Sekopäät tulevat jälleen Olkkolaan

Nilviäinen_

Jälleen on tulevana viikonloppuna se aika vuodesta, kun lapsuusajan traumoja tullaan purkamaan pois värikuulasodassa Jämsän Olkkolassa jos jonkinlaisten pillerien voimalla. Äiti kun otti lapsena nallipyssyn pois, niin nyt aikamiespojat hakevat hyvitystä lapsuusajan katkeralle nöyryytykselle.

42

701

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AFA-AFA-AFA-AFA

      Huume- ja dopingtestit otettava pikaisesti käyttöön kaikille tuohon Olkkolan fasistiseen sotaturnaukseen osallistuville. Suomalaiset värikuulamiehet on sen verran yksinkertaista porukkaa, että he eivät osaa avata näytteitä sisältäviä kusipulloja niin huomaamatta, että saisivat vaihdettua toiset kuset tilalle pulloon. Vain ystävämme FSB osaa sen homman.

    • mömmöäkaaliin

      Mitähän tuolta aloittajalta on äiti ottanut lapsena pois? Tuolle AFA-AFA:lle ei tarvitse edes tehdä mitään huumetestiä. Näkee jo kirjoituksesta, että jotain mömmöä on otettu. Ja kun näkyy olevan jo synnynnäisesti yksinkertainenkin...

    • Antifa_

      Isoja poikia taas lapsettaa viikonloppuna.

    • Jatkuvaanurinaa

      Himosfesrarit, iskelmäfestarit, ysärit, pipefestit, kesäseurat, wine-tapahtuma, Akuliinanfestarit, rallit, ravit, värikuulakokoontuminen ym., joita en nyt muista, haukutaan tällä palstalla. Menkää mukaan, näkemään ja kokemaan edes jotain, niin tuo krooninen tyytymättömyyskin todennäköisesti helpottaisi.
      Ihme valittaja olette.

      • kiitos-silmieni-avaamise

        Olen samaa mieltä! Tiettämättömät kommentoivat kaikkea, mutta oikeasti eivät mistään mitään tiedä, mutta onhan heidänkin saatava pahaa oloaan jonnekkin purkaa, ja onhan tämä parempi paikka, kuin tuolla raitilla fyysisesti purkaa huonoa itsetuntoaan. Ennen kommenttiasi en ollut edes ymmärtänyt kuinka paljon maakunnassamme tapahtuu positiivisia asioita, on jokaiselle jotakin, ja se on pienelltä paikkakunnalta hieno saavutus.


    • elämäänähnytihminen

      Harrastuksia on maailmassa monenlaisia. Sanotaanko jokaiselle jotain. Eri ihmisiä kiinnostaa erilaiset asiat ja harrastukset. Sellainen ihminen, joka itse harrastaa jotain lajia ja tekee työtä sen eteen, osaa arvostaa myös muiden harrastuksi koska tietää, että muutkin tekevät työtä harrastuksensa eteen.
      Sellaiset hampit, joilla ei ole mitään järkevää tekemistä, purkavat energiaansa kaikenlaiseen tyhjään purnaamiseen ja muiden haukkumiseen ja arvosteluun. He ovat turhautuneita jo omaankin elämäänsä.

    • OuninpohjanMallasOhra

      Tuomitsen jyrkästi tuollaiset Olkkolassa järjestettävät fasistiset sotaharjoitukset. Huumeita ja monenmoisia pillereitäkin siellä osa käyttää, että uho olisi taistelussa kovempi.

      • Kaikenlaistasatua

        Tuommoiset huume- ja pillerijutut on täysin pahantahtoisen mielikuvituksen tuotetta.


    • sadankomitea

      Pelin jälkeen kaikki pelaajat pakolliseen huumetestiin.

    • Hassin-Ohra-Tärkkelys

      Suomalainen sotilas on heikko. Eivät pärjänneet viime sodissa muuten kuin Pervitinin voimalla ja heikosti silläkin.

      • Merkelmussweg

        "Missä Suomalainen Sotilas seisoi siellä vihollinen aina lyötiin"!!!! Niin viisaita sanoja entiseltä aseveljeltä ja piikki kommarin ja hyysärin perseessä. Uljaat Sankarilliset Sotilaamme pelasti tämän maan yli 70v sitten, opimme siitä ettei koskaan voi luottaa mihinkään ulkopuoliseen apuun koska sellaista ei ole. Värikuulaharjoittelu sopii erinomaisesti nuorille miehille pysymään valppaana ja tarmokkaana rauhan aikana. Skitsofreeniksi voi kutsua ihmistä joka esim, kuuntelee ralliradiota ja omien sanojensa mukaan vihaa joka sanaa siitä! Huutonaurua näille vajakeille! Hyysäreissä näyttää olevan paljon keskenkasvuisia tolloja.


      • holvihanti

        Etenkään " SUOMENRUOTSALAISEEN" niinhän on useasti koettu viimeksi viime sodassa kun " SVEKO MANNERHEIM" vei suomenruotsalaiset hitlerin oppiin saksaan, sehän on karvaasti koettu miten siinä kävi HUH HUH


    • Marsalkkamennala

      Hienoo touhua..isänmaallista.

      • Vääpeli-T

        Työnnä sinä Mennalan Marsalkka löylykauha perseeseesi. Homohan se oli Mannerheimkin. Siinä sulle isänmaallisuutta...


    • Che-Guevara_

      Pikku-Hitlerit kirmaa taas Mennalan mailla pippelit pystyssä ja pellepuvut päällä.

      • ykw

        mennala mainittu torilla tavataan poika saunoo tämä on ihanaa


      • Köppells

        Eikös olekkin hienoa, että kirmaavat, eivätkä seiso torinlaidalla oikea käsi yläviistoon kohotettuna?


      • MalcolmXvainaa
        Köppells kirjoitti:

        Eikös olekkin hienoa, että kirmaavat, eivätkä seiso torinlaidalla oikea käsi yläviistoon kohotettuna?

        Viittaako Köppells ehkä militanttien mustien pantterien tervehdykseen ?


    • LuulinNiin

      Eiks tää ollut Alhojärvellä?

    • Pikkusielut

      Täällä ei suvaita mitään, mikä ei omakohtaisesti kiinnosta. Mikä ihme teitä vaivaa? Antakaa ihmisten nauttia erilaisista asioista elämässään ilman tällaista kalabaliikkia. Jos itse haluatte istua näppis edessänne netissä surffaillen, niin istukaa, mutta suokaa muille ne jutut, mistä he nauttivat. Joka helskutin viikonloppu jaksatte mankua sen viikonlopun tapahtumista aina markkinoista alkaen kaikki tapahtumat ja niiden osanottajat pitää haukkua ja tuomita. Olette todella pikkusieluisia ihmisiä.

    • voinovitsi

      Onneksi Jämsän kesätapahtumat eivät nettinillittäjen uhoamiseen kaadu. Eikä heidän provoihinsa edes kannattaisi kommentoida.

    • Molkkolan-Ooses

      Pitääkin näköjään nostaa vähän Mennalalle pellonvuokria, kun aikuinen mies alkaa tuommosiin höpöhommiin.

      • Tyhmättäälläkirjoittelee

        Ei muuten ole mikään höpöhomma. Vuoden mittaan tuo ison joukon turisteja Jämsään. Suurpeli on vain hyvin pieni osa toiminnasta, joka työllistää useita henkilöitäkin. Täydentää loistavasti jämsäläistä matkailun ohjelmatarjontaa ja tuo asiakkaita myös paikkakunnan ravintola- ja majoitusyrittäjille.


    • Ouninpohjan-Ohrana

      Armeijassa koulutetaan itsenäisistä ja kehityskykyisistä ihmisistä typeriä käskyihin uskovia idiootteja.

      • Älä_sekota

        Armeijan kanssahan tällä ei ole mitään tekemistä.


    • liikettä

      Terveenpää hommaa tämä on kuin rallissa ravaaminen. Ei siellä kitata kaljaa, eikä metsä ole pelipäivän jälkeen täynnä virolaisia kaljatölkkejä.

    • Pikkusielut

      Mikäköhän tapahtuma ensi viikon lopulla on Jämsässä? Taitaa ainakin Koskella olla tuo nyrkkeilytapahtuma. Nyt kannattaa jo alkaa miettimään, miten ensi viikon ke - to alkaa tuota tapahtumaa ruotimaan. Tehkää vaikka muistiinpanoja, niin onnistuu tuo kirjoittaminen tänne todella sujuvasti.

    • OuninPohjanOdini

      Bolsu-desantti kuuluu tähän Pokemonsukupolveen, pullamössösukupolveen, on sen verran levottomia hänen jutut!

      • Ouninpohjanohrahana

        Pokemon-sukupolveen kuuluvat ovat lapsia ja nuoria. Saavatkin olla vielä vähän pullamössöjä. Kyllä se elämä heitä vuorollaan opettaa.


    • pellonvuokra-harkintaan

      Sotahulluilla on tänään kiima-aika Olkkolassa. Eiköhän siellä Ouninpohjan Ohranakin lyllerrä 62:ssa pellepuvussaan. Ensi vuonna se porsas jo lyllertääkin siellä rinta rottingilla 05:t kurkkusalaatit päällä.

    • Xanor

      Punainen joukkue voittaa, kun siinä pelaa kaikki Subutextaajat

      Vihreä joukkue tulee toiseksi, kun siinä on kaikki Tramalistit

      Keltainen joukkue jää kolmanneksi, koska siihen saatiin vain kaikki Panacoodaajat

    • DeGröna

      Vain 450 pelaajaa Olkkolassa tänä vuonna. 150 pelaajaa vähemmän kuin edellisinä vuosina. Peliporukka alkaa näköjään vasta nyt tajuamaan, kuinka hölmöiltä idiooteilta he todellakin ulkopuolisten silmin katsottuina näyttävät.

      • Eimitäänpositiivista

        Mitäköhän he välittävät ulkopuolisten mielipiteistä harrastuksensa suhteen? Kuulutko niihin ihmisiin, jotka elävät elämänsä miettien, että mitähän joku muu tästä valinnastani ajattelee?
        Taloudellisesti tiukat ajat näkyvät kaikissa tapahtumissa, joten turha riemuita kun väkeä on vähemmän. Se kertoo vaan kuinka ihmiset joutuvat nyt laittamaan asiat uudelleen tärkeysjärjestykseen ja jos vastakkain on perheen juoksevista menoista suoriutuminen ja omat harrastemenot, niin jokainen järki-ihminen jättää harrastemenot vähemmälle. Minä en näe mitään positiivista siinä, että meidän tavallisten tallaajien talous on tiukoilla.


      • Svetlana_Rönkkö

        Älä jauha pashaa. Vanhoillislestat odotti Jämsään 13 000 kävijää, niin tulikin 15 000 kävijää. Himoksen kekkereissä on ollut koko kesän väkeä ihan edellisvuosien tapaan. Ainoastaan Suurpelissä kävi osallistujakato (prosentuaalisesti melko suurikin kato). Se tapahtuma on Olkkolassa jo suuruutensa päivät nähnyt, eikä osallistujamäärä tule tästä enää muuta kuin alaspäin tulevina vuosina. Täytyy olla jotenkin mieleltään sairas, joka tuommoisesta typerästä pelleilystä pitää. Naurettavia ne tapahtumasta kuvatut videot, missä kankeat miehenkönttyrät leikkii sotaa. Pätemisentarvetta potevat naiset aivan yhtä säälittävän näköisiä.


      • Eimitäänpositiivista
        Svetlana_Rönkkö kirjoitti:

        Älä jauha pashaa. Vanhoillislestat odotti Jämsään 13 000 kävijää, niin tulikin 15 000 kävijää. Himoksen kekkereissä on ollut koko kesän väkeä ihan edellisvuosien tapaan. Ainoastaan Suurpelissä kävi osallistujakato (prosentuaalisesti melko suurikin kato). Se tapahtuma on Olkkolassa jo suuruutensa päivät nähnyt, eikä osallistujamäärä tule tästä enää muuta kuin alaspäin tulevina vuosina. Täytyy olla jotenkin mieleltään sairas, joka tuommoisesta typerästä pelleilystä pitää. Naurettavia ne tapahtumasta kuvatut videot, missä kankeat miehenkönttyrät leikkii sotaa. Pätemisentarvetta potevat naiset aivan yhtä säälittävän näköisiä.

        Kyllä Himoksesta on ollut vähemmän väkeä kuin aiemmin samoin rallissa. Se siitä paskan puhumisesta.


    • pellonvuokraaja

      Joko ne pilleripöllyssä uhoavat värikuulia räiskivät kusipäät on lähteneet sieltä Olkkolasta? Lopetetaan pellonvuokrasopimukset Mennalalta, kun kerran nuo sotahommat noin kovin maajussia kiinnostaa. Kyllä vuokrapelloille kysyntää on ilman Mennalaakin.

      • Rumamiesten

        Pelaa sinä siellä naapurissa sitä nyrkkikyllikkiä kun et osannut niitä maitasi aikanaan hyödyntää vaan tykkäsit käydä hikisillä saappailla kylillä pullistelemassa isävainaasi perinnöllä ostamalla japsilla, sitten palattuasi itkit saunan takana menetettyä lapsuuttasi ilman lahjoja kaljapullo runkatuissa kourissa.


    • Lyrica

      Se on tuo värikuulahomma jo suosionsa huipun ohittanut. Lapsia yrittävät vielä kusettaa ja aivopestä lähtemään mukaan tähän naurettavaan höpöhommaan turvatakseen vielä kassavirtansa edes muutamaksi tulevaksi vuodeksi. Ensi vuonna suurpelissä on taas 100 osanottajaa vähemmän, mitä tänä vuonna oli.

    • ihmeellistä

      On tämä Jämsä kumma paikka. Mitä hyvänsä keksitään niin aina lytätään ja haukutaan. Ei värikuulasodassakaan ole mitään pahaa, eihän se oikeaa sotaa ole. Veikkaisin että haukkujat ja arvostelijat katsovat sotaelokuvia tai lukevat sotateoksia jos osaavat yleensä lukea....yrittäjyttä ei sallita ollenkaan. Jos joku uskaltaa jotakin koekilla, heti ollaan laittamassa kapuloita rattaisiin ja haukkumassa. Ei varmaan missään ole tällaistä, Jämsä on ainutlaatuinen paikka.

      • todella.apeeta

        Joo ei täällä todellakaan kannata tehdä yhtään mitään erilaista eikä kovin paljoa mitään tavallistakaan.


      • Karua.meininkiä
        todella.apeeta kirjoitti:

        Joo ei täällä todellakaan kannata tehdä yhtään mitään erilaista eikä kovin paljoa mitään tavallistakaan.

        Ilmankos täällä on jatkuvasti työttömyysluvut huipussaan. Mieluummin räplätään kotisohvalla sitä sossun kustantamaa tietokonetta ja haukutaan niitä, jotka vielä haluavat jotakin yrittää.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe