olenko rasisti?

fiinmanni

Tämä kirjoitus on tarkoitettu kaikille suvakeille. Haluan teiltä selvän vastauksen olenko rasisti, ja myös sen että selitätte sanan RASISTI niin hyvin kuin pystytte.
Olen aina pitänyt rasisteja ihmisinä, jotka eivät hyväksy toista ihmistä ihonvärin yms. muun ulkoisen tai kulttuurillisen asian takia, teistä suvakeista vain ei saa selkoa mitä tarkoitatte rasistilla joten selittäkää.

Mutta juu aloitan nytten asiani.
Olen suomalainen ja olen ylpeä siitä. Haluan rakentaa turvallista SUOMEA lapsillemme ja heidän lapsilleen. Pidän SUOMALAISIA omana kansanani, ja läntistä-EUROOPPAA sisarkansanani. Olen valmis tekemään mitä vain suomen eteen, jos vaikka venäjä tai jokin muu hyökkäisi suomeen puolustaisin suomea vaikka yksin kivillä ja kepeillä.
Haluan pitää suomessa läntisen, kristinuksoon perustuvan ajattelun, koska SUOMI on sellainen nyt ja ollut jo kauan.

Nyt itse asiaan...Lähi-idässä monessa maassa on epävakaata ja sotatila. Siellä on hätää kärsiviä ihmisiä, tiedän sen. En haluisi itse olla samassa tilanteessa. MUTTA silti en halua ottaa pakolaisia EUROOPPAAN. Mielestäni se ei auta yhtään mitään. Maiden rajat ei sodi, vaan niiden maiden ihmiset. Eivät lähellekkään kaikki, mutta monet. Miettikää mitä kävisi, jos eurooppaan otettaisiin kaikki apua tarvitsevat majoittumaan? Euroopassa muslimit pääsisivät helposti enemmistöasemaan. Nimetkää täysin rauhallisia muslimienemmistöisiä maita? Niitä ei ole paljon.

Minulla ei ole yksittäisiä muslimeita vastaan mikään, mutta iso määrä muslimeita on pelottava. Muslimien kulttuuri on liian erilainen, se on sotaisampi. Muslimimaiden ongelmat aiheuttavat eri Islam-haarojen erimielisyydet. Miksi muslimien ongelmat loppuisivat niiden siirtyessä eurooppaan ja kun ne ottavat euroopassa kansalaisenemmistön?

Teidän "hyvien ihmisten" aikeet on hyviä, ymmärrän sen. Mutta pelkään että ette näe samaa kuin minä tai ette vain välitä. Eurooppa on rappeutumassa sitä mukaa, mitä enemmän muslimeita tänne on tulossa.

En usko, että lähi-idän ongelmat ratkeavat ottamalla ihmiset eurooppaan asumaan. Vaikka tuntuu julmalta, palauttaisin tästä-lähin kaikki pakolaiset takaisin sinne mist tulevat. Takaisin kärsimykseen. Mutta tekisin sen vain oman kansani takia.

Olen itsekäs, mutta joskus vain pitää olla itsekäs. Haluaisin olla "hyvä ihminen" mutta vielä enemmän haluan pitää maani ja oman kansani turvassa, enkä tuoda sotaa tänne.

Jos jotain pitäisi tehdä, niin ottaa yk:n joukot ja tehdä massiivinen hyökkäys lähi-itään. Jakaa jokainen siellä elävä kansa ja antaa jokaiselle kansalle oma valtio, yk toisi sinne länsimaisen demokratian, ja valvoisi rauhaa siellä. Siinä kuolisi valtavasti ihmisiä, sotilaita ja siviilejä, mutta jos sitä ei tehdä, kuolee vain enemmän.


Viellä haluan sanoa yhden asian. Jos pidätte minua itsekkäänä paskiaisena, pidätte myös sotaveteraaneja sellaisina! Sotaveteraanit olivat itsekkäitä, tappoivat toisia ihmisiä oman maan puolesta. Mutta ilman sitä itsekkyyttä ei olisi välttämättä SUOMEA. Myös minä yritän puolustaa suomea, suomalaisia ja suomen kulttuuria.



Nyt sanokaa, tarkoittaako SUOMEN, SUOMALAISTEN, SUOMALAISEN KULTTUURIN JA PERHEEN puolustaminen että olen rasisti?


Olen puhunut

19

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heinähousu

      Normaalilla kansalaisella on ajatukset toisaalla että pitäisi ajatella rasistisesti, he seuraavat mitä ympärillä tapahtuu. Kanssakäymiseni ihmisten parissa harvoin puhutaan pakolaisista tai muuten erillaisista ihmisryhmistä ja uskon valtaosan kansasta toimii samoin. Yhteiskunnan ongelmista puhutaan asiallisesti, miten uhoaminen olisi ratkaisu tai rakentavaa.

    • RasistiMikäRasisti

      Olet rasisti. Pelkästään se, että omaa tuollaisia ennakkoluuloja muslimeista ja Islamista kertoo, että olet lukenut liikaa Mitä Vittua -lehteä ja täten rasistiset ennakkoluulot ovat täyttäneet pääsi niin, ettet pysty enää suhtautumaan neutraalisti muslimeihin.

      • tosisuomalainen

        vai pitäisi sutautua neutraalisti sellaisiin vääränvärisiin rikollisiin,joita on suomessa,jotka varastelevat kaupoista,ryöstelevät vanhuksia,ja ahdistelevat jaraiskaavat naisia ja pikkutyttöjä ja tuolla euroopassa surmaavat kymmeniä ellei satoja kunnollisia euroopalaisia islamin nimeen.olet todella päästäsi vialla ja vähintään 250% aivoinvalidi,jos luulet,että näille rikollisille suvaitsevaisuus auttaa.olisi sinun syytä haheutua hoitoon pöpilän suljtulle mielenvikaisten aatteidesi kanssa.


    • kysyn_ma

      Mä sanosin sua ennemmin nationalistiksi kuin rasistiksi. Itse en ole nationalisti. Mä välitän ensisijaisesti niistä ihmisistä, jotka tunnen henkilökohtaisesti. Mulle henkilökohtaisesti tuntemattomat ihmiset taas ovat mulle samalla viivalla riippumatta siitä, mikä on heidän kansalaisuutensa tai uskontonsa. En tunne mitään yhteenkuuluvuutta keneenkään vain sen vuoksi, että hän on saman maan kansalainen kuin minä ja puhuu samaa kieltä. Arvomaailmaltaan ja ajatuksiltaan hän voi silti olla mulle täysin vieras... tää maa on nytkin jo niin pahasti jakautunut, mikään ei herätä mussa yhteenkuuluvuuden tunnetta esimerkiksi rajat kiinni ihmisiin, aidon avioliiton kannattajiin tai persuihin. Ihan ufoa ja vierasta porukkaa mulle, miksi olisin heitä kohtaan solidaarinen?

    • Bror-Erik1974nl

      Kyllä sinä rasisti olet ja yksioikoisen rasittavaa seuraa varmaan myös omaisillesi
      sotaisalla typeryydelläsi. Dilemmasi on että olet kaivanut juoksuhautasi historian
      hiekkaan ja vikiset sieltä viisauksiasi tämän päivän elämänmenoon.
      Suvakkina antaisin sinulle rasistina 4 pistettä. Enempään et yllä. :)

    • LMC

      Ensinnäkin se allekirjoitetaan Ugh, olen puhunut.
      Toisekseen särähti pahasti korvaan "Sotaveteraanit olivat itsekkäitä, tappoivat toisia ihmisiä oman maan puolesta."
      Siis eihän sotavetreaanit itsekkäästi ketään lahdanneet, vaen sotapäällikoiden mm Mannerheimin käskystä. Tuskin kukaan miehistä ja nuorista miehistä halusi sotaa tai sotaan tai tappaa ketään.

      Tämän päivän sotapäälliköt käskee lahtaa oman maan suomalaisia, että varaudutaan siihen. Tuskin kukaan suomalainen haluaa tappaa omiaan, siksi valtio ottaa vierasmaalaisia armeijaan, ne kyllä kohottaa aseensa suomalaisia vastaan, käskystä ja käskyttäkin.

      Asiasta
      Suvakkien mielestä suomalainen tarkoittaa rasistia. Se on jonakin päivänä rikos. Odotellaan vaan.

      Rasisti taas tarkoittaa, sellaista valtion koneistoa, joka määrää jonkun ryhmän toisarvoiseen asemaan, kuten esimerkiski Suomen valtion idioottihallitus on määrännyt suomalaiset syrjäytettäviksi. Se on rasismia. Yksittäinen ihminen ei voi olla rasisti, se on aina valtion hallinto ja valtion määräys. IHmiset tekee vain rikoksia, ja jos joku hakkaa jonkun koska se on musta tai muslimi niin se on rasistinen rikos, mutta jos vieras hakkaa valkoisen saa se palkinnon rasistelta, eli valtion hallitukselta. Nää asiat on aika levällään koska hallituksen ja eduskunnan rasistit haluaa sotkea asioita koska niillä on hinku hävittää suomalaiset, koska ne itse ei ole suomalaisia vaan tuhat vuotta suomalaisia rasistisesti ja sadistisesti alistaneet Ruotsista tuleet murhaajat, joita ottaa päähän kun osa ruotsalaisista hyppäs suomalaisten puolelle ja alkoi luopiomaisesti ihaniksi suomalaisiksi. Murhanhimoiset rikolliset ruotsalaiset eivät sitä hevin unohda.

      Ainoa mikä voi olla ja ylläpitää rasismia, on valtion hallinto, se joko ylläpitää tai vastustaa rasismia. Kansalaiset voi vain puolustaa omaa kulttuuriaan ja odottaa että Suomi saa suomalaisen hallituksen suomivihamielisen murhaaja-hallituksen tilalle. Taitaa mennä aikaa siihen. Mutta jonkain päivänä, rasistiset suomalaisten murhaajat saavat tuta oikeuden pitkän käden, aina komanteen polveen. Niiden koko elämäntyö mitätöidään jonakin yönä seinään. Niiden lapset kantaa isiensä synnit aina kolmanteen polveen kuten kristillisessä raamatussa sanotaan: Kosto elää, eli oikeus vielä tulee tapahtumaan.


      Jotkut sanoo olevansa rasisteja, pääsisivät nyt edes eduskuntaan ja sitten hallitukseen, niin voisivat ryhtyä rasisteiksi. Sitä odotellessa pidetään Suomi suomalaiset ja suomalaisuus hengissä.

    • suomiensin

      Aloittaja, tiivistit loistavasti nyky suomen ongelmat. Me olemme yksi pieni paska jossain euroopan perällä. Miksi helvetissä meidän pitäisi ottaa kaikenmaailman loiset nurkkiimme asumaan? He voisivat ratkasita ongelmansa siellä mistä tulevat, mutta ne vetävät vain ongelmat tänne! Miksi pienen suomen tulisi parantaa koko maailma? Hoidetaan omat ongelmat ensin, ettei jouduta samaan tilanteeseen!

      • jjdjdididi

        Miksi minun pitäisi välittää suomalaisista paskoista? Välitän niistä joista välitän, siinä ei kansalaisuus paina. Loinen kuin loinen, oli mistä tahansa. Ja kunnon ihminen on kunnon ihminen.


      • snadisti.lmc

        Eli sä et ole rasisti, vaan sadisti. Onko nyt parempi olo?


    • VanhaVitsi

      Ei oman maan, kansan, kulttuurin ja kielen puolustaminen VOI olla mitään rasismia!

      Äärisuvakit ja muut maanpetturit käyttävät rasismi-korttia yrittäessään mustamaalata poliittisia vastustajiaan.

      Koko rasismi-käsite on jo niin ylikulunut, että ei kukaan fiksu ihminen ota sitä enää tosissaan.

      Minua alkaa aina haukottamaan, kun kuulen tuota rasismi-syyttelyä....

    • Valitettavatotuus

      Olet rasisti jos sinulta löytyy suomen kansalaisuus

    • provokysymys

      Kysymyksesi on provokatiivinen.

      Äärivasurit, anarkistit, viherpiipertäjät, kiihkosvekot ja muut sekopäät eivät voi vastustaa kiusausta vastata myönteisesti.

      Kuten hyvin näkyy kommenteista....

    • KuvosenHelli

      Kaikki suomalaiset eivät tajua kuinka etuoikeutettu ovat kun saavat auttaa muiden veronmaksajien rahoilla tänne turvapaikkaturisteina tulevia varakkaita Irakista ja Afganistanista tulleita nuorukaisia.

    • Bror-Erik1974odin

      Suomalaisen rasistin perustyyppi on eläkeikäisten vanhempiensa nurkissa luuhaava partalapsi,siis poika joka jäi kehityksen jalkoihin ja huutaa nyt o-
      saansa kuin sumusireeni edes jotain ollakseen elämässään. Eiks jeh?

      • hyvä_määritelmä

        Aika hyvä määritelmä suvakkipojasta, jolla on jäänyt kaikki yhteiskunnalliset velvoitteet suorittamatta. Aika kuluu seinien töherryksissä ja anarkomarkojen "wellcome warcriminals" -mielenosoituksissa.


    • Aitosuomalaiset

      Hienoa aidot suomalaiset, että pidätte huolta siitä, ettei maamme tulevaisuudessakaan joudu muslimisaation kohteeksi!

      • AnkiPol

        Niin monellahan esi-isensä hiellä ja verellä taistelema maa ei ole minkään arvoinen. Säälin suvakkinen vanhempia, saattoi tehdä suuren karhunpalveluksen omalle työlleen synnyttämällä suvakin murhaamaan Suomen jalon rodun.


    • Vastausautomaatti

      Lyhyesti, et ole rasisti. Varmaankin melkoisen suuri osa suomalaista ajattelee tuon tyyppisillä tavalla noin suurinpiirtein.

    • Nirripoissuvakeilta

      Selvävastaus suvakilta...mhjoo, sama kuin pyytäisi alkoholisti isi-joulupukilta vastausta jouluaattona... Kaikki suvakit ovat nyrkillätapettavia hulluja.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe