Poliisi vs. liivimies, kumpi kovempi?

niilokalevipyy

Kummat on teidän mielestä kovempaa sakkia, poliisit vai liivimiehet? Moni tavallinen pulliainen pelkää liivimiehiä mutta entäs poliisi?

17

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • johannaturunen

      Kumpaan luottaisit enemmän, liivimieheen vai poliisiin ja perustele valintasi?

    • cryangels

      Lappeenrannassa pidettiin yhtä hurjaa liivimiestä putkassa tai pidätyssellissä kolme yötä ja tätä kovanaamaa ei kuulusteltu annettiin vain olla, kolmannen yön jälkeen alkoi itkemään miksi hän on täällä miksi ei edes kuulustella, niin murtui ja ja itkien kertoi kaikki mitä poliisit kysyivät. Sitten pullistellaan kapakoissa nuorille keskenkasvuisille tenaville ei tosin yksin silloinkaan eli kyllä poliisi vie voiton 6-0.

      • Nuhteeton-rehti

        Mitäs luulet poliisin putkassa tekevän jos sinne joutuis? itkiskö? vai näkisikö kuolemastaan unta? kyllä ne käyttäytyy samalla tavalla olipa poliisi tai joku muu mielestään kovanaama ja nämä kovanaamat on niitä parhaimpia vasikoita ja tiedoittajija ja siksihän niiden kanssa seurustellaan kuten kiukkonekin käväisi kattomassa vankilassa ystäväänsä eikä ole mielestään tehnyt mitään väärää ihan selvää kansanedustaja aineista johon pyrkikin.


      • ei.kun.tänään
        Nuhteeton-rehti kirjoitti:

        Mitäs luulet poliisin putkassa tekevän jos sinne joutuis? itkiskö? vai näkisikö kuolemastaan unta? kyllä ne käyttäytyy samalla tavalla olipa poliisi tai joku muu mielestään kovanaama ja nämä kovanaamat on niitä parhaimpia vasikoita ja tiedoittajija ja siksihän niiden kanssa seurustellaan kuten kiukkonekin käväisi kattomassa vankilassa ystäväänsä eikä ole mielestään tehnyt mitään väärää ihan selvää kansanedustaja aineista johon pyrkikin.

        Jassoo, Kiukkonen kansanedustajaksi...


    • wanherlist

      Saa poliisinkin menettämään malttinsa ja puhumaan enemmän kuin oli tarkoitus. Eli tavis vie voiton. Liivipöhön ja poliisihöpön pitää esittää ja vetää roolia. Naamarissa on aina särö. Taviksen ei tartte esittää mittään.

    • pelkkähanhivain

      Mikä on kovuuden mittari. Miksi liivimiehiä pitäisi pelätä tai poliisia. Mitataanko kovuutta sillä, miten paljon puhuu poliisi kuulustelussa? Sitten minä olen kovempi kuin Lappeenrannan liivimies tai poliisi. Jouduin kuulusteluun. Lyhykäisyydessään tyttöpoliisi kuulusteli minua rikoksista, joiden kohteina oli olemattomia henkilöitä. Hän uhkaili minua rangaistuksilla, jotka eivät ole lain mukaisia. Moukkatyttöpoliisi. En vastannut kysymyksiin ja poliisi alkoi märistä, miten paljon heillä olisi selvitettävänä lasten hyväksikäyttöjä ja hänen pitää käyttää aikaansa minuun. Lomakin oli tulossa ja vilpittömät ihmiset haluaisivat selvittää asiat eivätkä olisi kuulustelussa hiljaa. Jos en alkaisi puhua, minun on turha pyytää poliisilta apua, jos sattuisin tarvitsemaan. Sanoin ettei siitä ole pelkoa, huolet pois, olen huomannut ettei poliisin tehtävä ole auttaa ketään. Poliisi otti sanansa takaisin. Kuulustelussa poliisi ei kertonut mikä oli rikos josta minua epäiltiin eikä rikoksen tekemisen aikaa. Paha siltä pohjalta on vastata kysymyksiin. Poliisille oli tärkeää että rikosilmoituksen tekijä oli juutalainen. Hän oli sanonut sen puhelimessa kun sovimme kuulusteluaikaa. Otin selvää. Rikosilmoituksen tekijän juutalaisuus oli aika heikoissa kantimissa. Ei selvinnyt kuulustelussa, miksi uskonto oli tärkeää. Epäilen oliko tyttöpoliisilla tai hänen kollegallaan oli suhde rikosilmoituksen tekijän kanssa. En allekirjoittanut kuulustelu pöytäkirjaa. Se vilisi kirjoitusvirheitä. Lukihäiriö ei ole rikos, mutta poliisi jätti suurimman osan omista sanomisistaan kirjoittamatta. Siksi kannattaa itse nauhoittaa kuulustelut, vaikka salaa, sitä ei tarvi kertoa. Poliisi oli kiinnostunut tuloistani. Aiottiinko minulle antaa sakot, nyhtää rahaa. Sanoin niin pienet tulot että esitutkinta lopetettiin, en olisi ollut valtiolle kultamunia muniva hanhi. Olinko kova kun en vastaillut. Enpä tiedä, epäilen saako kyseinen poliisi ketään puhumaan vaikka huutaa, märisee ja tuijottaa vihaisesti. Lähinnä olin surullinen, tuollaisiako me verovaroin palkataan.

      • Tyttö-Poijat

        Tuohan on kuin valkeakosken pellavapää tyttö poliisin suoranainen kopio, ihan samalainen märisijä uhkailija ei tosin kuunnellet pätkän vertaa mistä asiassa on kyse ja mistä ei todellakin ihme tyyppejä on poliisissa.
        ja kun halusin antaa jutun olla ja se siitä, niin ok sanoi ja ajattelin että nyt tää oli tässä niin eipäs ollukaan sitten se vasta alkoi se märehtiminen ja uhkaileva sävy ja tyyli on siinä saatana lyyli.

        lopputuloshan oli ettei asiaa edes tahdottukaan selvittää joka ilmeni jo heti alkuunsa hänen käytöksensä perustella. kysymys oli kuitekin vakavsta asiasta ja menetykset yli 40.000. euroa. no valkeakoskellakin osataan tämä poliisi diktatuurinen provokaatio ja teksi kantelun niin se kostettaisin heti ja lopun elämän niin on herkkä hipiäistä ja vailla johtamista koko poliisi satulandia suomessa. niin esmieshän sen päättää aina löytyy joku kenen selän taakse pääsee piiloon ja turvaa mikäli olematon sahtio vaara sattuis uhkaamaan.

        Valkeakoskihan on paikka jossa ylikonstaapeli oli mietteissään tokaisut joitakin nais/tyttö poliiseja lespoiksi ja sai potkut vaikka oli pyrkinyt vaikutaa todistajiikin kertoi lehti artikkeli, kovin on herkkää ja tunteellista mutta ei nuo potkut estä ylikostaapelia pääsemästä muualle poliisiin.
        vaikka luonteen laadun tms.syyn vuoksi luultavasti potkut oikeuden päätöksellä annettiin siis pelkkä mielipide ja potkut.

        Poliisin ei hakeudu ketään joka oikeesti tahtoiskaan olla rehellinen ja objektiivinen, vaan aina joku munapäinen pökiö jolla vippaa nupissa.
        tää on ihan kokemuksen perustella todettava ja nyt viimein kuuliin semoisen asian valkeakosken poliisista että muutaman tarkistuksen jälkeen juttu todennäköisestikin tullaan jossain päin julki tuomaan jossakin yhteydessä.

        poliisi ammatti on sellainen jossa pätee." älä tee kuten minä teen vaan kuten minä sanon" Minä Minä ja Minä,,,,se on se vallan tavoitellu ja muu nuoleminen joka hämärtää sen vähäisekin joskin olemattoman järjen valon ken sen näin tuntee kokevansa.


      • lahtealapioimassa

        Valkeakoskelta on lähtöisin tyyppi, joka tekee turhanpäiten rikosilmoituksia, uhkailee väkivallalla ja vainoaa samaan aikaan montaa ihmistä. Hän sanoo olevansa poliisien kaveri ja poliisien kertovan hänelle tietoja ihmisistä. Tyttöpoliisit on tyyppiin heikkona, tyyppi itse on heikkona miespoliiseihin. Tyyppi muutti toiselle paikkakunnalle kun maa alkoi polttaa jalkojen alla. Toisella paikkakunnalla sama juttu, uhkailu, vainoaminen, tyttöpoliisit lääpällään. Nyt on maine hävittyjen oikeudenkäyntien mukana mennyt joten eiköhän lie muutto edessä. Tyypilliseen tapaansa lähtee yön selkään parin kassin kanssa ja jättää asunnon tyhjentämisen vuokranantajalle. Seuraava kohde on Hollywood, tyypi näytteli cannesissa palkitussa elokuvassa.


      • Nasty-m

        Kyllä se hymykin vielä hyytyy kun kohdalles sattuu uljas musta ventaas vaan hetki.


    • nää.ei.jää.kiinni

      Turussa on hiljattain jäänyt eläkkeelle poliisi, joka on mukana huumekaupassa, ollut koko virkauransa ajan.

      Moottoripyöristä se ei tiedä paskaakaan, eikä uskaltaisi semmoista ikinä edes ajaakkaan.

      Poliisi punnitsee takavarikoidut huumeet/
      poliisi merkitsee ne/
      poliisin vaaka heittää alaspäin/
      saadaan huumeita jakoon kasapäin.

      • Virallinen-Tabu

        Aivan ja sieltähän se virta on katkeamaton ja tarkoin valvottuna tuottaa isosti. kautta maan tapahtuu ja siksi aihekin on tabu.


      • selitykset.valmiina

        " Muut ihmettelee, että kuinka meidän lapsilla voi olla noin hienoja vaatteita.
        Mutta kun me on saatu ne tuolta naapurin rouvalta, niillä oli semmoinen hieno vaateliike. Tai me on ostettu ne kirpputorilta. Isovanhemmat maksoi meidän lasten ajokortit. Me säästetään siinä, kun me haetaan maalta sukulaisilta
        perunat, kasvikset,JAUHOT."
        ja kun ollaan lähettyvillä silloin, kun jossain tehdään kultasepänryöstö.

        NE JAUHOT vain kulki kummallisesti
        kaupungista maalle. Siellä sukulaisella on auto, joka ihan luvan kanssa ja virallisesti
        kulkee pitkin syrjäkyliä.
        Sähköauto, maitoauto, taksi, autokorjaamo, lvi.....tavaraa torimyyntiin, hevosenkuljetusauto...


    • Lapua-penni

      Eiköhän poliisin ja liivimiehen ero ole kuin veteen piirretty viiva jonka alle jää se netto molemmissa tapauksissa joskus tosin reviiri riidat sotkee samoin kuin ohi vedot ja sitten joskus paukkuu. siellä sun tuolla ja ja ehkä täälläkin.

    • väistänmolempia

      en luota kumpaankaan.
      Molemmat tahtovat olla wannabe-jumalia (valta kaiken yli)

      Molemmat käyttävät lopulta mielivaltaa. Yhtä arvaamattomia.
      Olen varuillani heti kun näköpiirissä on kumpaakaan noista.

    • kansa.kiittää

      Toivottavasti tasapeli, ampuvat toisensa.

    • Dont-Trust

      Olisikin niin että molemmat kilpailevat ja väliin sypioosissa elävät matsaisivat keskenään ja jättäisi muut rauhaan.
      no ite jegit kyl ei oo mua häirinny mutta ne sympioosin toiset osapuolet kylläkin kun omia rikoksiaan ovat piilotelleet ja täytyypä todeta että en kyl hullumpaa sakkia tiedäkkään.

      Ei oo ollu mustalaisten ei jegien kanssa koskaa mitään ongelmia. joten heitä ei mun tarvi kritisoida. poliisissakin on toisinaan ollu ihan asiallisiakin tyyppejä mutta kun tehdä pitäsi jotakin oikein ja rehdisti niin takki heilahtaa kuin soinilla ikään. samaa konna kerhoa.

    • yrgf

      Liivimies ja poliisi ja nainen ja taksi. hiukan tarvis uutta riimitystä pilkka laulajijen väsäillä. kaikki ovat epäluotettavia ja kilpailevat keskenään elleivät tee bisnestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe