Autakaa pliis!!!

hakkeeoinokottaa

Mä siis astutin meijän tyttö kanin kolme viikkoo sitten ja se alko nyt synnyttää!! Yks poikanen on ulos tullu, mutta muita olen sormella työntäny takasin sisään. Mitä ptäis tehdä kun kani yrittää purra aina kun työnnän poikasia sisään?

20

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hakkeeoinokottaa

      Just äskön työnsin sen syntyneen poikasen rakas emon sisään. Ja siis emohan kantaa poikasia neljä viikkoa, niin nyt on kulunu vasta kolme vikkoa ja 5 päivää siitä astutuksesta.

    • onko muka parilla päivllä väliä

    • kaniasiantuntija

      kannattaa laittaa jeesusteippiä sen jälkee ku oot työntäny ne pennut takas ettei ne tuu sielt enne aikojaan

    • emoraukka

      Voi hyvänen aika anna emon synnyttää rauhassa! Kaiken lisäksi jos yksi poikanen on jo syntynyt emo ei voi viellä hoitaa yhtä poikasta kun muut ovat viellä sisällä! Hyvin todennäköistä että ensimmäinen poikanen joka syntyi kuolee ellei emo ala imettämään sitä. Näyttikö poikaset sinusta muka kesken kehittyneiltä?Pari päivää ei ole paha jos syntyvät etuajassa lisäksi poikaset saattavat vahingoittua kun työntelet niitä takaisin! Jätä emo rauhaan poikasineen ja tule vaikka parin päivän päästä takaisin katsomaan. Emo kärsii turhaan jos kokoajan käyt työntelemässä poikasia takaisin sisään! synnyttäminen on yhtälailla kivuliasta emolle. Ei ihme kun emo puree sinua kun työnnät poikasia takaisin se tahtoo että jättäisit sen rauhaan. Poikaset syntyvät kun ovat syntyäkseen pari päivää ennen tai jälkeen. Kehottaisin kysymään asiantuntijalta ennen kun teetät yhtään poikasta!

    • Kasva_Aikuiseksi_Trolli

      Ette kai te oikeasti usko että joku on oikeasti niin idiootti että tunkee poikasia takaisin sisälle? Huono trolli on huono...

    • Eitämävoiollatotta

      Siis mitä helv...?! Todennäköisesti joku keskenkasvuinen saanu kaninsa astutettua eikä tiedä poikasten hoitamisesta ym. mitään. Joko tämä on trolli tai jollakin ei ole järkeä päässä ollenkaan. Kuka hullu rupee työntämään poikasia takaisin?!!

      • hakkeeoinokottaa

        En ole keskenkasvuinen! Ja ei oo hullua työntää poikasia takasin!!!


    • hakkeeoinokottaa

      Emo ei sitten synnyttänykkään joten tein ihan oikein!!! Se vaan eht äkkiä alko nukkumaan jaSiellä samassa paikassa se nyt rauhassa nukkuu. On nukkunu jo synnytyksen loppumisesta saakka! Ei ole edes koviin ääniin heränny. Kerran yritin jopa herättää, mutta se ei edes liikahtanu.

      • Kuollutko

        Ookko varma ettei se oo koullu, jos ei edes liikahtanu..? Sitä paitsi jokuhan jo aiemmin sanoi, että jos työntelet poikasia takaisin, niin emo kärsii ja poikaset saattavat vahingoittua.


      • anna.nääntyä
        Kuollutko kirjoitti:

        Ookko varma ettei se oo koullu, jos ei edes liikahtanu..? Sitä paitsi jokuhan jo aiemmin sanoi, että jos työntelet poikasia takaisin, niin emo kärsii ja poikaset saattavat vahingoittua.

        Onko pakko ruokkia trollia?


      • hakkeeoinokottaa
        Kuollutko kirjoitti:

        Ookko varma ettei se oo koullu, jos ei edes liikahtanu..? Sitä paitsi jokuhan jo aiemmin sanoi, että jos työntelet poikasia takaisin, niin emo kärsii ja poikaset saattavat vahingoittua.

        Se on vasta vuoden ikäne niin ei varmasti oo kuollu! Kanihan voi elää kymmenen vuotiaaks!!!


    • 4-kanin-omistaja

      no jos muka ei ole trolli, niin etkö muka ole tietoinen synnytykseen liittyvistä komplikaatioista? Niin eläimille, kuin ihmisillekin voi tulla erilaisia komplikaatioita (ongelmia) synnytyksen yhteydessä. On täysin vastuutonta edes ajatella poikasten teettämistä, jos ei ole perillä mahdollisista komplikaatioista, jotka saattavat maksaa niin poikasten kuin lemmikkisi hengen. Ja tuo poikasten takaisintyöntäminen, luulisin että todellisuudessa olisi täysin mahdotonta työntää poikasia takaisin, koska kyllä se synnyttäminen sen verran kivuliasta on ja luontainen tarve saada jälkeläiset ulos ja suojella niitä, että kani varmasti taistelisi henkensä kaupalla ennemmin kuin antaisi koskea itseensä tai poikasiinsa. Lisäksi et aloituksen jälkeen ole puhunut "syntyneestä" poikasesta sanaakaan, mikä tukee epäilyä trollauksesta.

      Mutta jos jollekulle oikeasti käy niin että lemmikki alkaa synnyttää ennenaikaisesti, (mikä ei tarkoita 2-5 päivää lasketusta ajasta...) VIE LEMMIKKISI ELÄINLÄÄKÄRIIN. ELÄINLÄÄKÄRI ARVIOI TILANTEEN JA VOI ANTAA SYNNYTYKSEN ESTÄVÄÄ HORMONIA TARVITTAESSA. JOS YKSI TAI USEAMPI POIKANEN ON ULKONA, SYNNYTYSTÄ EI VOI ENÄÄ ESTÄÄ TAI KESKEYTTÄÄ. jos synnytyksen ajankohta mietityttää tai synnytys ei etene normaalisti (tai jos eläimen voinnissa muuten tapahtuu radikaaleja muutoksia) vastuullinen aikuinen ottaa yhteyden päivystävään eläinlääkäriin, eikä tule suomi24.trollauspalstalle kirjoittelemaan.

      Jos tosissaan joku on mennyt poikasia takaisin työntelemään 100% varmuudella ovat kuolleet sekä emo että poikaset. Lisäksi tälläinen toiminta täyttää useita eläinsuojelurikoksen kriteerejä mm. eläinrääkkäys, sairaan eläimen hoitoonpääsyn estäminen, heittellepano...

      Ja kirjoitustyylistä päätellen aloittaja on teini-ikäinen tai erittäin vähä-älyinen.

      • hakkeeoinokottaa

        En oo teini ikänen vaan 10!!! Ja poikasten työntäminen onnistu silleen että käskin isin pitää söpöliiniä paikallaan ja mä työnsin. Se kani on siis nimeltään söpöliini!


      • puttepupu

        kai muistit laittaa sitä jeesusteippiä ettei tuu uudestaa ulos enne q pitää


      • hakkeeoinokottaa
        puttepupu kirjoitti:

        kai muistit laittaa sitä jeesusteippiä ettei tuu uudestaa ulos enne q pitää

        Juup jesaria laitoin


    • Heipliisoikeesti

      10v!!!!Mitä kani tekee 10v!! Ja kaiken lisäksi tiine kani!! Luin noita sun viestejäsi ja niin kiehuu yli että ei mitään rajaa!! Emo ja poikaset ovat varmasti kuolleet, ku sillain niitä takas työntelit!! AIKUISET PLIIS! ÄLKÄÄ ANTAKO LAPSILLENNE TIINETTÄ LEMMIKKIÄ, VARSINKAAN JOS ETTE ITSE SIITÄ HUOLEHDI JONKIN VERRAN!! JÄRKI KÄTEEN! Isäsikin taitaa olla aika vajaa päästään ku tollaseen ryhty!!

      • TrollinTunnistaaKaukaa

        Älä mene halpaan, tyttö hyvä. TÄMÄ ON TROLLI JA TROLLIAPINOIDEN RUOKKIMINEN ON KIELLETTYÄ. Älä siis reagoi mitenkään.


      • hakkeeoinokottaa

        Mulla on yhteensä 8 kania! Varmasti osaan hoitaa!!!!!!!! Eikä isi oo vajaa!!!!!!!!!


    • amalia9w

      moi vähä ihanaa teile tulee pupuja. mäoon halunnu pupuja jo tosi pittkää, ja nyt mun vanhenmat suostu!!!! onks teijjän pennut jo tullu???? Voisiksä pliis antaa tai myyä yhen meille? isi ei suostu osta jos maksaa yli 300 :/ Me asutan vantaal ni ois kiva jos asute jossai lähel vaik korsos. Mä oon 9 ni voitas olla kavereita :)

    • hhheååååå

      trolli

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe