Sitä mä vaan mietin

luulisettäolisi

että eikö sinulla ole koskaan paha mieli tän jutun vuoksi koskaan. Miten pystyt elämään normaalia elämää?

21

755

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olenpäästänyt

      Menneisyydestä irti. Sain selityksen ja unohdin vihan. Oma elämäni on sellaista, että helposti unohtaa väärintekijät.

    • enymmärränyt

      Minkä jutun ja kenen kanssa?

    • onsentakia

      kun kaikki jäi auki..

    • wcgbuk

      Eihän elämäni ole edes ollut normaalia. Kohtelu on ollut erilaista alusta asti verratuna toiseen ihmiseen. Jos jotain toista on kehuttu niin minua on haukuttu onko se tasa-arvoista ja normaalia?

      Onko nöyryyttäminen normaalia? Suunnittelitte yhdessä tarkoin tekonne ja katsoitte mitä tapahtuu teitte kaiken tarkoituksella alusta asti. Ettekä ole vieläkään lopettaneet. Esitätte teatteriesityksiä silmieni edessä ja katsotte reagointia onko se tervettä? Oletteko mielestänne terveitä?

      Jos tokaisen jollekin että mitäköhän työnjohtajankin tehtäviin kuuluu mahtaakohan kuulua mitään niin jo seuraavana päivänä johtaja esittää nimenomaan minun silmieni edessä tekevänsä kovasti töitä. Sanoen että kyllä tässä töitä riittää.

      Eihän sellainen voi muuta tarkoittaa että olette koko maailma kimpassa minua vastaan esittämässä teatteriesityksiä valehtelette päin naamaa pidätte pilkkananne. Ei tuollainen voi olla sattumaa.

      Lääkäri ei edelleenkään ota hoitovirheestä mitään vastuuta. Aina te olette esittämässä että on kova vastuu mutta ette koskaan ota vastuuta mistään rahat tosin kyllä kelpaa.

    • tiedätsyynsyytsyylliset

      On.elinikäinen ikävä.n-m

    • pitäähänihmelämäänsäjat

      Kuuntelin radioita, ja siinä juontaja oli keksinyt itseään viihdyttävän idean, vesitystavalla esittää olleensa ahdistelun uhri, koska laittoi itsestään snappiin kuvia (Perälän perä kuvia), ja kysyi Fobalta, mitä nyt pitäisi tehdä? Fobba oli kuulemma sanonut että unohda koko asia.

      Kiva, että poliiseilla riittää aikaa olla viihdyttämässä viihdyttäjiä, ja osallistua heidän vesityksiin. Itse jos olisin poliisi, vetäisin rajan, ja sanoisin ettei heillä riitä olla aikaa heidän käsikassaransa, hämärtyy vähän rajat siitä, mitä virkaa poliisit ovat tekemässä, ihan kuin olisivat vain pitämässä pystyssä kulisseja tuollaisella toiminnalla.

      Mutta tuo ei ollut se pointti, vaan se mitä se toinen juontaja toi esille, Anni, totesi että kun toinen myönsi itselleen olevansa "ahdistelun uhri" että se olisi askel eteenpäin, kun asian myöntää itselleen?

      Tuo on jotenkin sellaisen ajatusmaaailman esitys, jossa asiat käsitellään siten, että jossain täytyy olla joku kärsinyt, jonka "syyksi" tavallaan kaikki asiat laitetaan käsiteltäväksi. Ikään kuin ei olisi mitään työntövoimaa ollut sitä henkilöä kohtaan, mikä olisi se oikea selvittelykohde, ehkä.

      Pisti vain miettimään, koska tuo jotenkin kuvastaa sitä, että jonkun odotetaan olevan sitten vain siinä osassa, jossa he joko voisivat sitten "tukea", koska odotetaan, oletetaan että se olisi joka tilanteessa oikea käsittelytapa, siinähän tavallaan pyritään peittelemään se että on jossain joku tekijäkin, joka tekee jotain sellaista, minkä odotetaan vaikuttavan toiseen hlöön siten, että he saavat sen jälkeen määritellä ihmisen itselleen ominnaisella tavalla, laittamalla sen hlön syyksi asiat piilotellen itse asiaa. Ei tuollaisilta ihmisiltä kukaan ihminen "tukea" ja "ymmärrystä" kaipaa,

      Pitää ihmisten elämäänsä jatkaa.

      Ihmiset ovat erilaisia, eikä kai se nyt ihan ole oikea määrittelytapa että pyritään alentamaan itselle ominaisella tavalla toinen "osaansa."

      Kyseessä on paljonkin siitä, mitä tuollaiset ihmiset ovat käsityskyvyltään, miten he maailman mallintavat, näyttävät olevan hyvin vahvasti tietynlaisessa putkessa, jossa muunlainen käsityskyky ei heitä tavoita, ovat valinneet helpoimman tien, sopeutumisen tiettyyn virtaukseen, ja kokevat kaiken sen kautta, ymmärtämättä että se on hyvin kapea näkemys asioista.

      Vaikka nuokin juontavat ovat osaltaa laajentaneet tajuamattaan käsitystä "miesjuontajista", sillä kun tarkemmin asiaa ajattelee, niin hehän puhuvat kuin naiset, juuri sillä tavalla kuin oli se Pirkka-Pekka Peteliuksen vetämä tv-show, jossa miehet esittivät olevansa tietyntyylisiä naisia, jotka puhuvat niiiin pitkiä lauseita, aivan yksinkertaisista asioista, ja tarina vaan jatkuu ja jatkuu.. eikä mitään sisältöä.

      Jotta ihmiset voisivat kertoa, että asiat eivät tunnu hyviltä, pitäisi varmaan ihmisten ensin myöntää että on työntövoimaa väärällä tavalla heitä kohtaan, ei kai ihmiset muuten voi "heittäytyä" sylittäväksi sillä tavalla, miten oletetaan.

      Eihän tukihenkilöäkään saa rikosuhripäivystyksestä, jos ei havannoida rikosta.

      Toiset tietysti reakoivat toisella tapaan, ja odottavat myötätuntoa. Mutta kaiketi pitäisi ensin myöntää että jotain sellaista on tapahtunut, että toiselle pitäisi myötätuntoa antaa? useat vain ovat niin peloissaan tapahtuneista, että he vetäytyvät piilosyyllistämään ihmisen itse, eivätkä voi muuta tehdä, koska rohkeus ei riitä asioiden todentamisiin.

      Jotain tuollaista tuli mieleen.

      • paodfasdf

        "Miten pystyt elämään normaalia elämää?"

        Tuo ajatusmallinnus liittyy siihen, että oletetaan yhteisön/kulttuurin mukaisesti tiettyjä asioita, ts. syyllistetään ihminen siitä, että on yhteisössä tiettyjä rakenteita, häpäisymahdollisuuksia ym. joiden rajoissa ihmisten oletetaan pysyvän.

        Kun ihminen tarpeeksi kauan törmää tuollaisiin käsitteisiin yhteisön/kulttuurin sisällä oleviin mekanismeihin, rakenteisiin, niin ne rupeavat menettämään merkitystään.

        Jolloin noiden rajoissa olevat ihmiset tulevat näyttämään pieniltä, ja kaikkiin heidän sanomiin asioihin voi vain hymähdellä, koska ovat niin sisällä niissä rajoitteissa, kuvitelmissa, miten yhteisön kulttuurissa saisi / pitäisi ihmisten olla ja toimia.


      • paosdfads
        paodfasdf kirjoitti:

        "Miten pystyt elämään normaalia elämää?"

        Tuo ajatusmallinnus liittyy siihen, että oletetaan yhteisön/kulttuurin mukaisesti tiettyjä asioita, ts. syyllistetään ihminen siitä, että on yhteisössä tiettyjä rakenteita, häpäisymahdollisuuksia ym. joiden rajoissa ihmisten oletetaan pysyvän.

        Kun ihminen tarpeeksi kauan törmää tuollaisiin käsitteisiin yhteisön/kulttuurin sisällä oleviin mekanismeihin, rakenteisiin, niin ne rupeavat menettämään merkitystään.

        Jolloin noiden rajoissa olevat ihmiset tulevat näyttämään pieniltä, ja kaikkiin heidän sanomiin asioihin voi vain hymähdellä, koska ovat niin sisällä niissä rajoitteissa, kuvitelmissa, miten yhteisön kulttuurissa saisi / pitäisi ihmisten olla ja toimia.

        Sillä kuten todettiin aikaisemmin Mask-dokumenttia tietolähteenä käyttäen, että kulttuurit ovat muuttuvia, ja ihmisten tuleekin niiden rajoja venyttää eikä uppoutua putkiin.


      • aladsjflkajd
        paosdfads kirjoitti:

        Sillä kuten todettiin aikaisemmin Mask-dokumenttia tietolähteenä käyttäen, että kulttuurit ovat muuttuvia, ja ihmisten tuleekin niiden rajoja venyttää eikä uppoutua putkiin.

        Tuosta tuli mieleen asioita, joita pitää jakaa.

        Siinä viestissä, missä puhuttiin vesitysteksteistä (toisen vähäpätöiseksi tekemisen tekniikasta) ja siitä, miten usein ihmiset menevät ns hyökkääjien puolelle, oli ne sitten vaikka "Risto...täällä" tyylisiä hahmoja.

        Juontaa ihan samasta asiasta, mitä tapahtuu arabimaailmassa, kun pyritään oikeuttamaan naistensa kivittäminen. Ihan sama mekanismi taustalla.

        Katsoin kerran elokuvan, jossa nainen kivitettiin. Kaikki alkoi siitä, että mies halusi uuden vaimon ja vaimo piti saada näyttämään syylliseltä aviorikokseen, jota ehkä olikin tekemässä.

        Alkoi vihanlietsonta naista kohtaan ja uskotteleminen muille, että mies oli kokenut suunnatonta vääryyttä, joka tulisi kostaa naiselle.

        Koska kulttuuri on ko.tapauksissa sellainen mikä on, että tiettyjen rakenteiden avulla uskotaan että vain niitä mukailemalla ne pysyvät pystyssä, alkavat ihmiset siinä yhteisössä/kulttuurissa vain mukailemaan ihan sairaitakin piirteitä, jolloin sellainen joukkopsykoosi, hulluus mahdollistuu.

        Mikä johti siihen, että mies sai jopa poikalapsensa vihaamaan äitiään niin paljon, että osallistuivat raivoissaan kivittämiseen, koska äiti ole "pettänyt" heidät, tehnyt jotain hirveän väärin.

        Monet kääntävät katseensa muualle, ja alkavat uskottelemaan, että noin tuli tehdä, jotta se yhteisön koheesio pysyisi kasassa, ja naisen olisi pitänyt osata pysyä osassansa ja mukautua.

        Mutta unohtavat sen, että pelkkä viha, miehen oman edun tavoittelu aiheutti koko tapahtumavyöryn, ei edes se, että sen avulla yhteisön ihmiset ymmärtäisivät rajansa, ja sen miten heidän oletetaan toimivan.

        Nyt näyttää siltä, että monet eivät ymmärrä, että ihmisiä pakotetaan törmäämään yhteisön/kulttuurin rajoihin, ja ne tahot jotka puhuvat vahvuuksista, puhuvat nimenomaan tästä, että on yksi ihmisen vaikeimpia asioita törmätä yhteisön rajoihin ja olla eri mieltä "yhteisön" rajoja väkisin puolustajien kanssa.

        Näyttää että tuollaiset poliisitahot ym. pienissä putkissa olijat, väkisin yrittävät alentaa ihmisiä mukailemaan vanhoja käsityksiä, ihmeellisiä oletuksia, kuin eivät olisi ikinä mistään muusta kuulleetkaan.

        Tyhmyys on pelottavaa, olisi se kulttuuri piirre sitten näkyvissä pienissä maailmalta syrjässä olevissa kylissä tai "metropoli" helsingissä, jossa aletaan pelkämään etteivät "sopeudu" joukkoon, ahtaisiin käsitteisiin.

        Monet ihmiset elävät samalla tavalla esim. kuin eräskin, heillä on vain takanaan yksi kierros (pitkä parisuhde, tai avioliitto), jonka jälkeen todenneet, ymmärtäneet elämästä jotain muutakin, kuin putkielämän, jotkut näkevät jo nuorempana asioita, eivätkä vain voi, eivät voi sopeutua alhaisen henkisen tason ihmisten virtauksien mukaisiin käsityksiin.

        Elämä, kulttuurit ovat muuttuvia ja muuttuviksi, eteenpäin meneväksi tarkoitettuja, tuollaiset yritykset pidättäytyä seisovassa lammikossa ei herätä mielenkiintoa eikä arvostusta.


      • gpokvv
        aladsjflkajd kirjoitti:

        Tuosta tuli mieleen asioita, joita pitää jakaa.

        Siinä viestissä, missä puhuttiin vesitysteksteistä (toisen vähäpätöiseksi tekemisen tekniikasta) ja siitä, miten usein ihmiset menevät ns hyökkääjien puolelle, oli ne sitten vaikka "Risto...täällä" tyylisiä hahmoja.

        Juontaa ihan samasta asiasta, mitä tapahtuu arabimaailmassa, kun pyritään oikeuttamaan naistensa kivittäminen. Ihan sama mekanismi taustalla.

        Katsoin kerran elokuvan, jossa nainen kivitettiin. Kaikki alkoi siitä, että mies halusi uuden vaimon ja vaimo piti saada näyttämään syylliseltä aviorikokseen, jota ehkä olikin tekemässä.

        Alkoi vihanlietsonta naista kohtaan ja uskotteleminen muille, että mies oli kokenut suunnatonta vääryyttä, joka tulisi kostaa naiselle.

        Koska kulttuuri on ko.tapauksissa sellainen mikä on, että tiettyjen rakenteiden avulla uskotaan että vain niitä mukailemalla ne pysyvät pystyssä, alkavat ihmiset siinä yhteisössä/kulttuurissa vain mukailemaan ihan sairaitakin piirteitä, jolloin sellainen joukkopsykoosi, hulluus mahdollistuu.

        Mikä johti siihen, että mies sai jopa poikalapsensa vihaamaan äitiään niin paljon, että osallistuivat raivoissaan kivittämiseen, koska äiti ole "pettänyt" heidät, tehnyt jotain hirveän väärin.

        Monet kääntävät katseensa muualle, ja alkavat uskottelemaan, että noin tuli tehdä, jotta se yhteisön koheesio pysyisi kasassa, ja naisen olisi pitänyt osata pysyä osassansa ja mukautua.

        Mutta unohtavat sen, että pelkkä viha, miehen oman edun tavoittelu aiheutti koko tapahtumavyöryn, ei edes se, että sen avulla yhteisön ihmiset ymmärtäisivät rajansa, ja sen miten heidän oletetaan toimivan.

        Nyt näyttää siltä, että monet eivät ymmärrä, että ihmisiä pakotetaan törmäämään yhteisön/kulttuurin rajoihin, ja ne tahot jotka puhuvat vahvuuksista, puhuvat nimenomaan tästä, että on yksi ihmisen vaikeimpia asioita törmätä yhteisön rajoihin ja olla eri mieltä "yhteisön" rajoja väkisin puolustajien kanssa.

        Näyttää että tuollaiset poliisitahot ym. pienissä putkissa olijat, väkisin yrittävät alentaa ihmisiä mukailemaan vanhoja käsityksiä, ihmeellisiä oletuksia, kuin eivät olisi ikinä mistään muusta kuulleetkaan.

        Tyhmyys on pelottavaa, olisi se kulttuuri piirre sitten näkyvissä pienissä maailmalta syrjässä olevissa kylissä tai "metropoli" helsingissä, jossa aletaan pelkämään etteivät "sopeudu" joukkoon, ahtaisiin käsitteisiin.

        Monet ihmiset elävät samalla tavalla esim. kuin eräskin, heillä on vain takanaan yksi kierros (pitkä parisuhde, tai avioliitto), jonka jälkeen todenneet, ymmärtäneet elämästä jotain muutakin, kuin putkielämän, jotkut näkevät jo nuorempana asioita, eivätkä vain voi, eivät voi sopeutua alhaisen henkisen tason ihmisten virtauksien mukaisiin käsityksiin.

        Elämä, kulttuurit ovat muuttuvia ja muuttuviksi, eteenpäin meneväksi tarkoitettuja, tuollaiset yritykset pidättäytyä seisovassa lammikossa ei herätä mielenkiintoa eikä arvostusta.

        Harva edes uskoisi mihin raivoon ihmiset saadaan kun alkavat pelkäävänsä joutua itse törmäämään yhteisön piilomekanismeihin.

        Uskottelevat esim että tiettyjä mekanismeja, valta-asemia ym. ei saa "uhmata". Tai luovat päässään kuvitelmia ihmisestä suhteessa omiin käsityksiinsä ja oikeuttavat vihansa, raivonsa.

        Heille muodostetaan mielikuva, ja huutavat sitten hlölle omia käsityksiään miten he kokevat yhteisön rajat, ja miten siinä tulisi olla ettei se aiheuttaisi heille harmia, sen takia kyttäävät muita että osaisivat itse sopeutua ja sopeutuvat pelokkaimmat mihin tahansa hulluuteen.

        Osa on niin tyhmiä etteivät edes ymmärrä olevansa tyhmiä, millä tahansa mittareilla katsottuna, mutta kun pyrkivät olemaan sopivissa virtauksissa "coolija" sopeutumalla, näyttäähän se heidän peilinsä ja kanssavirtauksissa olevien heijastus" hyvältä" . Eihän tyhmät sen enempää ymmärrä.

        Monetkin pelkäsivät niin helvetisti joutuvansa kosketuksiin väkivaltaisen miehisen piilovallan kanssa. Sen takia suostuvat "kivittämään" ja vaikenemaan asioista kuin toivoen että kun ihminen osaisi olemattomaan sopeutua olisi vaara heillä ohi?

        Mutta olemattomaan on vaikea sopeutua, tai tyhmien joukkoon. Olemattoman siksi ettei ihan noin tiivistä pakko lahkoa ole mitä antavat toisilleen ymmärtää, vaikka kovasti yrittävät.

        Leikkivät siellä "frendejä" keskenään , puhuen ihan naurettavilla tavoilla, huonosti on ihmisillä asiat jos tuollaiset yhteydet luokitellaan "frendeiksi" kuin oikeita sellaisia ei olisi.

        Pelkäävät piilomekanismeja, ja heijastelevat niitä ihmiseen.


      • pokbgjlhcj
        gpokvv kirjoitti:

        Harva edes uskoisi mihin raivoon ihmiset saadaan kun alkavat pelkäävänsä joutua itse törmäämään yhteisön piilomekanismeihin.

        Uskottelevat esim että tiettyjä mekanismeja, valta-asemia ym. ei saa "uhmata". Tai luovat päässään kuvitelmia ihmisestä suhteessa omiin käsityksiinsä ja oikeuttavat vihansa, raivonsa.

        Heille muodostetaan mielikuva, ja huutavat sitten hlölle omia käsityksiään miten he kokevat yhteisön rajat, ja miten siinä tulisi olla ettei se aiheuttaisi heille harmia, sen takia kyttäävät muita että osaisivat itse sopeutua ja sopeutuvat pelokkaimmat mihin tahansa hulluuteen.

        Osa on niin tyhmiä etteivät edes ymmärrä olevansa tyhmiä, millä tahansa mittareilla katsottuna, mutta kun pyrkivät olemaan sopivissa virtauksissa "coolija" sopeutumalla, näyttäähän se heidän peilinsä ja kanssavirtauksissa olevien heijastus" hyvältä" . Eihän tyhmät sen enempää ymmärrä.

        Monetkin pelkäsivät niin helvetisti joutuvansa kosketuksiin väkivaltaisen miehisen piilovallan kanssa. Sen takia suostuvat "kivittämään" ja vaikenemaan asioista kuin toivoen että kun ihminen osaisi olemattomaan sopeutua olisi vaara heillä ohi?

        Mutta olemattomaan on vaikea sopeutua, tai tyhmien joukkoon. Olemattoman siksi ettei ihan noin tiivistä pakko lahkoa ole mitä antavat toisilleen ymmärtää, vaikka kovasti yrittävät.

        Leikkivät siellä "frendejä" keskenään , puhuen ihan naurettavilla tavoilla, huonosti on ihmisillä asiat jos tuollaiset yhteydet luokitellaan "frendeiksi" kuin oikeita sellaisia ei olisi.

        Pelkäävät piilomekanismeja, ja heijastelevat niitä ihmiseen.

        Täytyy ihmetellä sellaisia tahoja kuin tuollaiset juontajat, tarve huomiohuorata keinolla millä tahansa, häiriten poliiseja ym. Kuin olisi oikeasta tapauksesta kyse.

        Tuollaisten ihmisten itseriittoisuus on huipussaan kun heidän täytyy uskotella että heitäkin on kohdeltu väärin, julkistettu asioita ym eikä he ole siitä milläsäkään?

        Aika usein ilmennyt tuota piirrettä, kyllä heillekin on? Kun eivät tarpeeksi huomioita saisi.

        Mutta kun he usein ovat jo valmiiksi itsensä alentaneita, esim tuossa neitejä, piiloutuen sen kulttuurissa nykyään vallitsevan miesten tavan esittää olevansa neitejä ja odottavat sitten sen mukaista kohtelua muiltakin miehiltä, ts poistavat itsensä noiden mekanismien alta antaantumalla ja alentumalla valmiiksi.

        Koska uskottelevat että se heidän rajoittunut elämänkokemus ja ymmärrys esimmiehistä olisi kaikki mitä on ja riittävää. Kuin hokien kuinka he näkevät itsensä neiteinä eivätkä muuta kuin heitä naisläppää muiden naisten kanssa muutkin ihmiset, miehet olisi kaikki samanlaisia.

        Pystyvät hahmottamaan maailmansa täysin vainsisäisen maailmansa kautta eikä siten mitä todellisuudessa ilmenee.

        Ja toisaalta ei, ei heihin kohdistu joukkopsykoosissa olevien ihmisten juttuja, joskus joillekin on niin tapahtunut, mutta vertailukohta on hivenen eri tasoa.


      • åokvfk
        pokbgjlhcj kirjoitti:

        Täytyy ihmetellä sellaisia tahoja kuin tuollaiset juontajat, tarve huomiohuorata keinolla millä tahansa, häiriten poliiseja ym. Kuin olisi oikeasta tapauksesta kyse.

        Tuollaisten ihmisten itseriittoisuus on huipussaan kun heidän täytyy uskotella että heitäkin on kohdeltu väärin, julkistettu asioita ym eikä he ole siitä milläsäkään?

        Aika usein ilmennyt tuota piirrettä, kyllä heillekin on? Kun eivät tarpeeksi huomioita saisi.

        Mutta kun he usein ovat jo valmiiksi itsensä alentaneita, esim tuossa neitejä, piiloutuen sen kulttuurissa nykyään vallitsevan miesten tavan esittää olevansa neitejä ja odottavat sitten sen mukaista kohtelua muiltakin miehiltä, ts poistavat itsensä noiden mekanismien alta antaantumalla ja alentumalla valmiiksi.

        Koska uskottelevat että se heidän rajoittunut elämänkokemus ja ymmärrys esimmiehistä olisi kaikki mitä on ja riittävää. Kuin hokien kuinka he näkevät itsensä neiteinä eivätkä muuta kuin heitä naisläppää muiden naisten kanssa muutkin ihmiset, miehet olisi kaikki samanlaisia.

        Pystyvät hahmottamaan maailmansa täysin vainsisäisen maailmansa kautta eikä siten mitä todellisuudessa ilmenee.

        Ja toisaalta ei, ei heihin kohdistu joukkopsykoosissa olevien ihmisten juttuja, joskus joillekin on niin tapahtunut, mutta vertailukohta on hivenen eri tasoa.

        Tuo Fobba on altis imartelulle, ja hänestä varmaan tuntuu mukavalta kun saa olla fantsuiluissa mukana.

        Ei hlönä sinänsä ole tärkeä, mutta kuvastaa vain tätä omituista yhteiskuntaa, jossa tuollaiset tahot, jotka ovat selkeästi alhaisempaa henkistä tahoa ja edustavat putkielämän omaksuneita omilla tyhmillä käsitteillään, pahinta tietysti on että poliisitahoistakin henkii pelko piilomekanismeihin liittyen.

        Jolloin poliisit eivät "näe" tietyntyylisiä miehiä, luovat vain omien sisäisten maailman mukaisia käsityksiä asioista ja se ei ole kovinkaa hyvä asia.

        Yhteiskunnasta puuttuu tietty rohkeus kriittisyyteen, kuin se pelottaisi ihmisiä liikaa että voidaan todeta ettei tuollaiset, tietynlaiset virtaukset sinällään ole mitään (tavoittelemisen arvoisia) ja pidetään nukketeattereihin osallistuvien kautta huonoja tietolähteitä tai niiden avulla ihmisiä tyhminä, pyrkien luomaan niistä ylätasoa vaikka ovat täysin tietyn osakulttuurin piirteitä, joista ei ikäänkuin saisi muuta mieltä olla.

        Onhan se kritiikittömyys naurettavaa, kun sivistyneet, maailmaa nähneet tai muuten sydämen sivistystä omaavat uskottelevat että tuon tyyppisiä asioita pitäisi ajaa ylätasolle ihmisiä yhteisössä määritteleväksi.

        Niinkuin tietämys ei olisikaan muuhun riittänyt.

        Eivät uskalla haastaa yhteiskuntaa, kun poliisitahotkin osaavat leikkiä "vakuuttavasti", kritiikittömästi ei asiat etene.

        Kuin pakottaisivat heidän tuollaiseen, mikä johtuu vain kulttuurissamme olevista piirteistä, joita ei tarvi sokeasti omaksua, noudattaa.

        Eivät "näe" tahallisesti aihettua kiihkoilua, koska näkevät vain sen mihin heidän sisäinen älyllinen kapasiteetti ja näkemyksensä asioista riittää.

        Heidän kanssaan on turha sen enempää "keskustelua" aikaan saada.


      • åoijvgj
        åokvfk kirjoitti:

        Tuo Fobba on altis imartelulle, ja hänestä varmaan tuntuu mukavalta kun saa olla fantsuiluissa mukana.

        Ei hlönä sinänsä ole tärkeä, mutta kuvastaa vain tätä omituista yhteiskuntaa, jossa tuollaiset tahot, jotka ovat selkeästi alhaisempaa henkistä tahoa ja edustavat putkielämän omaksuneita omilla tyhmillä käsitteillään, pahinta tietysti on että poliisitahoistakin henkii pelko piilomekanismeihin liittyen.

        Jolloin poliisit eivät "näe" tietyntyylisiä miehiä, luovat vain omien sisäisten maailman mukaisia käsityksiä asioista ja se ei ole kovinkaa hyvä asia.

        Yhteiskunnasta puuttuu tietty rohkeus kriittisyyteen, kuin se pelottaisi ihmisiä liikaa että voidaan todeta ettei tuollaiset, tietynlaiset virtaukset sinällään ole mitään (tavoittelemisen arvoisia) ja pidetään nukketeattereihin osallistuvien kautta huonoja tietolähteitä tai niiden avulla ihmisiä tyhminä, pyrkien luomaan niistä ylätasoa vaikka ovat täysin tietyn osakulttuurin piirteitä, joista ei ikäänkuin saisi muuta mieltä olla.

        Onhan se kritiikittömyys naurettavaa, kun sivistyneet, maailmaa nähneet tai muuten sydämen sivistystä omaavat uskottelevat että tuon tyyppisiä asioita pitäisi ajaa ylätasolle ihmisiä yhteisössä määritteleväksi.

        Niinkuin tietämys ei olisikaan muuhun riittänyt.

        Eivät uskalla haastaa yhteiskuntaa, kun poliisitahotkin osaavat leikkiä "vakuuttavasti", kritiikittömästi ei asiat etene.

        Kuin pakottaisivat heidän tuollaiseen, mikä johtuu vain kulttuurissamme olevista piirteistä, joita ei tarvi sokeasti omaksua, noudattaa.

        Eivät "näe" tahallisesti aihettua kiihkoilua, koska näkevät vain sen mihin heidän sisäinen älyllinen kapasiteetti ja näkemyksensä asioista riittää.

        Heidän kanssaan on turha sen enempää "keskustelua" aikaan saada.

        Yksi pieni yksityiskohta vielä, kun on sanottu irvaillen/kuvaillen että ihmiset ovat tuollaisten hyökkääjien edessä "pylly pystyssä" ja yritetään väittää etteivät ymmärrä mitä sellainen tarkoittaa?

        Niin Perälän poika nimensä mukaisesti näyttää kirjaimellisesti mitä sellainen toiminta käytännössä on.

        Heti ensimmäisenä peräänsä tarjoamassa, tänne tänne huutaa. Hän haluaa osoittaa minkä reiän kautta asioita osaa käsitellä.

        Onhan se hyvä että kirjaimellisesti näyttää toteen mitä asioilla on tarkoitettu. 😵

        Älkää miehet nyt kuitenkaan mallia ottako, vähempikin riittää.


    • Näinseon

      Sinun kannalta on. Omasta ei enään ole.

    • sullevastaus

      On paha mieli ja en todellakaan elä normaalia elämää. Tehot ei riitä läheskään samaan mitä esim vuosi sitten. Mä vaan oon ja pumppaan verta...mietin ja ajattelen...

      • aikoinaansa

        Se on tuo ajattelu vaikia laji, sono konstan pylkeerökin.


    • lyhyesti_

      Mitä kaikkea juttu sisältää, ikään kun tietäisi. Mutta siis miksi.

    • Ruusujenostajakin

      Ei ole enään kaippa sitä nyt näkee mitä tuli tehtyä. Onneksi saan kuitenkin nyt hyvänolon tunteita toisen kanssa kuten sanoitkin. Olisi pitänyt uskoa heti! En jaksaisi lopun eläämääni tapella ja säätää kaikken kanssa mikä olisi ollut selkeä seuraus. En pysty tuollaiseen elämään tyydyn nyt tähän. Kokemus sinänsä oli.

    • pahamielinenmies

      Jos tarkoitat, että onko paha mieli kun ei koskaan keskusteltu.
      On paha mieli.
      Mutta läksit pois, enkä minä lähde ketään viihteeltä etsimään.

    • MarianeitoE

      Tulen kohta takaisin Timo rakas!! ❤

      • Irenetäti

        Hyvä tyttö! Nyt jatkat elämääsi ja jätät Timon rauhaan.Timolla on lapsia ja vaimo!! Samoin kaikki muutkin!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe