kysymys miehille

shokkipano

Tunnetteko yhdynnässä jos tyttö/nainen on neitsyt? Eli tuntuuko immenkalvo, ja kun se puhkeaa?
Mun eka kerta sattui hirveesti, en sanonut ett olen neitsyt. Olis ehkä kantsinut? Kiemurtelin kivuissani miehen alla, edes taas työnteli vaan ja yritin päästä pakoon kipua, sitt tarras lantioon ja työnty kerralla pohjaan, kiljuin ja kalvo rusahti rikki. Veret lakanalla. Ja spermat perästä, jyräs s kipeetä hellää pilluani koko yön.
Mietin eiks mies tunne ett tyttö on neitsyt?

22

1829

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • shokkipano

      Jatkoa vielä, kun mä sanoin ett sattuu kun ihan kuin tarkoituksella venytti kalvoa äärimmilleen monet kerrat ja vinguin kivusta. vastasi mulle että se on hyvä, niin pitääkin. Anelin jo lopettaa, mutta jatkoi vaan ja lopun jo kerroin.
      Tuntuuko kalvo terskassa?

    • oliskannattanutkertoa

      Miesten puolesta on paha sanoa, mutta olen lukenut, että kalvo voi tuntua joskus siltä kuin joku estäisi peniksen pääsyn sisälle pimppaan. Joka tapauksessa mies käyttäytyi törkeästi sinua kohtaan, koska aiheutti tieten tahtoen kipua.

    • No kannattanee valita turvallinen takuu terve mies tuohon ekaan kertaansa, eli sellainen jolle asiasta voi avoimesti kertoa ja joka ymmärtää esileikin merkityksen ja myöskin sen, että ei sitä verillä olevaa pimperoa välttis ihan koko yötä tarttis ajella, vaan sen vois antaa ihan toipuakkin ja kokeilla toisella kertaa sitten taas lisää....Mutta eihän siinä mitään, jos ei kelpaa asian ymmärtävä mies siihen hommaan ja ilman muutahan sen immen kalvon täytyy tuntua ja tämän vuoks nää hommat pitäisikin hoitaa paljaalla kalulla, kun neitseellä saattaa olla koviakin kiputiloja siinä ja se voi ottaa aikaakin pahimmillaan, et päästään läpitte ja senhän voi jokainen kuvitella, et ei siinä huvita kumien kans pelleillä. Siks takuu terve luotettava kaveri se olla pitää kuten minä.

      • Shokkipano

        No paljaalla me oltiin, mies tietysti laukes sisään joka kerta. Eipä paljon esileikkiä harrastanut, suoraan asiaan kävi. Hakusin tietysti, mutta kun teki kipeää niin hitosti. Kun sanoin ett sattuu, ja oli vaikeeta se pano. Eiks se tajuu. Näki ne veritahrat lakanalla.Sitten koko yön pani veristä, hellää ja spermaista pilluani.


    • ewgssd

      kyllä se joustaa,muistan joskus kännipäissäni ihmetteleen että muna ei mene pilluun vaan tulee takaisin, sit tyttö sanoo et on neitsyt, ei siinä kaatokännissä muuta ajattele kuin että lastit liikkeelle vaikka suuhun

    • VähänVanhempiMies

      Vaikka keskustelun aloittaja taitaa olla provo, niin yritetään nyt silti vastata asiallisesti.

      Jokaisella naisella on erilainen immenkalvo ja jokainen yhdyntä on erilainen, joten mitään vakiovastausta ei ole. Seksiin kuuluu aina esileikit ja ennen seksiä olisi hyvä tehdä kumppanille selväksi miten kokenut on (Hei, tää on mun eka kerta, oo hellä mulle").

      Riippuu ihan miehestä ja hänen kokemuksestaan, miten hyvin hän osaa ottaa huomioon naisensa tarpeet ja tunteet. Toiset mahtisonnit panee mitä vaan ja aina täysillä, kun se tuntuu niin hyvältä itsestä vaikka nainen alla huutaisi kivusta.

      Ikävää, jos ensimmäinen seksikokemus on noin ikävä, koska se hyvin pitkälle sanelee tulevan seksielämän suunnan ja nautinnon määrän, kun takaraivossa velloo se eka kauhea ja kivulias yhdyntä.

      • Kaksseiskanainen

        Kirjoitit hienosti! Aika harvassa täällä nämä asialliset kommentit.
        Mietiskelin joskus samaa kun luin toisten ensimmäisistä kerroista ja verestä lakanoilla? Itseltäni ei verta edes vuotanut muutakuin wc:ssä käydessä paperiin pyyhkiessä pisaran huomasin. Onni siis että minun ensimmäinen teki sen hienosti kunnioittaen.
        Harmillista että kaikki ei niin toimi, oma himo ja tyydytys menee kaiken edelle :/ .


    • yuiuiolkljklkj

      näinhän se on että jokainen hoitakoon omat orkkunsa itse

    • kunnioittavamiesmullekts

      Mulla samanlainen kokemus mun poikaystävän kanssa. Ois voinu kyllä hoitaa vähän hellemmin nämä hommat. Verta ja kipua ja kaiken puolin ihan kamalaa ja vielä piti lisää saada jyystää. Ei tainnut mua kunnioittaa ja ajatella asiaa kun kannalta. Ei ole enää nykyään mun poikaystävä. Ikäeroakin oli aika paljon, hän 21 w ja minä 16 w.
      Mullakin immenkalvo oli tiukassa ja läpi meni kunnolla vasta varmaan 10nennen panon jälkeen, sitä ennen hirveetä kipua. Ois voinut tää mies vähän ajatella, kun panee vaan ja tunkee syvälle vaikka sanoin että älä paina loppuun asti, halusin viidennellä seksikerrallakin et käy vaan sisällä että älä paina, niin kohta taas täysiä, ai vittu se sattui. Immenkalvon repaleiset palaset tuntui pillussa vielä vuosia ekan kerran jälkeen. Olen tosi tiukka muutenkin niin niiden poistuminen tai surkastuminen vei aikaa.

      Nykyään en kyllä jatkaisi seurustelua moisen kaverin kanssa :/

      • Molemmillekivaa

        Nuorena törmäsin neitsyydestä eroon haluavaan ja tyttö tuns kipua, vaikka yritin olla hienovarainen. Ei sitä touhua voinut jatkaa, joten päätettiin yhteisesti lopettaa siltä erää. Oli niin tiukat paikat ja epäselväksi jäi, menikö neitsyys. Ehkä nyt osaisi toimia paremmin, mutta voin kuvitella kokemasi.


    • Rusahduskertoi.kait

      En tiennyt että 26 vuotias nainen oli neitsyt. Tosin en ole siitä varma vieläkään. Ensimmäinen kerta ei onnistunut sitten millään. Olimme tosin - ainakin minä - väsyneitä, joten ajattelin kaiken johtuvan siitä. Laskin paineet käsin peiton alla ja sanoin nyt tulevan. Yllätyksekseni Ritva käännähti ja otti lastin suuhunsa. Tavatessamme noin kuukauden kuluttua homma lähti käyntiin aivan eri tavalla. Tovin aikaa paljaalla työnneltyäni tunsin ikäänkuin rusahduksen. Ritva ei valittanut kipuja enkä nähnyt pisaraakaan verta. Tapasimme vielä kerran mutta asiasta ei puhuttu. Siksi jäi ikuiseksi arvoitukseksi oliko kalvo vielä ehyt. Tapasin nykyisen vaimoni samana kesänä. Hän oli puhkotuttanut kalvonsa aiemmin. Nytkin harrastamme seksiä ainakin kerran viikossa vaikka kumpikin alkaa olla vanhuuseläkeiässä.

    • sikahoukkuutta

      Kyllä niitä naishoukkia miessioille tuntuu aina löytyvän

    • Njlklk77

      Olen itse harrastanut seksiä muistaakseni kuuden tai seitsemän neitsyen kanssa, ikähaitari 16-20 vuotta ja vastaan oman kokemukseni pohjalta vaikka näistä onkin jo toistakymmentä vuotta.

      Neitsyen kyllä tuntee, kun koskettelee tytön alapäätä käsillä. Kun työntää sormen sisälle, niin pari sentin syvyydessä tulee tiukempi kohta (immenkalvo), jonka tiukkuus vaihtelee. Useimmiten immenkalvo on sellainen, että yksi sormi menee, mutta kaksi ei enää mahdu. Ja jos on oikein tiukka, niin yksikin sormi menee juuri ja juuri.

      Yhdyntää ennen on hyvä olla jotain esileikkejä ja sitä tytön alapäätä kannattaa tosiaan kosketella. Samalla voi antaa tytön kosketella ja tunnustella, miltä penis tuntuu kädessä. Kun ryhdytään vihdoin hommiin, niin aluksi kannattaa vain kosketella kalulla tytön alapäätä. Sitten kalua voi työntää häpyhuulten väliin ja terskan verran sisälle, jolloin voi tuntea immenkalvon. Sitten painaa pikkuhiljaa vastaan ja joka kerta vähän enemmän ja syvemmälle kunnes immenkalvo antaa periksi ja pääsee kokonaan sisälle. Toinen vaihtoehto on, että kun on laittanut terskan verran sisälle ja tuntee immenkalvon, niin tästä työntyy kerralla sisään. Tämä voi hieman sattua tyttöä, mutta joka tapauksessa eka kerta harvemmin on nautinnollinen, vaan ns. pakollinen paha. Kannattaa myös muistaa, että vaikka miestä kiihottaisi kovin (neitsyt pimppi on tavallista tiukempi), niin ekalla kerralla ei kannata työntyä kovin rajusti, vaan hoitelee hommat rauhallisesti ja hellästi loppuun. Ekan kerran ei tarvitse kestää kauaa ja esim. itse olen pyytänyt tyttöä ekalla kerralla makaamaan vatsallaan, sillä laukean nopeammin kun panen takaapäin ja näin pääsee myös työntämään syvemmälle.

      Vaikka ekaa kertaa ja neitsyyttä korostetaan niin paljon, niin tyttöjen kannattaa muistaa, että kyseessä on vain yksi kerta muiden joukossa, joka on hyvä saada alta pois, jotta pääsee kunnolla nauttimaan seksistä ilman paineita. Liian nuorena (alle 16-v) ei kuitenkaan kannata alkaa seksiä harrastamaan.

      Ekalla kerralla kannattaa partneriksi valita joku kokeneempi ja ehkä muutaman vuoden vanhempi, joka osaa hoitaa homman ja käsitellä tyttöä oikein. Itse ainakin arvostin todella kovin, kun pääsin aikanaan nuorena miehenä (25-30 v) vielä useamman neitsyen tutustuttamaan seksin saloihin.

      • Tiukkuuttajaimmenkalvoa

        Mun poikaystävä (hyi nyt ku ajattelee..aivan kamala mätisäkki) tuli takaapäin ja se kerta just rusautti mun immenkalvon. Se tuntu ja kuulu oikein. Niinku jotain paksua kovaa jossaki sisällä menis rikki. Irtos niinku tois puoleisesti pillun seinämistä se kalvo. Pysy ne palaset siel vielä 6 vuotta tapahtuman jälkeen. Olen tiukka niin siitä kai johtu plus en harrastanu paljon seksii. Kokonaan poistuvat synnytyksessä. Nyt on normaalin tiukka pimppi eikä mitkää immenkalvot tai sen palaset häiritse.


      • ihanmetässä

        Sun kannattas perehtyä tohon anatomiaan vähän paremmin.


      • Tiukkuuttajaimmenkalvoa

        No tarkotin vajaa, että takaapäin pillun niin et makas mun selän päällä


      • Tollotollo

        Mitkä vitun immenkalvonpalaset, voi elämän kevät mitä järjen vähyyttä taas. Rusautti jotain kovaa. Muovipullonko olit pilluusi tunkenut, koska immenkalvohan se ei ollut!!


      • Tiukkuuttajaimmenkalvoa

        Pillussa tuntui ne repaleet/riekaleet/palaset vielä kauan tapahtuman jälkeen, en edes itse tätä tajunnut. Gynekologi ja neuvolatätikin näki ja tunsi ne palaset siel ja päivitteöi että miten tiukka pikku pillu ja immenkalvo vielä 21-22 vuotiaalla tallella. Kokeilin itse niin pystyin nyhtämään niistä palasista sormilla..au! En nussinut paljoa joten ne eivät irronneet tai surkastuneet. Pillun seinämässä toisesta puolesta irtosi immenkalvo mutta jäi toiselta laidalta kiinni. Synnytyksessä kätilö kysy ennen ku ponnistin että saako nipsasta pois kun on niin ahdasta ettei oo mitään tässä tiellä vaikeuttamassa vauvan tuloa, sanoin että joo,tee mitä on parasta (en itse nääs ole pillu asiantuntija) ja nipsaisi pois, kysy sattuko, sanoinei,kun oli vissiin aika hyvät puudukkeet. Synnytyksen jälkeen ei ole enää näkynyt tai tuntunut niitä palasia.eikä poikaystäväni esinahka repeile liian tiukan pilden vuoksi. Minua ja seksiä synnytys on ainakin auttanut. Luulin myös silloin että minulla olisi septate hymen mutta ne olikin ne riekaleet.

        Koita nyt tajuta että immenkalvo on tiukkaa ja kovaa, kun se repee, niin kyllä se vähän niinku näkkileivältä sisällä elimistössä ratketessaan tuntuu ja kuulostaa.


    • hirmukulli

      Ei mitään tuntoa, kun ryhmysaulalla survon

    • näinmuistantaas

      Kun itse olin tytön kanssa molemmat neitsyitä. Ekakerta tuntui kullinpäässä selvästi. Työnsi varoen ja kyllä hän vähän äännähteli, paljoakaan verta ei tullut, mutta seuraavana päivänä naimme kuin normaalisti ei mitään kipuja hänellä ollut.

    • Pettrr

      Exä oli suhteemme alussa neitsyt (silloin 19 v) ja eka kerta koitti vasta parin kuukauden seurustelun jälkeen. Tätä ennen oli ollut käsipeliä, olin työntänyt sormea sisään ja yrittänyt laittaa kahta sormea, muttei mahtunut ja siksi mietin, miten mahtaa kalu mennä sisään. Muistan että tunnustelin pimppiä terskan päällä ja parin sentin syvyydessä tuli immenkalvon kohdalla stoppi, niin siitä sitten vain painelin edes takas kunnes vähitellen antoi periksi. Vaihdettiin asentoa, tyttöystävä tuli päälle ja siinä vaiheessa huomasin, että oli tullut vähän verta. Seuraavana aamuna otettiin uusiksi ja kalu meni helpommin sisään, vaihdettiin asentoa doggystyleen ja sain naida ihan normaalisti.

    • Poksauttelija

      Varma kevään merkki on metsästä kuuluva iloinen immenkalvojen poksahtelu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe