Päivi Nerg kertoi

Mätävihreys

Jo 6000 etuoikeutettua Suomeen saapunutta ulkomaalaista lomamatkailijaa on palannut takaisin kotimaahansa. Tämä on aivan absurdi luku siihen verrattuna kuinka vihreät, vasemmistoliitto ja sdp meille turvapaikan tarpeen vuosi takaperin esittelivät.

Kansanpettäjä Nerg kertoi myös että kolmannes hakijoista saa turvapaikan. Siis missä ovat ne sotaa ja vainoa paenneet, jos ja kun 20000 lähtee takaisin? Sinne meni miljardi euroa veronmaksajien rahoja, kun meidän oli "pakko" tukea tätä suvakkien masinoimaa hullutusta.

Onko sivistyksen mitta todellakin sitä, että kuinka paljon olemme valmiit kierrättämään onnenonkijoita maassamme verovaroin?

Million vihreät keksivät jotain hyödyllistä, mikä on kansantaloudelle muutakin kuin valtavaa rahanmenoa? Tuulivoimapuistot ovat uusin farssi minkä kohdalla vihreät leikkivät nyt kuuromykkää, koska se kopsahti taas kerran nilkoille.

9

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reettorii

      Pahoittelen, tieto oli vanhentunutta. Jo 7700 turvapaikanhakijan on vahvistettu poistuneen Suomesta. Uskomatonta paskaa suvakit meille naama punaisina kiljuivat.

    • Lisää.maahanmuuttoa

      Suomi tarvitsee ehdottomasti lisää tekeviä käsiä ulkomailta. Muuten Suomea kohtaa erittäin vakava työvoimavaje. Nyt täytyy vaan toivoa, että Suomeen saataisiin vähintään 200 000 uutta maahanmuuttajaa. Näistä tulee tietysti pieni lisäkulierä valtiolle, mutta tulevaisuudessa rahallinen hyöty on moninkertaisesti suurempi.

      Onneksi Suomessa liki 85-90% kannatta maahanmuuttoa ja näin ollen ovat valveutuneita maahanmuuton kiistattomista eduista.

      • NoSurffareille

        Mistähän niitä tekeviä tänne saataisiin? Aasian suunnaltako?


      • Pakolaisille.töitä
        NoSurffareille kirjoitti:

        Mistähän niitä tekeviä tänne saataisiin? Aasian suunnaltako?

        Näkisin, että uudet turvapaikanhakijat tulisi suurimmilta osin ottaa sieltä josta Suomeen on tullut hakijoita jo aikasemmin. Korkeasti koulutettua väkeä luultavasti saamme Irakista ja Somaliasta. Lisäksi kyseisten maiden asukkaat sopeutuvat erittäin nopeasti osaksi yhteiskuntaamme. Koska irakilaisilla ja somalialaisilla on erittäin hyvä maine kantasuomalaisten keskuudessa, uusille maahanmuuttajille on erittäin laaja hyväksyntä jo valmiina. Lisäksi perheen yhdistymisiä pitää tehdä huomattavasti paljon enemmän mitä tähän asti on tehty. Tällä on erittäin suuri merkitys kotoutumisen kannalta.

        Myös työpaikkojen tarjoaminen ensisijaisesti maahanmuuttajille on ensiarvoisen tärkeää. Koska lähitulevaisuudessa Suomea uhkaa työvoimapula, kaikille löytyy varmasti töitä. Maahanmuuttajien kannalta työnsaanti on kantasuomalaisia tärkeämpää, sillä irakilaisten ja somalien kulttuurissa arvostetaan työntekoa todella korkealle ja työttömänä olo on suuri häpeä koko perheelle. Tutkimusten mukaan juuri kyseisten maiden työntekijät ovat perinteisesti olleet suomalaisia työntekijöitä korkeammin motivoituneina ja työn jälki on lähes poikkeuksetta laadukkaampaa.

        Koska suomalaisten työmoraali ja työn jälki on selkeästi jäljessä irakilaisten ja somalien työmoraalista ja työn jäljestä, on maahanmuuttajien suosiminen työpaikkojen täytössä myös kansantaloudellisesti perusteltua. Lisäksi maahanmuuttajien työllistymistä valtio voisi tukea maksamalla 50% palkkakuluista. Myös esimiesasemassa kyseisten maiden korkeasti koulutetut pärjäävät tunnetusti paljon kantasuomalaisia parempaa.


      • PuhutaanpaAsiaa

        YLE kirjoittaa hieman toisenlaista tarinaa näistä hmm,. no näistä:

        Ammatillista koulutusta ei kovin paljoa ole, sitä löytyy noin 10–20 prosentilta, korkeasti koulutettuja on selvästi alle 10 prosenttia, Puisto luonnehtii.

        Lisäksi joka viides ei Puiston mukaan ole edes omalla äidinkielellään luku- ja kirjoitustaitoinen ja englantia hakijoista osaa enimmillään joka kymmenes.

        – Tyypillisimpiä ammatteja turvapaikanhakijoiden keskuudessa ovat kokki, parturi, taksinkuljettaja tai muu autonkuljettaja,


      • Maahanmuuttajat.ahkeria

        Tottahan tuo 1:53 kirjoitettu kommentti on. Kantasuomalaisten ovat jo nyt jääneet vailla töitä, kun yksityiset yritykset ovat palkanneet pääsääntöisesti maahanmuuttajia, koska heillä on usein enemmän työkokemusta ja laajempi osaamistaso kuin kantasuomalaisilla. Viimeisten tutkimusten mukaan on selvää, että hyvin palkatut asiantuntija, päällikkö ja johtotason paikat menevät lähinnä maahanmuuttajille, kun suomalaisten asema on lähinnä työskennellä matalapalkkaisissa suorittavan tason töissä.


    • Hahaaha

      No nyt meni trollilla liian pitkäksi. Heheheehe, sähän oltiin aika Velmu ;)

    • turpahuuro

      Mietiskelin vain että millainen on ihminen ja tulee trollaamaan tänne elintasopakolaisten puolesta? No maanpetturi nyt ainakin aluksi.

    • SuvakkiOnMaanpetturi

      Suvakki ja länkkärin päätoimittaja Tiina Ojutkangas oli tilaisuuden puheenjohtajana, kun ison otsan omaava Päivi kävi kylillä. Hyi saatana mikä suvakkitilaisuus niillä on ollut! Kuvottavia kokoontumisia. Olivatkohan Loldiers of odinit viihdyttämässä maanpettureita?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe