Mihin menet Loviisa?

silmättauki

Hyvä ja asioita valaiseva kirjoitus Hagforsilta tämän päivän lehdessä. Tuli asiaa. Loviisassahan on tapana mennä tukka hulmuten hulluuksia tehden.

14

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järkeäpeliin

      Kirjoitus on todella asiaa. Loviisassa syöksytään tosiseikat sivuuttaen päätä pahkaa kaikenlaisiin hullutuksiin, jotka eivät edes toteutuessaan tuo kaupungille mitään muuta kuin kuluja.

      Jos valtuustossa ja kaupunginhallituksessa olisi enemmän Hagforsin tapaisia luottamushenkilöitä, niin asiat olisivat paljon paremmin ja moni munaus olisi jäänyt tekemättä!

      • lippuäänestys

        Oikeassa Järkeäpeliin. Mehän veronmaksajina kaikista töppäyksistä olemme joutuneet ja joudumme maksamaan. Onneks on vaalit taas tulossa..


    • Liikkeenharjoittaja

      Monesti valtuustoon haluava on on ns.omaan napaan tuijottaja,valitettavasti.Eli haluaa olla esillä,järkeä ei sitten välttämättä aina ole.Toki tämä Hagfors on ihan eri asia,tajuälyä on.

    • lehdetön

      Mitä hän kirjoitti?

    • Pilven.veikko

      Lukekaas tämän päivän (21.7.2016) Kymen Sanomat. Se Malmin ruuhkaisen kentän korvaava lentokenttä, jota Kari ehdotti Loviisaan, tulee nyt Pyhtäälle. Yksityiset tahot rahoittavat. Säälittävää politiikkaa, kun kaikki kehitys torpataan vain siksi että on "väärä mies" ankkalammikossa. Jopa omat lyövät puukon selkään.

    • Näinonmarjat

      Toisin kuin muut valtuutetut Hagfors uskaltaa laittaa itsensä peliin ja pyrkii luottamushenkilönä valvomaan kunnan etua, vaikka ei siitä juuri kiitosta ole herunut. Päinvastoin. Ne jotka ovat seuranneet Hagforsin toimintaa luottamushenkilönä ja esimerkiksi hänen puheitaan valtuustossa voivat todeta, että hän on ollut pääsääntöisesti oikeassa. Hagfors on perustellusti puuttunut moneen epäkohtaan ja tuonut esille jopa lain- ja johtosääntöjen vastaisia toimia. Siksi käynnistettiin törkykampanja ja hänet savustettiin täysin perusteetta ulos tarkastuslautakunnasta. Tässä asiassa häviäjä ei ole Hagfors vaan loviisalaiset veronmaksajat!

      • mutullakopitkälle

        Hagfors puhuu faktoilla - muut mutu-tuntumalla. Miettikääpä kumpi tapa Loviisan pystyssä pitää !


    • Faktatfaktoina

      Juuri niin! Valtuuston kokouksia seuratessa voi usein havaita, että kaupunginhallituksen edustajat ja virkamiesjohto eivät pysty vastaamaan Hagforsin esittämiin hyvin perusteluihin kysymyksiin. Jostain syystä lehdistö jättää tämän usein raportoimatta! Vapaan lehdistön tehtävä on raportoida tosiseikat ja tuntuukin siltä, että erityisesti kaupungin johtoa jotenkin suojellaan ettei sen suoranainen kyvyttömyys tai haluttomuus yhteisten asioiden hoidossa tulisi kaiken kansan tietoon?

      • Toimitusjohtaja66

        Taitaa Kari olla ainoa valtuutettu,joka Mensan jäseneksi pääsisi Loviisasta.Kaikki näkyvät olevan "pissit housus"kun Hän avaa suunsa!


    • laskutoimitus

      Näin Heinsprookin kahdesti tänään.Ei ollut kehuttavaa katsottavaa.Surullinen oli ilme.Elämänhalua en havainnut.Sääliä tunsin.

      • surkeataon

        Niin tarttis kai kaupunginhallitusta johtavan jotain saada aikaiseksikin, kun kaupunki vain näivettyy ja näivettyy. Mitä tekevät kaupunginjohtaja ja kehitysjohtaja??


    • Quojavtunvadis

      Loviisa haluaisi mennä ajassa taaksepäin, sinne asti että Vinski haki näkymättömättömyyspulveria apteekista, jossa ei tarvinnut jonottaa. Aikaan kun kaupungissa oli pankkeja, josta sai rahaa, posti joka toimi, tori jolta sai kalaa. Satama, jonne tuli muutakin kuin huumetynnyreitä.
      Sinne Loviisa haluaisi mennä.

    • Pekkatöpöhänti

      No joo.Ton allekirjoitan,pulvereita nauttinut ja sosiaalista luottamusta,muistan noi kuvaukset,nykyään sivusta seuraten noita 60 luvun kuvauksia.

    • Justså

      RKP:n huonon hallinnon ankkalammikko. Sitä se on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe