mikä tappoi mehiläiset?

mustakorppi

Joensuun kaduilla on tänä viikonloppuna ilmestynyt satoja kuolleita mehiläisiä, ikäänkuin ne olisivat tippuneet kesken lennon. Kävelkää itse vaikka kirkkokatua ja katsokaa tien reunaa.

Epäilen syyksi Joensuuhun nyt asennettua 4g verkkoa ja satoja uusia tukiasemia. Ampiaiset suunnistaa magneettikenttien avulla ja säteily liian voimakkaana tappaa ne. Tarkkailkaa luontoa.

On päivänselvää että kännykkäsäteily vaikuttaa eläviin organismeihin myös ihmiseen. Itse tunsin huimaavaa tunnetta kun laitteita kytkettiin mm. Cheek keikan aikana päälle.

16

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • shiiii

      Mikäpä muu kuin PASKAROKKI!

    • voiaikoja

      Lähettäkää uutinen ip-lehdille,että cheek tappo kaikki jns:n mehiläiset konsertillaan ja loput kitumaan jääneet puh.firmat 4g:llä

      • Vakava_tilanne

        Jos mikä, niin juuri tämä on erityisen monipuolinen palsta, sillä kaikki mahdolliset asiat mehiläisistä Laakkosen yrityksiin on käsitelty ja käännetty kaikkein oikeimmalla totuudella jokaisen luettavaksi.
        Vaan tämäpä se olikin aivan uusi ja yllättävä aihe josta ei muistaakseni ole käsiteltykään vielä tällä palstalla. Olipa hyvä kun edes joku muisi tuoda asian esiin, niin päästään sitten oikein yhteisvoimin antamaan varmasti oikeanlainen tuomio.
        Aivan.
        Varmaakin varmemmin syynä on Cheek ja 4G verkko!
        Se ei merkitse yhtään mitään vastaavanlaista ei ole tullut ilmi muualla päin Suomea, mutta kun Cheek ja 4G verkko pääsevät vaikuttamaan yhdessä, niin siinä käy vähän älykkäämpääkin ihmistä huimaamaan ja mehiläiset tippuu lennosta!
        Itseasiassa tuosta tulikin mieleen että näin juuri tänään varisparvenkin tippuneen lennosta ja supikoiraa huimanneen niin että oli jäänyt auton alle!
        Hirmuiset on huimaukset.
        Kyllähän juttu on niin että Cheek ja 4G -verkot tulisi kieltää heti ja välittömästi ettei ympäristölle ennätä tapahtua pahempia vaurioita. Tikkamäellä varmaankin tietävät enemmän asiasta erityisesti ne työntekijät, jotka siirtyivät jokin aika sitten sinne Kylmäojan suunnalta!
        Olisiko liian rohkeaa mikäli tuon esille epäilyni Laakkosten olevan mukana tässäkin sabotaasissa? Ovathan he syyllistyneet kaikkiin muihnkin rikoksiin tässä maakunnassa, niin on melkoisen turhaa kuvitella etteivätkö olisi ajamassa omia etujaan tälläkin lailla. Epäilen vahvasti heillä olevan suunnitteilla pölytyskoneiden markkinat, joten asia aukenee sitä tautaa vasten täysin selväksi!


      • Vakava_tilanne

        "Tikkamäellä varmaankin tietävät enemmän asiasta erityisesti ne työntekijät, jotka siirtyivät jokin aika sitten sinne Kylmäojan suunnalta!"

        Tarkoitan tällä että he ovat vuosien mittaan kuulleet lukuisien todistajien kertomuksia vastaavanlaisiin tapauksiin liittyen!


      • Väliin_vakavasti

        Luonnollisesti tämä kaikki tutkimustieto ei riitä tämän palstan yleisneroille, mutta ehkäpä lukijoiden joukossa on joku normaalikin yksilö:

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/mehilaisten-mystinen-joukkokuolema-loimaalla-erittain-huolestuttavaa/5226998

        http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ympäristö/mehiläisten-joukkokuolemat-huolettavat-yksi-syy-selvisi-yhdysvalloissa-1.145870

        http://www.tiede.fi/keskustelu/38700/ketju/mehilaisten_joukkokuolemien_syy_selviamassa

        http://www.uusisuomi.fi/asiasanat/mehilaisten-joukkokuolemat

        http://www.hs.fi/tiede/a1440552286921

        http://natgeo.fi/elaimet/hyonteiset/joukkokuolema-uhkaa-maailman-mehilaisia


    • PokemonGOGOGOGO

      Tänään näin kun työukko ruiskutti kannettavalla ruiskuttimella jotain nestettä Koskikadun bussipysäkeille. Pyysi katoksessa odottanutta naista siirtymään. Sellaisella sumuttimella ei pestä pintoja, vaan levitetään jotain myrkkyjä.

      Noista sähkömagneettisista aalloista, ja etenkin nykyisistä erittäin korkeataajuisista, kertoo entinen Royal Navyn tiedemies Barrie Trower.

      https://www.youtube.com/watch?v=iLWRdkxKXiw

      Kestää kaksi tuntia ja vaatii englanninkielen taitoa.

      Perusidea on, että vaara ei ole kudosten lämpeneminen, mikä on siis se tutkimushaara millä EM-säteilyn vaarattomutta todistellaan ja mikä saa julkisuutta. Sopivan taajuinen säteily toimii informaationa ja pystyy sulkemaan tai käynnistämään mm. proteiinisynteesejä, vahingoittamaan DNA:ta, häiritsemään solujen toimintoja ja aivoja. Tällainen "kytkinten päälle laittaminen" tarvitsee tuhansia kertoja vähemmän energiaa, kuin mitä kudoksille haitallinen lämpömäärä ja totta kai aivan erilaiset tutkimusmenetelmät sen havaitsemiseksi. Meitä ympäröivä säteily pommittaa näitä kehon kytkimiä ja aivoja satunnaisesti.

      Yksi vaikutus, minkä Barrie mainitsee, on naisten munasolujen vaurioituminen. Koska tyttövauvoilla on jo kaikki munasolut, niin raskaana olevan naisen saama säteilyaltistus saattaa vahingoittaa kohdussa olevan vauvan munasoluja, joista koituvat DNA-vauriot ilmenevät vasta kun tämän vauvan omat lapset syntyvät ja kasvavat. Vaikka kaikki langaton teknologia lopetettaisiin nyt, niin vaikutuksia ilmaantuisi vielä parin kymmenen vuoden päästä.

      Katsoin videon monta vuotta sitten, niin en muista oliko se juuri tuo pätkä, missä kerrottiin miten useissa UK:n, USA:n ja Kanadan kouluissa oli lopetettu Wifin käyttö, kun kattoihin asennettujen antennien jälkeen alkoi ilmaantua ylivilkkautta ja käytöshäiriöitä. Langaton teknologia pommittaa koko ajan aivojamme turhalla kohinalla, mikä sytyttelee neuroneja. Ei tee hyvää kehittyvien lasten aivoille.

      Tuossa on noiden porukoiden projektia saada edes jonkinmoiset altistusarvot eri taajuuksille:

      http://www.bioinitiative.org/
      http://www.bioinitiative.org/rf-color-charts/
      Pieni yhteenveto vaikutuksista.
      http://www.bioinitiative.org/bibliography/
      Lähteet. Ei siis revitty mistään foliohattujen persiistä.

      Barry oli siis asevoimien tutkijana mikroaaltopuolella ja sitä kautta sai kattavan kuvan vuosikymmenien tutkimuksista aiheen tiimoilta. Tämä on yksi syy miksi säteilyn vaaraa vähätellään ja aihetta kierrellään. Sen aseistaminen on aloitettu jo ensimmäisten tutkien aikoihin 40-luvulla. Ainakin USA:n asevoimilla ja tiedusteluelimillä on ollut siihen perustuvaa teknologiaa. Jo ensimmäisten tutkien operaattorit kertoivat kuulevansa aina välillä napsahteluja päänsä sisällä. Siitä ei ole pitkä matka löytää se oikea taajuus ja moduloida sillä vaikka puhetta. Seuraavaksi löytyy koe-eläinten avulla noita taajuuksia, joilla voi tappaa kohteen. Tämän vuoksi aihe on pyritty pitämään pöydän alla ja vähättelemään siitä huolestuneita.

      • mustakorppi

        Tämä on varma tieto! Häiriön aivoissa tuntee parhaiten matkustaessa eri signaali alueelta toiselle. Esim suomen halki mentäessä tulee"pelkotiloja, huimausta" kun nopeasti siirtyy esim ajoneuvolla voimakkaammalle taajuusalueelle. Noin 1h ennen oulua sähkökenttä voimistuu äkillisesti koska oulussa on panoulu ja vahvat säteilyverkot sen tuntee pelkotiloina. Olen matkannu väliä satoja kertoja siksi tiedän. Ja ihmetelly mistä asia johtuu.


      • Päässä_napsumaton
        mustakorppi kirjoitti:

        Tämä on varma tieto! Häiriön aivoissa tuntee parhaiten matkustaessa eri signaali alueelta toiselle. Esim suomen halki mentäessä tulee"pelkotiloja, huimausta" kun nopeasti siirtyy esim ajoneuvolla voimakkaammalle taajuusalueelle. Noin 1h ennen oulua sähkökenttä voimistuu äkillisesti koska oulussa on panoulu ja vahvat säteilyverkot sen tuntee pelkotiloina. Olen matkannu väliä satoja kertoja siksi tiedän. Ja ihmetelly mistä asia johtuu.

        Ai jaa, että ihan varma tieto.
        Mikähän siinä on kun lukemattomat muut eivät ole havainneet vastaavanlaista, vaikka ymmärrykseni mukaan et ole ainut ihminen joka on matkustellut paikasta toiseen niin koti- kuin ulkomailla.
        Tosin osa kansasta myös kuulee muitakin päänsisäisiä ääniä kuin napsumista ja jopa näkee sellaista mikä on toisille näkymätöntä!

        Tähän ilmiöön liittyen: Erilaisia asioita voi todistella millä tahansa internetistä löytyvillä kirjoituksilla, sillä joka ikiseen tarpeeseen löytyy varmasti juuri halutunlainen puolustuspuhe ja todiste. Valitettavaa on kuitenkin ettei ko. väitteen taakse asettujat jostain syystä unohtavat linkittää myös niitä tutkimustuloksia jotka tyrmäävät täydellisesti annetut väitteet.

        Lisäksi: Jos ja kun kootaan ryhmä jolla testataan esimerkiksi matkapuhelinverkkojen vaikutuksia, niin osalla henkilöistä päässä varmasti napsaa vaikka testilaitteisto ei olisi edes käytössä.
        Samat persoonat ei sitten tunnekaan mitään kun laitteisto on toiminnassa, mutta heille ilmoitetaan sen olevan sammutettuna.

        Vaan näitähän löytyy jokaiselle omien päämääriensä ja tarkoituksiensa mukaan ja lukijan, eli kuulijan vastuulle jää mitä kuvittelee omassa päässään tuntevansa vaiko ei, ja millaista napsumista missäkin tilanteessa kuulee päästään. Tunnettu tosiasiahan on että joillakin napsuu jopa niin lujaa ettei siitä ilman hoitoa ja lääkitystä selviä, eikä osa vielä niidenkään avulla. Ilmiö ei ole kovin tuntematon tällekään palstalle kirjoittavien kohdalla, puhumattakaan monista muista mitä S24-foorumilta löytyy.


    • Elkää-koskeko_niihin

      eikös siltäkohdin hävitetty pari pesää, jotka olivat kattorakenteissa... olisiko niistä pesistä lähtenyt kuolemaan. oli jokin rutto-kanta. linnut ei sairastu pöpöstä mutta muut ötökät kyllä

    • laskuun

      kimalaiset ja varmaan myös mehiläiset kuolevat kun niiden lisääntymisbiologinen tehtävä on täytetty, eli juuri tähän aikaan vuodesta, siis, ei mitään erikoista. Tänä vuonna oli paljon kimalaisia/ mehiläisiä, joten niitä myös kuolee paljon, samaan aikaan. Kun niitä on paljon, ne havaitaan helposti.

    • gfrkiouii

      Ne on tukehtuneet kun petossuomalaiset piti pierukilpailut siellä !

    • bensaloppuu
    • Lenkkeilijä67

      Sama ilmiö tällä viikolla myös Jyväskylän seudulla. Jalkakäytävillä satoja/tuhansia kuolleita tai kituvia mehiläisiä. Tuo biologia varmaan selittää ilmiön, mutta eipä ole ottanut silmään aiempina vuosina.

    • Alkup

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe