Voi vitttu-"Pori uusii brändinsä"!

NiinPaskaaNiinNaiivia

Uutinen SK:ssa:

"Kaupungille aiotaan luoda uusi brändi.
Kaupungin organisaatiotoimikunnassa kuluvalla viikolla esillä olevassa brändikonseptissa ei ole kyse vain ulkoisesta kilvenkirkastuksesta (kauniista esitteistä, uudesta logosta ja näyttävistä mainoksista). Se on prosessi, jossa kaupunki analysoi identiteettinsä, määrittelee strategiset tavoitteensa ja toimii sitten niin, että mielikuvat Porista ovat sen identiteetin ja strategisten tavoitteiden mukaisia.
Tarkoitus on luoda BRÄNDIKÄSIKIRJA, jossa määritellään mm. yhteinen LOGO/TUNNUS, SLOGAN ja PUHETYYLI. Käsikirjaa on määrä valmistella keväällä 2017.
Brändityötä valmistelemaan on nimitetty monialainen TYÖRYHMÄ kaupungin viestintä- ja markkinointitiimit yhdistämällä."
-----------
Sillälailla! Ei minulla muuta.

63

588

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voi olla melko haastava homma, mutta toivottavasti onnistuu!

      • kuintuuleenkusis

        Tyypillistä porin kaupungin tyhjänpäiväustä paskanjauhantaa. Eikä siellä osata tehdä mitään hyödyllistä?
        Vitun organisaatiotoimikunta kilometritehtaalle. Ei tuollaisesta tyhjäpäisyydestä kannata palkkoja maksella. Veikkaan että 90 % toimikunnasta on naisia, ja hankkeen aloittaja on Luukkonen. Siinä oiva esimerkki naisten hyödyllisyydestä yhteiskunnan päättävissä elimissä. Luodaan kalliita ompeluseuroja mistä ei ole mitään muuta kuin kuluja. Naisille suojatyöpaikkoja, ja kovapalkkaisia, rahaa istumalla ja paskaapuhumalla toimikunnissa. Ei kiitos. On jo aika alkaa laittamaan yhteiskunnan asiat kuntoon. Ja siiuhen on vain yksi tie. Naiset pois politiikasta hajottamasta tervettä yhteiskuntajärjestelmää.
        Turha byrokratia pois ja päättäjille vastuu tekosistaan.


    • ketkutjatkaa

      Tietäisin kaksi hyvää Pori brändin suunnittelijaa Kainulainen ja Hannus jahka talous tutkinnoista pääsevät eroon siivoaisivat Porin virkamiehet ja naiset nyt ensiksi oman pesänsä puhtaaksi ja alkaisivat sitten miettiä brändejään uusi hyvä iskulause Porille olisi juhlitaan vaan kyllä kuntalaiset maksaa mutta kuka näiden veronmaksajien rahoilla juhlineitten pomo mahtaakaan olla taitaa taaskin Aino-Maijalla olla hyvä selitys että hän ei ole vastuussa tästäkään mitähän tämän meidän kaupungin johtajan toimen kuvaan mahtaa kuulua ison kuukausipalkan nauttimisen lisäksi ei ainakaan mitään vastuuta alaistensa tekemisistä tälläinen tavallinen tallaaja ei vaan voi ymmärtää että mistä hänellekkin maksetaan

    • kajkarikajkari

      Kainulainen on tehnyt kanteen Hannuksesta. Satakunnan kansa tänään. Nyt kulkee tosi lujaa.

    • RikosEiKannata

      Nyt on poliisin hoteissa jo Hannus, Kainulainen ja Lunden.

      Kotiniemi ja Luukkoska on nähty vielä vapaallajalalla.
      Hyvä Pori! Pori nousuun!

      • VienoValo

        Hyvää brändyä Porille.

        Kainulainen, Hannus ja ajojärjestelijä käsiraudoissa mustamaijan kyydissä. Kaikilla silmät mustana ja viinapullot tyhjinä, verorahat tippuneet taskuista maailman turuille ja toreille. Pojat tulleet juuri kaupungin laskuun lentävällä Ison Kiurun käyttöön varatulla Isolla Lentokoneella Helsingistä missä heidät on käännetty ja ryövätty, ehkä jopa raiskattu bipoikapubissa.
        Kotiniemi ritariperheineen etsintäkuulutettuna pakoilee Kullaan kivikasoilla ja Aino-Maija hakkaa Kyläsaaressa vaan halkoja tietämättä mitään maailman menosta.

        Kaupungin työtätekevä henkilöstö joutuu maksumiehiksi pakkolomille ilman palkkaa, mutta Johtajat saavat korotettua palkkaa uhrautuessaan tällaisiin kärsimyksiin kansansa puolesta, kuten jeesuskin aikanaan.

        Brandy-työryhmä, ---tämä idea on ilmaiseksi käytettävissänne.


    • parempaan.tulevaisuuteen

      Paras keino uusia Porin kaupungin brändi on uusia johtoporras.
      Myös ainoa.

    • PusSösSos
      • VienoJaAimoRapulainen

        Hei vaan kaikille!

        Naapuri kertoi että hänen naismainen esimiehensä käyttää jo kaikissa kommentoinnissaan samaa "Jes"- hokemaa kuin Motonetin myyjät. Ennakointia tulevaan määriteltyyn puhetyyliin?
        Kuuluuko kaupungin työntekijöiden tulevaan puhetyyliin tosiaankin "Jess", Jees"? Mitä muuta?

        Niin ja kuuleman mukaan sama heebo käyttää jo korkokenkiä. Kuuluuko sekin tähän brändyyn? Munattomille miehille korkokengät ja pyrkyrimatchokänkkäränkkäkaikentietäjätakinkääntäjäX-kromosomipikkukikkelinaisille metsurinpuku teräketjuöljyineen ja pensoineen, kaupungin kustantamat kumisaappaat ja Valmet-lippalakki konttorirottatyöasuksi.

        Taas tulee uusia koulutuksia kaupungin hemmoille ja hemmottarille, pyrkyreille ja mahoille pyrkyrättäreille.

        Lisää koulutusta. Rahaa on.
        Ei minulla muuta.


    • KoliKali

      Porin kaupungin palveluksessa on ilmeisesti liikaa johtajia, kun päät vaan kolisevat yhteen!

      • töpselipersiiseen

        Porin ongelma on perin yleissuomalainen ongelma. Kaikki luulevat olevansa jotain johtajia.


    • JärjenValoEiPala

      Neuvostoliitossa brändi eli mielikuva eli kulissi rakennettiin kaupunkeihin puusta ja lastulevystä. Kulissilla peitellään totuus. Brändillä rakennetaan valheellista mielikuvitusmaailmaa.
      Nyt Porin kaupunki satsaa resursseja valhemaailman luontiin. Oikeasti pitäisi olla jalat maassa ja vähät resurssit pitäisi kohdentaa järkevästi.
      Mutta kun päättäjillä ei ole moraalia niin biletetään sitten ja valehdellaan, huijataan ja koijataan.

    • VoiHyvänenAika

      Käsikirjan tekemisen jälkeen alkaa henkilöstön kouluttaminen slouganien ja puhetyylin hallintaan. Siinäpä taas konsulteille hommia!
      Jess!!Jees!TuaaaaaaaaNoi!

      • Aino72v

        Minun mielestäni olisi komiaa jos valtuutettumme ja latakuntien jäsenet saisivat palkata avustajiksi ihan omat kehityskoordinaattorinsa. Varmaan löytyisi joku sukulainen tai muutoin hyvätyyppi joka tarvitsisi töitä erilaisissa työryhmissä.
        Tämä brändityöryhmä tekee todella arvokasta työtä Porin ja porilaisten puolesta. Hienoa että löytyy yhteinen puhetyyli ja omat slouganit.
        Odotan niin innolla että pissakin meinaa tulla pikkuhousuun.


      • brandya.maikille

        hyvää ideaa.

        pitäiskös kuitenkin vielä varmuuden varoiksi palkata näille ehdotetuille avustajille eli kehityskoordinaattoreille vielä kehitysavustajat?
        olisi noin niinku vielä useampi henkilö niihin työryhmiin ja saataisiin kokonaisvaltaisempaa, laaja-alaisempaa ja monimutkaisempaa näkemystä ja elämänkokemusta?
        eikö tämä nostaisi vielä enemmän pori-imagoa ja kohottaisi ihan kaikkien porilaisten arvoa ja arvostusta?

        olisiko nyt ensimmäiseksi parasta nostaa veroäyriä oikeen kunnolla, että saadaa brändy kuntoon?


      • voi.kestää
        Aino72v kirjoitti:

        Minun mielestäni olisi komiaa jos valtuutettumme ja latakuntien jäsenet saisivat palkata avustajiksi ihan omat kehityskoordinaattorinsa. Varmaan löytyisi joku sukulainen tai muutoin hyvätyyppi joka tarvitsisi töitä erilaisissa työryhmissä.
        Tämä brändityöryhmä tekee todella arvokasta työtä Porin ja porilaisten puolesta. Hienoa että löytyy yhteinen puhetyyli ja omat slouganit.
        Odotan niin innolla että pissakin meinaa tulla pikkuhousuun.

        Kyllä sinun kannattaa ostaa paljon pikkuhousunsuojia, jos odotat noin innolla.
        Meinaan vaan, että odotuksesta tulee pitkä.


    • brändikuvaksi

      Pori brändin logokoksi voisi vaikka laittaa valokuvan jossa Kainulainen on nais päälliköidensä kanssa aroma hieronnassa tai koskea laskemassa Kuusamossa kerroskuoritaki päällään vuosikerta punkku pullo kädessään olisi vähän niin kuin totuuden mukainen kuva Pori brädistä

      • Heitääoli

        hyvä. Lisäksi voisi kuvata työjärjestelijä Lundenin lyömässä työtovereitaan sairauslomakuntoon, kaupunginhallituksen demari mandaatilla. Jhl 027 pääluottamusmies ja kaupunginvaltutettu Tommi Raunelan valtuuston mandaatilla hymyillessä vieressä.


    • Eijanakkilasta

      Porissa oli kartan piirtäjän paikka auki. Kokenut hyvä osaava hankilö haki tätä pieni palkkaista tointa. Ihme sehän oli julkisessa haussa.
      Valittiin diplomi insinööri, haloo, brändi kasvaa kun kaikkiin paikkoihin valitaan ylikoulutettuja , muihin kelpaamattomiako?
      Ylikoulutus ei tuo lisäarvoa,parempaa palkkaa pitää maksaa ja pian tyyppi on herra hississä johtaja koulutuksessa. Kartan piirtäminen piikojen työtä ei diplomi insinöörien . Pian kaikki on laki miehiä tai diplomi insinöörejä Porin. Kaupunkilla.

      • Eijallenakkilasta

        "Eijanakkilasta", puhutko totta? Kartanpiirtäjä tulee ammattikoulusta ja diplomi-insinööri on esim Kari Hannus Porissa.

        Jos tuo on "Eijanakkilasta" totta, niin tuossa on toimittu väärin! Minun tietoni mukaan, näitä on ollut ennenkin ja aina taustalla on jotain todella painokelvotonta ja hämärää. Porissa en tiedä tapahtuneen.

        "Eijanakkilasta" jos olet saanut tästä kärsiä, niin tee juttu. Voiko olla tosiaan, että tämmönen on päässyt käymään. Jotain kummaa on jos haetaan ammattikoulun käynyttä ja semmosia on hakemassa, Niinkuin annat ymmärtää ja otetaan diplomi-insinööri. En usko, ei nykyaikana voi olla noin. Tarkastappa kävikö oikeasti noin.


      • YrjoV

        Näin on Porissa tehty kesäkuussa 2016 mutta minkäs teet.
        Olisi ymmärrettävää jos Diplins. Kari Hannus olisi hakenut kartanpiirtäjän paikkaa ja saanut sen. ✈️🛩🛫🛬


      • mikälähti
        YrjoV kirjoitti:

        Näin on Porissa tehty kesäkuussa 2016 mutta minkäs teet.
        Olisi ymmärrettävää jos Diplins. Kari Hannus olisi hakenut kartanpiirtäjän paikkaa ja saanut sen. ✈️🛩🛫🛬

        Pitääkö tästä nyniiku rivienvälistä lukea, että petattiin diplinsille sellanen ponnahduslauta eli sai niiku jalan oven väliin ja pääsee siitä sitte kartanpiirtäjän paikalta etenemään pikku hiljalleen kaupungin johtotähtiin???


      • Totdnäinkävi

        Lundenkin, siirrettiin Ajojärjestelijän pestiltä työjärjestelijäksi, odottelemaan ns, pölyn laskeutumista. Sen pölyn laskeutumisen jälkeen sulatetaan taas uusi virkapaikka tälle demarivaikuttajalle. Näin se vaan menee mutta menköön, minkä sillekään mitään voi. Rikolisuus, kun on demareiden kunnia asia. Minäkin otan esimerkistä mallia ja unohdan rehellisyyteni ja äänestän demareita, tulevien rikosten anteeksi tai ainakin lieventämisen saamiseksi. Vittujako enää kannataa mitään yritää rehellisesti.


      • Nytveikkaamaan

        Mikä on Lundenin Martin tuleva virkanimike. Sisäpiiritietoa tässä veikkauksessa saa käyttää, kunhan se on tehty ennen viran julkistamista.


      • Porintautia
        mikälähti kirjoitti:

        Pitääkö tästä nyniiku rivienvälistä lukea, että petattiin diplinsille sellanen ponnahduslauta eli sai niiku jalan oven väliin ja pääsee siitä sitte kartanpiirtäjän paikalta etenemään pikku hiljalleen kaupungin johtotähtiin???

        Ihan Pori brändin mukainen siirto. Dipl.inssi siirtyy palaveeraamaan ja kartanpiirtäjän oikeat työt jaetaan apinoille. Näin saatiin Porin kaupungille taas bränikkä seurustelu-upseeri.
        Onnea Pori!


      • Ehheheheeeee...he...he
        YrjoV kirjoitti:

        Näin on Porissa tehty kesäkuussa 2016 mutta minkäs teet.
        Olisi ymmärrettävää jos Diplins. Kari Hannus olisi hakenut kartanpiirtäjän paikkaa ja saanut sen. ✈️🛩🛫🛬

        Kari Hannus spruits 600 000 € ✈️🛬✈️🛩🛬💥✈️🤓🛬💥✈️🛩🛬🛬🎉🍷🍸🚁⛵️🎻🎺🍷☕️🍲🍺
        Apinat pakkolomalle !!!


      • XtoiseenYtoiseenjne
        mikälähti kirjoitti:

        Pitääkö tästä nyniiku rivienvälistä lukea, että petattiin diplinsille sellanen ponnahduslauta eli sai niiku jalan oven väliin ja pääsee siitä sitte kartanpiirtäjän paikalta etenemään pikku hiljalleen kaupungin johtotähtiin???

        Näin se homma etenee.


    • Ihahahaa

      Uusi lokokirjoitus vanhan, oikean rytmin Porille. Olisi nyt, oikean rytmin karate Pori. Hei laukaa ratsu rusinatte, hei rusinatte.

    • MHamiid

      Tällä palstalla syntyy kokoajan Pori-brändiä. Ei muuta kun nämä vaan kirjoihinjakansiin.
      Kainulaisen retket, tuttiritareiden syntytarinat, Hannuksen hassut, Kotiniemen kovat kostot, Lundeenin lusmuilut, Luukkoskan mopo joka karkasi käsistä, Porin keuhkotauti, porilaisten vittuilupakkomielle, rekrytoinnin rektaalisuus, sisäänlämpiävä saunakulttuuri, naapureiden tervehtimiskammo, narsistien pesäke, ...
      Terveitä ihmisiä kehotetaan pikimmiten poistumaan Tampereen itäpuolelle, Rauman alueelle tai Vaasasta hurrialueen pohjoispuolelle ainakin Kälviälle asti.
      Älkää tulko Poriin, jos haluatte elää inhimillistä elämää. Pliis, Pori porilaisille. Mamut tervetuloa, olette pelastus!

      • Samaa-mieltä

        Hyvä kirjoitus. Henkilökuva osuvaa ja totta.


    • MuttaNytTuliPatentti

      Toivottavasti brändi-työryhmää ei ole lomautettu. Sen verran tärkeästä asiasta on kysymys näin veronmaksajan näkövinkkelistä katsottuna.
      Teette tärkeää työtä.

    • mahdollisuhka

      kaupunginhallituksen puheenjohtaja Vasama haluaa laittaa kilometritehtaalle kaupungin teknisen väen, siinäpä haaste brändi-työryhmälle miten tuo brändätään uhkasta, siksi kuuluisaksi mahdollisuudeksi.

    • YrittäjätTalkoissa

      Tekninen väki tpk:sta kävelykadulle seisoskelemaan ja työttömyysturvaa nauttimaan.
      Ja sitten se aukeaa - taivasten valtakunta maanpäällä. Johto pääsee "neuvottelemaan" kahdenkesken mykrien ja jullenmaiden ja ties minkä osakeyhtiöiden kanssa.
      Urakoitsijat tekevät halvalla tehokkaasti eivätkä laskuta ylimääräistä. Kokoomuslaiset elinkeinoelämän edustajat ovat huolestuneita julkisen sektorin menoista ja siksi uhrautuvat tekemään kaupungin töitä puoli-ilmaiseksi ja tehokkaasti. Käyttävät virolaista halpatyövoimaa että tulisi veronmaksajille halvemmaksi.

    • insiderevan

      Nyt n rahaa kato aittaa rändiä kuntoo ku lomautuksista vapautuu rahaa. Eikä ole vissii ainut rahan hassaushanke tämä brändäys jos huhut paikkas pitää. Rahaa on. Se on faktaa

    • isolihis

      Hei! Meillä on Porin kaupungilla oikein Oma Strategiapäälikkö! En ole ennen moista edes kuullut. Tämä lienee hänen visoitansa? Mitäs muuta hienoa on keksinyt?

      • HenkilöstöjaosNukkuu

        Miten onkaan sodan jälkeen jälleenrakennusaikana tultu toimeen ilman tiimipalavereja, brändityöryhmiä, strategiapäälliköitä, työhyvinvointikehityskoordinaattoreita, ... brändikäsikirjaa, slouganeita, ...


    • sisältö

      Oujee, brändityöryhmä.....voi v....eikös tämä "idea" ole menneen talven lumia. Sisältö ensin.

    • Huallestunu

      Onko Porin johdolla nyt kaikki kotona... oikeesti?!?! Päätetään toista ja toimitaan ihan päinvastoin, Hölmölän touhuu

      • KaikkiPäinvastoin

        Virallisesti: Ei sallita työpaikkakiusaamista.
        Käytäntö: Työpaikkakiusaaminen on arkipäivää ja se on hyväksytty toimintatapa, kaiken perusta.

        Virallisesti: Asioista pitää keskustella.
        Käytäntö: Ongelmista ei saa puhua. Vain takanapuhuminen sallittua.

        Tässä porilaista brändiä.

        Virallisesti: Työpaikoille valitaan pätevää henkilöstöä.
        Käytäntö: Sukulaiset ja uskonveljet valitaan tekemään eimitään.


    • mormoni.tyttö

      Olen mormoni, täytänkö vaatimukset?

      • Perinteisesti

        Mormonit ohjataan sähkölaitokselle.


    • VisaM

      Porilainen huumori on käytännössä vittuilua, sitä ei kannata esim. Etelä-Karjalassa käyttää. Saa välittömästi turpaan, kokemuksia on.

      Tästä varmaan on kysymys brändissä. Brändi käsikirja mukana itäsuomen reissulle vaan. Kirja pitää luetuttaa nakkikioskilla olevalle joukolle ennen kun avaa suunsa.

      Sitä mä vaan, että lundeeni kun olis brändikäsikirjansa lukenut niin olis tajunnut keppihevosen huumoripläjäykseksi ja osannut suhtautua.

      Harmi uhrin kannalta että teos on vasta tulopäällä.

      Kimppuun hyökkääminen työpaikalla on rikos yhtä kaikki.

      • KiurulleKyytiä

        Brändityöryhmä on nyt valinnut konsultin tekemään esitettä kaupungin toimista. Asioiden ei tarvitse olla totta, rakennetaanhan nyt valheellista kuvaa, mielikuvaa Porista.
        Kunhan on kiiltävät kannet, värikuvia ja ihmisillä tekohymy.
        Eikä maksa kovinkaan montaa sataa tuhatta euroa.

        Suunnitteilla on myös raitiotieverkon rakentaminen lentokentän ja keskustan välille. Onhan hullu tämä maailma!


      • parhaatvoimat

        Eikö Poriin juuri palkattu kaksi kehityskoordinaattoria ei kai nyt tarvitse mitään konsulttia palkata kun kahden hyväveli puolueen SDP ja Kokoomuksen parhaat älykkäimmät ja hyvin ääniä saaneet voimat on valjastettu hoitamaan Pori ennen näkemättömään nousu kiitoon kyllä meillä on pakko hetken päästä mennä todella ei kallispalkkaisia ihmisiä turhan päiten palkata on kiva katsoa koska tulokset alkavat näkyä sillä pakkohan näiden puolueiden ykkös nimien on olla parhaita ja pätevimpiä tehtävässään kun nämä työ paikat eivät olleet edes julkisessa haussa


      • Salaiseksillaitetut

        asiat ovat vaikeita seurata. Onneksi.


      • erittäin.salainen

        Mikä piru on kehityskoordinaattori ja mitä se hommailee ja että kaksi. Valaiskaa, aika korvaamattomia varmaan, vai onko kuinka salaista. Ihan 007 vai hä


      • valtuustosopimus

        Mitäkö kehitys kordinaattori hommailee,no nauttii hyvää kuukausipalkkaa puolueensa hänelle järjestämässä suoja työ paikassa samaan aikaan kun hän ja hänen puolue kaverinsa lomauttavat sellaiset kaupungin työn tekijät jotka tekevät ihan oikeita töitä niille jotka jotain tekevät tulee pisin lomautus kun taas ne jotka eniten ylittävät budjettinsa ei lomauteta lainkaan ja kaikki tämä Kokoomuksen ja SDP.n siunauksella SDP.n yksinkertaisia valtuutettuja viedään 1-0 kun kerta tehtiin kokkareitten kanssa valtuusto sopimus niinhän se on että tätä kaupungia ja myös koko suomea johtaa Kokoomus ja jäljet ovat nähtävissä ilmeisen fiksua porukkaa kun pystyvät täysin ohjaamaan muita puolueita.


    • Urusjaktaest

      Kyllä meidän nyt sitten kelpaa! Meillä on Porin kaupungissa Oma Strategiapäälikkö! Sekä kehityskoordinaattori!

      • HaiseeKuinKissanKusi

        Tpk:ssa kaikki hyvin.siellä on vielä aivan oma Hr-Kehityskoordinaattori, joka palkattiin Noormarkun kunnasta kehitysinsinööriksi tulleen ja eläkkeelle Porista äsken päässeen kallispalkkaisen kunnaninsinöörin tilalle. Järjestelee Johtajan kyniä, katsoo että kravatti on suorassa. Epäillään, että Myös niskan hierominen kuulunee kuvaan (toim.huom).
        Varoitusten pelossa koordinaattorille annettu hoidettavaksi myös PALAUTTEEN !!!!!!! 😬antaminen huonoille esimiehille ja vielä huonommille haiseville teattereissa ja konserteissa käymättömille työläisille. Lisäksi tehtäviin kuuluu tuoda viestä kentällä olevilta ritareilta ja agenteilta siitä että kuka on ansioitunut pääsemään suosioon ja herrahissiin ja ketä jätetään leijonien raadeltaviksi kuin vääräuskoiset lattomerenkulkijoiden huorintekijöiden avioliiton ulkopuolella syntyneet äpäreet.

        Kuntaliitos ei tuonutkaan säästöä. Kunnaninsinöörin tilalle ei saa palkata uutta seurustelumaisteria!

        Paikka ei ole vakinainen, mutta tpkssa onkin Kotiniemen aikana tullut käytäntö että ensin palkataan ansioitunut demari määräaikaiseksi ja sitten hiljaisuudessa ....paikka onkin....hups...täytetty!
        Nyt tulee tpkhon oma "esikunta" ja oma henkilöstöpäällikkö. Koordinaattorille paikka...olkaa hyvä!!!
        Helppoa tuo organisaation pöhöttäminen kun henkilöstöjaos on antanut sille kuuluvan vallan pois. Mikä on henkilöstöjaoksen tehtävä jatkossa, jos se ei hoida tehtäviään vaan antaa hallintokuntien rönsyillä vapaasti.
        Ihmetellään kuinka julkiset menot kasvavat. Muuta kun yritystukia lisää, koordinaattoreita lisää ja jos tarvitaan rahaa niin lopetetaan magneettikuvaukset, pienennetään vanhusten ruoka-annoksia, pannaan opettajat pakkolomille, sammutetaan katuvalot eikä aurata teitä, helppoa!!!!


      • KannattikoKustaSilmille
        HaiseeKuinKissanKusi kirjoitti:

        Tpk:ssa kaikki hyvin.siellä on vielä aivan oma Hr-Kehityskoordinaattori, joka palkattiin Noormarkun kunnasta kehitysinsinööriksi tulleen ja eläkkeelle Porista äsken päässeen kallispalkkaisen kunnaninsinöörin tilalle. Järjestelee Johtajan kyniä, katsoo että kravatti on suorassa. Epäillään, että Myös niskan hierominen kuulunee kuvaan (toim.huom).
        Varoitusten pelossa koordinaattorille annettu hoidettavaksi myös PALAUTTEEN !!!!!!! 😬antaminen huonoille esimiehille ja vielä huonommille haiseville teattereissa ja konserteissa käymättömille työläisille. Lisäksi tehtäviin kuuluu tuoda viestä kentällä olevilta ritareilta ja agenteilta siitä että kuka on ansioitunut pääsemään suosioon ja herrahissiin ja ketä jätetään leijonien raadeltaviksi kuin vääräuskoiset lattomerenkulkijoiden huorintekijöiden avioliiton ulkopuolella syntyneet äpäreet.

        Kuntaliitos ei tuonutkaan säästöä. Kunnaninsinöörin tilalle ei saa palkata uutta seurustelumaisteria!

        Paikka ei ole vakinainen, mutta tpkssa onkin Kotiniemen aikana tullut käytäntö että ensin palkataan ansioitunut demari määräaikaiseksi ja sitten hiljaisuudessa ....paikka onkin....hups...täytetty!
        Nyt tulee tpkhon oma "esikunta" ja oma henkilöstöpäällikkö. Koordinaattorille paikka...olkaa hyvä!!!
        Helppoa tuo organisaation pöhöttäminen kun henkilöstöjaos on antanut sille kuuluvan vallan pois. Mikä on henkilöstöjaoksen tehtävä jatkossa, jos se ei hoida tehtäviään vaan antaa hallintokuntien rönsyillä vapaasti.
        Ihmetellään kuinka julkiset menot kasvavat. Muuta kun yritystukia lisää, koordinaattoreita lisää ja jos tarvitaan rahaa niin lopetetaan magneettikuvaukset, pienennetään vanhusten ruoka-annoksia, pannaan opettajat pakkolomille, sammutetaan katuvalot eikä aurata teitä, helppoa!!!!

        Tämä on demokratiaa, -----siis sosiaalidemokratiaa,,,venäjältä aidosta työläisdiktatuurista apinoitua työryhmätyöskentelyä, jossa työläistoverista on tullut apulaistyönjohtaja, senjälkeen työnjohtaja, sitten johtoryhmänjäsen, puheenjohtaja, insinööri, diplonomi-insinööri, demari, kokoomuslainen, työläisdemari, Johtaja, Isojohtaja, Perrrkeleen Iso Kusipää Päällikö, Suomen Suurin harhaanJohtaja, läskiperse, impotenttiluuseri, Persereikä, ongelmajäte, multaa, multaa, jossa kissankusta ja koiranpaskaa, .........maastasinäolettullutjamaaksisinunpitäätuleman.


    • peppis67

      No näinhän se kaupunkintalollakin on! Herra strategiapäälikkö *uolee rouvan johtajan reikää ja toimii lenkkiseurana.

    • mithä

      Mitäh.

      • Jumppari

        Kysyttävää?


    • omahäntä

      Ei yhtään. TPK on diktatuuri. Syönyt oman häntänsä kokonaan

    • kirja.kaikille

      Me kaikki veronmaksajat saadaan uusi kieli, Porinmurteen tilalle, uudet tavat, semmoset kun on poliitikoilla. Tämä on joululahja. Tuleeko postissa täksi jouluksi kirja. Varmaan ensi jouluna viimeistään. Nyt yhdistyy lavian asukkaat valtaväestöön

    • TemejaIhaa

      Laviassa alkaa luvattomien rakennusten tarkastukset! Miksi prrrrrkele

    • Kelementos

      Kertokaa nyt ihmees nimet ketä tommosen työryhmään on valittu. Se kertos jo paljon koko hommasta!! Ei kai taas samat hemmot on pelannu itelles paikkoja. Vidu brändityäryhmä!!! Mää sano kans, et hevo kukkuu!!! Laitetaanks taas hesari etusivulle sivukokone mainos???

    • Allihuupp

      Mitä kuuluu brändy-työryhmälle, joko slouganit on keksitty?
      Ne kolme sanaa joilla konsultit ovat rahastaneet muitakin kuntia kymmenillä tuhansilla euroilla?

      Porin rikkaus on käpykaartilaiset, tyhjänä lentävät lentokoneet ja taikuri Anna Maija Luukkonen, jonka neitseellisestä karvaisesta kainalosta syntyy tuttiritareita.

    • kolmesanaahalvalla

      Joopajoo. Nyt saisi Savitaipaleelta tai Lempäälästä kolme sanaa vähän käytettynä varmaan halvalla. Brändityöryhmä psst, kyselkää, jos vaikka lainaan.

    • TahvojenTahvoja

      Mitä syntyi ja paljonko maksoi?
      Uuvatit!

    • Rumppis

      Porin kannattaisi tila brändinsa Laitilasta. Brändilonkero oli aika hyvää kuin halusi makean oksennuksen.

    • Rumppis

      Porin kannattaisi tilata brändinsa Laitilasta. Brändilonkero oli aika hyvää kuin halusi makean oksennuksen.

    • Rumppis

      Porin kannattaisi tilata brändinsa Laitilasta. Brändilonkero oli aika hyvää kuin halusi makean oksennuksen. Vähän niin kuin omppupomppu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe