Maahanmuuttajien työllisyystilanne Kouvolassa

Kylläkansamuistaa

Mamujen ja matujen työllisyystilanne Kouvolassa on valtakunnallisestikin erittäin huono. Noin puolet heistä on jollakin tavalla työllistynyt.

Mitä tämä tarkoittaa Kouvolan kaupungin veronmaksajille? Matujen toimeentulotukeen ja Kelan työmarkkinatukeen Kouvolan kaupunki käyttää vuosittain noin 10 milj. euroa. Tämä on seurausta Satu Kurrin sekoilusta Kouvolan maahanmuuton johdossa uuden Kouvolan aikana. Jotkut poliitikot ymmärsivät laittaa tämän tädin lopullisesti eläkkeelle myös SPR:n tehtävistä, kun ei näyttänyt olevan mitään tolkkua touhuissa.

64

444

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LisääTyövoimaa

      Täällä Kouvolassa on valtava työvoimapula.

    • wefrghyjuikoluiy

      Työttöminä mamuista eniten: 1. venäläiset 2. virolaiset 3. irakilaiset

    • Darth_Bicycle

      Kouvola joutuu säästämään ja leikkaamaan menoja todella rankasti tulevaisuudessa. Niin kuin monet muutkin kaupungit. 10 miljoona vuodessa ei luultavasti tule riittämään.

    • jokurotie

      Mamut sentään haluavat töihin. Toisin kuin veltot kotimaiset työttömät. Heidät voisi korvata ahkerilla maahanmuuttajilla.

      • siitä_vaan_kokeilette

        Voi perseensuti sinunki aivoituksiasi matujesi kanssa?

        Mistä niille kaikille meinaat siistin sisätyön haalia.
        Ei kai niitä' kaikkia voi tulkeiksi toisilleen palkata sentään.
        Siinä niiden suurin työllistäjä on,olla toisilleen tulkkeina.


    • muumaamustikka

      suomi työttömät eivät kerää marjoja mansikat, mustikat, puolukat jne. niitä keräävät ulkomaalaiset poimijat, (ei me paskahommia tehdä)

      • javar.favakehin.google

        Sinä siis keräät marjoja. hyvä :)


      • TungeMarjatPerseesi

        no eipä niitä marjoja kerää maahanmuuttajatkaan! niitä kerää ulkomailta väliaikaisesti Suomeen töihin tulleet ulkomaalaiset, joille järjestetään matkat, majoitus, ravinto jne. ja he elävät hyvin KOTIMAASSAAN Suomesta ansaitsemilaan rahoilla.

        "suomi työttömät eivät kerää marjoja"

        suomi-mamutko kerää marjoja? häh? kerro ihmeessä! lapioi sä vaan kaupan hilloa naamaan samalla kun pillität netissä ettei hillon jalostus-ketjun ansiot kelvanneet suomalaiselle työttömälle. hyvä että meillä on suomalaisia asiantuntijoita kommentoimaan kaikkea.


      • läskiäaivoissakin

        Tässä näette kouvolalaisen lihavan naisen. Ei voi syödä terveellisiä marjoja; vaan käskee työntää ne perseeseen. Tekstistäkään saa mitääbn selvää kun läski on edennyt aivoihin asti.


    • TotuusOnKaru

      Kuinkahan moni noista "töissä" olevista on niitä oikeita veronmaksajia. Sattuukohan enemmistö olemaan jotain tulkkeja ja muita verovaroin työllistettyjä?

      • nimi.googleen

        SOMALIT ON AHKERIA !! T: abdikarir osman hussein.


    • Darth_Bicycle

      Työllistymis halu, tai haluttomuus on täysin yhdentekevää silloin kun töitä ei ole. Kouvolassa on esimerkiksi kandidaatin tutkinnon omaavia lehdenjakajia. Kuvaa aika paljon tilannetta. Työttömien syyllistäminen on aika alhaista. Ei ne työttömät päättäneet ulkoistaa tuottavat työt pois. Koko maa on aivan surkeassa jamassa.

      • ruöyuuyuyk

        On ihmisiä jotka eivät ota vastaan mitään töitä vaan mieluummin jatkavat sossun kusettamista. Vuosikausia kun ei ota mitään edes lyhytaikaisia töitä vastaan niin aina vaikeammaksi työnsaanti käy.

        Työttömillä alkaa näkyä myös mielenterveysongelmia kun on liikaa aikaa. Se käytetään sitten sekoiluun ja muiden kyttäämiseen/arvosteluun.

        Aina voi opiskella lisää?

        Oksettaa ihmiset jotka ei tee muuta kun kittaavat kaljaa ja valittavat sossun rahoilla.


      • opiskelevaan

        Kirjoitit hyvin (järkipuhetta) -todellakin ei kannata maata sohvalla vaan opiskella, tuskin kukaan liikaa opiskelee.


      • Ihannekuvatus
        ruöyuuyuyk kirjoitti:

        On ihmisiä jotka eivät ota vastaan mitään töitä vaan mieluummin jatkavat sossun kusettamista. Vuosikausia kun ei ota mitään edes lyhytaikaisia töitä vastaan niin aina vaikeammaksi työnsaanti käy.

        Työttömillä alkaa näkyä myös mielenterveysongelmia kun on liikaa aikaa. Se käytetään sitten sekoiluun ja muiden kyttäämiseen/arvosteluun.

        Aina voi opiskella lisää?

        Oksettaa ihmiset jotka ei tee muuta kun kittaavat kaljaa ja valittavat sossun rahoilla.

        Jep, onhan noilla työttömillä kaljankittaaja mamuilla aika paljon mielenterveysongelmia, mutta hyvä on jos edes suomenkielen kurssille vaivautuvat.

        Menkääpä illalla parikymppisten discoihin katsomaan, että kuinka muslimi vetää viinaa yrittäessään iskeä nuorta lihaa. Noita on ja paljon siellä. Jotku vanhat alkoholipelkoiset mammat luovat ihannekuvaa, että kuinka on niin hyviä ihmisiä, kun ei alkoholi kuulu heidän uskontoonsa. Olen ollut baarissa töissä ja kaikki on kyllä nähty. Aiheuttavat ongelmia, kun ei säännöt koske heitä. Mutta minkäs teet, kun estää tulemasta ei voi rasismin takia. Moni haluaisi paikan, jossa viettää aikaa rauhassa näiltä. Huoh!

        Sinne meni nekin sossun rahat. Alkoholismi on erikseen. Se on sairaus. Normaali suomalainen ei käy nostamassa sossusta rahaa baariin, kun taas...


      • rehellisiävalehtelijoita

        Suomalainen rehellisyys on maailmankaikkeuden paras vitsi. Jos olet toiminut Kouvolassa niin tietäisit vallan hyvin.


    • MutiaisetTunnetaan

      Noita tuberkuloosin ja muiden tautien kyllästämiä kielitaidottomia työtävieroksuvia loisia tuskin kukaan ottaa palkkalistoilleen. Tuskin itsekään haluavat, palkkahan putoaisi huomattavasti pienemmäksi kuin tukina saavat. Ja joutuisi vielä vääräuskoiselle tekemään jotain.

      • kaupunkillevaan

        Kyllä ne kaupungeille kelpaavat. Etenkin alipalkalla.


    • uyf8uygtuy

      On taas kommentteja. Tosi kuitenkin on, että yhtään Irakilais taustaista marjanpoimijaa ei ole Suomessa tiedossa, tai vastaavan etnisen ryhmän edustajaa. Kaverit kun vaan loisii ja chillailee muoti vaatteisaan kaupungilla ja nauttii kesästä. Ahkeria on maahanmuuttajat, mutta nämä Kurrin ja kumppaneiden hyysäämät lomailijat ovat kaukana siitä. Montako "pakolaista" Kurri on itse majoittanut? Veikkaan nolla ja siinä näkee sitten jokainen tämän rehellisen auttamisen halun. Raha ohjaa mamujen halaajia kuten muutakin maailmaaa.

      • gfhjatt

        Irakilaiset ja muut pystyttävät pizzerioita yms. Venäläiset on työttömyystilaston kärjessä.


      • LäviKehosiSeipäänKärjes
        gfhjatt kirjoitti:

        Irakilaiset ja muut pystyttävät pizzerioita yms. Venäläiset on työttömyystilaston kärjessä.

        Laitappa linkki venäläisten työttömyystilastoista. Laita ihan rohkeesti. Kirjotellaan yhdessä tänne lainauksia "faktoista", joissa venäläiset ovat työttömyystilastojen kärjessä.


      • Tapaitteskeihäälläkiitos

        Luepas kymen sanomien sivuilta. Kotkassa ja kouvolasaa ryssät työttömyystilaston kärjessä.


    • Darth_Bicycle

      Ei se syyllistäminen tällä kertaan oikein toimi. Kaveri kertoi ettei meinannut edes ruohonleikkaajaksi päästä, kun oli kuulemma ”yli koulutettu”. Aika omituinen ongelma sekin. Itse menin takasin opiskelemaan (omilla rahoilla) ja nyt pistää pohtimaan että oliko sekin väärä ratkaisu.

      Koko työttömyys järjestelmäkin on niin järjetön Suomessa, että se käytännössä usein kannustaa jäämään pois töistä. Voi usein käydä niin, että vaikka saisikin työpaikan, niin se ei edes tuo tilille yhtään lisää rahaa. Usein jopa päinvastoin. Koko systeemi pitäisi rakentaa uusiksi. Sama homma myös koskee pakolaisten ja mamujen tukia. Ei näitä järjestelmiä kauaa edes pystytä pitämään pystyssä. Rahat yksinkertaisesti on jo nyt loppu.

      Pystyykö niillä sossun rahoilla kauaa edes kaljottelemaan? Luulisi että fyrkat loppuu aika pian kun pitää vielä ruokaankin riittää.

      • makuuhaavat

        Se nyt vaan on sillä lailla, että kun menet töihin niin et saa enää asumistukea etkä mitään muutakaan tukea. Tuki tuen päälle mikä on olellessa, ja jos ei ole kunnianhimoa niin mitäpä kun köllöttelee vaan...Näillä eväillä sitä on kunnon veronmaksaja/kansalainen. Toivottavasti ei tule makuhaavoja.


      • hjkeyki

        Saa asumistukia työssäkäydessä jos on pieni palkka.


    • KukkahattutätiKouvolasta

      Katsokaapa Irakilaisia tulokkaita.
      Älykkyydeltään kehitysvammaisen tasolla.
      EI mitään koulutusta.
      Ei kielitaitoa.
      Työkokemusta korkeintaan lapiohommista.
      Heti työluvan saatuaan nämä ihmiset perustavat joukolla ravintoloita ja alkavat yksityisyrittäjiksi. Palkka on pieni mutta he ovat ylpeittä siitä, että elättävät itsensä ja ottavat myöskin perheenjäseniään töihin jolloin koko lähisuku työllistyy.

      Katsokaapa Suomalaisia rasisteja.
      Älykkyys huomattavasti korkeampi kuin kenelläkään lakupekalla tai rättipäällä.
      Amis käyty muttei löytynyt koulutusta vastaavaa työtä.
      Vankka Suomen kielen taito ja kännissä muutama sana Englantia.
      Työkokemusta työkkärin tarjoamista "vitun ilmaistyö" kursseista.
      Aikuiseksi päästyään eivät ole löytäneet 15 vuoteen töitä koska "kaikki Irakilaiset ja mutanaamat vievät kebab pitseria työtkin. Kyllähän mä muutin oman pitsapaikan perustaisin ja maksaisin vielä tuplaverot mutku ne rättipäät polkee hinnat alas"

      • Ihannekuvatus

        Kyllä amislaiset työllistyy tänä päivänä aika hyvin. Eri asia on alat, jonne liikakoulutetaan väkeä. Ensin sanotaan, että on jollakin alalla pulaa työvoimasta ja sitten ylikoulutetaan väkeä juuri sinne alalle. Tämä ei ole niiden amislaisten vika, vaan Suomen koulutusjärjestelmän. Läheppä työttömyyskorvauksilla Helsinkiin asumaan ja töihin, kun ei ole laittaa sitä aloitussummaa vuokriin tai matkakuluihin. Kato suomalaisissakin on oikeesti tosi köyhiä ja etenkin nuorissa, jotka vasta elämää alottelee. Ei kaikilla oo mahdollisuutta pappa betalar. Tai mamu-toveria, joka majoittaa kyllä, jos Hessan pääsee töihin. Toisin on mamulla. Jos Kouvolasta ei löydy töitä, sossu kyllä mielellään maksaa muuton toiseen kaupunkiin. Saadaanpahan kuormittamasta kaupungin sosiaalisektoria. Kukapa maksaisi suomalaiselle nuorelle asunnot toiselta paikkakunnalta, jossa on töitä? Jos nuoret laitettaisiin samalla tavalla sossun vastuulle, niin kuin mamut, eikä Kelan, ni johan alkais heidänkin työllistyminen päättäjiä kiinnostaa.

        Aika harva amisnuori on rasisti. Nuoret tulee tulijoiden kanssa toimeen ihan hyvin. Pahimmat rasistit löytyy koulutetusta hyväpalkkaisesta väestä, jotka tajuavat, että Nizzan terroristikin oli töissä ja sillä oli lapsia. Nämä opiskelleet ihmiset tietävät, että terrorismi ei synny köyhyydestä tai koulutuksen puutteesta, vaan uskonnosta. He eivät halua tietyn uskonnon edustajia tänne, koska he uhkaavat heidän sivistynyttä kulttuuriaan ja arvojaan ja yhteiskuntarauhaa.


      • mummoseonnut

        Täyttä paskaa. Somalit ne on lukutaidottomia. Osa Irakilaisista on lääkäreitä yms.

        Jos Kouvolan meininkiä kattoo nii en menis älykkyytä kehumaan. Kaikki jotka on samalla aaltopituudella sun kaltaisten kanssa on älykkäitä sun mielestä.

        Tukisysteemi on perseestä, sen takia ja monen muun on vaikea työllistää ulkomailta tulleita. Paitsi raksalle ja lääkäreiksi.


      • tyhmyystiivistyy

        Jos ähly perustaa kebabpizzerian nii eiköhän ite saa päättää kenet sinne ottaa töihin? Miksi ottaisi rasistin töihin? Vähän nyt valoja päälle jos on mitä laittaa.

        Jos ei ole 15 vuoteen töitä saanut sitten on peiliin katsomisen paikka. Aina voi ja valittaa ja syytellä tai sitten tehdä asioille jotain.


      • Edisson
        tyhmyystiivistyy kirjoitti:

        Jos ähly perustaa kebabpizzerian nii eiköhän ite saa päättää kenet sinne ottaa töihin? Miksi ottaisi rasistin töihin? Vähän nyt valoja päälle jos on mitä laittaa.

        Jos ei ole 15 vuoteen töitä saanut sitten on peiliin katsomisen paikka. Aina voi ja valittaa ja syytellä tai sitten tehdä asioille jotain.

        No, ei sen suomalaisenkaan kai ole pakko sitä sinun sanoillasi ählyä omaan firmaansa töihin ottaa tai suomalaisen asioida sen ählyn paikassa. Vähän nyt valoja päälle.


      • oikeaeinsteinolet

        Olenko niin väittänyt ettei voi valita omia työntekijöitään? Yrityksen omistaja maksaa kaikenlaisia maksuja työntekijän puolesta ja totta helvetissä saa valita kenet palkkaa.

        Sulla ne valot on vissii pimentynyt jutuista päätellen.


      • Ihannekuvatus

        No, olenko sanonut, että olisit sanonut.

        Sinun sanoillasi ählyä. Itse en viitsi mamuista noin alentavia nimityksiä käyttää. Tajusitko?

        Vähän nyt valoja päälle siihen lukulamppuun!


    • syyttäkäävaltiota

      Arvostan ihmistä joka maksaa veroja edes jonkun verran vaikka vetäis kassan ohi osan rahoista. Osa ählyistä painaa kuitenkin koko viikon 12h päivää.

      Toki venäläisiä ei voi syyttää siitä että tulevat suomeen nostamaan tuet. Systeemi on vain niin typerä kaikin osin

      • Ihannekuvatus

        Pitäis laskea se tukien ja verojen suhde. Miksi työtön ei saa tienata ja maksaa edes osaa siitä veroina, jotka menis sen omiin tukiin. Samoin opiskelija ja osa-aikaeläkeläinen jne. Ai niin, mut opiskelija ja eläkeläinenhän saa. Arvostaisitko, jos maksais edes osan siitä mitä kuluttaa. Sama homma kun näillä starttirahoilla pizzerian pyörittäjillä, jotka muut veronmaksajat sitten lopulta maksavat. Miksi työtön on ainoa, jonka tulisi alistua ilmaistöihin. Miksei opiskelijoita ja eläkeläisiä vaadita tekemään ilmaistyötä rahansa eteen?

        Eikö olis järkevää yhteiskunnan kannalta, että eläkeläistä velvoitettaisiin ottamaan lainaa tai jälkeläiset velvoitettaisiin maksamaan eläkeläisen elanto. Miksi muiden veronmaksajien tulee maksaa eläkeläisten eläkkeet? Ei muissakaan niillä arvoilla varustetuissa yhteiskunnissa tarvitse, joita ihannoit. Lapset siellä hoitavat vanhuksensa. On yhteiskunnallisesti kestämätöntä, että sellaisia eläkkeitä maksetaan ihmisille, mitä maksetaan. Vähintäänkin katto eläkkeille. Yksikään eläkeläinen ei saisi eläkettä vaikka 1500 € enempää. Kyllä sillä elää.

        On moni ählykin lopettanut busineksensa, kun tuilla olo vaan kannattaa enemmän. Kukaan ei vaan ehdota mitään järkevää, kuten oikeutta tienata edes osa itse siitä mitä kuluttaa menettämättä tukea, joka turvaa sen vähimmäistoimeentulon.

        Kaikki yhteiskunnan tuet pois!


      • nerojaideoitatosiaan

        Missähän olen sanonut yhteiskunnat jota ihannoin? Älä laita sanoja suuhun.

        Opiskelija opiskelee että hänestä tulisi tulevaisuudessa veronmaksaja. Eläkeläinen on jo oman velvollisuutensa tehnyt. Tuet pois ja maksetut verot oli vuosikymmenet turhaa työtä?

        Mielestäni julkisesta terveydenhuollosta tulisi luopua. Tai ainakin asettaa joku vammaisraja siihen tai ikäraja.


      • Ahneeteläkeläiset
        nerojaideoitatosiaan kirjoitti:

        Missähän olen sanonut yhteiskunnat jota ihannoin? Älä laita sanoja suuhun.

        Opiskelija opiskelee että hänestä tulisi tulevaisuudessa veronmaksaja. Eläkeläinen on jo oman velvollisuutensa tehnyt. Tuet pois ja maksetut verot oli vuosikymmenet turhaa työtä?

        Mielestäni julkisesta terveydenhuollosta tulisi luopua. Tai ainakin asettaa joku vammaisraja siihen tai ikäraja.

        No, ainakin näiden yhteiskuntien edustajia ihannoit, kun ovat niin ahkeraa ja fiksua, että orjapalkalla raatavat.

        Opiskelija opiskelee saadakseen tulevaisuudessa leivän pöytään, ei tullakseen veronmaksajaksi. Jos ei olisi tukia, ei olisi veronmaksua.

        Eläkeläinen on työskennellyt saadakseen ruokaa pöytään, ei maksaakseen veroja, jotta saisi eläkettä. On sillä hetkellä maksanut sen hetkisten eläkeläisten veroja. Ei voi tietää onko edes elossa eläkeiässä. Mikä velvollisuus työikäisten sukupolvella on maksaa veroistaan eläkeläisille eläke, kun eivät todennäköisesti tällä ikäjakaumalla tule sitä itse saamaan? Eläkkeet pois vaan. Ei riitä mamuille ja eläkeläisille molemmille tuet. On valittava jompikumpi. Valitsen ne ahkerat yrittäjät. Ehkä tosiaan ovat jopa antopuolella, eikä saamapuolella niin kuin ahneet eläkeläiset.


    • sekundaasekundaasekundaa

      Hei musut ja suvakit, kertokaas, miksei kukaan enää huoli musuja omaan maahansa Eurooppaan ? Niinpä.

      • Ihannekuvatus

        Niinpä. Ensin terroristien piti olla vain syrjäytyneitä nuoria. Asia hoituu työllistämällä heidät.
        Sitten pakolaisten joukossa soluttautuneita ISISin jäseniä. Sitten selitetäänkin, että pakolaiset pakenevat itsekin heitä. No, sekö on oikeutus laittaa eurooppalaiset vaaraan. Jos on niin hirveä uskonto, että pitää paeta, miksi harva siitä luopuu tai vaihtaa toiseen.
        Sitten taas selitetään köyhyyttä ja kouluttamattomuutta. Mutta eihän se niin mennytkään. Lääkäreitä haettiin riveihin ja moni lähti. Järjestöjä myöskään ei pyöritä mitkään katupojat.
        Kun pakolaisstatuksella olevatkin alkoivat iskemään, niin taas selitettiin työn tärkeyttä. No, nyt olikin työntekijä, joka iski. Varmaan palkkarahoilla ostanut aseensa ja vuokrannut kuorma-autonsa.
        No, nyt voidaan sitten huokaista, että ei ole sentään natseja tai rasisteja. Miten poikkeaa natseista? Molemmat ihannoivat tietyn ryhmän kukistamista. Kummat tarttuu aseisiin? Pojat partioi kadulla. Rasistit louskuttavat leukojaan. Tosi hirveitä noi natsit ja rasistit noihin naisten ahdistelijoihin, raiskaajiin ja massamurhaajiin verrattuna. Unohtamatta tuota lapsiaviolittoaspektia. Onpa sivistynyt uskonto.
        Mikä kuviossa mättää?


      • suvakitjarajakitvammasia
        Ihannekuvatus kirjoitti:

        Niinpä. Ensin terroristien piti olla vain syrjäytyneitä nuoria. Asia hoituu työllistämällä heidät.
        Sitten pakolaisten joukossa soluttautuneita ISISin jäseniä. Sitten selitetäänkin, että pakolaiset pakenevat itsekin heitä. No, sekö on oikeutus laittaa eurooppalaiset vaaraan. Jos on niin hirveä uskonto, että pitää paeta, miksi harva siitä luopuu tai vaihtaa toiseen.
        Sitten taas selitetään köyhyyttä ja kouluttamattomuutta. Mutta eihän se niin mennytkään. Lääkäreitä haettiin riveihin ja moni lähti. Järjestöjä myöskään ei pyöritä mitkään katupojat.
        Kun pakolaisstatuksella olevatkin alkoivat iskemään, niin taas selitettiin työn tärkeyttä. No, nyt olikin työntekijä, joka iski. Varmaan palkkarahoilla ostanut aseensa ja vuokrannut kuorma-autonsa.
        No, nyt voidaan sitten huokaista, että ei ole sentään natseja tai rasisteja. Miten poikkeaa natseista? Molemmat ihannoivat tietyn ryhmän kukistamista. Kummat tarttuu aseisiin? Pojat partioi kadulla. Rasistit louskuttavat leukojaan. Tosi hirveitä noi natsit ja rasistit noihin naisten ahdistelijoihin, raiskaajiin ja massamurhaajiin verrattuna. Unohtamatta tuota lapsiaviolittoaspektia. Onpa sivistynyt uskonto.
        Mikä kuviossa mättää?

        Missään kohtaa tulijoiden ei pitänyt olla syrjäytyneitä nuoria vaan lapsiperheitä.

        Sun kirjotuksesta ei saa mitään selvää. Sekotat faktan ja fiktion. Sun älykkyysosamäärä on selvästi alhaisempi kun ahmedeilla.


      • eisaamitääntolkkua

        Ja no lapsiperheita ei tullutkaan vaan pelkkiä miehiä.

        Tämän keskustelun pointti nyt ei oikein aukea mulle.

        Tuet pois tulijoilta? Miksi Suomi sitten pitää rajat auki? Loisivat vaan? No suomessa on kohta 400 000 työtöntä. Se on aika iso osa maan väestöstä. Vievät työpaikat? Eikö niiden pitänyt vaan loisia eikä kukaan huoli töihin? Menisivät töihin. -En palkkaisi mamua. Käsketään mennä töihin muttei otettais töihin? Vai vievätkö ne työt? Mitä?!?

        Täällä taitaa kyllä kirjotella mielenterveyspotilaat mutta vähä rajaa sekavuuteen.


      • StockholmStockholm
        suvakitjarajakitvammasia kirjoitti:

        Missään kohtaa tulijoiden ei pitänyt olla syrjäytyneitä nuoria vaan lapsiperheitä.

        Sun kirjotuksesta ei saa mitään selvää. Sekotat faktan ja fiktion. Sun älykkyysosamäärä on selvästi alhaisempi kun ahmedeilla.

        Nizzan terroristi oli perheellinen isä, joten ihan sama ketä tänne tulee ja tekevätkö töitä vai ei. Joukosta näyttää aina löytyvän uskonnon nimissä massamurhaajia. Tuet pois ja rajat kiinni. Kyllä nälkä porsaat kotiin ajaa. Hyvässä tapauksessa, kun yrittävät tehdä rikoksia saadakseen rahaa ostaa aseita, niin jäävät poliisin haaviin jo siinä vaiheessa. Itse en omaan firmaani palkkaisi yhtäkään noista. Jos osoittautuisi tuollaiseksi tapaukseksi, niin mun firmaltahan menis maine ja se menis konkkaan ja menettäisin toimeentuloni. Ihan yhtä vähän palkkaisin muutakaan kuolemaa ihannoivan aatteen jäsentä, kuten saatananpalvojaa, kansallissosialistia tms. Ihan verrattavissa.

        Terroristijärjestöt ovat kehottaneet kannattajiaan ensin sopeutumaan yhteiskuntaan. Ja lääkkeeksi terrorismin vastustamiseen käytetään sopeuttamista yhteiskuntaan. Ööö tota. Idea oli? Toimiva? Miksei samaa sovelleta muihin rikollisiin? Kuten polttopulloiskijöihin. No, kun terrosristijärjestöön kuulumisesta ei ole vieläkään saatu tehtyä rikosta. Suomessa ei saada mitään aikaiseksi. https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lakialoite/Documents/LA_47 2015.pdf (Katsoppa päiväys puuttuu.)

        Homman poitti on, että näitä ei tänne kaivata murhaamaan eurooppalaisia kristittyjä lapsia oli töissä tai ei. Sairas ideologia ei muutu mihinkään työnteolla.

        Nyt odotellaan ISISin riveistä palaavia koulutettavina olleita. Sen lisäksi maassa on jo ääri-islamisteja. Eivät he ole mihinkään radikalisoituneet, vaan tuo on islamiin sisälle kirjoitettu ohjelma ja aivopesu alkaa siitä, kun on syntynyt tuohon uskontoon. Asia on ollut tiedossa JO USEITA VUOSIA. http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/522041/Turussa satoja aarijihadisteja Terroristi-iskuille Euroopassa ei oikeasti mahdeta mitään. Ei kotouttamalla, työllistämällä, ei kieltämällä uskontoa. Aina löytyy muslimia, joka tulkitsee uskontoaan niin, että se johtaa noihin tekoihin. Ainoa keino miten tuohon voidaan saada mitään hallintaa, on RAJAT KIINNI.

        Lisäksi, etten syyllisty ihan täyteen rasismiin. Kaikki heistä eivät ole tuollaisia. Toiset harjoittavat uskontohöyryissään vähemmän sairaita elementtejä. Oli sitten muslimi tai jonkun muun uskonnon harjoittaja. En hyväksy islamia. Se ei tee minusta rasistia. En hyväksy myöskään monia muitakaan uskontoja. Mutta mun puolesta ihminen voi palvoa vaikka pyhää lehmää, kunhan ei aiheuta muille ihmisille uskontonsa nimissä mitään tollasta, niin kuin nää tekevät.

        Suvakit muistuttavat surkuhupaisuudessaan Tukholman syndrooman uhreja.


    • hahahahahah

      En ole nähnyt tällä sivulla ainoatakaan suvakin kirjoitusta. Taas dementiamummot vauhdissa näkemässä vainoharhojaan.

    • Darth_Bicycle

      Vai makuuhaavoja?
      Jos kyseessä olisikin jokin noin yksinkertainen ilmiö, niin sen vois periaatteessa hoitaa. Ongelma on paljon isompi:
      Jos on yhtään kiinnitänyt huomiota esim. ekonomistien puheisiin, niin on varmasti kuullut että meillä on rakenteellinen ongelma. Ei ihmiset vain yks päivä päättänyt marssia joukolla sossun luukulle ja ruvennu kittaamaan kaljaa. Suomi on ulkoistanut tuottavaa työtä juo yli 10 vuotta. Nyt me alamme nähdä sen vaikutuksia myös Kouvolassa. Olen lukenut myös Suomalaisten sosiologien tutkimuksia ja rivien välistä huomaa kuinka huolestuneita ne on. Ne puhuu esim. ”prekariaatista” ja ”palkkatyön murroksesta”…jne.. Kaikki tämä tarkoittaa Suomeksi sanottuna, että ne hyvät ajat on takana päin. Yhä useamman kohdalla mitään työuria ei enää ole eikä tule.
      Niitten Irakilaisten pitseriat on kuin laastareita syöpäpotilaalle; Ihan kiva, mutta ei ne mitään Nokioita ole. Harmaa talous ja veronkierto siellä myös rehottaa, joten valtion/kaupungin kassat ei niistä lihoa.Somalit taas taitaa ylipäänsä olla onnellisia kun ei tarvi enää elää kaaoksen keskellä. Turha olettaa että ne nyt rupeis jotain yrityksiä perustamaan.

      • Oletoikeassa

        Nimenomaan. Nää suvakit ja muut vajakit kuvittelee, että Suomen talousongelmat johtuu amislaisten asenteesta. Voiko oikeesti ihminen yksinkertaisempi olla? Ja kyllä ne suomalaisetkin nuoret perustaa yrityksiä.


      • itseoletyksinkertainen

        Eli kaikki 400 000 työtöntä on mamuja? Ja kuka helvetti edes on noin väittänyt. Saatana kun porukka osaa edes lukea tai sisäistää lukemaansa.


      • Jesssuss
        itseoletyksinkertainen kirjoitti:

        Eli kaikki 400 000 työtöntä on mamuja? Ja kuka helvetti edes on noin väittänyt. Saatana kun porukka osaa edes lukea tai sisäistää lukemaansa.

        Lueppa uudelleen. Ota ensin ruusunpunaiset lasit pois silmiltä.


      • minämääräänajatuksesi

        Koko ajan sä Suninen oletat asioita ja työnnät sanoja suuhun. Lyhennä ruusumekkosi pituutta ja mene äidinkielen tunnille.


    • vaivieläaivotuontia

      Antakaa kaikki tuki persujen Tynkkyselle, joka haluaa musut Suomesta ulos ! Ei niitä oteta enää Eurooppaankaan !

      • Takitkääntyyy

        Tynkkynen paakoi housuihinsa big brother toaitv ohjelmassa. En menisi häneen luottamaan.


      • fgthjyh

        Myös biseksuaali, uskovainen tarviiko muuta sanoa?

        Lisäksi olet myöhässä, hän on erotettu persuista jo aikoja sitten...


    • kakdksajeje

      Maahanmuuttokeskustelun ongelma et siitä keskustelevart osapuolet on kummatkin kehitysvammaisia. Mitään lopputulosta ei saa koskaan kun nämä riitelevät.

      • ÄääriPäää

        Mennäänpä sitten tähän välimaastoon, jotka peräänkuuluttavat kotouttamista ja jakavat niiden suomalaisten työt muualta tulleille. Sehän sitä yhteiskuntarauhaa edistääkin. Kohta on kantasuomalaiset nuoret riehumassa aseiden kanssa yleisötapahtumissa. Jokohan sen jälkeen heille alkaisi töitä löytymään. Kun toisaalle kumartaa, toisaalle pyllistää.

        Ei voi mitään, mutta ainoa vaihtoehto ja järkevin on rajat kiinni. Ei tule kotoutettavia, ei terroristeja, ei katkeruutta, kun mamut vie suomalaisten työpaikat. Käyttäkööt energiansa tehdäkseen oman maansa elinkelpoiseksi.

        Yhdeltäkään yrittäjältä en osta, joka antaa suomalaiselle kuuluvan työpaikan matulle. Kuluttajana minulla on sentään vielä mahdollisuus valita.


      • ainoastaanminäoikeassa

        Entiedö yhtään välimaaston ihmistä jotka haluavat tarjota työt ulkomaalaisille. Vai tarkoitatko Sipilää ja Soinia?


      • ÄääriPäää
        ainoastaanminäoikeassa kirjoitti:

        Entiedö yhtään välimaaston ihmistä jotka haluavat tarjota työt ulkomaalaisille. Vai tarkoitatko Sipilää ja Soinia?

        Sipilä ja Soini eivät he ole välimaaston ihmisiä. Se ovat kapitalisteja, jotka ottavat sieltä mistä halvimmalla saa ja saa suurimmat voitot välittämättä paskaakaan yhtään mistään muista arvoista, kuten isänmaallisuudesta tai esimerkiksi ympäristöarvoista.

        Mielestäni ei ole mitään väärää ajatella, että omat ensin. Niin tekevät muslimitkin. Eivät ole vääräuskoisia auttamassa, kun taas kristityt ovat kyllä auttamassa heitä. Ei pitäisi. On nähty niissä maissa, joissa esim. kristityt ja muslimit elävät rinnakkain ja kristityt auttavat muslimeja, että pyrkivät lopulta kuitenkin syrjäyttämään heidät. Heidän auttamisensa on itsemurha meidän kulttuurin edustajille. Se on heidän uskontoonsa sisälle kirjoitettu asia, joka ottaa lopulta vallan. Saattavat sen aikaa esittää muuta, kun tarvitsevat meidän apua, mutta lopulta aina valitsevat omansa. Näin myös niiden keskuudessa, jotka väittävät olevansa maallistuneita. Arvojen muutosta ei tee työ. Työ on yksilöä varten. Kun ihminen auttaa pyyteettömästi oman ryhmänsä ulkopuolista ihmistä ilman taka-ajatuksia, silloin voidaan puhua kotoutumisesta. Se lähtee ihmisestä itsestään, ei ulkopuolisten ohjaamana tai leivän suuhun saamisena. Joskus harvoin nämä kaksi asiaa voi yhdistää. Niitäkin yksilöitä on, jotka pystyvät ajattelemaan länsimaalaisen ihmisen tavoin universaalisti muitakin ryhmiä kuin omaansa, mutta harvemmin ovat muslimeja.

        Minulla on täysi oikeus harjoittaa aivan samaa politiikkaa kuin he. Ja niin aion tehdä niin kauan kun näen muutoksen tässä asiassa. Jos näen msulimia auttamassa suomalaista juoppoa, niin nostan kyllä hattua ja alan muuttaa omaakin asennetta. Odotan heiltä samaa kristillistä asennetta mitä eurooppalaisista ihmistä löytyy. Mutta se ei kuulu heidän kulttuuriinsta. Heidän kulttuuriinsa kuuluu meidän arvojen käyttäminen omaksi hyödyksi. Kapitalistien arvoihin kuuluu heidän hyödyntäminen omaksi hyödyksi, koska eivät osaa vaatia samoja oikeuksia mitä suomalainen työntekijä. Siksi he ovat myös suuri uhka työväenluokan arvoille ja saaduille eduille. Ja sekös Sipilän kaltaisia "hyväntekijöitä" miellyttää. Aion taistella tätä vastaan äänestämällä jaloillani.


      • Lestadius

        Tuhkamuna kepulainen vaatii persuilta selitystä muslimeihin suhtautumisessa. Muslimit tappavat lapsia, naisia ja vanhuksia ympäri Eurooppaa. Nyt näitä hörhöjä pitäisi ymmärtää.

        Laita lestaodi Sipilä omat porukat ruotuun. Vai pitääkö muuttaa suomalaista yhteiskuntajärjestystä Muhamedin oppien mukaiseksi? Mitäs siitä sanoisi Laars Leevi?


      • Urkkia

        Sairaaksi suomalainen yhteiskunta muuttuu muslimisuvakkien myötä. Ei olisi Urho Kaleva ymmärtänyt moista sekoilua kepulaisilta.

        Laittakaa matut laivaan ja kuskatkaa takaisin Lähi-Itään. Sinne he kuuluvat. Eivät Pohjolaan.


    • sotaavanhoistasaduista

      Uskonnot pitäisi kieltää kokonaan.

    • maajussitkuolevatyksin

      Mistä maajusseille nainen kun tulijat on 90% miehiä????

    • Darth_Bicycle

      Jos haluaa tahallaan tulkita kirjoituksiani väärin, niin siitä vaan. Ilonsa on kullakin. Äidinkielen tunneille olen vielä menossa, mutta ei kai sitä nyt aivan akateemista tekstiä näillä foorumeilla täydy vääntää.
      Nämä keskustelut tuntuvat aina saavan ihmiset kuumenemaan ja poliitikot tavallaan luottaakin siihen. Niin kauan kun porukka saadaan huutamaan toisilleen mm, että ”suvakki” ja ”rasisti” ( ja sen sellaista), niin poliitikkojen ei täydy ongelmille vielä mitään tehdä. Ja alamme olla tilanteessa missä kaikki helpot ratkaisut on jo takanapäin.
      Suomalaisten työttömyys on juuri osa sitä rakenteellista ongelmaa mistä jo aiemmin kirjoitin. Mitä maahanmuuttoon tulee ja sen ongelmiin, niin otan tässä nyt yhden näkökannan esille:
      Modernin valtion palvelut vaativat 1. jatkuvaa väestönkasvua ja 2. Jatkuvaa talouskasvua.

      Väestönkasvu tuli Euroopassa loppuun ensimmäisenä. Syntyvyys laski ja tulevien veronmaksajien määrä lähti myös laskuun. Se uhkasi syödä loven valtion kassaan ja palveluihin. Ei kovin kiva asia poliitikoille. EU päätti ratkaista ongelman samalla tavalla kun Yhdysvallat 1800 luvulla; Se ryhtyi suosimaan maahanmuuttoa. Ongelma verrattuna Yhdysvaltoihin on kahdenlainen: 1. Yhdysvallat oli nouseva talous- ja maailmanmahti 1800 luvulla. Eurooppa on hiipuva talousmahti (Ulkoistus, kiina-ilmiö..jne.…) 2. Yhdysvaltoihin muutettiin pääasiassa Euroopasta ja Yhdysvalloissa ei ollut oikein minkäänlaista sosiaaliturvaa olemassa (ennen kuin Roosevelt tuli valtaan). Ihmisten oli pakko tehdä töitä ja töitä siellä oli toisaalta myös tarjolla.
      Euroopassa taas on hyvät sosiaaliturvat ja vähän työtä tarjolla. Lisäksi Eurooppaan muuttaa ihmisiä paljon Lähi-idästä ja Afrikasta. Jos töitä ei ole, niin mamujen on hieman pakkokin jäädä tukien avulla elämään. Muutenhan he näkisivät nälkää. Mutta sen seuraus on, että valtion kassat ja palvelut rasittuvat vieläkin enemmän. Sen minkä piti olla pelastus hyvinvointivaltion palveluille, onkin nyt rasite. Ja ilkeähän tätä on todeta, koska kyse on ihmisistä. Mutta toisaalta ei se vaikenemalla muuksi muutu.

      Tilannetta voi verrata soutuveneeseen: Veneen vauhti riippuu soutajista, veneen kunnosta ja säästä. Koska vauhti Suomessa hiipui, niin valtio päätti tuoda lisää soutajia. Ongelma piilee siinä, että nämä uudet soutajat eivät itse asiassa souda, vaan ovat matkustajia. Kun matkustajien määrä kasvaa, niin soutajat joutavat soutamaan kovemmin. Sää (globaali talous) on ollut kauhea jo kohta 10 vuotta, mutta myös veneen kunto (valtio) on surkea. Kuinka paljon matkustajia Suomi vene voi ottaa ennen kuin soutajat väsyvät kokonaan? Jo nyt noin puolitusinaa työläistä jää työkyvyttömyyseläkkeelle joka päivä (nämä ovat suht’ nuoria noin 30 v).

      Talouskasvu on myös alkanut hiipua. Vielä entistä vähemmän on töitä tarjolla. Se taas rasittaa valtion kassaa enemmän. Koko tilanne on paha noidankehä. En tiedä miten siitä päästään ulos. Eikä poliitikoillakaan ole enää mitään helppoja päätöksiä olemassa. Esim. jos päätetään investoida kunnolla mamujen työllistämiseen, niin kysymys pakostakin herää, että miksi ei sitten panosteta Suomalaisten nuorten työllistämiseen? Ja mistä raha on poissa?

      Tällä hetkellä Eurooppa ja koko länsi pyörittää valtioitaan velalla, mutta se ei loputtomiin kestä. Leikkauksia on tulossa lisää tulevaisuudessa. Samaan aikaan kun tietyt akateemikot vaativat että kaikki pakolaiset on päästettävä maahan, niin he itkevät ja raivoavat kun yliopistoilta leikataan rahaa. Joka puolella ajatellaan että joku toinen maksaa kaiken ja että valtion palvelut itsestään pyörivät. Jossain vaiheessa, aika pian, valtio ja kunnat alkavat leikata oikein tosissaan. Ei enää ole resursseja pyörittää Suomea samalla tavalla kun viimeiset 30 vuotta. Veikkaan että 5 – 10 vuotta niin leikkauksia alkaa tulla myös Kouvolaan oikein kunnolla.
      Jossain vaiheessa valtioiden on siis ruvettava leikkaamaan ja verottamaan lisää, mutta sekin voi pahimmillaan johtaa Kreikan tilanteeseen: Mitä enemmän leikataan, stiä enemmän talous kutistuu. Sitä vähemmän veroja. Siitä voi tulla Keynes:in noidankehä mistä ei päästä ollenkaan ulos. Ennen kuin defaultoimalla kokonaan.

    • pikkulapsenaivot

      Eniten ärsyttää nämä pitkäaikaistyöttömät. Ei ole paljon työpaikkoja, mutta vois opiskella tai hankkia järkeviä harrastuksia.

      Nämä läskit vaan häiriköivät muita ihmisiä ja kyttäävät toisia.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe