Hajupoika ja Minä

ruunevaan

Me kaksi olemme olleet palstalla niin pitkään, että romaanin siitä voisi kirjoittaa. Hyvänkö romaanin, kysytte? Riippuu kirjoittajasta, hänen tiedoistaan ja taidoistaan, rehellisyydestäänkin kuvailijana.

Se tapahtui n. 10 vuotta sitten kun Hajupoika ryntäsi palstalle, aina hyvine ja viisaine keskustelijoineenä.

Kuin sattumalta tuon huomasi myös palstantuhooja Ruuneperi Maalaismiehineen ja kanoineen. Kanalauman johtajana oli Kahvipirtin emäntä, SkillaN, joka höyhenet pölisten kaakatti ja muni kaikkialla.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • komeroonlytätty

      Olihan hauska kuvaus, kiitos ihanasta huumoristasi. Nauru onkin jo tarpeen palstalla! Uskon todella SkillaniN yrittäneen parhaansa joka taholla,...nauraa varmaan itsekin.

    • tehkääjotainn

      Olette munattomia miehiä kaikki, kun annatte jonkun hajupojan terrorisoida ! Skillanilla on enemmän munaa kuin teillä kaikilla sumppikuppilan kaapinkantajilla ja ruunella yhteensä !

      • harsohuppu

        Oi voi, ei älyn väläystäkään vielä näy. Eihän noin voi sanoa olematta tosi epähieno!

        Skillanhan on luvallanne juuri sopivan mukautuvainen ollakseen kanatarhan matriarkka! Pöliskää vaan lisää höyheniä, kanatäitkin jo joltakulta sinkoilee silmiin !


      • von-tähtisilmä

        Sopii kuvaukset hyvin demu-tähti Kahvipirtin emännyyteen. Historiaa, eräs osaava, koulutettu palstalainen oli avannut ekana Kahvimökin joka alkoi saada hyviä kirjoittajia. Sitten tuli kaakatuksineen Pioni evp alias Skillan kaappasi mökin pirttiin.
        Jotakin sentään minäkin muistan. Hyvä asia että samanhenkisillä kirjoittajilla on ikioma Kahvipirtti nurkkakaappeineen. Yksi joka on varmaa, samaa kaakatus pirtistä kuuluu ympäri savvoo ja tiploina ympär maata.
        Hyvvee jatkoo, koakatus jatkukkoon toivoopi


    • tuoksutytti

      L.uulin, että asiat ovat tärkeitä, eivät henkilöt

      • onhanjo.opittu

        Ja vatutko se koskaan riitti missään?


    • Tuossa viestissäni kerron miten Hajupoika aikanaan palstalla kirjoitti. Kun tämä nimitti palstan naisia kanoiksi, pyysi hän oikeilta kanoilta nimitystään anteeksi.
      Haju esittänee oman versionsa asioista.

    • Puolustuksen sana, en minä joka paikkaan ehtinyt kuitenkaan, toki hakupojan hampaisiin pääsin;)

      • tuoksutytti

        Joka vanhoja muistelee ei liene mitään uutta kerrottavaa. Missä viipyvät uudet kirjoittajat tuoreine mielipiteineen. Arvailuni on, että on häädetty pois häiritsemästä.


      • virsikirjasta

        Hyi Skillan oletko itse muita parempi. Kasvakaa aikuisiksi nälvijät.


    • lukijanayleensä

      Väki ei vaihdu, eikö nämä kuuluisi 80 palstalle suurin osa ? Ei taida tuoreet mielipiteet täällä kiinnostaa, ainut räväkkä on nykyisin ssirkku.

      • Kiitos vaan maininnasta, iän puolesta kuuluisin kyllä seuraavalle portaalille, joskin itseäni vanhempia osallistujia täälläkin on.

        En kuulu yhtä kauan mukana olleisiin kuin draaman päähenkilöt, mutta toki on palstan kommervenkit selvinneet 😋

        Lukiessani joskus sadepäivän ratoksi arkistoa, tykästyin ihan maalaimiehen ja Ruuneperin kirjoitushenkeen, mikä riittikin pitkäksi aikaa,

        No, sittemmin Hajun palattua palstalle diivailemaan, syynäsin arkistosta alkuvaiheitten kukkoduellit,... siinä sai armottomasti satikutia Ruuneperit maalaismiehineen, nimistä muistan Anusta Lienaan ja Pioniin, kuka vain suunsa uskalsi aukaista.

        Jätin mielelläni pomottelut sinne alaluokille, mitäpä ne niin kovin voisi tuntemattomia kiinnostaa.
        Arpisten haavojen olemassaolosta, en nauraen ymmärrä alkuunkaan, mutta onneksi se ei ole tarpeellista, kun taas karrikoituja piirteitä koulumestarilta löytyy tosi paljon🍋 !
        Ps.
        Kukkotappelun toisia osapuolia en niinä aikoina tuntenut, mutta luotan naisväen intutiokykyyn, hyväksyessään ja kannustaessaan ruunea ja maalaismiestä,...❤️ ☕️ heippa.


    • Sanoinko olevani parempi muita, en tietääkseni.
      Totta kerroin, joka ketjussa läheskään en kirjoita ja sekin, että hajupojan kohteena olen ollut useasti.
      Eipä sillä niin väliä, kun vaan sanottavaa löytyy;)

      • Minua hauskutti tuolla tuon von- tähtisilmän nimimerkki :D)))
        ethän varmaan SkillaN silti usko tuota minun kirjoittamaksi?

        Minulla ei ole mitään vastaan yritteliäitä ja rehellisiä ihmisiä, annan palttua joka panettelijalle, jokainen meistähän luo itse mielikuvansa kanssaihmisistään. Purkakoon kukin kiukkunsa pois, jos tuntee olevan aihetta, sillähän siitä pääsee :D heippa


    • Myrskyn puhalluksia tulee täälläkin, mutta ei ole satanut. Tänään oli, ja on kirpputoripäivät. Kaupunki antaa ilman maksua paikat "myymälän" perustamiseen päiväksi. Paljon oli myyjiä ja tavaraa. Tuskin siinä joukossa kaikki saavat ensimmäistäkin kauppaa.

      Nyt iltapäivällä roskien kuskaamisreissullani tein mutkan ja kävelin katselemassa kuinka kirppismyyjät jatkavat. Tuuli kävi pyörteissä ja nujuutti vaatetankoja nurin, vaikka kuinka yrittivät myyjät ehtiä hätiin ja avuliaat katselijatkin auttoivat. Monet siinä jo alkoivat pakata kamojaan. Onneksi ei satanut, kovaa näytti olevan kirpparihomma muutenkin.

      Eilen kävin metsäreissulla. Tiesin sen paikan, vaikka en ollut sitä ennen tallannut. Melko lähellä muutaman kymmen hehtaarin metsäpläntti. Paljon oli kävelijöitä ja etsittävissä oli tärpitkin. Hyvähän oli pari tuntia kävellä ristiin rastiin, tutkituksi tuli. Kävely olikin paras ja merkittävin "saaliini." Ihan hyviä sieniäkin löytyi muutamaksi maistelukerraksi. Hyvä näinkin.

      Siinäpä tärkeimmät kerrottavani. Yhtä vähän kuin sieniä reissullani. Hyvää päivän jatkoa!

    • muuynnä

      Kirjoittamani viestini oli tarkoitettu Kahvipirttiin. Niin vain toheloin, eihän kirjoitukseni ainakaan aloitukseen liity.

      Minäkin kuulun tänne kirjoittajana "nuoriin." Aloitteessä mainittu sisältö, kanssakäyminen Hajun ja Ruuneperin välillä on saanut alkunsa ennen "aikaani." Oikein mielelläni myönnän tässä tärkeäksi kehittyneessä asiassa tietoni puutteelliseksi ja näin ollen myös asian käsittelyn "oikeille vanhoille." Tottahan olen jotakin huomannut, mutta en niin tarkoin, että voisin kovin pitkälle ryhtyä pohdiskelemaan. Siis asia on minulle vanhentunut.

      Sama pätee myös tässä mahdollista aineistoa romaanin tarpeiksi. Siihen arviointiin eivät kykyni riitä. Aika useinhan on naapureiden välillä sukupolvienkin ylittäviä rajariitoja varsin mitättömistä asioista. Joitakin on päässyt mukailtuna kirjallisuuteen, tuskinpa läheskään kaikkia kahinoita. Tästä R H tapauksesta en osaa enempiä sanoa. Jatkoja vaan!

      (haasksivat kirjautumiseni, ynnämuu)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe