onkos kellään kokemuksia poliisin

gfghkjjöp

seurannasta.Ostin tossa uuden auton ja johan alko poliiseja pyöriin.Eivät kai ole kerenneet asentaa seurantalaitetta.Onkos kukaan löytänyt poliisin seurantalaitetta ja miten.
Jo 5 vuotta seurantaa kai nettikirjoittelun takia.

119

2421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tässä.olennainen.lyhyes

      Seurantaa tekee puolueiden salaiset agentit - voi olla vaikka sosiaalivirkailija tai hänen vasemmistolaisia luottoasiakkaitaan naapuriin asutettuna. Niillä on asuntoetu ja saavat seurannasta ja häirinnästä pimeää palkkaa tiskin alta.

      Puolueen tekemä seuranta ei vaadi enää mitään härpättimien asentamista vaan toimii biometrisellä tunnistuksella hakukoneen ja suurvallan armeijan sotatekenologisilla edellytyksillä. Näkee myös seinien lävitse 3D-tutkalla, sekä skannaa kehoa jatkuvasti ja lukee ajatuksia.

      Puolueen salaisen palvelun agentit ovat yhteydessä luottoviranhaltijoihin, joka kutsuu näin hankittua tietoa "taktiseksi tiedonhankinnaksi". Puolueen agentti voi esittää asiat miten vaan mutta yleensä täysin nurinpäin käännetysti, jolloin jostakusta pyritään tekemään epäilty ja syyllinen johonkin asiaan - kohde ei välttämättä tiedä lainkaan olevansa salaisen työryhmän keskiössä, josta muodostuu lopulta rikosepäily ja -rekisteri tai vaihtoehtoisesti mielenterveysepäily ja sulkeminen lukkojen taakse jonnekin osastolle - rikolliset suurvallan maanalaiset yksiköt hoitavat kaikkein tehokkaimman "taktisen tiedustelun" ja myyräntyöt tässä maassa.

      Järjestelmää kutsuttiin 90-luvulla nimellä Echelon mutta se on tänään paljon paljon tehokkaampi ja hyökkää kohteitaan vastaan maanpinnalla tauotta. Agentteja on kaikilla paikkakunnilla ja ne tekevät saumatonta yhteistyötä muiden maiden vastaavien solujen kanssa - käytännössä vasemmistolaispuolueet ja ammattiliitot hoitaa maanalaista operatiivista toimintaa. Erilaiset rikostempaukset kuuluu heidän toimenkuvaansa.

      Puolueet ovat liittyneet ajat sitten CIA:han ja NATO:oon mutta eivät katsoneet tarpeelliseksi kertoa asiasta muille.

      • YksKaxPax

        Vau! Tämän tyylipuhtaampaa foliohattuilua harvoin tapaa.


      • jkjkjklklio

        kyllä ne on ihan poliiseja .Kai entisiä liikkuvia jotka suojelivat poliitikkoja. On vaan niin katkeraa kun ne ei osaa hommiansa eli seurata piilosta.


      • ei.nenästä.vedettävä
        YksKaxPax kirjoitti:

        Vau! Tämän tyylipuhtaampaa foliohattuilua harvoin tapaa.

        Kaikki eivät ole niin tyhmiä kuin miltä sinä näytät.


      • gdffddfdffs
        ei.nenästä.vedettävä kirjoitti:

        Kaikki eivät ole niin tyhmiä kuin miltä sinä näytät.

        taidat olla poliisi


      • joka.viides.ihminen.tunt

        Joka viides ihminen tuntee Suomessa poliisin. Lasketaanpa kaavalla siten, että yksi ihminen tuntee keskimäärin 30 ihmistä. Suomessa on tietääkseni noin 8000 aktiivipoliisia.

        8000 aktiivipoliisia ovat kaikki jonkun tuntemien 30 ihmisen joukoissa. Saadaan 240 000 ihmisen joukkio jonkun tuntemia ihmisiä, joka 5 miljoonan ihmisen joukossa tarkoittaa palttiarallaa joka viidettä ihmistä mukaanlukien mummot ja muksut.

        Toisinsanoen saattaa olla, että tunnen yhden poliisin. Se ei ole kauhean harvinaista.


      • heikkoja.huomaamaan

        Eikö kukaan huomannut laskuvirhettä? 5 000 000 / 240 000 = 20,83.

        Jos mummut ja muksut lasketaan mukaan niin vain joka 21. ihminen tuntee poliisin. Ei siis kovin tavallista. Aktiivi-ikäistä väestöä on palttiarallaan reilut 2 miljoonaa, joten heistä joka kymmenes tuntee poliisin.

        Laitoin huvikseni pienen kompan ja jäin seuraamaan huomaako kukaan - kukaan ei huomannut mitään. Ei anna kovin hyvää kuvaa huomauskyvystänne.

        Tuskin huomaisitte mitään vaikka tapahtuisi jotakin aivan olennaista.


    • dfgabaerbdf

      Jos ostit siis ihan uuden auton, muista hoitaa auton ruostesuojaus yms. erittäin hyvin. Eli kaiva esiin kaikki ohjeet ja jos vaikka lokasuojia ei ole täysin ruoste-ja iskusuojattu niin kannattaa tehdä se huolella että autosi pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään.

      Nimittäin siitä suojauksesta ja hoidosta on hyötyä heille, jotka ostavat joskus satojen tuhansien kilometrien jälkeen sinulta sen auton. He eivät ole ostamassa silloin ruostekasaa. Äläkä jää pelkästään huoltofirmojen armoille vuosihuolloissa yms. Jos takuu ei kata omia töitä niin älä koskekaan, mutta valita kuuluvasti jokaisesta naarmusta, mutta jos saat itse fiksailla niin ota ihmeessä selvää kuinka pidät autosi hyvänä seuraavalle sukupolvelle ja hoida autoasi kuin hoitaisit itseäsi.

      . . .--

      Sitten muuta...
      Unohdit mainita että juurihoidossa käydessä cia-kätyrihammaslääkäri ujuttaa betonin sekaan pienen lähettimen, joka saa energian aivotoiminnan säteilystä. Sen avulla seurataan kaikkia juurihoidettuja. Myös tekarit saattavat sisältää erilaisia lähettimiä.

      Hyvin moni vanhus käyttää kävelykeppiä, tekoniveltä, tai käy jalkojenhoitajalla. Nämä erilaiset apuvälineet saattavat myös sisältää erilaisia seurantalaitteita, ja jalkojenhoitajilla käydessä yleensä seurannassa käytetään lyhytkestoisia ja äärettömän pieniä siruja, jotka levitetään jalkoihin rasvan kanssa. Jos tuntee pistelyä jalkojen pohjissa, silloin saattaa olla yhteys auki suoraan psyko-operaatioihin ;)

      Seurantalaitteet autoissa ovat puuta ja heinää. Kysymys on vain siitä että sinun halutaan uskoa että sinua seurataan auton avulla. Sama homma on kännyköiden kanssa. Kännykän jättäminen yöpöydälle saattaa henkisesti helpottaa, mutta seurannasta et voi jättäytyä koskaan. Ehkä tarkoitus on vain saada sinut luovuttamaan ja myymään autosi pilkkahintaan että oppisit luovuttamaan ja menemään sossuun ja lopulta hoitolaitokseen.

      Sen sijaan en epäilisi yhtään jos joku väittäisi että näihin halppismaitoihin on lisätty pieniä siruja. Niitähän ostavat vain pihistelijät. NÄin saadaan koko suomi seurantaan. Ajatelkaas miten yksinkertaista!

      • yud

        Vittu mitä paskaa. Ota lääkkeet ja kiristä foliota.


    • dfdfdffdsddsd

      aloittaja: ostin auton mutta onneksi sellaisen mikä ei vie bensaa paljon.Vähän aikaa kun pyörit ympäri maakuntaa johan kytät kyllästyy..D

      • gr5g3

        Osti ilmeisesti varastetun auton.
        Täällä maakunnissa ei poliisia näy kuin ehkä kerran viikossa pyörähtämässä.


      • bherce3
        gr5g3 kirjoitti:

        Osti ilmeisesti varastetun auton.
        Täällä maakunnissa ei poliisia näy kuin ehkä kerran viikossa pyörähtämässä.

        No ei kai poliisia näy koska ne seuraa sinua piilosta heeeee..!


    • seurataan

      ÄLKÄÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA KIRJOITTAKO TÄHÄN KOKEMUKSIANNE POLIISIN SEURANNASTA. Poliisi kun seuraa tätäkin ketjua. IP:n selville otto helppo juttu.

      (Niin että uhallakin:terkkuja Hyvinkään poliisille.)

      • hggghgfd

        missähän tästä vois keskustella


      • Harjaantunutsilmä

        Ei kun ihan piruillaan kirjoittaa kaikki kokemukset auki, pölvästit kun eivät itse tajua, että heidän toimintansa on ajoittain niin selvästi amatöörimäisen läpinäkyvää ja kökköä. Välillä tekisi mieli ojentaa ja kertoa, että miten ammattilainen toimii eikä suinkaan miten kökösti pitää toimia.

        Itseäni on seurattu ihan lapsuudesta asti, joten ei hirveästi pelota:D


      • mikä.tarkoitus.onkaan

        Minulla on autossani joku seurantalaite, edellisessä oli GPS-paikannin, nyt voi olla uudempaa tekniikkaa.-Stalkkerit seuraa. Ja asentaneet ovat.
        Minua poliisiseuraa niin, että nimenomaan huomaan, se on tarkoitus.


      • tiedäänettä

        Tottakai viranomaiset salakuuntelee ja seuraa elekronisesti kaikkea


      • sipuloitunutsielu
        hggghgfd kirjoitti:

        missähän tästä vois keskustella

        tor-selain koneeseen ja etsit mikä on sipulikanava.


    • PoliisinSeuraaja

      Seurasin kerran poliisiautoa vartin verran pitkin katuja, sitten pysäyttivät ja kysyivät minne olen menossa. Vastasin että sinne minne tekin. Poliisi poistui kiroillen ja päätään pyöritellen takaisin autoonsa ja lähti ajamaan, en lähtenyt enää perään.

    • sdfkljweroiuy234

      Poliiseilla on salainen VARO-rekisteri, jonne päätyvät kaikki erittäin vaaralliset henkilöt. Tälle listalle päätyy jopa nettikirjoittelijat, jotka tietävät liikaa.

      • ei.vittu

        Mistä sinä se muka tiedät? Pikku-ukotko sen sinulle kertoivat?


    • USAselvä

      Uusien autojen navi järjestelmät sisältävät seuranta järjestelmän!

      USA:sä saa jopa ostaa itselleen turvaseuranta järjestelmän.
      Uusiin autoihin ei tarvitse asentaa mitään, senkun tilaa palvelun.

      Joten ei systeemiä edes tarte etsiä, vaan kuka sen on aktivoinut?

      • aina.näkyvissä

        Ostin keväällä uuden auton. Kielsin aktivoimasta navigaattoria.
        Kun olen jo vuosia ollut gs-vainon kohde, tähän autoon on varmaan asennettu jos vaikka ylimääräistä. Esim. on jo annettu näyte siitä, että mikroaallotus sujuu ajellessani moottoritiellä.(Mikroaallotuksella pystyy järjestämääön kaikukammion ja siihen sitten ääntä. On aikaisemmin tehty vesipulloon kotona, nyt autossa. Tiesivät, että tunnistan asian).

        Itse asiassa, kun ensimmäisen kerran lähdin ajamaan naapurikuntaan, poliisi antoi näytöksen siitä, että pystyy seuraamaan. Niin selvän, että sokea Einokin olisi sen nähnyt.

        Kiitos tiedosta.


      • dffdfdfdfdffd

        jos niillä ei olle varaa kun yhteen näytökseen... aloittaja


      • ei.mikään.pyhää

        On niillä varaa, Riihimäellä, Lopella, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa.

        Se uuden auton eka näytös jäi mieleen, kun menin silloin käymään äidin haudalla Lopella. Olihan se herttaista, ettei tarvinnut yksin mennä. Sitten kun palasin sieltä Riksuun ja menin samantien Prisman puutarhamyymälään katsomaan löytyisikö sieltä isän haudalle kukkapurkkia, niin poliisimaija tuli sinnekin. Oli sellaista lähinäytöstä kyttäämisineen ja yllätysajoineen eteen.

        -En lähtenyt isän haudalle vähään aikaan. Naamioin sen käynnin muuhun menoon.

        (Poliisi ei sentään tullut ihan haudalle asti. Minua kyllä stalkattu ihan siinä tilanteessakin, kun olen ollut kukkia asettelemassa paikoilleen.) Sekä Lopella että Hämeenlinnassa.)


      • trerdffdf

        pysäyttääkö ne sua koskaan


      • säteitä.aaltoja

        Eivät ole pysäyttäneet.


      • pahempaakin.ovat.tehneet

        Poliisit eivät seuraa jatkuvasti , ainakaan näkyvästi. Enemmän projektiluonteisesti.


    • ttrtrttfddfh

      mua seurattiin mm lempäälässä... nyt lempäälän poliisi lopetetaan,sinne sitten ajelemaan

      • jfjfhjfhhjfdg

        Hyvät näkymät myös talosta tielle.Milloin outoa köröttelyä 80kmh alueella eikä kuskina vanhus.Useasti myös "kännykkä" pysähtelyä vaikka hiukan pähkähullu paikka pysäytellä rekkojen takia kun taajaman ulkopuolella ja autoista jotka uudehkoja täytyisi jo löytyä handsfree poppikoneet.


    • avoin.kysymys

      Olisiko tietoa, mitä aaltoja tai säteitä on kohdistunut minuun?

      Ajelin naapurikaupunkiin. Sisäänajotiellä ajoin tasaista 60 km/h. Yhden mutkan takana oli kauempana vasemmalle tiensivuun pysäköity oikein iso musta paku. Tummennetut ikkunat. Ei näkynyt läpi onko siellä ketään. Minulle pamahti päähän ajatus: poliisi. Koko ajan jouduin tuijottamamaan pakua. Kun tulin kohdalle, sisällä oleva mies pani olkavarren kiinni sivuikkunaan Silloin näkyi, että hihassa oli poliisin merkki.

      Ajattelin ensin, että onkohan tässä rajoitus 50 km/h. Kun sitten tarkistin, ei ollut.

      Mitähän aaltoja tai säteitä poliisitutkassa käytetään. Minua on elektronisesti häiritty niin kauan, että esim. mikroaallot huomaan helposti.

      Kaksi vahtoehtoa:
      - normaali tutka
      -tahallaan odotti,että pääsee jollakin vahvemmalla säteilyttämään

    • xxfh

      Neuvostoliitossa ruiskivat autoihin radioaktiivista ainetta ja oli helppo seurata

      • Itsepäättelinnäin

        Entäs jos syötetään radioaktiivisia lääkkeitä? Esim. psyykelääkkeet. Jos lakkaat syömästä ei voida seurata ja sitten alkaa vainoaminen ja katuteatterit ym. jotta palaat kiltisti seurattavaksi kun psyyke ei kestä ja saat uuden hienon lääkkeen..


      • nimim.24.7.kaikkialla

        Vähän hankalaa käytännössä kun säteilystä osansa apteekkihenkilökunta ja sairaaloissa hoiturit.
        Kyllä nykyään kyttäys onnistuu.


    • dfdfdfdfdfghhhhj

      oon huomannu ettei ne kotikaupunkissa enää seuraa mutta menepäs naapurikuntaan

      • 744488

        Vietin lomaviikon eräässä pikkukunnassa jossa oli isot juhlat. Kyllä sielläkin poliiseja näkyi jokunen, mahdollisesti jokunen myös stalkkauspuuhissa. Mikä minusta oli positiivista oli että poliisi myös jalkautui yleisön pariin eikä pelkästään kurvaillut kaaroillaan, juttelivatkin ihmisten kanssa, ihan kuin olisivat olleet oikeita ihmisiä. Sitä nämä kaupunkipoliisit eivät näytä osaavan. Jos osaisivat ja vielä tulisivat kertomaan mihin stalkkaamisellaan pyrkivät niin hyvä olisi. Aina paapatetaan että virastojen toiminnan pitää olla kunniallista ja läpinäkyvää, kun taas poliisi tuntuu pyrkivän vain piiloutumaan stalkkailunsa taakse.


    • täysin.mahd

      On niillä varaa seurailla. Uutisten mukaan Turussakin olivat seurailleet jotain henkilöä vuosia ja sitten julistivat kohteen fantasioineen elokuvateattereihin tehtävästä jonkinlaisesta iskusta, mutta uutisten mukaan mitään rikosta kohdehenkilö ei ollut tehnyt. Ainoastaan psykiatrisia ongelmia epäiltiin?

      Siis vuosikausia seurataan henkilöä pakkomielteisesti ja halutaan saada asiat näyttämään siltä että työ kannatti. Samaan aikaan esimerkiksi huumekauppiaat tuhoavat lukemattomia ihmisiä suoraan ja välillisesti mutta heitä poliisi ei uskalla tai halua seurata yhtä tarkasti. Syrjäytyvien ihmisten ja kaikenlaisten vajakkien uhkana pitäminen ja tarkkailu on poliisille kivaa ja turvallista puuhaa josta varmasti saa saman palkan kuin oikeista rikollisiin henkilöihin kohdistuvista tehtävistä. Lisäksi poliisikin on ay-sidonnainen ja voi yksittäisiin ihmisiin kohdistuvalla seuraamisella (vainolla) tuottaa työtä muille ay-sidonnaisille tahoille yhteiskunnan rahojen varastamiseksi palkkakuluihin yms.

    • dffdfdfssss

      up up

    • ihan.yx.lysti

      Arvasin, että poliisit tykkää huonoa, kun kertoo niitten ajoista. Että reagoivat siihen jotenkin, siis reagoivat.- Mutta eivät nyt ylitä julkaisukynnstä.

    • TiFi

      Luikurimummo, joka on mustamaalannut täällä minua toukokuusta lähtien ja hyökännyt minua vastaan siitä syystä, että kerron poliisiautoilla stalkkaamisesta ja julkaisen siitä myös kuvia ja videoita, on ilmeisesti tullut tähän ketjuun kertomaan... että häntä stalkataan poliisiautoilla.

      ---
      tifi.on.stalkkeri
      7.5.2016 23:08

      Tämä TiFi on on itse stalkkeri/trolli. Tässä esittää uhria, itse asiassa pelottelee gs-uhreja. Taitaa olla yhteistyössä poliisien, ambulanssikuskien ym kanssa. -Olen ajatellut,että kun ei siitä eroonkaan pääse, yritän käyttää hyödyksi. Nyt on kahden muun stalkkerin kanssa vallannut peacepinkin suomi-yhmän.
      ---
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13049841/gang-stalking--tietoisuus-kaataa-suomimafian#comment-84528981

      ---
      k.eleen.tappajat
      27.6.2016 20:35

      Minä kun en luota TiFi:hin, tuon esille myös sen vaihtoehdon, että TAHALLAAN PITÄÄ NYT MELUA POLIISEISTA, TAVALLISTA ENEMMÄN, viedäkseen pois huomion varsinaisista tahoista, työnantajastalkkaustahostaan. Tuli mieleen,että on hätä palkastaan ja omasta turvallisuudestaan mokattuaan minun suhteeni.
      Olen jo aikasemminkin ajatellut tätä poliisihommaa hämäyksenä.
      Täällä on myös kiinnitetty huomiota siihen, että on tyrmännyt käsitykset, että Suomessa e-häirintää tulisi kauempaa. Vakuuttelee, että seinänaapurit ne asialla on.

      On liian älykäs kirjoittaja, että tekisi niin alkeellista hommaa kuin poliisiautojen ajojen kirjaamista. -Ei vaan mene minulla jakeluun. -Poliisi stalkkaa. Siitä olen satavarma. Mutta poliisi voi tehdä ajeluja, jotta ylempänä olevat tahot eivät paljastuisi.

      Jos yhtään osuin oikeaan, niin eiköhän ensi yönä asia kuitata.
      ---
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13604021/tasta-rikoksesta-ei-saa-keskustella-gang-stalking#comment-85250378

      Tuolla sitä kuvamateriaalia:
      http://indietarget.blogspot.fi/search/label/police harassment

    • TiFi

      Ylle postaamani linkki meni jostain syystä väärin, joten tässä suoria linkkejä blogipostauksiin poliisiautoilla suoritettavasta seuraamisesta ja stalkkaamisesta:

      http://indietarget.blogspot.fi/2015/03/kuvasarja-minun-vainoamisesta.html
      http://indietarget.blogspot.fi/2016/07/perjantaina-kolme-poliisimaijan-ohiajoa.html
      http://indietarget.blogspot.fi/2016/06/poliisiautoilla-stalkkaaminen-jatkui.html
      http://indietarget.blogspot.fi/2016/06/videokuvaa-kolmen-poliisiauton.html
      http://indietarget.blogspot.fi/2016/06/poliisiautoilla-ja-ambulansseilla.html
      http://indietarget.blogspot.fi/2016/06/poliisimaija-stalkkasi-tanaan-myohaan.html


      • TiFi
        Faktatietoa kirjoitti:

        Jo maallikko huomaa että todellisuudentajusi on vakavasti alentunut.

        http://mtkl.fi/tietoa-mielenterveydesta/hoitoon-hakeutuminen/

        "Faktatietoa", vanha tuttu trolli gang stalking -ketjuista ilmaantui tänne heti, kun kirjoitin tähän ketjuun ensimmäistä kertaa ja annoin myös linkkejä, joissa on todisteita poliisiautoilla seuraamisesta ja stalkkaamisesta.

        Olen myös saanut netissä tappouhkauksen juuri erityisesti tästä asiasta kirjoittamisen takia. Aika erikoista, jos kyseessä olisi minun "todellisuudentajuni vakavasta alentumisesta".

        http://indietarget.blogspot.fi/2016/06/keskusteluketju-jossa-sain.html


      • fasismi.paljastui
        Faktatietoa kirjoitti:

        Jo maallikko huomaa että todellisuudentajusi on vakavasti alentunut.

        http://mtkl.fi/tietoa-mielenterveydesta/hoitoon-hakeutuminen/

        Etkö ole vielä kuullut että psykiatria on tieteeksi naamioitua ja tieteelliseen muotoon kirjoitettua fasismia? Tekosyillä kiusataan uhreja ja perustellaan "psykiatrian" avulla rikollista toimintaa ihmisyyttä vastaan sekä pönkitetään omaa asemaa ja varastetaan uhreja välikappaleina käyttäen yhteiskunnan rahoja omiin palkkoihin, työllistymiseen, lääkebisnekseen, uhrien omaisuuksien valtaamiseen yms.


      • TiFi kirjoitti:

        "Faktatietoa", vanha tuttu trolli gang stalking -ketjuista ilmaantui tänne heti, kun kirjoitin tähän ketjuun ensimmäistä kertaa ja annoin myös linkkejä, joissa on todisteita poliisiautoilla seuraamisesta ja stalkkaamisesta.

        Olen myös saanut netissä tappouhkauksen juuri erityisesti tästä asiasta kirjoittamisen takia. Aika erikoista, jos kyseessä olisi minun "todellisuudentajuni vakavasta alentumisesta".

        http://indietarget.blogspot.fi/2016/06/keskusteluketju-jossa-sain.html

        Et ole antanut todisteita mistään muusta kuin omasta tilastasi ja maallikkokin jo huomaa että olet vakavasti sairas.


      • gehw4h

        Juuri näin, paranoidinen skitsofrenia aiheuttaa myös näköjään trollaamisen tarpeen aloittajalla.


      • 777710
        fasismi.paljastui kirjoitti:

        Etkö ole vielä kuullut että psykiatria on tieteeksi naamioitua ja tieteelliseen muotoon kirjoitettua fasismia? Tekosyillä kiusataan uhreja ja perustellaan "psykiatrian" avulla rikollista toimintaa ihmisyyttä vastaan sekä pönkitetään omaa asemaa ja varastetaan uhreja välikappaleina käyttäen yhteiskunnan rahoja omiin palkkoihin, työllistymiseen, lääkebisnekseen, uhrien omaisuuksien valtaamiseen yms.

        Ja se, mitä ei kerrota on, että jos hakeudut hoitoon, et enää saa poliisin palveluja. Se pitäisi ehdottomasti tiedottaa etukäteen että kaikki sen tietäisisvät ja osaisivat varoa. Ja että kaikki mahdollisia psyykkisiä sairauksiasi koskevat tiedot ovat julkisia poliisille ja muille vastoin kaikkia lakeja ja voit pelkästään niiden vuoksi joutua poliisin epriin ja tulla sen taholta vainotuksi ja rikolliseksi väitetyksi tai ajetuksi. Ja jos saat vielä stalkkeritkin niskaasi niin kuulut siihen ryhmään, joka saa vielä aikojen päästä uudelleen psykiatrit niskaansa aiheettomine pakkohoitoineen ja lääkityksineen. Tällaisella toiminnalla toiminnalla ei ole mitään laillisia perusteita, vaan katsovat täysin perusteitta olevansa oikeutettuja kohtelemaan näin hoitoonhakeutuneita, sillä välin kun varsinaiset hullut stalkkaavat virkakoneistossa tai naapurissasi tai molemmissa. Heistä eivät ole kiinostuneita, hulluja kun ovat eivätkä siksikään kykene keskittymään lukemaan lakeja oikein niinkuin ne on tarkoitettu.


    • ajan.pussilla

      homoliitto onko salaliitto vai saako julkisesti pussilla

      • Joo. Voisitko selventää? Missä maassa? Suomi, Jamaika, Uganda, Unkari?


    • vainon.kohde

      MInulla ei ole autoa, ainoastaan vanha polkupyörä. Seuraavat silti. Toivon että he seuraisivat näitä gang stalking -palstoja niin tiiviisti että joskus jossain vaiheessa aloittaisivat gang stalking -rikosten tutkimisen ja gang stalking -rikollisten jahtaamisen uhrien sijaan.

      • dfgfsdsdsd

        senkin olen huomannut että jos autoni rikki niin silloin vasta seurataankin.


      • Tiedänmistäpuhun

        Niin eipä niitä oikeita rikollisia taideta halutakkaan kiinni, siltähän tämä touhu tuntuu. Joku taho suojelee jotain isoa liigaa jossa pyörii huumeet ja ihmiskauppa ja laiton porno mutta eihän sillä niin väliä kun kytätään erilaisia jotka eivät halua oravanpyörään.


      • Tiedänmistäpuhun1

        Sitäpaitsi näitä gs ja muita tapauksia on jo tullut ilmi niin paljon että eivät voi olla kaikki sattumaa tai mielisairautta!


      • 24.kautta.7.kaikkialla

        Ei poliisit voi aloittaa tekijöiden tutkimista, kun itse kuuluvat vainoajiin. Esim. minulla ihan avoimesti.
        Olen yrittänyt selittää vertaisille, että joskus TI:kin elämässä tapahtuu tavallisia asioita.Kun on ollut joku tapahtuma, jota olen yrittänyt selitellä sattumaksi, aina on paljastunut, ettei todellakaan ollut.


      • vainon.uhri
        24.kautta.7.kaikkialla kirjoitti:

        Ei poliisit voi aloittaa tekijöiden tutkimista, kun itse kuuluvat vainoajiin. Esim. minulla ihan avoimesti.
        Olen yrittänyt selittää vertaisille, että joskus TI:kin elämässä tapahtuu tavallisia asioita.Kun on ollut joku tapahtuma, jota olen yrittänyt selitellä sattumaksi, aina on paljastunut, ettei todellakaan ollut.

        Oli miten oli, poliisien tehtävä on rikollisten jahtaaminen, ei rikoksen uhrien. Kyllä poliisin tehtäviin kuuluu myös vainoajapoliisien käpälälautaan pano siinä kuin muidenkin vainoajien.


      • vainon.uhri
        vainon.uhri kirjoitti:

        Oli miten oli, poliisien tehtävä on rikollisten jahtaaminen, ei rikoksen uhrien. Kyllä poliisin tehtäviin kuuluu myös vainoajapoliisien käpälälautaan pano siinä kuin muidenkin vainoajien.

        Läänien poliisilaitoksissa on oikeusosastot joiden tehtäviin kuuluu mm. poliisin tekemien rikosten tutkiminen. Rikosilmoituksen voi tehdä sille. Kantelun voi myös tehdä oikeusosastolle, poliisipäällikölle tai eduskunnan oikeusasiamiehelle tai poliisihallitukselle. Kantelun tehdään kun ei ole kyse rikoksesta vaan esim. poliisin epäasiallisesta käytöksestä. Sitä kai se poliisiautoilla stalkkaaminenkin kai on. Sitä on vain aika vaikea näyttää toteen, ja sitähän rikollisetkin - tai pitäisiköhän sanoa muuutkin rikolliset - yleensä käyttävät hyväkseen.


      • 000000000000000000000000
        vainon.uhri kirjoitti:

        Läänien poliisilaitoksissa on oikeusosastot joiden tehtäviin kuuluu mm. poliisin tekemien rikosten tutkiminen. Rikosilmoituksen voi tehdä sille. Kantelun voi myös tehdä oikeusosastolle, poliisipäällikölle tai eduskunnan oikeusasiamiehelle tai poliisihallitukselle. Kantelun tehdään kun ei ole kyse rikoksesta vaan esim. poliisin epäasiallisesta käytöksestä. Sitä kai se poliisiautoilla stalkkaaminenkin kai on. Sitä on vain aika vaikea näyttää toteen, ja sitähän rikollisetkin - tai pitäisiköhän sanoa muuutkin rikolliset - yleensä käyttävät hyväkseen.

        Mutta ei kannata luottaa siihen että oikeutta välttämättä tulee. Ei korppi korpin jne.


    • Katsokaapa ihan ajatuksella tämä suositun youtube-kanavan video ja kommentoikaa mitä ajatuksia se teissä herättää.

      https://www.youtube.com/watch?v=Hug0rfFC_L8

      Ei kellään oikeasti ole mitään syytä seurata vainoharhaisia ihmisiä kun siitä kukaan mitään hyödy.

      • dffdsddssddsa

        vaikuttaaako mielipiteesi todella rikkaisiin ihmisiin... ei joten sillä ei ole merkitystä


    • fdfddfdfsd

      onkos teitä yritetty tappaa.Mulla yks kerta kun kävi mielessä.Kuormaauto ohitti vaikka olin kääntymässä vasemmalle ... onneksi huomasin

      • niin.varmaan

        Minutkin on yritetty tappaa. Kerran asuntooni ryntäsi tusina raskaasti aseistettua miestä, jotka alkoivat ampua minua kohti. Onneksi ikkuna oli auki, jota kautta pääsin pakoon.


      • llleeel

        Tuli vähän mieleen viime lauantaina kun poliisi ohitti minut vauhtiaan kiihdyttäen kun olin kääntymässä vasemmalle kadun yli suojatielle. Mutta ei sitä sellaiseksi pysty millään todentamaan.


    • hghhgjkjkk

      kohta toi kunto alkaa olla sellainen että pitäis rollaattoriin siirtyä.Mites ne sitten seuraa.Joku eläkkeellä oleva poliisi rollaattorilla.

      • jne.jne

        Voihan ne ajella kadulla vastaan, kun kävelet katukäytävällä, tai perässä, tai odotella kaupan oven vieressä, tai kotiportin vieressä, jne. Kokemusta on näistäkin, siis vielä kävelen ihan ilman.


      • fdfdfdffs
        jne.jne kirjoitti:

        Voihan ne ajella kadulla vastaan, kun kävelet katukäytävällä, tai perässä, tai odotella kaupan oven vieressä, tai kotiportin vieressä, jne. Kokemusta on näistäkin, siis vielä kävelen ihan ilman.

        tuleekohan ne hautajaisiin


      • saassawewewewe
        jne.jne kirjoitti:

        Voihan ne ajella kadulla vastaan, kun kävelet katukäytävällä, tai perässä, tai odotella kaupan oven vieressä, tai kotiportin vieressä, jne. Kokemusta on näistäkin, siis vielä kävelen ihan ilman.

        meidät on tuomittu ikuiseen seurantaan mistä tuskin voi valittaa ... tai jos valittaa niin joutuu hoitoon


      • 0059995

        Kyllä sille jotain täytyy voida tehdä. Ei tuollainen peli kovin kauan vetele. Oletteko tosissaan yrittäneet tiedottaa jonnekin korkeille instansseille kusipäisistä ja epäasiallisesti käyttäytyvistä stalkkeripoliiseista.


      • Agentti69

        Asettavat syötin, kuten kävi Ulvilassa. Laittoivat Sepon tarjoamaan seksiä tälle pullantuoksuiselle murhaajaharpulle.


      • dfdffdsssdd
        0059995 kirjoitti:

        Kyllä sille jotain täytyy voida tehdä. Ei tuollainen peli kovin kauan vetele. Oletteko tosissaan yrittäneet tiedottaa jonnekin korkeille instansseille kusipäisistä ja epäasiallisesti käyttäytyvistä stalkkeripoliiseista.

        1.4 Vainoaminen

        Euroopan neuvoston yleissopimuksen naisiin kohdistuvan väkivallan ja perheväkivallan ehkäisemisestä ja torjumisesta (CETS 210) 34 artikla edellyttää, että sopimuspuolet toteuttavat tarvittavat lainsäädäntö- tai muut toimet varmistaakseen, että toiseen henkilöön kohdistuva tahallinen ja toistuva uhkaava käyttäytyminen, joka saa tämän henkilön pelkäämään turvallisuutensa vaarantumista, kriminalisoidaan. Menettelystä on käytetty nimitystä stalking, joka tarkoittaa ahdistelua, häirintää tai vainoamista. Suomi on allekirjoittanut sopimuksen hyväksymisvaraumin 11.5.2011, ja sopimuksen implementointia pohditaan ulkoministeriön työryhmässä, jonka määräaika päättyy vuoden 2013 kesäkuun lopussa. Jo nykyisin RL 25:7:ssä on kriminalisoitu laiton uhkaus. Myös muut rangaistussäännökset, kuten kotirauhan rikkominen, salakuuntelu, salakatselu ja pakottaminen samoin kuin pahoinpitelykriminalisoinnit antavat suojaa vainoamista vastaan. Tämäntyyppistä menettelyä vastaan henkilölle voidaan määrätä turvaamistoimenpiteenä lähestymiskielto (laki lähestymiskiellosta, 898/1998). Lähestymiskiellon rikkominen on kriminalisoitu RL 16:9 a:ssä.


      • assassdg
        Agentti69 kirjoitti:

        Asettavat syötin, kuten kävi Ulvilassa. Laittoivat Sepon tarjoamaan seksiä tälle pullantuoksuiselle murhaajaharpulle.

        toi on totta,Kannattaa varoa ihmisiä jotka yritttävät tuppautua seuraasi. Tai ainakin puheitaan


      • saasassassaf
        saassawewewewe kirjoitti:

        meidät on tuomittu ikuiseen seurantaan mistä tuskin voi valittaa ... tai jos valittaa niin joutuu hoitoon

        eikä rikos edes vanhene tai eihän se mikään rikos ole kun ei ole pidätetty


      • kai.ajatuksetkin.luetaan

        Mitä hyödyttää varoa puheitaan jonkun seurassa, kun ihan kaikki ,mitä puhuu menee muistiin ja nettilevitykseen joka tapauksessa. - Ei voi aina varoa.


    • hekohekoheko

      Maijat on pikkujuttu kaiken muun rinnalla. Sitten on eri asia, mitä muuta kulisseissa tekevät.

      Sitten vitsi, vitsi, vaikka varmaan kostetaan.

      Minut pahoinpideltiin, fyysisesti. Lähetin postissa rikosilmoituksen. Sain kirjeen, jossa minut kutsuttiin kuulusteluun noutamisen uhalla.- Soitin ja ilmoitin,etten pysty tulemaan poliisilaitokselle saati olemaan poliisin kanssa samassa huoneessa, kaiken tapahtuneen jälkeen. Kerroin,että jo pelkkä kirjekuoren näkeminen aiheutti huonovointisuutta. (valkoinen kuori, poliisi-sana sinisellä)
      Tämän jälkeen minua vastaan alkoi ajella valkoinen henkilöauto, jossa luki sinisellä poliisi. (Näytti virka-autolle.) Tosin tätä ajelua on tehnyt myös valkoinen taksi, jonka kylkeen oli tökerösti kirjoitettu isosti sinisellä poliisi, joku muovipeite tms.-Ei se ihan niin sujunut. Ei alkanut oksettamaan, vaan naurattamaan.

      • weweweweweew

        mehän voitais järjestää stalkattujen kokous ja keksiä jotain kivaa poliisille... esim varpusparvi.


      • kksksjs

        Minulle on selostettu poliisilaitoksella että kun tekee rikosilmoituksen ja poliisi päättää tutkia asian, se kuulustelee sekä ilmoituksen tekijän että epäillyn ennen kuin panee asian eteenpäin syyttäjälle. Pahoinpitely taas on tietääkseni nykyään yleisen syytteen alainen asia, josta tehtyä ilmoitusta ei voi itse edes perua, vaan poliisin pitää tutkia se joka tapauksessa. En tiedä mitä tapahtuu jos ilmoituksen tekijä ei menee kuulusteluun. Riippuu ehkä siitä onko jotain näyttöä käytettävissä, muuten kai menee epäillyn kertomuksen mukaan. Tämä on arveluani, en ole asiantuntija.

        Onko mahdollista että vain yrittäisit voittaa vastenmielisyytesi? Ymmärrän kuitenkin että se on vaikeaa, jos olet kokenut pahoinpitelyä poliisin taholta, henkistä tai fyysistä, enkä kehota siihen.


      • olenpa.vaarallinen

        Olen traumatisoitunut niin, että menisin paniikkiin. Ei ole minulle tahdon asia.
        -Olin viemässä päivystyksen tiskille kirjekuoren, jossa oli rikosilmoitus.
        Toisesta pahoinpitelystä. Olin juuri kääntymässä lähteäkseni, kun minut täräytettiin tajuttomaksi jollakin lamauttimella. Siihen putosin tiskille. (Olen pienikokoinen, huonokuntoinen 70 v mummeli. Ei olisi luullut kolmen tiskin takana olleen ison miehen niin paljon minua pelkäävän.)

        Hankin tässä virallisen henkilöllisyystodistuksen. Sitä varten piti käydä lupa-asiapuolella. Oli kaksi naista tiskin takana. Se jonka kanssa asioin, tiesi tämän kammoni. Yritti olla tasaisen rauhallinen. Näki kyllä, että jouduin panemaan kaiken peliin, että jotenkin selvisin. Koko ajan olin miltein karkuun juoksemassa.

        En voinut perua itse juttua, mutta saatoin perua rangaistusvaatimukseni. En tiedä, mitä on tapahtunut.

        Minähän olen ollut jo vuosia gang stalkingin ja elektorinisen häirinnän kohteena ja poliisit ovat avoimesti siinä mukana. -Eräässä tuekseni kirjoitetussa ketjussa aivan ilmeisestikin minut ja tilanteeni tietävä kirjoitti: minkälainen onkaan sellainen kohde, jonka päihittämiseen tarvitaan sadoittain ihmisiä


      • fddfsdssd

        voimia mummolle


      • SukulaisiaanEiVoIValita

        Jos tämä voimien toivottelija on stalkkerisiskoni, niin lopeta jo.

        Soittele vaikka sille "serkuntytölle".


      • Anonyymi

        Näin aikoinaan (vuosia sitten) turun sanomissa artikkelin yhteydessä kuvan jossa oli matta-musta pakettiauto ja kyljessä teksti "krp".... Onko heillä todella tällaisia autoja?


    • Luuserieisyytätarvitse

      Onko Amerikassa niin, että myös joitakuita (oikeita, eikä syyttä mustamaalattuja) pedofiileja saatetaan stalkata? Eivät pääse tekemään niin helposti tekosiaan. Täällä ei uskallettaisi muita kuin harmittomia ja vaarattomia yksilöitä. Nynnyyden läpitunkema kulttuuri. Enkä tietysti tarkoita, että stalkata saisi rikollisiakaan, mutta naapurivahti on eri asia, kun näitä ei voida eikä haluta lukkojen takana pitää.

    • Etsilviisii

      Vakuutus ja verotiedot eivät ole ekapäivinä trafin kortistossa , joten olet haamu

    • infosodan_veteraani

      On tuttua kun on tullut kerrottua liikaa totuuksia tänne Babylonin muurien sisäpuolelle. Jouduin psykiatrian hampaisiin, enkä uskalla puhua enempää etteivät taas vie osastolle tai järjestä näytelmää mikä johtaa sinne.

      Voimia (avaruus)Sisaret!

      • lölöioio

        kertoisit hieman siitä näytelmästä niin voisivat muutkin varoa


      • kkke

        Kuin myös! Et ole ainoa. Onpa tullut koettua. Arvaan että taas kerran kova pakkolääkitys mielenterveyslain vastaisesti. Mielipiteet taitavat vaatia kovempaa lääkitystä kuin harhat kun niihin pyritään psykiatrialla vaikuttamaan. Ei kyllä luusi kuuluvan psykiatrien tehtäviin mutta minkäs noille mahtaa. Ei taida olla Suomessa sanavapautta!


      • MISSÄ.KURVINEN

        Onpa hyvä lausahdus:MIELIPITEET TAITAVAT VAATIA KOVEMPAA LÄÄKITYSTÄ KUIN HARHAT, KUN NIIHIN PYRITÄÄN PSYKIATRIALLA VAIKUTTAMAAN.


      • sddssd2344334
        kkke kirjoitti:

        Kuin myös! Et ole ainoa. Onpa tullut koettua. Arvaan että taas kerran kova pakkolääkitys mielenterveyslain vastaisesti. Mielipiteet taitavat vaatia kovempaa lääkitystä kuin harhat kun niihin pyritään psykiatrialla vaikuttamaan. Ei kyllä luusi kuuluvan psykiatrien tehtäviin mutta minkäs noille mahtaa. Ei taida olla Suomessa sanavapautta!

        Toi se taitaa olla poliisien tavoite kun seuraavat ja näyttäytyvät. Toivovat että reagoisin ja saataisiin hoitoon


    • oinoink

      Kuulkaas vainoharhaiset idiootit, suomen poliisi/valtio ei vainoa millään tavalla rehellisiä suomen kansalaisia. Onko teidän pää oikeasti noin sekaisin jos nin uskotte?
      Te sairaat uskotte että suomenjohto myrkyttäisi suomalaisia tahallaan, miten te voitte olla noin sekaisin idiootit?
      Hankkikaa oikeasti sitä apua noihin vainoharhoihin että tulisitte sieltä fantasiamaailmasta reaalitodellisuuteen.

      • 859994

        Jaha, poliisi taisi sanoa painavan sanansa keskusteluun, vai ehkä poliisin vaimo jolla ei ole aavistustakaan siitä mitä siippa todellisuudessa puuhaa? Kova on joka tapauksessa tarve kiistää ihmisten kokemuksia, haluaa varmaan että ihmisillä olisi harhainen ihannekuva joka ikisestä poliisista.


      • oinoink
        859994 kirjoitti:

        Jaha, poliisi taisi sanoa painavan sanansa keskusteluun, vai ehkä poliisin vaimo jolla ei ole aavistustakaan siitä mitä siippa todellisuudessa puuhaa? Kova on joka tapauksessa tarve kiistää ihmisten kokemuksia, haluaa varmaan että ihmisillä olisi harhainen ihannekuva joka ikisestä poliisista.

        Sinä se et taida tietää mitä poliisit todellisuudessa puuhaa ja tekee,pelkät harhaisten jutut ei ole totta.
        Harhaisten henkisesti sairaiden "kokemukset" ei ole mitään todisteita, vaan pelkkää paranoiaa ja fantasiaa.


      • MikähänTietäjäSinäOlet

        Käypä tuolla laki ja rikos-palstalla, niin voit lueskella poliiseista.


      • 8884499
        oinoink kirjoitti:

        Sinä se et taida tietää mitä poliisit todellisuudessa puuhaa ja tekee,pelkät harhaisten jutut ei ole totta.
        Harhaisten henkisesti sairaiden "kokemukset" ei ole mitään todisteita, vaan pelkkää paranoiaa ja fantasiaa.

        Miten poliisi erottaa harhaisten jutut ei-harhaisten jutuista? Niinkö, että edelliset eivät kuulu poliisin henkilökuntaan? Onko poliisi pätevä sen määrittelemään? Vai onko jäävi?


      • qwtq35gt

        todisteiden perusteella.


      • Anonyymi

        Vuonna 2014 poliisin epri-rekisteriin lisättiin yli 9000 nimeä. Joukossa myös henkilöitä joita ei epäilty rikoksesta.
        Revi siitä...


    • Funlandiankansalainen

      Minulla on yksi tapaus. Eräs tuttu henkilö sairastui ja sen seurauksena menetti väliaikaiseksi ajoluvan. Sairastuneen henkilön poika ajoi sairastuneen ajokiellosssa olevan autoa ainoastaan silloin tällöin ja ainakin vähintään joka 10 kerralla hänet pysäytettiin ilman mitään syytä kesken ajon. Pysäytys saattoi olla yhtäkiä keskellä ruuhk liikennettä tai sitten jonkun kauppakeskuksen parkkipaikalla, katsastuspaikalta lähtiessä jne. Autosta oli pakko luopua ja uuden auton käyttäjäksi nimetä sairastuneen poika. On suusrat potaskaa, ettei muka valvonta olisi ja poliiseja rittävästi.

      • KysynVaan-76

        Miksi pysäytykset alkoivat vasta kun sitä ajoi tuo poika?


      • rt35hyyh

        Koska ajokielto menee rekisteriin joka on ajantasainen poliiautoissa- kun auton rekkari bongattiin tarkistivat kuka lienee ratissa.


    • dfdfdfdfssd

      mites sitten kun seuratut joutuvat jonkin sairauden takia hoitoon. Saammeko tarvittavan hoidon vai jätetäänkö kitumaan ja kuolemaan.

      • ei.terveydenhuollelle

        Ei saada, ainakaan pelkästään, vaan laiminlyöntejä, hoitovirheitä, lääkevahinkoja, sairaalabakteereita, ym. rupeaa tapahtumaan.- olisi parempi mennä valelääkärille,olisi turvallisempaa. - Jos on viralliset paperit lääkärillä, voi huoleti tappaa.

        Jo ajat sitten huomasin totuuden: pysyy paremmassa kunnossa ja elää pidempään, kun kiertää lääkärit kaukaa.


      • höpöjuttui
        ei.terveydenhuollelle kirjoitti:

        Ei saada, ainakaan pelkästään, vaan laiminlyöntejä, hoitovirheitä, lääkevahinkoja, sairaalabakteereita, ym. rupeaa tapahtumaan.- olisi parempi mennä valelääkärille,olisi turvallisempaa. - Jos on viralliset paperit lääkärillä, voi huoleti tappaa.

        Jo ajat sitten huomasin totuuden: pysyy paremmassa kunnossa ja elää pidempään, kun kiertää lääkärit kaukaa.

        Ja jos sairastut niin otat lämpimän jalkakylvyn josta imeytyvät vitamiinit ja hivenaineet parantavat sinut? Nää on niin kuultu...


      • 8499ii
        ei.terveydenhuollelle kirjoitti:

        Ei saada, ainakaan pelkästään, vaan laiminlyöntejä, hoitovirheitä, lääkevahinkoja, sairaalabakteereita, ym. rupeaa tapahtumaan.- olisi parempi mennä valelääkärille,olisi turvallisempaa. - Jos on viralliset paperit lääkärillä, voi huoleti tappaa.

        Jo ajat sitten huomasin totuuden: pysyy paremmassa kunnossa ja elää pidempään, kun kiertää lääkärit kaukaa.

        Jos on huono tuuri joutuu sairaalassakin stalkkerin kynsiin, jos hyvä niin saa yhtä hyvän hoidon kuten ennenkin. Olen vähän fatalisti.


      • kotona.parempi

        Joudun sanomaan:yhtä huonon kuin ennenkin, maan tavan mukaan.

        Moni on kuollut sairaalassa ihan johonkin muuhun kuin minkä takia sinne hoitoon meni. N.1700 kuolemantuottamusta/ vuosi ilmoitetaan pot.vahinkokeskukseen Valvira tutkii muutaman. N. 70 000 kantelua vahingoista/hoitovirheistä / vuosi. Kyllä sinne joku kuoliaaksi stalkattu tapaus hukkuu.


    • aamupiereskelijä

      Kyllä sai makeat aamunaurut tästä ketjusta. Tämä "stalkkaamisen kohde" on tosiaan vakavasti häiriintynyt. Onneksi kai muuten ihan vaaraton. Ainakin niin kauan kun sekoaa lopullisesti ja näkee seuraajia joka paikassa, sitten onkin toinen juttu. Hoitoon hänet pitäisi saada, mutta kun lääkärit ja hoitajatkin ovat häntä vastaa salaliitossa. Huh huh, ei oo helppoo mielisairaalla tressukalla. :(

      • slssko

        Voisihan sitä aamuisin jonnekin muuallekin piereskellä kuin tälle stalkattujen vertaistukipalstalle.


      • hajusi.tulevat.meille

        Aamupiereskelijä taitaa olla tosi harhoissaan. En löytänyt hänen mainitsemaa nimimerkkiä.


    • dfdfdfdfjjkkkkö

      poliisilla on aivan liikaa resursseja.Leikkaa niistä orpo niin olet Orpo

    • Selma-Vihtori

      Minua seuraavat ihan vessaan asti. Hajusta ovat kyllä valittaneet, mutta onneksi se reippaampi poliisi hoitaa pyyhkimisenkin. Käsienpesussa olen koettanut valistaa, kun tunkevat kahvipöytäänkin ja pyrkivät syömään parhaat palat. Miten voivat noin seurata vanhaa Krimin sodan veteraania?

      • vai.miten

        Oletko varma, että et ole hoitokodissa. Vaikuttaisi ihan kuvauksesta päätellen, että ole.


      • Selma-Vihtori

        Kotonani kiikkustuolissa olen Se nuorempi poliisi pyrkii aina syliinki vaikken minä mikään pantteri ole tai joku kissa kuitenkin. Rollaattorilla lähden paariin yhden kaljapullon juomaan niin johan seurataan ja ties mikä Kennedyn ampuja tähtäilee naapurin katolta. Sen residentin jo saivat, mutta minä olen vanhana Krimin sodan veteraanina kovempaa tekoa. Rollaattoriin ovat sellaisen cps-vimpaimenkin yöllä asentaneet, etten pääsisi palomiehiäkään ja ambulanssinhoitajaa pakoon. Risteyksessä ohi ajaessaan katsovat sillä lailla ovelasti jotta tiedän että seuraamassa ovat.


    • sddsweewe

      upup

    • nytoikeesti

      infra ääni hörhökö se täällä kirjoittelee?

      nytkö väität että poliisikin käyttää vähäisiä resurssejaan sinun kiusaamiseen?
      poliisi partiot siis odottelee sinua kadun varressa ja säitelyttävät sinua tutkallaan kun kuljet ohi?
      ymmärrätkö itse miten hullulta tuo kuulostaa?

      Jollain taholla on siis satoja tuhansia euroja vuodessa budjetoitu sinun kidutukseen?
      ihan oikeasti?

      sen takia että kirjoittelet suoli24 salaliittopalstalle?
      edelleenkään: sinä et ole niin tärkeä.

      sinulla on luultavasti joku mielenterveyden häiriö.

      • erere33434

        olen samaa mieltä : rahaa on budjetoitu rutkasti.Ehkä noin 100 sananvapauttaan käyttänyttä harrikkakerhot lisäksi. Ja on 24/7


      • sdsdddddssdsds

        kai minä testaan sitä ihanuutta mikä tulee sinullekkin ensi vuonna eli autojen gps paikannus. hyvää uutta vuotta vaan


    • utelias.aatami

      Viimeisin viesti keskusteluun tullut listan mukaan tänään klo 00.15., en löytänyt. Löysikö joku. Näitä haamuviestejä näkyy keskusteluissa aika usein, mitä ne ovat?

    • oioippååå

      Mietin tossa miksi poliisit aina näyttäytyvät seuratessaan ja keksin yhden syyn:
      autossa on gps: lisäksi nauhoittava laite.jos se olisi jatkuvasti päällä ,voimakas radiolähetin olisi helppo paikallistaa mutta jos poliisiauto lähietäisyydeltä purkaa tiedoston on sitä vaikea paikallistaa.
      Seurattavan kannalta se on kiusaamista olipa syy edellämainittu tai puhdas kiusaaminen.
      itse pystyisin tuonkin paljastamaan ja rakentamaan häiriölähettimen löydetylle taajuudelle mutta kannattaako koska mulla ei kyytiläisiä ja viimeinen loause mitä olen itsekseni puhunut on: Tuolla ne paskat taas tulee

    • dfdfdsdsdssds

      upataan taas

    • ssddsdd

      up up

      • Siis mitä helvettiä?


    • Anonyymi

      Enmmän poliisia tiefottsa teknologia aseitasta kun naapuri alamaitten näytettelee mitäkin parasta ampuu tosi kuumailmas teknologia aseita meitä ala asuvas naspuri niinkun Viikinkikuja3 D puh 0449839993

    • Anonyymi

      Vikinkikujaa täynnä kaikenlalamaita !!! Viikinkikuja 3 B ja D käy hyvin salaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe