Suomalainen mies

näyttää

Suomalainen mies on kaukana miehen ihannekuvasta. On yksinkertaisesti järkyttävän näköinen. Persjalkainen pätkä kaljamahalla. Tukka ohut vaalea liuru. Naama kiiltää rasvasta. Hiki haisee ja virttynyt paita ja lökähousut ei paranna kuvaa.
Toista ne on muut pohjoismaalaiset, ruotsalaiset ja norjalaiset miehet. Jopa venäläiset menee ohi. Kanadalaisen miehen voisi ottaa myös. Aasian maista ei kiitos. Onhan tuota valinnan varaa muuallakin kun Suomessa.

20

321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timmimies

      Määritelmäsi sopii yhtä hyvin naisiinkin.

    • 1säpappa

      Määritelmä ei sovi ollenkaan minuun, vaikka olenkin aivan varmasti suomalainen mies (vaikka heti perään pitää tunnustaa, että sukuumme tuli parisensataa vuotta sitten yksi (1) morsian ulkomailta, oikein Ruotsista asti).

    • Paskaatarjollausein

      Suomalainen nainen on kaukana naisen ihannekuvasta. On yksinkertaisesti järkyttävän näköinen. Persjalkainen paksopohje roikkuvalla leveällä löllöperseellä. Tukka ohut hevosen hännän kaltainen, maantien värinen tai värjätty tönkkösuolatun muikun kaltainen liuru. Naama pullottaa kiiltääen rasvasta ja sokerista. Hiki haisee ja vaatteet roikkuvat tai ovat liian tiukat kuin luonnonsuoleen tungetut makkarat mikä ei paranna kuvaa. Tissit ovat joko läskin takia ylisuuret tai sitten vain lötätyt ilmapallot ilman terhakkuutta. Alapää on löysä ja jynssätty moneen kertaan pohjaan asti eri väristen ja näköisesti kikkelien toimesta.

      Toista ne on muunmuassa Keski- Etelä ja Itä-eurooppalaiset naiset. Jopa virolaiset ja venäläiset menee ohi. Kanadalaisen naisen voisi ottaa myös. Aasian maista ei kiitos. Onhan tuota valinnan varaa muuallakin kun Suomessa.

      • näyttää

        Kopiotko viestisi suoraan "ihannenainen" palstalta? Samoja joijotuksia siellä, ei mitään muuta. Kuultu ja nähty jo.


    • suomalinenlihavanainen

      Sitä se sisäsiitto teettää.

    • Bg84

      Te olette kaikki kiittämättömiä idiootteja. Muissa maissa miehet kehuvat kilvan naisiaan, heidän kauneuttaan ja ahkeruuttaan, ja naiset miehiään, veljiään ja isiään, heidän rohkeuttaan ja komeuttaan. Jopa silloinkin kuin syytä ei ole.

      Missä helvetissä on rakkaus omaa kansakuntaanne, perheitänne ja maanmiehiänne kohtaan? Missä ylpeys ja kunnianne rippeet. Minulle opettettiin, ettei omaa maata, miestä ja perhettä solvata muiden kuullen, vaan yritettään silti löytää ne positiiviset puolet jokaisesta.

      Näkisittepä katkeruudeltanne sen hyvän, jota suomalaisissa on, sitä on omasta mielestäni rutkasti enemmän kuin muualla maailmassa. Valitettavasti on suomalaisia, joiden moraali on syöksykierteessä, ja sen huomaa juuri tällaisesta hyödyttömästä solvaamisesta.

      T. bulgarialainen nainen

      • jooihanvarmastikyllä

        Sinä et ole bulgarialainen nainen.

        OLET VITUN LÖYSÄ KUNTTINEN LÄSKI PERSE SUOMALAINEN EUKKO JOTA VITUTTAA KUN EI SAA TIMMIÄ MIESTÄ ITSELLEEN.

        OTA ITTEES NYT NISKASTA KIINNI LÄHDE JUOKSUPOLULLE JA OTA TÄSTÄ KOPPI.


      • BGbg
        jooihanvarmastikyllä kirjoitti:

        Sinä et ole bulgarialainen nainen.

        OLET VITUN LÖYSÄ KUNTTINEN LÄSKI PERSE SUOMALAINEN EUKKO JOTA VITUTTAA KUN EI SAA TIMMIÄ MIESTÄ ITSELLEEN.

        OTA ITTEES NYT NISKASTA KIINNI LÄHDE JUOKSUPOLULLE JA OTA TÄSTÄ KOPPI.

        Voi sinua rääväsuuta. Perheeni on poliittisia pakolaisia 80-luvun puolivälin Sofiasta, isoisäni puolelta olen jugoslavialainen. Olen asunut Suomessa koko ikäni, ja siitä huolimatta en ymmärrä edelleenkään, mistä kumpuaa suomalaisnaisten ja miesten välinen vähättely ja halveksunta.

        Suomalainen yhteiskunta on ollut ensimmäisinä maailmassa ajamassa naisten tasavertaisuutta ja oikeuksia, ja rakennettu kiistatta parhaimmaksi maaksi olla nainen niin uran, perheen kuin henkilökohtaisen arvon puolesta. Kuinka sitten tämä yhteiskunta tuottaa naisia, jotka puhuvat niin halveksuvasti ja kiittämättömästi miehistä, jotka olivat kantava voima tällaisen yhteiskunnan mahdollistamisessa.

        Ja kuinka miehet, jotka ymmärsivät näitä arvoja ja prioriteettejä, ovat täällä nyt sylki suussa vaahtoamassa mm. naistensa jalkojen pituuksista, vaikka ne jalkojen pituuden geenitkin ovat isänne, mukaanlukien te, hyvät herrat, tämän kansan yksilöihin siittäneet. Tällaisia suomalaiset nyt ovat.

        Laittakaa päänne kiinni, kaikki. Mielestäni suomalaiset miehet ja naiset ovat kaikin puolin älykkäitä ja kauniita olentoja, lukuunottamatta teitä kiittämätöntä riitaisaa poppoota.

        T. bulgarialainen nainen


      • Sorinytvaanpoppoo

        Eivät todellakaan ole kauniita, kaikkea muuta. Totuuden saa sanoa.


      • Raakatotuus

        Koska kateus on suomalaisten kansallispiirre. Kun muita saa väheksyä ja panetella, tuntee itsensä arvokkaammaksi.


    • Onkomitääkorvienvälissä

      Kukaan ei ole täydellinen!Kannattaa arvostaa terveyttä ja inhimillisyyttä ja lopettaa naurettava narsismin kaltainen arvostelu.

    • Komeatnorskit

      Suomalaisten miesten kasovjen peseminenkin on homojen hommaa. Varmaan pitää varata matka Norjaan ja katsella miehiä, pitävät hyvää huolta ulkonäöstään ja norjalaiset naisetkin on kauniita verrattuna ruotsalaisiin. Norjalaiset on urheilullisia, eivätkä ota selfieitä siideri- tai kaljapullo kädessä kuten perussuomalainen nainen/mies tekee.

    • 302729

      No ei nyt ihan.
      Kyllä nykyisin suomimiehetkin alkavat pitää huolta ulkonäöstään,
      ainakin monet nuoret miehet.
      Osa miehistä, niinkuin naisistakin on kuvailemiasi juntturoita.
      Onneksi on alettu tajuta, että miehen ei tarvitse olla homo pitääkseen ulkonäöstään ja terveydestään huolta.

    • huhhuho

      Suomalaisilla piirteillä ei pitkälle pötkitä. Haaleanvaaleita liimalettejä.

      Joku Suvi Koponenkin sietäisi saada maailman rumimman huippumallin tittelin.

    • Vihaanpuhetta

      Tämä ketju paljastaa täydellisesti sisäsiittosuomalaisen maailmankatsomuksen: koko elämä rajoittuu TE-toimisto-sossu-alepa-lähiräkälä-neliöön. Kaikki ihmiskontaktit tapahtuvat tuolla alueella. Temperamenttinne on matalan häirittävyyden, matalan sinnikkyyden, korkean intensiteetin ja matalan aktiivisuuden yhdistelmä.

      Ette koskaan pysty näkemään mitään oman levinneisyysalueenne ulkopuolella olevaa muuten kuin uhkana, paitsi jos kohde sattuu edustamaan omaa seksuaalifantasiaa. Ainoat puheenaiheenne ovat käteisellä ostettu, pakasta vedetty Toyota Cressida, some-meemit, muiden syyttäminen omista ryssimisistä (attribuutioerhe) sekä kaikenlaisten urbaanilegendojen todeksi uskottelu.

      Annatte itsellenne oikeutuksen mölistä kaikki mielipiteenne julki. Lähetätte tappouhkauksen ihmiselle joka kysyy Vauva-lehden keskustelupalstalla rintarepun eduista ja haitoista. Tällöin olette omasta mielestänne sananvapauden esitaistelijoita.

      Pitäkää kiinni lösöperseisistä, ohuthiuksisista, hikisistä, kouluttamattomista ja ennen kaikkea sivistymättömistä lajitovereistanne, sillä olette täydellisesti toisenne ansainneet. Suomi kuolee sisäsiittoisuuden aiheuttamaan vajaaälyisyyteen muutamassa sukupolvessa.

      Tämäkö vihapuhetta? Totisesti!

      • naamallevaikurkkuun

        Mene nyt imemään sitä ruskeahkoa mamu-kullia tyytyväisenä ja ole hiljaa.


      • dollydimples

        Vihaanpuhetta: Veit sanat suustani. Just näin.


      • ilmapiiri.myrkyttynyt

        Aika erikoisen auton vedit tähän mukaan, viimeiset Toyota Cressidat vedettiin Suomessa pakasta 80-luvulla. Tosin kyseinen vuosikymmen on viimeinen jolloin Suomi oli vielä hyvä maa. Siitä ajasta on ihan mukavaa puhua, positiivisinta mitä nykysuomessa esiintyy.
        90-luvun lama oli niin kova ja tyly isku vasten suomen kansan kasvoja että se tuhosi tämän maan ja koko ajan on mennyt yhä huonompaan suuntaan. Ei ihme että moraali rappioituu koko ajan eikä kukaan välitä enää hevon vittuakaan mistään, herrat pilasivat tämän maan eikä tavallinen kansa mahtanut sille mitään vaikka maamme piti olla demokraattinen tasavalta. Kun kaikki on osoittautunut paskapuheeksi niin miksi tällaisesta paskamaasta pitäisi välittääkään, romahtakoon perkele minun puolesta kehitysmaaksi. Poliitikot yhdessä talouseliitin kanssa pettivät Suomen kansan ja se on anteeksiantamaton teko!!


    • Mielestäni suomalaiset varsinkin naiset ovat kadehdittavan kauniita ainakin vielä kun ovat nuoria ja terveitä tarkoitan sillä, että kun nainen ei ole lihonut muodottomaksi jne. Itse olen suomalaisen naisen vastakohta täysin sen lisäksi, että olen äärimmäisen ruma olen myös erittäin ulkomaalaisen näköinen en edes ole länsimaalaisen näköinen vaan ennemmänkin mua vois luulla ehkä latinoksi tai jopa lähi-idästä tulleeksi tai jostain itäeuroopasta ehkä jopa espanjalaiseksikin, tosin ihoni on kyllä vaalea, mutta kaikki muut osat onkin sitten tummaa ja kummaa, piirteistäni puhumattakaan jollaisisa ei löydy yhdeltäkään suomalaiselta naiselta ei edes mieheltä.

      Suomalaiset miehetkin on mielestäni sopusuhtaisia ja virheettömiä ellei tässäkin tapauksessa ole päästänyt lihomaan tai muuten vaan huonoa elämää viettäneenä jne. Suomalaisilla ei ole mitenkään epäsopusuhtaisia ja epätasapainoisia piirteitä eikä ylikrostuneita osia tai vajaaksi jääneitä kohtia. Toki vammaisia löytyy suomessakin, mutta kuten olen usein sanonut vammaisuuskin on hyväksyttävämpi ominaisuus kuin synnynnäisesti ja geneettisesti ruma ihminen.

      Mulle kelpaisi siis vallan mainiosti suomalainen vaalea mies (viikinki tyyppinen mies on hot) miksei muunki väriset, mutta eipä nuo ole olleet kiinnostuneita musta koskaan eikä kyllä minkään muunkaan maalaiset miehet koska olen globaalisti rumuuden perikuva.

    • Aamunhämärä

      Tähän voi todeta saman mitä oman kotimaansa naisista valittaville ukoille..
      Peiliin katsomisen paikka mikäli on kohdannut vain niitä, jotka eivät huolehdi itsestään. Yleensä tyrkylle tulee ja näkeekin vain niitä "oman tasoisiaan". Tai ilkeä luonne näkee vain huonoja puolia muissa ;)

      Arvostan vaaleutta ja hyvää peruskuntoa, jämäkkyyttä olemuksessa. Kaikki ne miehet, jotka olen elämässäni tuntenut ovat myös pitäneet ihostaan huolta. Jopa -40 syntynyt isäni käytti erilaisia voiteita ja oli tärkeää pitää hiuksetkin ojennuksessa. :) Unohtamatta pukeutumista tilanteen mukaan.. Sillä suomalainen mies on komea näy niin puvussa kuin remppavaatteissakin.
      Perinteinen rehti luonne ja kyky huomioida muutkin, auttavaisuus jne. Hieman mörökin luonne on vain plussaa verraten kliseiseen etelän tyypin lipevyyteen :D

      En epäile etteikö monenlaisia otuksia ole olemassa mutta.. Niin on kaikissa maissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe