Lapsivapaita taloja?

hiljaisuuttarakastava

Lapsivapaita hotelleja on, vain aikuisille tarkoitettuja, mutta onko kerros-tai rivitaloja, missä asuu vain lapsettomia aikuisia ihmisiä? Lapsiperheiltä siis pääsy kielletty.

27

431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jonskuna

      On. Joka kaupungissa on asuinalueita missä ei lapsiperheitä asu. Valinta ja rahakysymys mistä asuntonsa ostaa. Asuinalue missä itse asun asuu pääasiassa vanhempia ihmisiä. Talossamme ei asu yhtään lapsiperhettä.

    • edes.ovet.auki

      Lasivapaa talo on pirun pimeä. Jos haluaa nähdä jotain niin sähköä kuluu.

    • sfsdfsdgeef33333

      Kiinnostaisi itseä myös, koska nykyajan vanhemmat ja kersat ovat pahinta paskaa mitä tiedän.

    • lapsetonjasavuton

      Lapseton ja savuton kerrostalo kiinnostaa, mistä näistä taloista saa tietoa?

      • pienkerrostalo

        Jos on ostamassa tai vuokraamassa asuntoa, niin kannattaa ottaa selvää, minkä kokoisia asuntoja siinä yhtiössä on. Jos on paljon yksiöitä ja pieniä kaksioita, niin hyvin suurella todennäköisyydellä sinne ei muuta lapsiperheitä, kun tarvitsevat yleensää paljon tilaa ja ison asunnon. Itsellä kävi tuuri, kun löysin asunnon pienkerrostalosta, jossa on vain 9 asuntoa, kooltaan 30-51 neliötä. Yhtään lasta ei talossa asu, olemme lähes kaikki yksineläviä 50 ikäisiä ja yksi iäkäs pariskunta. On hiljaista ja rauhallista, tässä talossa on ihana asua. Talossa ei ole myöskään yhtään tupakoivaa.


      • Vanhakäpy

        Onhan näitä lapsivapaita taloja niitä vain kutsutaan vahustentaloiksi.


    • Kaikkeasitäkysytäään

      Ei niitä virallisia lapsivapaita taloja ole. Miettikää nyt ittekin, että Suomen laki takaa oikeuden lisääntyä kenelle tahansa siihen pystyvälle. Jos lapsivapaan kämpän ostaisi joku ja myöhemmin lisääntyisi, ei sitä kämppää voitaisi pelkkien kersojen perusteella ottaa pois.

      Mitä tulee vanhusten asuttamasta talosta kämpän ostamiseen: vanhukset kuolevat ja jättävät kämpän lapsilleen tai lapsenlapsilleen. Asun eräällä Hgin kalleimmista alueista. Muuttaessani talo oli mummoja täynnä, nyt remuavia kakaroita.

      • enusko

        Taidat olla trolli. Suomessa perijät ovat yleensä 50-60-vuotiaita.


    • löytyyhän_näitä

      tiedoksesi: omakotitalot ovat lapsivapaita taloja. Omistamassasi omakotitalossa ei taatusti asu ketään muita kuin sinä.

      ja vielä: jostain pikkukylästä sai kokonaisia rivitaloja, siis monta huoneistoa 30.000€ hintaan. Voit asua vaikka keskimmäisessä, ja pitää naapurikämpät tyhjinä ja kas ei ole ongelmaa lapsista.

      bonuksena olisiko ollut joku Outokumpu tms. pikkukaupunki josta sai kokonaisia kerrostalojakin pilkkahintaan. Sellaiseenkaan ei muuta yhtään lasta naapurikämppään, saat aivan yksin asua koko talossa.

    • QQQ-56

      8 §

      Syrjinnän kielto

      Ketään ei saa syrjiä iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Syrjintä on kielletty riippumatta siitä, perustuuko se henkilöä itseään vai jotakuta toista koskevaan tosiseikkaan tai oletukseen.

      Välittömän ja välillisen syrjinnän lisäksi tässä laissa tarkoitettua syrjintää on häirintä, kohtuullisten mukautusten epääminen sekä ohje tai käsky syrjiä.
      lähde:http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2014/20141325

      • sätkäkone

        Tupakoitsijat ovat ainoita joita saa syrjiä taloyhtiöissä. Edes ympäri vuorokauden remuavaa rapajuoppoa tai piripäätä ei vihata niin paljon taloyhtiöissä, kuin tupakoitsijoita.


    • Räksytiräksyti

      Itse kaipaisin enemmin koira/kissavapaita taloja.
      Omat lapset ovat jo aikuisia ja suurin osa naapuruston lapsista ovat kilttejä. Toki joitakin häiriintyneitäkin joukkoon mahtuu. Jauhesammuttimen kokoisina kirollaan ja huudellaan ohikulkijoille. No, enemmänhän se naurattaa, mutta jää miettimään, mitähän noistakin vanhempana tulee.

      • 6g5t34g3gf3

        Roskaa niistä tulee kuten vanhemmistaankin. Kerrankin kadulla oli jotain muksuja ja kävellessäni ohi yksi heistä yhtäkkiä nappasi kädestäni kiinni ja halusi että ostan jotain sarjakuvia heiltä? Olivat siis ihan suomalaisia pentuja ja huusin sille muksulle, että "Päästä irti!". Perääntyi ja jatkoimme kävelyä sitten kuului kopinaa takaa ja muksu ilmeisesti yritti lyödä minua selkään, mutta käännyin ennekuin ehti/uskalsi toimia ja kääntyi äkkiä takaisin muiden kakaroiden luo. Uskomatonta käytöstä ja noista tulee varmasti aivan helvetin mahtavia aikuisia.


      • Suomi.OLI.hyvä.maa

        Pikemminkin häpeällisen surkeaan jamaan vajonneen yhteiskunnan merkki että lapset joutuu kauppaamaan jotain sarjakuvia saadakseen ruokaa tms. kun vanhemmat on työttömiä ja rahattomia, kaupunki säästää kaikesta joten verojen vastineeksikaan ei saada enää mitään palveluja.
        Ei tässä maassa vielä 80-luvulla ollut tällaista. Nykyajan meno olisi silloin ajateltu olevan jotain kauheaa painajaista ja sitähän tämä onkin.


      • ovelta.ovelle

        On aika yleistä, että lapset kiertelevät kauppaamassa milloin mitäkin ovelta ovelle, enkä nyt tarkoita mitään luokkaretki rahojen keruuta koulun puolesta, vaan ihan perheen huonon taloudellisen tilanteen vuoksi. Marja- ja sieniämpäreiden kanssa liikkuvia lapsia näkyy kiertelevän kerrostaloalueilla.


    • jkslfkjsfjksdl

      Vaikka itsellä ei lapsia olekaan niin kuuntelen paljon mieluummin lasten melua kuin juoppojen tai nistien tms. hämäräporukan ölinää.

    • nistitjajuopotpois

      100% samaa mieltä, mieluummin lapsia naapurina kuin nistejä ja juoppoja.

      Onneksi meidän kulmat ovat siistiytyneet parin viimeisen vuodena aikana kun tienoolla asuneet 2 narkkaria ja muutama juoppo ovat kuolleet pois. Kaikkien niiden asuntoon muutti kunnollisia työssä käyviä ihmisiä lapsineen.
      Häiriköitten kuolemien jälkeen katosivat kaikki muutkin tienoolla pyörineet hörhöt ja toivotaan ettei kaupunki jatkossakin tarkemmin katsoo millaisille kämppiään vuokraa.

      • ihanahiljaisuus

        Ei millään pahalla ketään kohtaan, mutta meidän talossa huokaistiin helpotuksesta kun yksi juoppo potkaisi tyhjää ja meteli loppui siihen. Asunnossa oli jatkuvat bileet. Parikymmentäkin ihmistä mölisi siellä yötä päivää. Kuun vaihteet oli pahimmat, kun sossun rahat ilmeisesti tuli silloin tilille. Keveät mullat hänelle silti.


    • kasvatus

      Kyllä taitaa olla aivan kasvatuksesta ja vanhemmista kiinni, miten paljon haittaa haluaa naapureille aiheuttaa.

      Jos taas älämölöt, jotka eivät esim vie lapsiaan puistoihin, laitettaisiin samaan taloon tai alueelle, he itse varmaan vastustaisivat tilannetta eniten.

      Olennaista kun meluamisessa tuntuu olevan, että kaikkien on se meuhka kuultava, ehkä vanhemmat tuntevat jotain ylpeyttä siitä, että he ovat saaneet melua aikaan.

      Tämä tulee pakosti mieleen, kun kukaan älämölölauma ei meuhkaa silloin, kun meuhka ei kuuluisi muutenkaan, koska omassa pihassa on ruohonleikkuri tai rakentaminen menossa.

      Jonkinlaisesta narsismiin verrattavasta on kyse.

      Henk.koht. en ilmeisesti ole koskaan nähnyt "nistiä", jos semmoinen meteliä pitää.

      • jsklklsflksfsd

        Nisti vetää kamaa ja huutaa huumeharhoissaan, riehuu päättömästi hajottaen asuntonsa päreiksi, toimii aivan holtittomasti aiheuttaen jopa yleisvaaraa jos keksii sytyttää tulipalon tms. Sama koskee juoppoja jotka kutsuu koko kylän pohjasakan kemuihin ja niinpä koko talossa lappaa rikollista ainesta joilla on puukkoja ja aseita mukanaan.
        Siksi myös avohoitopotilaiden sijoittaminen kuntien vuokrataloihin on riski kaikille muille. Hoitaja käy ehkä kerran päivässä olemassa 5 minuuttia potilaan luona, koko muun ajan siellä voi olla vaikka mitä retkuja aiheuttamassa vaaraa sekopäisellä käytöksellään.
        Asuin yhdet kolme vuotta tuollaisessa talossa ja se oli aivan hirveää. Oli pakko päästä sieltä pois, pahin oli kun naapurissa asuva avohoitopotilas oli jossain laitosjaksolla tms. niin joku sen huumehörhö-rikolliskaveri murtautui sen asuntoon keskellä yötä. Jouduin soittamaan poliisit.
        Muutenkin se porukka ilmeisesti on sammuneena päiväsaikaan, sitten yöllä perkele aina alkaa se remuaminen!
        Ei saatana tuollaisissa taloissa kukaan normaali ihminen pysty asumaan!

        Lasten äänet ovat täysin normaaleja ja positiivisia, jopa tervetulleita elämän ääniä, yleensä he pitävät ääntä päiväsaikaan ja nukkuvat yöllä kuten muutkin. Nämä äänet eivät haittaa mitään.


      • hullujanekakaraperheetki

        jaa että äänetkin valikoidaan mistä ryhmästä ne tulee, siedetäänkö vai ei.

        Itseäni ei yö mekkala häiritse kun yleensä nukun yöllä, se hereillä olo ajan kamala päivämekkalakin on hermoja raastavaa jos on jatkuvaa kiljuntaa ja huutamista.

        Oli sitten kakaroita tai aikuisia niin ei ole muuta tekemistä niillä kuin mylviä yötä päivää, kaikki sossun elätti ongelma tapaukset kun on survottu samaan vuokra kasarmiin. Ei siellä sitten kukaan välitä huutaako yöllä vai päivällä.


      • enymmärrävieläkään
        jsklklsflksfsd kirjoitti:

        Nisti vetää kamaa ja huutaa huumeharhoissaan, riehuu päättömästi hajottaen asuntonsa päreiksi, toimii aivan holtittomasti aiheuttaen jopa yleisvaaraa jos keksii sytyttää tulipalon tms. Sama koskee juoppoja jotka kutsuu koko kylän pohjasakan kemuihin ja niinpä koko talossa lappaa rikollista ainesta joilla on puukkoja ja aseita mukanaan.
        Siksi myös avohoitopotilaiden sijoittaminen kuntien vuokrataloihin on riski kaikille muille. Hoitaja käy ehkä kerran päivässä olemassa 5 minuuttia potilaan luona, koko muun ajan siellä voi olla vaikka mitä retkuja aiheuttamassa vaaraa sekopäisellä käytöksellään.
        Asuin yhdet kolme vuotta tuollaisessa talossa ja se oli aivan hirveää. Oli pakko päästä sieltä pois, pahin oli kun naapurissa asuva avohoitopotilas oli jossain laitosjaksolla tms. niin joku sen huumehörhö-rikolliskaveri murtautui sen asuntoon keskellä yötä. Jouduin soittamaan poliisit.
        Muutenkin se porukka ilmeisesti on sammuneena päiväsaikaan, sitten yöllä perkele aina alkaa se remuaminen!
        Ei saatana tuollaisissa taloissa kukaan normaali ihminen pysty asumaan!

        Lasten äänet ovat täysin normaaleja ja positiivisia, jopa tervetulleita elämän ääniä, yleensä he pitävät ääntä päiväsaikaan ja nukkuvat yöllä kuten muutkin. Nämä äänet eivät haittaa mitään.

        No jos näin on, että alkoholistit ja huumeidenkäyttäjät möykkäävät, niin miksi et soita lehtiin ja kysy, mistä johtuu väärä informaatio, jota jakavat. Nimittäin tutkimusten ja lehtien uutisten mukaan suurin osa alkoholisteista on työssäkäyviä normaalin näköisiä ihmisiä ja myös huumeiden esim kannabiksen käyttäjistä valtaosa aivan tavallisia ihmisiä.

        Joita et erota itsestäsi muuten kuin ehkä siinä että heillä on oma elämä. Eivät tänne kirjoittele, jos kenestäkään naapurista ei ole haittaa, tai ei tahallisesti kiusata.


      • tilasto.tutkimus.valhe
        enymmärrävieläkään kirjoitti:

        No jos näin on, että alkoholistit ja huumeidenkäyttäjät möykkäävät, niin miksi et soita lehtiin ja kysy, mistä johtuu väärä informaatio, jota jakavat. Nimittäin tutkimusten ja lehtien uutisten mukaan suurin osa alkoholisteista on työssäkäyviä normaalin näköisiä ihmisiä ja myös huumeiden esim kannabiksen käyttäjistä valtaosa aivan tavallisia ihmisiä.

        Joita et erota itsestäsi muuten kuin ehkä siinä että heillä on oma elämä. Eivät tänne kirjoittele, jos kenestäkään naapurista ei ole haittaa, tai ei tahallisesti kiusata.

        Nuo "tutkimukset" ovat silkkaa sumutusta joka uppoaa ehkä kaikkein yksinkertaisimpiin, alkoholin sumentamiin aivoihin mutta eivät kestä yhtään tarkempaa puolueetonta tarkastelua. Ei tarvitse soitella mihinkään "lehtiin".


    • JikidiJouu

      Ei sais kuulua mitään ääniä! Eikä sais haista edes pyykit parvekkeella! Te häiritsette minun kerrostaloelämistäni!

    • MarjaanaLaajiksesta

      Hullut ADHD-kakarat kiljuvat, läskiäiskät mylvivät, juoppoisät huutavat, rakit räkyttävät, mopot pärisevät, ja osa näistä yötäpäivää. Siinä teille arkielämää HEKAn vuokrataloista. Ei hetken rauhaa.
      Ilmeisesti jostain maalta muuttaneita, koska eivät tajua, että muut eivät halua meluansa kuunnella. Lisäksi minä ja pari muuta samasta talosta käymme epäsäännöllisessä vuorotyössä (sairaala), joten unta ja lepoa tarvitaan joskus myös päivällä.
      Turha sanoa "muuta maalle", vaan ne jotka eivät ymmärrä taloyhtiön järjestyssääntöä ja kaupungin järjestyslakia, pitäisi muuttaa takaisin navettaansa tai aavikolle lehmänpaskamajaansa, mistä ovat tulleetkin.
      Näin se on.

      • tasoero

        > Hullut ADHD-kakarat kiljuvat, läskiäiskät mylvivät, juoppoisät huutavat, rakit räkyttävät, mopot pärisevät, ja osa näistä yötäpäivää. Siinä teille arkielämää HEKAn vuokrataloista. Ei hetken rauhaa.

        Avainsana on vuokraslummi. Kyllä omistustaloissakin asuu lapsiperheitä, mutta koulutetulla väellä meno on "hieman" sivistyneempää.


    • RiihenperänAntti

      Jessus. Taidan pysytellä täällä Sotkamossa, jos Hesassa on tommosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe