Kunnanvaltuuston kokous

naapuritsiinälähelä

Kattoin vaimon kanssa netistä. Tuli se tupakkaäänestys kunnantalossa ja vishin muissa kunnantiloissa. Ala-Mattila sielä suu vaahossa huusi sätkästelyn puolesta ja loput valtuutetut yhty siihen. Ei mejän kunnassa terveyestä välitetä kunnanvaltuutetut, omista äänistä vain. Mie en käy koko kunnan talossa kun tupakka löyhkää työntekijöitten suusta ja vaateheista.Alkaa oksettamhan. Joku sielä yritti kommentoja mutta Ala-Mattila nousi tuolista ja kävi kunnan kanavan ylläpitäjälle soittamassa että poistaa kommentit. Ylläpitäjähän pois heti ainovat järkevät asiat mitä siitä asiasta oli keskusteltu alle. Ihmettelimä vaimon kanssa kun sielä Kultima Elli Eira ja muut jolla on lapsia ja lapsenlapsia kannattivat Alamattilan sätkästelyä puoltamista . Kyllä mejän kunta ja sen päättäjät ovat niin jälkehen jäänyttä sakkia että hävetä saapi. Toivotahan että seuraavissa vaaleissa valithan viishamat ihmiset sinne eikä tartte sätkän hajua haistela kunnan virkatalossa ja natsoja pihala kattova. Pikku lapset niitä vahinkossa suuhun laittavat kun konttaavat pihala.Eipä noita pöljiä se kiinnosta. Keltahamphaiset päättäjät. Etelisestä äänestyksestä ei oltu mithän opittu.

34

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onseniinväärin

      Kunnanjohtaja on meillä vaihtunut. Ei käytä nuuskaakhan ja ajattelee terveyden kannalta asioita ja kunnan sairasmenojen jota sauhuttelu lisää. Mitä nuo vanhat pierut välittää terveydestä , tuskin edes tietävät kuinka paljon kunnan varoja menee tupakoitsijoiden takia. On poskiontelotulehdus ja muista sairauksia. Keuhkoahtautumista ja syävästä eivät taida tietää mitään. Kunnanvaltuutetut pelkävät omien työiden vähentyvän jos äänestäisivät toisin. Oma nokka ensimäisenä . Lapsista ja muista ei haista paskan vertaa väliä. Eipä sielä monta valtuutettua ollu paikala,seki jo kertoo valtuutettujen vastuusta kunnanasioista.

    • hävetkää

      Kyllä hävettää tuo tupakkapäätös. Savuttomuuteen on sitoutunut koko Suomi ja Enontekiö laahaa perässä jarruna. Ei ole tätä päivää tuollainen sivistymättömyys.

      • maksamatyhjästä

        Vaihtohon koko valtuusto ja sätkä hamphaissa kattomahan niitä täysiä roskaastioita . Niistäki on jo vuosia jauhettu ja mithän ei ole parannusta aikhan saatu. Kunhan lätkyttävät suuta pari tuntia kokouksessa ja saavat kokouspalkkion ja mistä net sen saavat ?


    • tumppaatupakki

      sammaamieltä itte lopetin tupakoinin kohta 6 v sitten. Paljon enempi saan töissä aikhan ja aamula ja koko päivän olen paljon pirteämpi ja muutenki tervehempi. Tupakan haju tarttuu vaateisihin ja sen haisee kunnantoimiston työntekijöissä. Eikö nuo lähetykset voi tulla illemmalla tai sitten joku linkki mistä voi kattoa jälkehenpäin. Töissäolevat ei näe .

      • kotkotikoo

        Olipa muutenki hävettävä seurata kokousta , miten se puheenjohtajaki niin kovasti takeltelee puheessaan ettei selvää saa . No alamattila on oma tapaus , myötähäpeää tunnen . Kyllä oli tosi ala-arvoinen kokous ja vielä avoimet ovet ,,olisivat nyt ees vähä yrittänheet.


    • HETIKIELTO

      kYLLÄ ON HÄVETTÄVÄÄ TÄMÄ KUNNAN KÄYTÖS EI MUUTAKO TUPAKKAKIELO JA HETI

    • onlirahtanukusisyntyessä

      Jos nyt sitten ainoana kuntana Suomessa vapautama huumehtkin kun tupakki vapautettu ainoana kuntana, huumetta tupakkaki on ja tupakasta joutuvat kärsimhän nekki jokka ei polta. Ja kaljottelu työaikana . Kännissä ajaminen. Pahoinpitely. Huoramhinen.Rosvous Verovilpit. Vapautethan kaikki kerrala , ei tartte niistä ennän turhanpäivänen valtuusto äänestää, saavat senki ajan istua sätkälä sormenpäät ja hamphat keltasena. Mistä sinne kaikki smanalaiset sinne on kerräntyhnet. Hahahahaa

      • järkieipäätäpakota

        Hölmöläiset päättäjät. Tuskin viisastuu koskaan. Aivojentoimita päättynyt jo vuosia sitten.


    • sontasakki

      Tällaisen esimerkin päättäjät haluavat antaa meidän lapsille!!! HÄVETKÄÄ onnettomat nyhveröt!!!

      • yksiristinolla

        Näin tekevät. Hävetä saapi koko kunnanvaltuustoa.Että valtuuston naisetki puolustavat tupakointia. Ei noista naisista ole lapsile esikuvaksi. Järkyttäviä . Kanavan ylläpitäjäki oli julkisessa ryhmässä kysynyt neuvoa Kränältä mitä nyt kun kunnanvaltuustoossa on se tupakkalaki käsittelyssä. Kränä oli vastanut : Vastustakaa kieltoa. Eli entinen kunnanjohtaja neuvoo vastustamaan nykyisen kunnanjohtajan ehdotusta savuttomuuteen. Jo on aikoihin eletty.


      • juoksunarussa

        Ränäkö se ohjailee valtuuston hameväkeä, johon voi sen yhen leppäsenki laskea.


    • vähäjärkinenkö

      Kylläpä ootte vähäjärkisiä kirjottelijoita! Ensinäkin, tänään ei ollut kunnanvaltuuston kokous (siellä 17 valtuutettua) vaan kunnanhallituksen julkinen kokous, missä 7 jäsentä, 2 poissa. Keskustelua käytiin ja äänestyksen jälkeen päätös on mikä on. Älkää sekottako valtuustoa ja hallitusta. Nyt on päätös tehty toiseen kertaan meillä saa tupakoida ja piste!

      • vähäjärkiselle

        Päätös on silti hölmöläisten homma. PISTE !


      • vähäjärkinenki

        Tuo vähäjärkinen istui itsekki "hallituksen" kokouksessa . Vetele ihan rauhassa petteroosia niin paljonko kerkiät .


      • karvasuut

        Älä-Mättölän haaremiko puolusti. Voi Vizzu ! Juopot,lihavat,vanhat akat


    • vanhuuvenhöperöitäakkoja

      Vitsi koko äänestys.Lasten äidit kannatti tupakointia . Oikeita terveyskasvattajia. Varma työntäneet 5v lapsillernsa sätkät suuhun. On oikeita malli mammoja.

    • jänkäjoonaksenveli
      • 1600luvulako

        Lieksassa näkyy olevan viisaampi valtuusto kun meillä. Meijän vanhanaikainen jälkeenjäänyt valtuusto.


    • rahhaaetteipaskalletaivu

      Uutiset
      Kotimaa

      Kotimaa 26.8.2016 klo 11:26 | päivitetty 26.8.2016 klo 15:35
      Viimeinkin sauhutteleva kunta aikoo savuttomaksi Lapissa
      Enontekiö aikoo savuttomaksi kunnaksi. Tällä hetkellä se on ainoa kunta Lapissa, jossa saa vielä työajalla sauhutella.

      Tupakkakielto.
      Kuva: Kalle Niskala / Yle

      Enontekiön perusturvalautakunta esittää kunnanhallitukselle, että Enontekiöstä tulisi savuton kunta. Enontekiö on tällä hetkellä ainoa kunta Lapissa, jossa saa polttaa tupakkaa työajalla.

      Tällä hetkellä 80 % Suomen kunnista (250 kuntaa) on tehnyt savuttomuuspäätöksen. Savuton kunta- projektin tarkoituksena on ehkäistä työntekijöiden tupakoinnista johtuvia sairauksia ja sairauspoissaoloja.

      Tupakkataukojen aiheuttamat työpanosmenetykset olivat viimeisen vuoden aikana noin 370-460 miljoonaa euroa. Päivittäin tupakoiva työntekijä maksaa vuodessa noin 1300 euroa työnantajalle.

    • höröhöröhörö

      Alamattila sano että sitten tupakannatsoja on joka paikka täynnä jos tulee kielto ja ämmät että se on holhousta. Voi hyvä jumala teidän perusteluja. Yrittäkää nyt edes antaa asialliset perusteet. Joukossa tyhmyys tiivistyy vaikka ei olisi kun 7 paikalla.

      • sätkäpätkä

        ja hoki sitä vanhanaikasta mantaraa ,lopethanko alkoholi,syöminen ja kaikkea muuta ja läpi meni akoille kun metrin halko


      • vakituinen

        Katoppa lks:än pihaa kun se meni savuttomaksi ihan likainen. Alamattila puhui järkeä. Se on jokaisen henkilökohtainen asia jos polttaa ja oma terveys ei siihen tarvi tupakoimattomat änkeä missä poltetaan.


      • häpeis

        Kyllä täys ikäinen ihminen itte sika joka tumpit heittelee maahan sais hävetä


      • turhairvistellä

        yhteiskunta maksaa Alamattilanki sätkänpolton hoidot, varmistaa tyhmiä äänestämhän häntä seuraavanki valtuustohon


      • jääkotiin

        Puhut asiaa näin se vain on sais jääjä jo kotia


    • nojoooooooooooooo

      Oli miten oli....ei menny läpi ja sitä turha spekuloida

      • jaakopinpoika

        Meinaakko että ei saa ees keskustella asiasta. Oleppa tyhmä. Asia koskee koko kuntaa.


      • huonokannatus
        jaakopinpoika kirjoitti:

        Meinaakko että ei saa ees keskustella asiasta. Oleppa tyhmä. Asia koskee koko kuntaa.

        Oliko meiän entinen kunnanjohtaja nuin tyhmiä esittänyt että ei sauhuttelua lopettettais ,kyllä menettää monia ääniä jos vielä on menemässä etuskuntaan meitä on paljon jokka ei varmaan äänestä häntä enää,kiitos hänelle tästäki huonosta päätöksen kannatuksesta


    • Sotkumooses

      Jokkainen tietää ettei se sauhuttelu terveellistä oo, mutta ei myöskään alkoholi, ruoka, juomat liikaa nautittuna. Eikhän anneta sauhuttelijoitten sauhutella, alkoholistien juopotella ja ylipainosten nauttia ruuasta. Hallitus on hallitus ja valtuusto on valtuusto. Ja mitä ihmettä Kärnän Mikkoa tähän sotkette?

      • Pallllo

        Haha pallopää


      • onneuvonut

        pallopää noku tämä mejän mihku poika kysy mikolta naamakirjan seinälä että mitä ko nyt ne taas äänestää siitä tupakoinista.
        Mikko vastasi että vastustakaa. Löytyy jostaki repolaisen naamakirja ketjusta jos ei ole poistanu.
        Kysy mihkulta mitä repolainen vastasi hänele. Meitä oli muutama jokka sitä ihmettelimä että mitä se repolaisele kuuluu mutta sehän työntää sen turpansa joka asiahan jokka ei kuulu sille. Se luulee olevan suomen laki pikku nuuskasuu


      • säälittäviä

        Taas ruijantien älykääpiöt asialla


    • olipanauramista

      No jo oli kokous .Nuokko ne päättävät kunnan asioista .
      Ei helvetti. Nyt en yhtään ihmettele , yhtään mitään.

      Mutta naurattaa niin pirusti.

      Sehän oli kuin entisajan kinkerit sillä poikkeuksella että kaikilla ei ollut musta huvi päässä niinkuin körttiläisillä. Ei sitten ainuttakaan järkevää siellä ollut.

      Koska ne uudelleen valinnat on ? hehhehehehheheehheehe ja pieru perään. Haiseva .

    • Syvänmerensukeltaja

      Päättäjät saisivat hävetä. Enontekiö on edelleen junttilandia, ainoa Lapin kunta, jossa saa pössytellä työaikana. Päättäjissä ilmeisesti enemmistö sätkästelijöitä, ei tätä junttimaista päätöstä voi muuten selittää. Enontekiö pääsi taas maailmankartalle kyseenalaisella tavalla....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe