Aaah, mikä rauha!

ah_tätä_rauhaa

Ihanaa! Alakerran häirikköperhe on ilmeisesti lomamatkalla. Nautin jokaisesta hiljaisesta myöhäisillasta ja yöstä. Nytkin on mukava valvoa ihan sen takia, kun ei tarvitse itse mennä huomenna töihin ja voi kuunnella normaalia yön hiljaisuutta. Enpä muista milloin täällä olisi viimeksi ollut rauhallista jo tuossa 22-23 aikoihin. Toivottavasti viipyvät pitkään!

Mikä piru siinä on, että pitää joka yö valvoa (myös pienten lasten, nuorempi 4-5 vuotias) vähintään kahteentoista ja useimmiten yhteen tai ylikin. Sitten nukutaan pitkään aamulla, että jaksetaan ylläpitää tuota vinksahtanutta rytmiä. Ja älkää käsittäkö väärin! Minusta vaikka koko kerrostalon asukkaat saavat valvoa yöt ja nukkua päivät, mutta meteli pitää sovittaa siihen kellonaikaan. Ei lasten tarvitse leikkiä ja huutaa klo 00 ja haukuttaa koiraa, ei tarvitse joka toinen ilta laulaa karaokea yöllä jne.

Kiitos, naapurit, että lähditte matkalle. Toivottavasti muutatte pian pois täältä, koska tuskin on toivoa siitä, että muuttaisitte elämäntyyliänne.

9

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rastiaseinään

      Kyyläätkö heitä????

      Sori, toi on läppä minulta kun aivan varmasti huomenissa aloitukseen tulvii noita syytöksiä, LOL.

      Häiriköt kun eivät ymmärrä että apinamainen asumisensa kuuluu naapureiden asuntoihin ilman mitään kyyläilyjä.

      Onnittelen sua hetken rauhasta. :) Täällä taistellaan naapurin piakkoin laitostuvan akan kanssa ihan kuin sinäkin.

      • ah_tätä_rauhaa

        Täytyy sanoa, että kovin kummoisia kyyläystaitoja ei todellakaan tarvita - on meteli sitä luokkaa :). Olen puhunut perheen äidin kanssa monta kertaa heidän elämöinnistään, joutunut menemään yölläkin koputtamaan heidän ovelleen. Äiti on aina todella ystävällinen ja vakuuttaa tietävänsä, että meteli kuuluu, mutta mitään muutosta ei tapahdu. Äiti selittelee, että lapset villiintyvät, mutta itsekin hän huutaa ja kälättää ihan ongelmitta erään heillä usein kortteeraavan naisen kanssa. Täyttä välinpitämättömyyttä. Eräskin yö hän ilmeisesti tappeli puhelimessa, koska huusi aivan hirveällä äänellä yksinään jotain solvauksia. Enkä todellakaan ollut silloinkaan lasi seinällä/lattialla vaan katselin telkkaria ja kuuntelin samalla alakerran huutoa.

        Kyllä se tosi hullulta tuntuu, että kun yksi porukka on poissa, niin talo on ihan rauhallinen. Miten voidaan olla niin itsekkäitä, että pidetään sitä elämää joka helkkarin yö!?! Pikkuisen oli ihana tunne, kun heidän seinänaapuriltaan tuli yksi ilta viesti 23-00 välissä, että "Tehdäänkö noista xxxx valitus huomenna". Naapuri lupasi soittaa isännöitsijälle seuraavana päivänä ja sitten tämä alakerran porukka lähtikin lomalle, että saa nähdä. En luota pätkääkään siihen, että olisivat hiljaisemmin, kun tulevat kotiin. Johan olen itse käynyt heidän kanssaan monta kertaa asiasta puhumassa ja isännöitsijä on ennenkin soittanut. Miksi tämä uusin puhelu muuttaisi mitään. Sen olen kyllä päättänyt, että enää en mene heille valittamaan/hiljaisuutta pyytelemään. Soitan isännöitsijälle tai poliisille (on kylläkin tosi suuri kynnys soittaa poliisille tämmöisestä).

        Onnea vaan sinullekin taisteluusi, Rastiaseinään. Helppoa se ei ole :/. Itsekään en tosiaan haluaisi mitään häätöä kellekään. Haluan vaan yörauhan.


      • TurhaaValitat

        "Kyyläätkö heitä????

        Sori, toi on läppä minulta kun aivan varmasti huomenissa aloitukseen tulvii noita syytöksiä, LOL."

        Miksi tulvisi!

        Johan jo aiempien kokemusten perusteella tiedetään, että vain samat palstan kerrostalokyttääjät harrastavat kyseistä valitusten tehtailua, eikä tällaista tehtailua ole edes odotettavissa tältä syyttämältäsi fiksummalta taholta.

        Kun mitään oikeaa elämää ei ole, sen korvikkeeksi näyttää tulevan turha valitus ja narina. Tämä ruikuttajaporukka on naapurina kaikista vihonviimeisintä porukkaa, jollaisia ei kukaan järkevä halua naapurikseen. Moni haluaisi asua rauhassa ilman, että joutuisi kuuntelemaan turhaa kitinää ja valitusten tehtailua. Täytyy olla aika tyhmä, ellei ymmärrä äänien kuuluvan normaaliin kerrostaloasumiseen, tosin eihän siinä edes ymmärrys auta, kun riidanhalu on niin kova.


    • Tttiiioo

      Yörauhan vaatiminen on minimi ja jokaisen oikeus. Ei kenelläkään ole erityisoikeutta rikkoa sitä. Ikävä kyllä moni mölyapina luulee, että hänellä on vain oikeuksia ei velvollisuuksia.

      • ah_tätä_rauhaa

        En kanssa tajua :/. Aikuisille ihmisille monta kertaa puhutaan asiasta ja mikään ei muutu. Eräänä yönä uusi asukas tällä porasi seinää 10 sekuntia (hän pahoitteli tosissaan, ei ollut tajunnut kellon olevan niin paljon). Nämä toiset metelöijät menivät heti hänen ovelleen koputtamaan ja valittamaan. Tiedän tämän siitä, kun sinä yönä itse jouduin menemään tämän perheen puheille, kun taas koira räksytti yöllä ja lapset huusivat.

        Ehkä tuo alakerran asunto on kirottu, kun siellä on aiemminkin asunut häirikköjä (siis asunut jo ennen minun talooni tuloa, ei ole kyse siitä että vain minä valittaisin). Luulisi tämän asunnon omistajan jo kyllästyvän valituksiin ja katsovan tarkemmin, että kenelle kämppää vuokraa. Ei se kyllä ole laitaa, että kotiin tullessa ensimmäinen ajatus on "Onko alakerrassa valot, onko molemmat autot pihassa, apua ne on kotona!".

        Noh, perhe on ainakin edelleen matkoilla :). Ehkä ovat Ruotsissa sukuloimassa.


    • raskastyö.raskaathuvit

      Ihanan hiljaista on, kun seinän takana asuvat virolaiset raksamiehet lähtivät kesälomalle kotimaahansa kuukaudeksi! Asunto on vuokrattu kimppakämpäksi niille miehille. En käsitä, miten niin kovalla joka iltaisella ryyppäämisellä he jaksavat tehdä töitä 8-10 tuntia päivässä. Basso jyskyttää ja kovaääninen puhe kuuluu vielä 3 aikaan yöllä arkenakin, sitten hiljenee pariksi tunniksi kun nukahtavat ja jo puoli seitsemän aikaan lähtevät reippaana töihin. Kovakuntoisia poikia, ei voi muuta sanoa, mutta toivottavasti saavat pian kohteensa valmiiksi ja muuttavat pois syksyn aikana.

      • Viru.Valge

        Normijantteri olisi viikossa vainaa tuollaisilla elämäntavoilla.


    • ah_tätä_rauhaa

      Arvatkaa onko hienoa; naapurit ovat vieläkin poissa. Ihana rauha ja normaali eläminen vallinnut taloyhtiössä jo melkein kuukauden. Ei kerrassaan mitään valittamista tässä kerrostalossa, kun tuo yksi perhe on poissa.

      Luulenpa vaan, että jos ja kun palaavat, niin täällä aika herkästi valitetaan heistä jatkossa. Kun tässä on ehtinyt taas jo tottua normaaleihin elämisen ääniin ja yörauhaan. Uskomatonta, miten yksi porukka voi saada niin paljon meteliä aikaiseksi.

    • vainhiiret

      klo 23.00 - 7.00

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe