Sinuakin kutsutaan

Elämä on lyhyt. Vaikka maailmassa vallitseekin sellainen uneliaisuuden henki, että elämä se vaan jatkaa samaa iankaikkista rataansa, vuosisadasta toiseen, niin tosiasia on, että ihmiselämä on kovin lyhyt ja itse kullekin tulee se hetki vastaan, että saa omin silmin nähdä mitä on rajan toisella puolella. Uskallatko lähteä sille matkalle valmistautumattomana?

Jos pelkäät kuolemaa, niin tiedät siitä, ettet ole vielä valmis lähtemään tälle matkalle. Jos sinulla ei ole rauhaa, niin tiedät ettet ole vielä valmis.

Hyvä uutinen on se, että Jeesus sovitti sinun syntisi 2000 vuotta sitten Golgatan ristillä. Jumala, joka hallitsee kaikkea, ja jonka vallan alle kaikki on alistettu, tuli itse tänne luomaansa maailmaan tekemään jotain, mihin kukaan ihminen ei olisi pystynyt. Jeesus valmisti pelastuksen kaikille, jotka vain tahtovat tulla Jumalan lapsiksi.

"Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa" (Room. 3:23-24)

Jos otat Jeesuksen vastaan Vapahtajani ja Pelastajanasi, saat sydämeesi rauhan ja turvan tunteen. Jumala kykenee täydellisesti pitämään huolta niistä, jotka häneen turvaavat. Muista, että Jumala, joka on luonut koko maailman ja jokaisen ihmisen, on suurin kaikista. Älä pelkää, vaikka sinua pilkattaisiin, äläkä jännitä mitä ihmiset mahtaisivatkaan sanoa jos tulisit uskoon. Sinä itse tietäisit, että asiasi Jumalan kanssa ovat kunnossa.

Maailma elää valheelle, koska kukaan maailman ihmisistä ei tunne Vapahtajaa. He saattavat uskotella, että elämällä ei ole mitään sen suurempaa tarkoitusta. Maailma vaatii liikaa ja et koskaan riitä maailmalle, sillä kaikki vain vihaavat toisiaan ja tekevät pahaa toisilleen, sen minkä ehtivät.

"Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen." (2. Tim. 3:13)

"Me tiedämme, että olemme Jumalasta, ja koko maailma on pahan vallassa. " (1. Joh. 5:19)

Maailma kuitenkin tulee tuhoutumaan. Jumala ei ole hylännyt maailmaa oman onnensa nojaan, vaan Jeesus tulee jo pian takaisin, ja kun hän tulee, hän tulee voittoisana Kuninkaana. Maailmassa tulee tapahtumaan suuria mullistuksia, merkkejä taivaalla ja maan päällä, maanjäristyksiä, kaikenlaisia synnytystuskia, kun uusi maailma on saamassa muodon. Vain Jeesuksen omilla on tällöin turva, he tietävät, että Jumala on kaiken hallinnassa ja pitää huolen omistaan.

Jumala tulee luomaan uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus vallitsee. Tähän uuteen maailmaan, Jumalan valtakuntaan, sinutkin on kutsuttu. Sinne ei tule pääsemään mikään pimeys, vaan ne, jotka palvelevat pimeyttä, jäävät ulkopuolelle.

Jumala rakastaa sinua ja tahtoo sinut luokseen ja yhteyteensä. Et voi käsittää miten paljon hän rakastaakaan sinua, kun antoi oman Poikansakin sinun tähtesi, jotta sinulla voisi olla pelastus ja turva hänen tykönään.

"Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät." (Matt. 7:13-14)

Jeesus on se ahdas portti ja kaita tie, joka vie elämään. Hänellä on vain hyvää varattuna sinun varallesi.

"Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään." (Joh. 5:24)

22

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hiljene nyt, tai manaa se jumalasi esiin!

      • kokeile piruuttasi onko Jumala olemassa, huuda hänelle että näyttää itsensä sinulle. Tulet takuulla yllättymään, Jumala kun tahtoo pelastaa jokaisen ja ilmestyy varmasti tavalla tai toisella


      • pullava23 kirjoitti:

        kokeile piruuttasi onko Jumala olemassa, huuda hänelle että näyttää itsensä sinulle. Tulet takuulla yllättymään, Jumala kun tahtoo pelastaa jokaisen ja ilmestyy varmasti tavalla tai toisella

        Selvästi olet uusi täällä, mutta ihan oman mielenterveytesi kannalta kannattaisi ajatella asiat uudelleen läpi.

        Vaikkas piruuttasi kuinka Säämäjärvellä lapset huutivat jumalaansa apuun.

        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Säämäjärven_veneturma

        Taisi mielikuvitusjumala taas olla lakisääteisellä tauolla tai muuten vain tapansa mukaan loisti olemattomuudellaan.


      • Mulla on ainakin hyvä olla, mulla on toivo ja saan joka päivä nauttia Jumalan huolenpidosta. Olen aina ollut aralla tunnolla Jumalan edessä ja vaikka eksyin pahasti maailmaan, olen kiitollinen että tuli Jeesusta ikävä ja sain palata takaisin. Nykyään vähät välitän tästä maailmasta tai sen arvoista, minulla on jotain parempaa.


      • Sitä paitsi Jumala on ihmeellisellä tavalla varjellut ja suojellut ihmisiä, varsinkin omiaan, läpi koko historian. Sitä miksi Jumala sallii jotkin onnettomuudet tai pahat jutut, en tiedä, mutta hänellä on kaikelle jokin tarkoitus.


      • pullava23 kirjoitti:

        Sitä paitsi Jumala on ihmeellisellä tavalla varjellut ja suojellut ihmisiä, varsinkin omiaan, läpi koko historian. Sitä miksi Jumala sallii jotkin onnettomuudet tai pahat jutut, en tiedä, mutta hänellä on kaikelle jokin tarkoitus.

        Paskat!

        Jos olet tosissasi ja ihan aikuisten oikeasti uskot mielikuvitusjumalaasi, ilmoittaudut ensimmäisenä rukoustapahtumaani, jossa rukouksen voimalla palautetaan amputoidut jäsenet takaisin uskovalle invalidille.

        Jos et ilmottaudu, tunnustat palvelevasi kyvytöntä epäjumalaa ja tiedät tuloksen etukäteen.

        Ilmoittautumisia otetaan vastaan jumalasta ja lahkosta riippumatta kilpailutilanteen aikaansaamiseksi [email protected] Onhan nimittäin niin, että oikea jumala paljastetaan helpoiten, kun häntä ärsytetään epäjumalanpalvomisella, eikö?

        Tilaisuus lähetetään livefeedinä nettiin, dokumentoidaan ja tulokset mitataan lääkärin toimesta.

        Jokainen lahko on velvollinen tuomaan rukouksen tueksi tarvittavan uhrausmateriaalin, kuten polttopuut, neitsyet, puukot, puntarit, seipäät jne. mukanaan, ettei kukaan pääse syyttämään epäonnistumisesta esimerkiksi sapattina tehtyjä polttopuita.


      • pullava23 kirjoitti:

        Sitä paitsi Jumala on ihmeellisellä tavalla varjellut ja suojellut ihmisiä, varsinkin omiaan, läpi koko historian. Sitä miksi Jumala sallii jotkin onnettomuudet tai pahat jutut, en tiedä, mutta hänellä on kaikelle jokin tarkoitus.

        Muista rukoillessasi, että vaikka rukoilisit mielikuvitusjumalasi sijasta maitopurkkia, ovat tulokset ihan samanlaisia. Maitopurkin tiet ovat tuntemattomat!

        Suuri Sattuma määrää, ei mikään muu jumala.


      • minäkin-uskon
        he-ma kirjoitti:

        Muista rukoillessasi, että vaikka rukoilisit mielikuvitusjumalasi sijasta maitopurkkia, ovat tulokset ihan samanlaisia. Maitopurkin tiet ovat tuntemattomat!

        Suuri Sattuma määrää, ei mikään muu jumala.

        Jos ymmärtäisit että Jumala on olemassa, loppuisi tyhjänpäiväinen jauhamisesi, koska minäkin olen uskossa, ja ollut jo yli kymmenen vuotta...!


      • minäkin-uskon kirjoitti:

        Jos ymmärtäisit että Jumala on olemassa, loppuisi tyhjänpäiväinen jauhamisesi, koska minäkin olen uskossa, ja ollut jo yli kymmenen vuotta...!

        Kertakaikkisen järjetön lause! Oletko satuttanut pääsi, harjoitellut vai onko dysfasinen tilasi perinteisen kristillisen insestiperimän aiheuttama?


    • jahvemeneeroskiin

      Ei vanhaa testamenttia tarvitse kauaa lukea huomatakseen että se on ihmisten keksimää. Ja tarkalleen ottaen paimentolaismiehen keksimää, sen verran arvoton nainen tälle jumalaolennolle on.

      20. Mutta jos syytös on tosi, jos tytössä ei tavattu neitsyyden merkkiä, silloin vietäköön tyttö isänsä talon ovelle, ja kaupungin miehet kivittäkööt hänet kuoliaaksi

      Paimentolaismies ei tiennyt että 67% naisista ei vuoda verta menettäessään neitsyytensä. Typeryydessään paimentolaismies meni sitten jumalan väittämään verta neitsyyden merkiksi. Keksitty jumala on keksitty :)

    • Frans_2

      Ihan vaan tiedoksesi arvoisa nimimerkki Pullava23: Jos oikeasti kuvittelet, että joku aikuinen ei olisi jo kuullut tuota kaikkea hömppää raamatunlauseineen niin olet väärässä. Vanhan ajan koululaitos oli valjastettu levittämään sokeasti kirkon aivopesumateriaalia ja pelkään pahoin ettei meno ole vieläkään täysin muuttunut. Ja esimerkiksi yleisradio on jatkanut samalla linjalla. Onneksi tietotaso on siitä huolimatta kasvanut eikä ihan mikä hyvänsä enää käy kaupaksi.

      • Onneksi sana ei koskaan vanhene ja Raamatut ei ikinä häviä maailmasta. Aina löytyy Herran palvelijoita, jotka jakavat sanaa.


      • matka1luavartaa

        Jumalia ihminen on keksinyt jo noin 500 000 erilaista, joista suurinosa on jo painunut unholaan. Uskontoja tulee ja menee, sinne romukoppaan se jahvesikin päätyy ennenpitkää. Ymmärrän että ajatus on sinulle mahdoton, kuten olisi ammoisina aikoina Osiris jumalan palvojalle ajatus siitä että kukaan ei Osirista enää palvoisi.


      • mieti.mitä.teet

        IHmisten Jumala, joka on yksi ja ainoa ihmisiä rakastava Jumala, kuulee ja näkee, ja rankaisee tekojesi mukaan.


    • FileTenLand

      Äääh, minulla on jo maksuhäiriömerkintöjä ääliöt.

    • kaikilliekansoille

      Ja kannattaa evankeliumia julistaa kaikin mahdollisimman keinoin myös vielä saavuttamattomille kansoille ja etnisille ryhmille. Tänään muslimeja kääntyy päivittäin satoja Jeesuksen seuraajaksi.

      • totta.on

        Niin...!


    • alfa123om2222

      Evankeliumi on sanoma jostakin paremmasta kuin mitä ennen oli. Joillekin se on sitä, mutta useimille ei. Monet liittyvät petollisesti kannattamaan evankeliumia, koska se tarjoaa mahdollisuuksia riistoon ja petokseen.

      Joillekin evankeliumi on ansa, kuoppa ja paula. Evankeliumi lupaa armosta vaurautta ja tietoa niillekin, jotka eivät heikkojen ansioidensa takia ansaitse yhtään mitään.
      Joillekin se on kuoleman katkua ja joillekin se on .........

      Kun mietin millaisessa tilassa maailma oli ennen Valistusta, Vallankumousta ja Sosialismia niin kurjuus on oikea sana. Evankeliumi viime kädessä kurjistaa muiden paitsi petollisten ja riistäjien elämää.

      Kaikki uskonnot ovat syntyneet ihmistä matkimalla ja tarkkailemalla. Näin jumalattomat toivovat saavuttavansa ihmisyyden. Mutta uskonnot antavat kyllä yhäti etuna eräänlaisen aikaedun. Voit eläytyä raamatun hahmojen elämään ja oppia heidän tekemistään virheistä yms.

      Mitä Jumala itse sanoo: "Olen estänyt enemmän sotia kuin mitä aiheuttanut niitä." Hän vetoaa siihen, että evankeliumissa on enemmän positiivista vaikutusta kuin negatiivista. Sanoisin että evankeliumi on kuin 10000 euron pääomalle saatava noin 1.50 prosentin korko. Eli saa 150 euroa vuodessa puhtaana käteen. Valitettavast inflaatio syö tuotosta osan nopeasti ja myös muut tekijät. Käteen jää joskus plus miinus nolla. Mutta sekin on etu verratuna 150 euron vuotuiseen tappioon.

      • valmistako.tuli

        ONko tämä kirjoitus oman pääsi tuotosta? No, onko nyt kiva?


      • ihan-tiedoksesivaan

        Varastivat Legoja, ? Sinä viet ihmisiä parhaasi mukaan harhaiseen pessimismiin ja luulet ettei Jumala kuule, vaikka oikeasti kuulee ja näkee, teot maksetaan takaisin.


    • alfa123om2222

      Oma valheesi on, että luulen jotakin. Sitä en tiennyt, että viesti vaikuttaa pessimismistä. Kun ajattelen millaiseen kurjuuteen evankeliumi johtaa käytännössä niin luulin olleeni YLTIÖOPTIMISTINEN. Niin suhteellista on kaikki. Toiselle OPTIMISTINEN onkin toisen silmissä PESSIMISTINEN.

      Kiitos tuosta lupauksestasi, että teot maksetaan takaisin. Sillä olen Kristuksen tähden luopunut noin 50 000 markasta, pellosta yms. Raamaattu tosiaan lupaa, että saan satakertaisesti takaisin. Vielä ei ole kuulunut takaisinmaksua, mutta ehkä se onkin sinun lompakkosi, jota tässä on odoteltu!!!!

      Olen kohta rikas mies! Mutta viestisi sisälsi kyllä melko paljon valhetta ja epävarmaa tietoa, vaikka luultavasti yritit olla vilpitön.

    • Franciskus.Foliohattu

      Siinäpä se lyhyt on kannattaa miettiä mihin sen käyttää ?
      Pakkopullan syöttäminen ja syöminen lyhentää kyllä odotusaikaa. Ja uskonvahvistukseen tarvittava kirjojen selaaminen ja Copy/paste kirjoittelu vie osan siitäkin vähästä. Onni tuski syntyy siitä että vie sen toisilta.
      Joten tulkoon kukin toimeen ilman pakko-ohjeta ja tuputtamista !!
      Foliohattuja taittelemaan pakko-oireisille ja maailma pelastuu !!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe