edelleen työntämistä kunnes otin munan pois käänsin Susannan ympäri ja nostin istumaan pöydän päälle. Otin Susannan kantoon ja vein puhtaalle ruokapöydälle makaamaan selälleen. Tässä vaiheessa heitin Susannan paidan ja punaiset rintaliivit pois häiritsemästä. Nostin jalat olkapäitä vasten läpsäytin perseelle ja kyrpää aloin työntämään pilluun. Susannan voihke oli voimakasta kun työnsin sisään ja aloin panemaan kovaa. Läiske kuului voimakkaana kun paukutin Susannaa seisaalta. Huuto oli sen mukaista kun kolmannen orgasmin sai. Otin kyrvän pois menin polvilleni ja aloin nuolemaan kuumaa ja märkää pillua, pillu oli aivan vallattomalla tuulella kun työnsin sormen sisään ja nuolin klitorista. Susanna tuli ja tuli uudestaan huutojen saattelemana. Menin sohvalle istumaan ja Susanna tuli päälle ratsaille löin perseelle kunnon läpsyn ja käskin perseen pyörimään kunnolla, Susanna oli aivan loppu ei näyttänyt enää jaksavan. Käskin lattialle makaamaan ja tulin itse päälle. Laitoin munan sisään ja panin kunnolla Susanna voihki, valitti, ulisi ja kirosi nautinnosta. Tunsin nyt kuinka siemenet alkoi tulemaan, laukesin Susannan sisälle voimakkaasti ähkien. Otin munan pois ja spermaa vain valui pillusta. Hetki maattiin ja sitten vedin housut jalkaan ja..

2

9751

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Työntekijä

      Hetki maattiin ja sitten vedin housuja jalkaa. Susanna jäi makoileemaan toimiston lattialle nautinnollisena ja tyydytettynä. Susanna sanoi että hän yrittää tulostaa paperit vielä tänään mutta jos ei onnistu menee sulla ylitöiks ja iski silmää, sanoin että ei haittaa kokoilta aikaa hymyillen.
      Susannan kokeili sormella pilluaan ja sai käsiinsä spermaa, laittoi sormet suuhun ja hymyili. Ai että maistuu hyvälle, ens kerralla tuut suuhun. Tästä sulle seuraa palkankorotusta sen verran hyvät kyydit sain. Mieheltä saa ihan kivasti munaa mutta kun ei ole enää nuori kuin sinä, oikein lihaksikas, ruskettunut ja tuo kyrpä saa mut aivan kiimaseks! Se niin iso!

      Jätin alastoman Susannan makoilemaan lattialle kun itse lähdin toimistosta, yllättäen paperit eivät olleet tulostuneet iltapäivänkään aikana kun pomo sanoi että mun pitää mennä vielä toimistolta hakemaan ne paperit kun Susanna saa ne tulostettua. Hymyillen vastasin "selvä homma!" Nyt olivat tulostuneet ja maturesusanna oli toipunut aamupäivän panemisesta uuteen vauhtiin. Siinä hoidettiin hommat vielä kerran ja sitten kävin jakamassa paperit.

      Eikä homma loppunut suinkaan tähän, sitä jatkuu säännöllisesti. Pomon tietämättä kun ajelee ympäri suomea vaimo saa kyrpää toimistolla tai minun poikamiesboksissa. Sidottuna rankaisen Susannaa ja hellin lopuksi.

    • Perseensilmätkurkki

      Laitoin munan perseen sisään pyörimään ja löin päälle Susannaa ja samalla repesi pillusta huulet. Otin kyrvän pois ja työnsin ähkien sormen perseen sisään, menin polvilleni ja aloin nuolemaan kassien koko pituutta. Tunsin nyt kuinka laukesin kädellä toimiston lattialle. Nostin jalat pöydän päälle, vedin kädellä esinahkaa edes takaisin kovaa ja kunnolla ja spermaa vain valui. Olin tomera runkkari, kun paukutin kädellä siemenet sohvalle ja tennispallon kokoiset perseensilmät kurkki haaroista ja iski silmää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe