En ymmärrä en

vapaaaaaa

siis sitä, mikä ihmeen hinku ja tarve ihmisillä on jonkinlaiseen parisuhteeseen?
Ei tunnu lainkaan loogiselle. Jos lukee tätä foorumia, näkee hyvinkin nopeasti että miehet vihaa naisia, haukkuu, arvostelee, halveksuu. Ja toisin päin naiset miehiä.
Kuitenkin itketään parittomuutta, miksi ei kelpaa.
En ymmärrä miksi sitä paria hakea, kun kuitenkin vihaa niin sydämensä pohjasta sitä toista sukupuolta? En minä ainakaan syö maksalaatikkoa koska inhoan sitä sydämeni pohjasta!
Tässä leikissä sitten miehet on heikoilla. Se mitä naisella on jalkojen välissä, on miehelle raastavan tärkeää. Sillä vihatulla olennolla on valta miesten yli!
On huvittavaa seurata, miten miehet on sen ulokkeen armoilla, se hallitsee koko kroppaa, mieltä ja elämää!
Osaakohan kukaan selittää tätä älyttömyyttä?

17

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skdjslakdjf

      Elämästä ei kannata tehdä mitään erityisen pitkälle meneviä päätelmiä Suomi24-keskustelupalstan perusteella. Kun ihmisellä menee hyvin ja parisuhde kukoistaa, hän tuskin tulee siitä tänne kertomaan. Täällä näkee oikeastaan pelkät valitukset ja ongelmat, joskus sentään rakentavia parannusehdotuksia ja vertaiskannustusta.

    • sevaanonniin
    • kummamaailma

      En minä ainakaan miehenä...tuntuu usein että yksin olis paljon helpompaa enkä ole enää mikään keltanokka parisuhdeasioissa. Aika paljon saanut kuravettä niskaan. Pitäis varmaan elää samalla lailla kun eläimet...parittelevat eri "kumppanin" kanssa kun parittelu aika on. Ei tarttis välilttää uskottomuudesta antais palaa kun latinkia löytyy.

      • fhjibj

        Miksi et sit toteuta. Ihmisillä aina isot puheet, mutta teot onkin toista luokkaa.


    • hnnkk

      Lähes jokainen ihminen kaipaa läheisyyttä, rakastetuksi tulemisen tunnetta, säännöllistä seksiä, rakastamisen tunnetta ja elämänsä jakamista toisen ihmisen kanssa. Siksi valtaosa ihmisistä haluaa seurustella. Hyvä suhde tekee onnellisemmaksi kuin sinkkuilu. Kyllä huono suhde varmasti tekee ainakin välillä olon paljon huonommaksi kuin yksin ollessa olo olisi, mutta rakkaus on vahva tunne eikä se katoa järkeilyllä. Vaikka kuinka ymmärtäisi, että toinen ei ole hyvästä, silti voi rakastaa palavasti ja sitten elättelee toivoa, et kyllä ne asiat paranee, vaikka jokainen ulkopuolinen näkis et ei varmasti parane. Ei halua nähdä, koska rakastaa. Siksi sitä sanotaan, että rakkaus on sokeaa. Kyllä se tunne kun rakastaa ja tulee rakastetuksi on niitä parhaita asioita, joita elämässä voi kokea. Sen takia ihmiset ovat valmiita sietämään niin älyttömästi paskaa toiselta, koska siinä on se hemmetin hyvä kääntöpuoli. Onni on kun rakastuu ja saa rakkautta ihmiseltä, joka vielä kohtelee hyvin ja parisuhde on hyvä ja toimiva. Kyllä säkin vielä rakastut, ja sitten ymmärrät.

    • gfhfyj

      "Jos lukee tätä foorumia, näkee hyvinkin nopeasti että miehet vihaa naisia, haukkuu, arvostelee, halveksuu. Ja toisin päin naiset miehiä."

      Tämä foorumi ei ole onneksi koko todellisuus. Ja osa täälläkin on ihan asiallisia kirjoituksia. Se mitä itse inhoan, on asiaton huono käytös. Siihen kuuluu nimenomaan nuo haukkuminen, arvostelu ja halveksuminen.

    • V-A-P-A-A

      En vihaa sitä ihmistä, jonka kanssa olen avioliitossa. Mutta sitä mitä liitot suurimmalle osalle ihmisistä tarkoittavat vihaan niin että käyrä kilisee. Parisuhteenhan ei tarvitse tarkoittaa vankilaa kummallekaan osapuolelle. Miksi se sitten on sellainen liian monelle?

      Oliko se viime viikolla kun media toitotti tutkimuksesta joka kertoi 50 naisten eroavan ja lähtevän parisuhteesta. Omasta mielestäni he lähtevät juuri siksi, että he eivät saa olla vapaasti omia itsejään suhteessa, jota määrää mies ja määrittää maan tapa, yhteiskunta, uskonto ja ties mikä muu tuuba mutta ei naisihminen itse.

    • hjui

      Kun kaksi asiaa osataan erottaa toisistaan, varmasti menisi paljon paremmin.
      Rakastutaan ja rakastellaan, niillä on aivan oma merkityksensä kummallakin. Kun Ihminen rakastuu toiseen ihmiseen, silloin ajatellaan yhdessä elämistä ja perheen perustamista, siis yhteistä kotia ja kodin asioita. Tähän yhdessä elämiseen kuluu mukaan parisuhde, jossa sitten on rakastelu. Nämä onnistuu jos molemmilla on tahto siihen perheeseen yhteiseen elämään joka tasolla.
      Tähän tarvitaan kaksi aikuista ihmistä, jotka eivät haihattele nuoruuden ja sinkkuuden perään. Perhettä perustettaessa pitää myös osata luopua siitä sinkkuudesta ja jatkuvasta menosta bilettämään, se ei perheessä yksinkertaisesti onnistu, sillä perhe vaati molempien sitoutumista.

      Nyt vain näyttää olevan vallalla se rakastelun vietti etualalla, mennään oitis laittamaan kotia, vaikka perusteita edes yhteiseen elämään ei ole ajateltu, eikä tunneta toista ja varsinkaan mistään ei ole puhuttu. Kannetaan se hammasharja ja vaatekerta toisen kämppään ja sitten alkaakin se totuus valjeta, että on tehty väärä valinta, kuitenkin on usein ehtinyt se perhekin tulla ja sitten kärsivät kaikki, kun erotaan. Elämä on pohjilla ja lapsi siinä, hirveän huonoa ajattelua.

    • lleeena

      Mjaa. Lienee "jonkinlaiseen parisuhteeseen" tässä syy miksi ajaudutaan epäterveeseen parisuhteeseen, jossa vain haukutaan, halveksitaan ja arvostellaan toista. Kyse on silloin persoonallisuushäiriöisistä ihmistä.

      Itselläni on takana nuoruuden muutaman vuoden kestänyt suhde, pitkä liitto, nykyinen miesystävä kuutisen vuotta. Kaikenlaisia, hmm, viritelmiä erinäisten miesten kanssa tuossa jossain välissä. Kaikista suhteistani on aina puuttunut kaikenlaiset henkisetkin iskut vyön alle; haukkumiset, solvaamiset, arvostelu jne. Yksikään mies (no ei nainenkaan) ei ole edes haistatellut kertaakaan. Niin vaan on, että sitä saa MITEN tilaa. Eikä minulle myöskään koskaan ole kelvannut vain "jonkinlainen" parisuhde. Se olisi kerrasta poikki, jos mies puhuisi hävyttömästi. Ei sellaista pidä sietää.

    • 7268

      Miksi parisuhteeseen? Lyhyen ajan mielihyvä lienee yksi syy?

      Minulla syitä olivat laiskuus ja halua saada elämään vakautta ja hieman näkyvyyttä tulevaan.
      Mielestäni olen onnistunut tuossa kaikessa. Syyskuussa tulee 47:s hääpäivämme.
      En ole mikään "päivähullu" minkään sortin päivien suhteen eikä se nytkään aiheuta mitään poikkeavaa.
      40v ja 45v päivistä vaimoni muistutti.
      Olemme syksyt ja keväät Espanjassa ja ilman "päiviäkin" ostan hänelle markkinoilta näyttävän kukkapuskan jonka hän jakaa kahteen maljakkoon ja hoitelee niitä muutaman viikon. Maksavat muuten 4 - 6€ joten nuukuudesta minua on turha moittia.
      0,7l:n votkapullon saa samalla rahalla!

    • eiikinä

      Parisuhteen ymmärrän vielä mutta kun inttämällä pitää varsinkin naisten päästä naimisiin...kyllä se arki on samanlaista ilman liitoakin...täytyy sitten häissäkin väkisin näytellä iloista naamaa vaikka ei kiinnostai pätkääkään. Kyllä te sitten ootte kauniita ja niin sovitte toisillenne...olette sopiva pari...ällöä lepertelyä hyi hitto...onneks olen vaan kuullut itseä ei avioliitto ole ikinä napannut.

      • 7268

        Juuri tuosta syystä sanoin, että juridesti voin sitoutua avioliiton muodossa mutta mihinkään gaalaan en suostu kaikkien tuijottamaksi pelleksi,
        Piipahdimme kappelissa todistajien läsnäollessa.
        Eipä tuo ole haitannut.
        Tänä päivänä hoitaisimme sen maistraatissa.
        Syyskuussa tulee 47 vuotta täyteen.


    • rajatonmies

      "Jos lukee tätä foorumia, näkee hyvinkin nopeasti että miehet vihaa naisia, haukkuu, arvostelee, halveksuu. Ja toisin päin naiset miehiä."

      Tälle foorumille kirjoittavat lähinnä ne, joilla on ongelmia sekä itsensä että muiden kanssa. Ongelmat heijastuvat esimerkiksi järjenvastaisena mies- tai naisvihana ja toisesta sukupuolesta tehtyinä yleistyksinä.

      • freebee_

        Totta turiset. Se vaan on niin, että omat ongelmat johtuvat siitä, että on kyvytön löytämään niihin minkäänlaista ratkaisua. Sitten alkaa armoton paasaus miten toisissa ihmisissä, ja etenkin puolisossa on vikaa. No, tietysti puolisossa voikin olla ja usein onkin perustavan laatuista vikaa. Mutta ellei kumppani näe yhtään miten toinen kokee hänet, eikä mitkään keskustelut auta, niin paras vaihtoehto on ero.


    • MrBolivar

      Niin, tämän palstan miesten kuin naistenkaan mielipiteistä ei kannata muodostaa koko yhteiskuntaa.Se on vain yksi pala suuresta kakusta.

      Ja jos joillekkin miehille seksi on keskipiste niin on myös joillekkin naisille. On myös naisia jotka ovat statuksen ja rahan perään jonka eteen ollaan valmiita tekemään suuriakin uhrauksia periaatteissa yms. asioissa.

      Joten, jos jotkut miehet ovat surullisia tapauksia, ei naisetkaan aina niitä fiksumpia ole.

    • Jos tuo olisi totuus, homma kyllä hoituisi huorissa käymisellä eikä parisuhteeseen pyrkimisellä.

    • oiouuu

      Mitä ihmeen sekoilua tuo nyt on? Edes tällä palstalla kaikki miehet eivät vihaa naisia ja naiset vihaa miehiä. Saati sitten todellisuudessa.

      Itse myös olen ollut parisuhteessa koko aikuisikäni, tarkalleen ottaen kolmessa parisuhteessa. Sellaisessa vakavassa, siis. On noita väliaikaisempia parisuhteita aina joihinkin väleihin muutama mahtunut myös ;). Koskaan en ole vihannut miehiä, ei ole ollut tarvetta. Pikemminkin lauleskellut "so many men, so little time....".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe