Mitä islamin perusteista pitäisi muuttaa?

alfa123om22

Erään Imaami Mahdista kertovan kirjan mukaan hän kajoaa jopa islamin perusteisiin ja perusoppeihin ja tuo niihin uudistuksia. Jos se on totta niin mitä kaikkia oppeja mielestänne pitäisi joko purkaa tai tilapäisesti ottaa pois käytöstä 7-7000 vuoden ajaksi?

Tällä foorumilla on jo usein tuotu esiin pedofilia. Eli eräs muutoksen tarpeen omaava hadith käytäntö on avioitumisikä. Se pitäisi ilmeisesti nostaa vähintään 16 vuodeksi??

Omasta mielestäni toinen asia on sotiminen uskottomia vastaan. Sen pitäisi loppua. Uskottomat ovat omaksuneet uskonnoista ahimsa periaatetta ja rauhan rakkautta ja ovat kehittyneet tasolle, jossa ne saattavat kyetä kilpailemaan uskontojen kanssa tasaväkisesti humaaneista arvoista.

Aikanaan Juudan kävi samoin. Assyria kehittyi uskonnossaan Juudan harjoittaman uskonnon muodon tasalle ja Juuda alkoi jopa jäädä jälkeen. Yhteiskunta ei ole staattinen, vaan joskus periviholliset ottavat oppia toisiltaan ja kehittyvät toistensa vertaisiksi.

Hoosean kirjan mukaan tulee Lo-Ammi ja Lo-Ruhama eli ne, joista ennen on sanottu te ette ole minun kansaani saavat armoa ja valoa. Joista ennen on sanottu te ette ole minulle rakkaita heitä tullaan kutsumaan rakkaiksi. Tämä kohta voi joissakin olosuhteissa koskea juuri uskottomia.

"Uskonnossa ei ole mitään pakkoa" jae pitää siis Koraanissa nostaa ylitse niiden jakeiden, joissa kehotetaan taisteluun uskottomia vastaan. Jotenkin Imaami Mahdin olisi kyettävä solmimaan rauha uskottomien kanssa. Vähintään seitsemän vuoden ajaksi.

Mitä mieltä olette? Mitkä Koraanin tai islamin perusteista kaipaavat remonttia ja millaista remonttia?

7

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om22

      Koraanin mukaan profeettojen välillä on liitto ja apokryfien mukaan kaikkien kuninkaiden välillä on liitto. Danielin kirja puhuu 70 vuosiviikoista, joita on seitsemän ja jokaiselle oma tehtävä. IKUINEN OIKEUDENMUKAISUUS oli edellisen tehtävä ja nyt seuraavat 490 vuotta NÄKY JA PROFETIA SINETILLÄ VAHVISTETAAN. Mitä tämä merkitsee? Mielestäni se merkitsee profetioiden ja näkyjen (psalmit?) alasajoa vihapuheina ja turmiota aiheuttavana vihan viininä.

      Profeetta Jesaja itse puhuu siitä kuinka tulee aika , jolloin profeettojen ja Juudan kuninkaiden luut kaivetaan haudoista ja pannaan esille aurinkoon kuivumaan. Sillä aurinkoa he palvoivat ja tähtiä.

      Itse olen profeetoilta kuullut suunnitelmia malliin:
      Jes. 5 Viinitarhan aita poistetaan ja tarha jätetään tallattavaksi. Eurooppa 2016
      Valit 4 On uljaampi kuolla sodassa kuin nälkään. Eurooppa ????

      Ei ole muuta Jumalaa kuin Jumala. Ei siis kannata luottaa edes profeettoihin eikä Juudan kuninkaisiin. Nuo ovat auringon palvojia eivätkä Jumalan.

      Danielin kirjan tehtävänä meillä on nyt päästä eroon turhista profetioista, jotka eivät ole Jumalasta lähtöisin, vaan auringosta. Myös näyistä on päästävä eroon, joita ovat ehkä psalmit ja virret.

      Jumalan valtakunta tulee 2028. Se alkaa pienestä kivestä, joka kasvaa koko maailman täyttäväksi vuoreksi. Olemme kaikki Jumalan valtakunnan kannalta Siionin vuoria ja temppelivuoria. Ruumiimme on pyhän hengen temppeli. Ei kukaan meistä ole heikompi kuin profeetat tai Juudan kuninkaat. Karitsa on ainoa arvollinen. Kaikki muut ovat Jumalan kirkkautta vailla.

      Saa nähdä ottaako islam johtoaseman profetioiden ja näkyjen poistamisessa. Niin kuin Ranska otti johtoaseman IKUISEN OIKEUDENMUKAISUUDEN suhteen. Näyttää siltä, että Venäjä olisi tällä hetkellä kärjessä asian suhteen. Siellä jokainen asukas on kohta vuorella korkeimmalla. Itse kuninkaiden ja profeettojen asemassa.

    • alfa123om22

      Se, että profeetat ja Juudan kuninkaat syrjäytetään on jo osittain tapahtunut. Karitsa on kerännyt tavallisen kansan eli Porvariston ja Työväen joukosta kaikenlaisia ihmisiä KUNINKAIKSI JA PAPEIKSI. He ovat jo arvossa profeettojen ja Juudan Kuninkaiden luokkaa.

      Mutta järjestääkö Imaami Mahdi papiston ja aateliston keskuudessa samankaltaisen keräyksen? Kerätäänkö heidänkin joukostaan kaikenlaisia ihmisiä ja minkä vertaisia noista kerätyistä tulisi? Heistä ei voisi tulla Karitsan keräämien pappien ja kuninkaiden törkeitä raatelijoita, vaan heidän olisi voitettava Peto ja 10 sarvea sekä koko maailman sotajoukot.

      Jos he voittavat Pedon ja 10 sarvea niin heidätkin katsotaan ehkä kuuluviksi Karitsan pelastamiin kaikenlaisiin ihmisiin. Tämä on pelkkää spekulaatiota, mutta jonkun pitäisi kerätä papisto ja aatelisto taisteluun Petoa ja 10 sarvea vastaan?

    • alfa123om22

      Kaikki edellä oleva on vähän sekavasti kirjoitettu sekä pelkkää spekulointia. Olin eilen vähän kirjoitusten vastainen, mutta tänään tajusin, että ilman kirjoituksia ei yhteiskunnat tule toimeen eikä ihmisten välinen kanssakäyminen kunnolla pelaa. Tarvitaan jotakin neuvoa, varoitusta, evankeliumia, johdatusta, viisautta, ymmärrystä yms.

      Kuitenkin olen yhä sillä kannalla, että kirjoituksissa on liikaa vihapuheita. Kaipaan päästä vilkaisemaan niihin tuhanteen uuteen kirjoitukseen, joita eräät kirjat väittävät tulevan julki Imaami Mahdin tullessa. Toivottavasti ne ovat vailla vihapuheita ja arvokkaat. Odotan niitä vähän liiankin innokkasti kun tahdon niiden edestä heitää vanhoja viisauksia roskakoriin???

    • Tohtorisetä

      Aluksi pitäisi toteuttaa uskonnonvapaus ja poistaaa sharia, joka sekoittaa lain ja uskonnon.

    • Atte_itte

      koko islam

      • menkeepersiissee

        kaikki


    • 09809879087

      Kaikki koraanit tulisi polttaa pois vaarallisina ihmiskunnan rauhalle ja hyvinvoinnille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe