Kenen kersa kiihyttelee koko ajan sillä mopollaan

Kyrpiintyny

Ruppee pikku hiljaa kärsivällisyys loppumaan tuon teinin takia mikä koko ajan kiihyttelee maksimit sillä putkiviritteisellä mopollaan. Joka helvetin risteyksestä pitää kiihyttää nii että koko tienoo raikaa, yötä päivää, hidaste töyssyistä otetaan kunnon loikkaa kaasu pohjassa. Eikö se paska kule edes 70km/h kovempaa, vai etkö uskalla ajaa kovempaa ? 20 vuotta sitten pv:kin kulki 120 km/h

Tuntomerkkeinä kerrotaanko että mopedissa sinistä ja valkoista, ja joku helvetin moinen tehoputki

Onneks oon saanu nauhotettua kun ajetaan kaasupohjassa 40 alueella ja hypitään sen keltakypäräisen teinin kanssa niillä mopoillaan. Saattaapi olla että lähetän sen vielä poliiseille kun ruppee oikein kunnolla vituttamaan tuo meteli nii loppuu muutamaks vuodeks se rällääminen kun on kortit kuivumassa.

Varmaan teinin vanhemmatkin kiittää tulevista sakoista

PS. laittakaa vaikka räpättimet niihin mopoihin nii egot kasvaa kun tulee meteliä lisää niin tytöilläkin pyörii pikkarit jalassa

22

571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rahakas

      Toivottavasti kärähtää mahd. pian. Siinä tulee vanhemmille mukava lasku jos viritetty. Sakot, verot, ajokielto.

    • Grazzal

      Videota vaan eteenpäin. "ennenkin oltiin pahanteossa ja mopolla ajeltiin", kuuluu pian kommentti. Vituttaa vaan kun ei nuoret miehet keksi muuta tekemistä. Menisivät vaikka kalaan.

    • korttikuivumaan

      Onko sama kevari, jonka rekkari 42-REM tai REN

    • Vihaan-mopo-jonneja

      Se mopojen pärinä on kyllä vitun ärsyttävää. Vanhemmat ottakaa pennuiltanne ne vitun mopot pois ja sanokaa että ajakaa polkupyörillä. Niistä ei ainakaan lähde niin vitullista meteliä.

    • entinenmoponuori

      Ollaanko sitä nyt noin suvaitsemattomia jostain mopon äänestä? Ette tainnut saada itse ajella nuorena mopolla ja nyt sitä ollaan kateellisia ja katkeria toisille.
      Aikuiset ihmiset, camoon, ei se pikku pärinä voi haitata, jos haittaa muuttakaa korpeen, siellä ei pärise kuin heinäsirkat ja kun ikää tulee ei nekään!

      • el.ystävä

        Onpas sinulla kummallinen oikeasta ja väärästä. Ihmisten pitäisi jatkuvasti vaihtaa asuntoja, kun muka sinun mielestäsi teillä on oikeus häiritä ihmisten yöunta. Oletko miettinyt, miten ihmiset jaksavat käydä töissä, jos ei saa nukuttua? Te olette valtavan suuri terveysriski - ja myöskin taloudellinen riski käyttäytymisenne vuoksi koko Suomen alueella. Entä kun kukaan ei enää mene töihin, koska mitä järkeä on tehdä töitä, jos ei ole oikeutta nukkua öisin, vaan mopoilijoille on annettu oikeus jatkuvaan ja ympärivuotiseen yöhäiriköintiin, joka on tahallista, koska te olette täysin tietoisia, mitä itse aiheutatte!!!


    • derbikeulii

      Laittakaa mummelit ja papparaiset tulppia korviin ja menkää nukkumaan.
      Ja lääkitystäkin saa että nukuttaa. Kyllä kai sitä saadaan vapaassaa maassa vähän huristaa mopolla, millaisia häiriköitä ite ootte olleet joskus?
      Poliisitkin hyväksyy pikku rallauksen!

      • paskiainen0

        Miten nukut kun se pärinä alkaa klo 22:00? Painukoot itse v...n.


      • Ähtsii

        Ehkä nämä vanhemmat itse ovat muuttaneet taajamien ulkopuolelle, ja sitten pitää kullannupuolle ostaa mopot, jotta pääsevät häiriköimään taajama-alueille. Vai onko syy siinä, että siellä sivummassa on helppo juoda viinaa öin ja päivin?


    • moposuvakki

      Kyllä nuorison pitää saada irrotella, ei tämä nyt mikään poliisi- ja kieltovaltio voi olla!
      Mummut ja papat voi ottaa unilääkettä, lääkitystähän niillä on jo muutenkin!

    • estynyt

      Eikö mopopojat vois ajella metsäautoteillä. Siellä voi ajaa 200km/tunissa ja kova pärinä päällä. Tietysti ei kun kukaan ei näe eikä kuule pärinää. Eli, näyttämisen halu heillä on.

    • riejukinkeulii

      Ei metsätiellä voi ajaa lujaa, hiekkatiellä on kiviä ja paljon puita lähellä. Kyllä asfaltti on paljon parempi ja väljät maisemat. Kaikki nätit tytötkin on katujen varsilla. On sitä vähän näytettävä että pääsee suosioon ja vois joskun saadakin namia!

    • icbce3c

      Itse kerran kyllästyin keulimiseen ja siihen hemmetinmoiseen pärinään talomme vieressä ja kuvasin tapahtumaa ja laitoin poliisille tallenteen, poliisit kävivätkin useamman kerran partioimassa paikalla ja tais loppujen lopuksi tämä mopopoika ajella kouluun fillarilla.

      Yhteiskunnan päättäjät eivät näköjään saa lakia ja kuria mopopojille, ei se mitään tuo moporalli jos mopoissa olisi vakiopakoputket, ääni olisi silloin siedettävä.

      Ihmettelen miksi ihmeessä asiaan ei puututa lailla vaan annetaan näiden äidin pienten talttahampaiden jatkaa häiriköintiä vuodesta toiseen, se on yhteiskunnallinen ongelma ja aiheuttaa jopa sairaslomia kun duunari väsyy kun ei saa nukuttua rauhassa.

    • entinennuori6

      Muistaahan sitä ittekkin miten mukava oli mopolla päristää menemään. Nyt hieman varttuneemmalla iällä sitten näkee asiat toisesta vinkkelistä. Ja sama tulee tapahtumaan näille tämän päivän mopopojille. Nauttikaahan mopopojat ja -tytöt elämästä. Eikä sitten viritetä niitä mopoja :)

    • Ren42

      Muistan miten hienoa oli ajella mopolla, mutta kevari crossipyörän putkella varustettuna, ja koko ajan pitää örmyttää ykkönen, kakkonen, kolmonen kaasupohjassa, joka vitun mutkasta ja töyssystä. Sitte ajetaan taas kusisukassa ja himmataan, ja taas sama kiihytyttely. Paljo melua tyhjästä. Alamäessäkin pitää kytkin pohajassa kierrättää sitä rouskuaan ku se ilmeisesti kuulostaa nii hyvälle

      Ei muuta ku montulle ajamaan, tuommonen äänillä diivailu on naurettavaa ja vitu ärsyttävää.

      • entinennuori6

        Eikös jossain paikallislehdessä ollut maininta tulevasta moottoriradasta? Siinä vois olla yksi ratkaisu.


      • Kiusanteko
        entinennuori6 kirjoitti:

        Eikös jossain paikallislehdessä ollut maininta tulevasta moottoriradasta? Siinä vois olla yksi ratkaisu.

        Se ei ärsytä ketään. Ei se käy.


    • derm

      Pitäkää mopopojat välillä lommaa.

    • Eihalua

      Mopilijat ei siellä vielä ole saaneet turpaan, kun kerran turpaan noita vetää niin siihen loppuu mopoilut talon lähellä.

    • Xoxoxo1234

      Onneksi on noitten seassa niitä fiksujakin poikia ketkä haluaa pitää korttinsa ja asiansa kaidalla tiellä.Ehkä pitäis ottaa vanhempien suurennuslasi käteen ja kattoo oisko vika ihan omassa käytöksessä?Mitä enemmän kiellät sitä enemmän kokeillaan kylillä.Menkää ajamaan ja päristelemään lastenne kanssa sinne missä se on laillista samalla kertokaa että mikä on sallittua ja mitä siitä seuraa jos ei noudata sääntöjä,monilla siirtyy ajokortit ja kaikki nuoruuden kokeilunhalujen takia.Vanhemmat;ryhdistäytykää jos ette halua hävetä kupeitten hedelmiänne ja kuulla kyliltä paskaa saati poliisisedän kanssa olla tekemisissä.(Etenkin hienosto perheille,kenen kersat on yleensä pahimpia höyrypäitä kylillä,tiedän kokemuksesta.)Valittajat;vika ei ole lapsosissa,vaan vanhemmissa.

      • Noppeli9

        Vika on niissä lapsissa, mutta vanhemmat voi toki olla osaltaan syyllisiä tähän.


    • suzukipeevee

      Raivostuttavia tapauksia nämä pennut. Heille kun käy nätisti sanomassa, että voisiko ajaa vähän rauhallisemmin tai muualla niin meno vaan pahenee.
      Yhdessäkään mopossa ei varmasti ole laillinen putki ja hulluksihan tuosta pärinästä tulee! Tekisi mieli käydä sanomassa pari valittua sanaa kultamussukoiden vanhemmille kasvatuksesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe