Kannattaako homobaareissa sittenkin käydä?

rakkaudenjano

Kävin muutamia vuosia sitten homobaareissa, lähinnä Herculeksessa. Huomasin parin kuukauden jälkeen että siellä oli aina samat naamat ja aika iloton tunnelma muutamia tanssilattiaruusua lukuunottamatta. Ihmiset olivat aika usein pahassa humalassa kun valomerkki lähestyi ja seksiseuraa haettiin epätoivoisesti.

Myönnän lähteneeni sieltä muutamia kertoja jonkun kundin matkaan ja sekstailtiin. Parin tyypin kanssa ollaan kavereita edelleenkin. Mutta mitään vakavampaa ei homobaarista koskaan löytynyt. Lopulta lopetin Herculeksessa käynnin ja laitoin profiilin Qruiseriin ja GayRomeoon. Kokeilin myös koodin chattia.

Sen huomasin että netissä on helpompi ehkä vaihtaa ajatuksia mutta monella on kuvaton profiili ja feikkejä tuntuu olevan paljon. Sovin treffejä muutamien kanssa mutta ne tekivät joko oharin tai kuvat olivat 10 vuotta vanhoja verrattuna siihen ihmiseen jonka sitten tapasin. Eli ei kovinkaan rehellistä peliä.

Olisiko sittenkin parempi vain mennä homobaareihin siinä toivossa että se oma rakas löytyisi kuitenkin sieltä todellisten ihmisten joukosta. Kännikaloista en innostu enkä nk. menohomoista joista täälläkin on varoiteltu. Kynnys tänä päivänä hypätä tuosta vain sänkyyn on muutenkin korkealla koska kaikenlaisia tauteja on liikkeella. HIV ja kuppa pelottaa eniten.

Mitä mieltä olette?

1

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en.jaksa.kirjautua

      Suurin osa niistä baareissa notkujista ennen kännissä epätoivoisesti seksiä etsivä -vaihetta on ollut (ja osa on edelleenkin) sinä. Ja sitten kun ei ole elämää suurempaa rakkautta sen parin kk tutustumisjakson aikana löytynyt ja kuten sanoit, niin ne samat naamat kuitenkin jotain kaipaa miehen kanssa, niin on päätetty bilettää ja naida. Se on jäänyt roolina ja oletuksena päälle, että näinhän se tuleekin mennä, syvällisempää suhdetta tästä ei koskaan tule ja ensi viikonloppuna saa kuitenkin taas heittää uuden äijän sänkyyn ja sängystään.

      Lähtökohtaisesti turha on itseään muuttaa, jos toisenlainen homosuhde on mielekkäämpi, koska homoalkoholisti ei romantikolle ja pidemmästä suhteesta haaveilevalle vaan ole oikeaa seuraa. En sano, että se on mahdotonta, mutta ette tule jatkamaan sopuisasti kovinkaan kauaa. Hae seuraa muualta kuin Herkusta, muualta kuin Helsingistä ja siitä pienestä piiristä, joka tuntee kaikki. Nettihaussa kirjoitat selvät sävelet siitä mitä itse haet.

      Jos ei tuota tulosta, niin sitten menet sinne Herkkuun ja olet määrätietoinen ja haet (=pelastat) sieltä sen fiksun oloisen, sinua ajatusmaailmaltaan kiinnostavan, mutta sosiaalisesti epävarman ja sen takia ryyppäävän kaverin ENNEN kuin tämä muuttuu kännissä epätoivoisesti seuraa etsiväksi. Koska todennäköisesti se kaveri ei vaan uskalla toivoa enää, että sinunkaltaisesi ihminen on olemassa.

      Todennäköisesti Herkun kantikset hakevat kuvattomina alkuillasta seuraa, tekevät toisilleen oharit ja myöhemmin illasta istuvat vierekkäin baarissa ja kiroilevat toisilleen, miten taas =#¤*:n feikkien takia täytyi tulla tänne tuijottelemaan samoja naamoja.

      Kun asia tosiaan voisi olla toisinkin.

      Tautien pelosta voisin sanoa sen, että oman turvallisuutesi pystyt parhaiten turvaamaan sillä, ettet harjoita kännipanoja, jolloin unohtuu järki, unohtuu kumi tai se menee rikki. Jos kaverin kanssa muuten synkkaa, niin turvaseksiä siihen asti kunnes käytte testeissä kumpikin yhdessä ja jos olette terveitä niin sitten olkaa seksinkin suhteen vapaammin. Ei se sen kummempaa ponnistusta vaadi, eikä ihmissuhdetta pidä pelätä tai arvottaa sillä, että kaikilla on automaattisesti joku tauti. Kun useimmilla kuitenkaan ei ole, vaikka homofobit täälläkin palstalla yrittävät sitä luulotella ja sen kautta syrjiä ja tehdä homoista huonompia ihmisiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1173
    Aihe