Mikä olis paras tapa hurmata nainen ensi treffeilä

neebo

Mielipiteitä???

14

723

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • what.they.would.say

      Nainen vastaisi tähän että "ole oma itsesi"

      Mies vastaisi tähän että "opiskele etukäteen pelimiesten otteita"

    • älänuku

      SYÖ JA JUO JA HENGITÄ

    • 0305

      Eräästä kornista leffasta opin että käännä kaikki vastaukset kysymysiksi "Kuka sinä olet" => "Kenet haluaisit minun olevan?". "Mitä ajattelet minusta" => "Mitä haluaisit sinusta ajateltavan". "Olenko mielestäsi kaunis" => "Pitääkö tuohon edes vastata?". Ja kun jatkaa samaa kornia linjaa niin 10minuutin päästä nainen on ihan sulaa vahaa ja valmis vaikka anaaliin siinä paikassa.

      Uskomatonta mutta se toimii. Nainen saa mielessään muodostaa miehestä juuri sellaisen mielikuvan joka vastaa kaikkia hänen unelmaan ja ihanteitaan. Ja sen jälkeen hän on valmis vaikka heti tekemään lapsen. Sillä... vastaahan tuo mies juuri kaikkia hänen ihanteitaan ja on hänelle täydellinen kumppani. Vaikka tosiasiassa nainen ei tiedä miehestä yhtään mitään.

      • helikallio

        Ja naisena sanon tuohon, että 10min tuollaista "keskustelua" yritettyäni olisin jo niin raivoissani, että lähtisin kävelemään treffeiltä. Tuskin toimii yhdellekään naiselle, jolla päässä on muutakin kuin tekoripset... Vaikka sehän on tietysti niin, että mitä kukakin haluaa :-)


      • 0305
        helikallio kirjoitti:

        Ja naisena sanon tuohon, että 10min tuollaista "keskustelua" yritettyäni olisin jo niin raivoissani, että lähtisin kävelemään treffeiltä. Tuskin toimii yhdellekään naiselle, jolla päässä on muutakin kuin tekoripset... Vaikka sehän on tietysti niin, että mitä kukakin haluaa :-)

        Yleensä ei tarvitse 10 minuuttia puhua. Johan siinä leuatkin väsyy. Riittää että vastaa kolmeen neljään ensimmäiseen kysymyksen kysymyksellä niin siinä vaiheessa nainen on muodostanut käsityksen miehestä joka usein vastaa unelmien salaperäistä prinssiä. Ja ensivaikutelmaa on tosi paha muuttaa.

        Mutta Helille kysymys:"Oletko huomannut miten usein naiset vastaavat kysymyksellä miehen kysymykseen?". Eivät sitä kaikki miehetkään jaksa samanlaista keskustelua. Ellei siitä seuraa palkintoa. Mutta että ehkä siksi tämä keskustelu sujuu naisten kanssa niin luonnikkaasti koska se on suoraan naisilta kopioitua.

        Esim: "Väsyttääkö sinua?" "Paskantaako karhu metsään?"


    • EdesUnissa

      Miksi se nainen pitäisi saada hurmattua ensitreffeillä ? Se on melko vaikeata, kun et tunne naista vielä ollenkaan.
      Keskity pyrkimään pöksyihin, ja jätä se hurmaaminen myöhemmäksi.

    • pumpulipeitto

      Ole siisti, vaatteet, kengät, hiukset jne. Eikä saa haista hiki eikä liika partavesi. Ole kohtelias luonnollisesti, mutta älä ylimairea. Kerro jotakin itsestäsi, mutta ole myös kiinnostunut hänestä. Älä pyri oitis liian iholle, jos tekee mieli, sano suoraan; tunnut niin mukavalta, että tekisin mieli suudella". Ota vastaan pakit reilusti, jos ne tulee. Ja sitten vaan uudestaan harjoittelemaan.

    • Micce52__

      Kelpaako vielä vanhanaikainen kohteliaisuus? Tarkoitan esim. oven aukaisemista tai takin päälle auttamista.

      Kysyn ihan siitä syystä, että havaintojeni mukaan suomalaiset naiset eivät osaa ottaa edes vastaan tuollaista vanhanaikaista kohteliaisuutta.

      Työasioissa käyn joskus päivällä syömässä ulkomaalaisten asiakkaiden/työkavereiten kanssa, ja varsinkin aikuiset venäläisnaiset ovat tottuneet vähän lyhentämään askelta ja hidastamaan vauhtia ennen ovea, jotta mies ehtii sujuvasti ilman ryhtäämistä tarttumaan kahvaan. Pieni hymy ja kiitos/thank you tulee automaattisesti ilman sen kummempaa numeroa, ja molemille hyvä mieli.

    • näinseo

      Nainen päättää sen ensimmäisillä minuuteilla kun tapaatte onko kiinnostunut susta. Sen jälkeen on turhaa yrittää korjata tilannetta kun nainen on päätöksensä tehnyt. Se mitä nainen sussa arvostaa/etsii riippuu kyseisestä naisesta. Aika usein naiset etsivät jotain tavallisuudesta poikkeavaa, se viehättää heitä. Kuitenkaan ei pidä esittää mitään vaan olla oma itsensä.

    • nuorehkonainen

      Itsevarmuus on tärkeä, sen pitää huokua sinusta.

    • näinseo

      Juuri näin, ja ei saa tukahduttaa toista tunkemalla liian lähelle. Pitää antaa tilaa hengittää..

    • Nämä_tärkeitä_minulle

      Rentoudella, iloisuudella, kuuntelemisella, et ole humalassa alkuillasta, pystymällä keskustelmaan asiasta kuin asiasta, et ole itseäsi täynnä, kyselemällä naiselta ei kovin henkilökohtaisia asioita (jos ensimmäinen kerta kun tapaa), älä käpälöi. Erotessa, anna kaunis poskisuudelma :) jos huomaat, että nainen on hyvillä fiiliksillä sinua kohtaan.

    • Mies.maalta

      Saako olla oma itsensä treffeillä? vai pitääkö olla jotakin erikoista "pelleilyä" joka kolahtaa treffeilläsi.
      Monesti olen pettynyt kun mikään ei onnistu treffeillä!!

    • määrätietoisuus

      Kopioin "sinkut" palstalta vastaukseni, joka on mielestäni aika tyhjentävä. Saa käyttää.

      Osaan eritellä nämä aika tarkkaan, koska ajatukseni perustuvat muistikuviin mieheni ja minun ensitapaamisesta.

      Ulkoisesti: siistin näköinen, luotettavan oloinen. Koskee myös miehen kaveriseuraa, sen perusteella nainen tekee pitkälle päätelmiä. Ei juovuksissa, ei miltään erityisesti tuoksuva (oma hikikään ei haittaa niin paljon kuin axerexonaniveadovemen).

      Miehen tulee olla alkuvaiheessa määrätietoinen. Ujous ei haittaa, mutta minulle täytyy tulla tunne, että olen valittu, ei niin että haenpa sua tanssimaan tai tulen juttusille koska nyt kolme muuta ei lähteneet ja olen jo puolella askeleella siirtymässä seuraavaan. Mutta ei saa olla liian hyökkävä ja seuraavaan vaiheeseen säntäävä, koska sitten minulle tulee tunne että tämä suhde halutaan käydä nopeasti läpi ja sitten seuraavaan. Haluan tulla kohdatuksi. Jos tapaaminen olisi niin, että tuntuu kuin kaikki huomio olisi vain minussa, se on täydellistä. Se oli täydellistä.

      Tietysti tuon tulisi olla rehelliseltä pohjalta. Jos mies ei aidosti ole määrätietoinen naisen suhteen, ei sitä auta teeskennellä. Ei tarvitse tietää että tuon ihmisen kanssa haluan viettää loppuelämäni, mutta että tuon ihmisen tutustumiseen uhraisin loppuiltani.

      Yhteisiä puheenaiheita täytyy löytyä, mutta niitä on parempi olla kuokkimatta liikaa ennen seuraavaa tapaamista. Juttelu voi olla kevyttä, mutta ei tyhjänpäiväistä. Voidaan jutella miten tänään tähän päädyttiin, mitä suunnitelmia on tulevalle kesälle, leppoisasti, omin sanoin, ei kliseillä.

      Jos numeroita tämän jälkeen vaihdetaan, puhelua tai viestiä ei saisi jättää liian pitkäksi aikaa roikkumaan. Mutta samana iltana on liian pian. Muutama päivä välissä on hyvä.

      Miehen ei tarvitse aina olla vahva. Eikä mikään suhde saa jäädä lähtöpisteeseensä, sitä ei saa toiseltakaan odottaa. Tulee hetkiä jolloin nainen ei katsele viettelevästi ja mies ei ole erityisen määrätietoinen vaan hän haluaa puhua murheistaan. Tietysti se on ok. Luonne alkaa enemmän tulla esiin mitä paremmin tunnetaan. Siihen saakka pääosassa on asenne. Ja korostan vielä, sen asenteen tulee olla riittävän määrätietoinen. Ei niin että "otan sut nainen", vaan "sinä olet kiinnostavinta tässä, nyt". Tietysti katseen ja kosketuksen tulee olla lempeä ettei tule panttivankiolo ja vähän voi huomioida ympäristöäkin :D

      Jos parisuhdetta lähtee hakemaan sillä asenteella, että "minut täytyy hyväksyä tällaisena kuin olen, ja tänään aion (esimerkiksi) puhua paskaa kaikista existäni koska olen niin syvästi loukattu" niin joo se asennehan kertoo täydellisestä itsekeskeisyydestä. Vaikka ne tunteet velloisivat sisällä, ei niitä ole tarkoitus ripustaa esiin kuin vasta kun ollaan läheisiä. Ei ensitapaamisella. Voi hirvitys miten monta kertaa tähän tämmöiseen taktiikkaan on tullut törmättyä, ja sitten tuo mies kokee olevansa niin loukattu kun hänhän vain on herkkä ja eikö herkkä mies kelpaa...

      Herkkyys kelpaa, jos naisena tulee olo että minuun nyt luotetaan. Jos mies heti alkaa pulputa elämän vääryyksiä, tulee vain olo että tämä mies on valittaja joka avautuu kenelle tahansa ohikulkijalle eikä osaa huomioida toista ihmistä ja tilannetta. Romantiikalle täytyy jättää tilaa kun tutustutaan. Sen tappaa tyystin, jos alkaa liian varhain puida elämän varjopuolia. Niihin on kyllä aikaa syventyä sitten kun ollaan pidemmällä ja nainen ottaa luottamuksen osoituksena kun mies sitten viimein avautuu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe