Luvaton mopomiitti

Siwakki

Kuulemma teillä oli luvaton mopomiitti? Jota vanhemmat kannattaa.

78

4085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eisuvakki

      Valitettavasti ja alaikäisen järjestämänä ilman lupia.
      Jota osa vanhemmista kannattaa.

    • Rouvakukkahattu

      Asfaltit piloillaa toivottavasti joutuu korvaa vanhempien pussista.

    • Kukkahattu-ukko

      Pelastusssunnitelmaan liittyvät asiat tulee olla kunnossa kuten: Ensiapu, järjestysmiehet yms asiat tulee suunnitella etukäteen ennen yleisötapahtuman järjestämistä. Moottori tapahtumalle pitää anoa erikseen meluluvat ja alueen asukkaille tulee tiedottaa tapahtumasta etukäteen jota tässä ei tehty. Veikkaan että mopomiitin alaikäinen ei järjestäjä ei näitä edes huomioi eikä vanhemmat neuvo asiassa.
      Samaten kummastuttaa eräässä Saarijärven kirpputori palstalla eräiden vanhempien kommentit. Alaikäinen ei ole vastuussa itsestään, vaan alaikäisen vanhemmat ovat! vai pääsikö asia unohtumaan?
      Alaikäisen vanhemmat ovat korvaus vastuussa ja vastuussa alaikäisen terveydestä/huolenpidosta, sen sanoo laki ja lastensuojelulaki.
      Ihmettelen että noin 200-300 henkilön mopo miitti on luvatta edes mahdollista järjestää yleisellä paikalla jossa rikottiin liikenneturvallisuutta toisten tontteja, ilman että poliisi ei puuttuisi jossain vaiheessa asiaan.
      Laki on laki ja yleinen turvallisuus on kaiken a ja ö.

    • ulla999

      Tähän ei saarijärven rasistit voi sanoa mielipidettä kun tietää että ovat väärässä. Tästä ei voi maahanmuuttajia ja Kuosmasta syyttä.
      Pitäkää niistä kakaroista huoli! Älkää olko jälkiviisaita!

    • Santeri744

      Mitäs tähän sanoo saarijärven vanhemmat? Jotka inisee lasten turvallisuuden vuoksi ja muuten yleisen järjestyksen? Ja pelkää että mamut sotkee paikkoja? Samalla itkee verorahoistamutta entäs kun joukko alaikäisiä sotkee asfaltit? mistä ne maksetaan? verorahoista? Mutta onneksi varmaan nimet tiedossa ketkä ja keiden huollettavat siellä ajeli ;)
      Oli videoiden mukaan kolareitakin lähellä. Nuoriahan ne vaan on ja sattukoot niin oppivat suolijärven tapa kasvattaa lapsia, älkää sitten iniskö kun jotain sattuu.

      • kukkahattutäti40

        onko sekään hyväksi nuorisolle etttä pelataan päivät pitkät tietokoneella nyky päivinä puhutaan niin paljon siitä että nuoret ovat liikaa sisällä. Mitä vikaa on tuossa harrastuksessa?


      • Salmiakkikone

        Harrastamiseksi tuota ei voi sanoa vaan spedeilyksi.


      • 16vmopojonne

        A:mopomiitti ei voi olla käypä käsite asialle koska se voisi olla sattumaakin ja mitä vittua se haittaa jos asfaltissa on pari vähä tumnenpaaki raitaa ku se on muutenki mustaa tavaraa toi bitumi


    • Ldldkf

      Palstalaisten omia lapsia. Ainakin käytöstavoista päätellen.

      • Ärsyyntynytvittusaatana

        Lopettakaa ininä ja antakaa nuorien olla nuoria! Parempaa tämä on kuin juominen, aineiden käyttö ja muu typeryys! Ja eiköhän nämä saarijärven tiet ole jo pilalla kun niitä ei ole edes huolettu sitten 60-lukuun.


      • Rahaa_on

        Ei nää asiat sulje toisiaan pois. Puhallusratsialla ois voinu olla mielenkiintoiset seuraukset. Jos jotain oikeita harrastuksia tuette niin viekää lapsenne krossi- tai enduroradalle.


    • Ldkdn

      Jos olis mamut tehnyt noin Johan slkais syyttely :D

    • VankilaPastoriOriginaly

      Eli mopolla pärrääminen pahempaa kuin raiskauksen yrittäminen?? Ja se että yritetään raiskata on uhrien nuorten/aikuisten vika kun uskaltavat vielä liikkua suomessa? Ja se taas vanhempien vika kun eivät telkeä nuorisoaan lukkojen taa? Aukotonta tuo suvakkiLogia? Ja normaali mieshän yrittää aina naisen/tytön nähdessään raiskata tämän? Haistakaa hyysärit edelleen sitä RituaaliTeurastettuaIslamiVittua,teillä taitaa ollakkin jo värkit silvottu?

    • Ldldkf

      Mitäs valitatte turvallisuudesta kun ette itse myöskään lakia noudata.
      Pitäkää niistä kakaroistanne huoli ja onko akkojen pakko yöllä liikkua yksin. Yhtälailla voi Saapas jussikin raiskata.
      Ei Täällä muuallakaan kakarat pyöri aikuisten miesten seurassa. Ja jos liikkuu siihen puututaan muualla kun suomi24. Itkien.
      Taitaa mopo Petterin äiti niistä siellä. Mene pitämään kersoistas huoli ja päivystämään muualle.
      Hae vaikka lapsesi ajoissa kotia ja tee niille iltapalaa.

      • VankilaPastoriOriginaly

        Tulet vielä katumaan noita sanojasi hyysäri


      • Lldkdk

        En tule. Miksi ihmeessä katuisin? Tosi asiat tosi asioina. Osuiko nilkkaan?


      • VankilaPastoriOriginaly

        Ei osunut,mutta paskanjauhajalla yleensä paskainen loppu,sitä saa mitä tilaa,karma kostaa jne.. Loukkaat jutuillasi kaikkia näiden muzzlimiRikollisten uhreiksi joutuneita,hekin/omaiset saattavat jossain vaiheessa kostaa,pinna katkeaa jossain vaiheessa


      • Ärsyyntynyt

        Mikä helvetti sun päässäs on vialla? Saarijärvellä tapahtuneet raiskaukset ei niin toisessa nainen oli menossa baarista kotiin nii onko se saatana kiellettyä? Nii ja toinen tapahtui ILLALLA eikä saatana yöllä. Vai vittu onko niin että jos oot yöllä vielä kylällä niin pakolaiset saa oikeuden raiskata?! Painukaa saatanan suvakit niitten mokkakikkeleiden kanssa sinne irakiin!!


    • Jallisasi

      Ei se asfaltti kumista pilalle mene, toki jäljet saattavat joitakin ärsyttää. Näitä "miittejä" pidettiin jo 80-luvulla, tosin mopoja oli vähemmän. Mistään kokoontumisluvista mitään tiedetty. Kokoonnuttiin ja pidettiin hauskaa.

    • nytmeniyöunet

      Voi hirveenkauheenkamalaa. Jopas sai kukkahattutädit jeesusteltavaa. Joku varmaan sotkee asiaan vielä maahanmuuttokriittisetkin. ...ai joo, se olikin jo tehty.

    • Rauhoottukaajo

      Voi yhyren kerran mä sanon. Mitä pahaa siinä on että vekarat kokoontuu keulittelemaan moperiilla ja pitämään hauskaa? Aiva hyvin ne vois muuallaki ku sielä miittingis ittensä loukata. Kerran täälä vaan eletään ja täälä huutelee ne jotka ei omas nuoruudes yhtää oäässy hauskaa pitämään...

    • Jokumopoukkeli

      Miitissä ei todellakaan ollut 200-300 henkeä, ehkä n. 50-100. Miitti oli tarkasti suunniteltu niin, että se ei aiheuttaisi haittaa ulkopuolisille. Kaikilta jotka paikan päällä kävi sai miitti vain kehuja. Poliisi ajoi hetken miittiletkan perässä eli oli tietoinen miitistä, eivät kuitenkaan tullut valittamaan mistään. Ajoimme liikenteessä täysin liikennesääntöjen mukaan, ainoana poikkeuksena suorat, joilla ei ollut lähes ollenkaan miitin ulkopuolista liikennettä, eli ulkopuolisille ei mitään haittaa miitistä ollut. Samanlaisia miittejä järjestetään ympäri suomea, suurin osa niistä on paljon isompia osallistujamäärältään ja niihinkään ei ole kukaan saanut anottua erillisiä lupia miitin pitämiseen. Kerrankin kun saarijärvellä tapahtuu jotain, siitä nousee hirveä haloo. Mielestäni on kuitenkin hyvä että nuoret viettävät aikaa yhdessä ja mieleisen asian parissa. Olen puhunut, toivottavasti arvon kukkahattutädit rauhoittuisivat vähän asian suhteen.

    • Nuorisonpuolella

      Miittejä on ollut jo useita vuosia eikä ne tule loppumaan! Se on osalle nuorista harrastus ja hauskanpitoa siinä missä jollekkin on esim jalkapallo. Ja mitä täällä ihmiset puhuu että tiet on sotkettu pilalle niin tietääkseni se kumi siitä ihan ajankanssa kuluu pois. Eiluulisi ketään täysjärkistä haittaavan.

      • Eisaatanars

        Mietin vaan että eikö teillä tosiaa oo muuta tekemistä kuin ruikutella netissä. Muuttakaa muualle joss mopomelu 4kertaa kesästä 12jälkee kuuluu. Kyllä autoilijat pitää miittejä ja polttaa kummindeerusta ja pitää viel kovempaa meteliä. Vitu aikuiset opeteltaa nyt jo sietää niitä mopoja.


    • KylläKeuliiSaatana

      Kyllä työ ootte perkele elämään kyllästyneitä paskoja kun jaksatte tommosesta valittaa

    • Pirttimaa

      Menkää töihin älkääkä täällä ruikuttako ku ei se vaikututa mihinkään

    • Ärsyyntynyt

      Oikeasti herätkää hei! Jos kerran tai paristi kesän ja syksyn aikaan pidetään miitti, niin ei se kenenkään maailmaa kaada, asfaltti ei mene ajokelvottomaksi ja JOKAINEN ON OMALLA VASTUULLAAN. Jokaisen oma valinta, ketään ei ole pakotettu. Enemmän olisin huolissani mamuista jotka yrittävät saada teidän pikku pilttejänne pahoille teille.

    • Nojuuh

      Antaa nuorten nähä keskenää, sama ku joku valittais siitä, että joka viikonloppu sokkarin parkkipaikka täyttyy autoista ja jokasessa autossa subbarit soi täysillä konteissa. Siinähä o jo iha hitomoine ja saakelin laiton miitti käynnis.. Ja vielä JOKA viikonloppu ei herranjestas :O

    • PIRTSAKKAA

      Mitä tää on :DDD suomi24n kukkistädit vauhis! PIRI TOIMII!

    • KauppisenPete

      Menisitte töihin ! Elätte minun vero vi*un rahoilla !

    • kukkahattutäti420

      Voi perkeleen mummot...

      • namusetä69

        Täysin samaa mieltä


    • Jaahassa

      Siis mulla ei vaan mene jakeluun miten joku saa aina sotkettua nuo maahanmuuttajat joka aiheeseen :D anteeks mutta en oo nähny saatijärvellä yhtäkään maahanmuuttajaa päristelemässä mopolla ja sotkemassa teidän niin rakkaita asfalttejanne. Ja kyse tietääkseni oli mopo miitistä eikä turvapaikanhakijoista joten eiköhän pysytä aiheessa jookos? Mun mielestä on vaan niin tyhmää että valitetaan kun saarijärven nuorille ei oo ikinä mitään tekemistä ja sitten kun sitä keksitään niin joku vetää herneitä ja muita palkokasveja nenäänsä. Eiköhän anneta nuorten pitää hauskaa ja kaiken lisäks poliisi oli tietoinen asiasta joten mikä tässä on se ongelma? Jospa vaan laitatte nyt ne kukkahattunne naulakkoon ja jatkatte elämäänne mikäli sellainen teillä on koska inisette täällä suomi24 palstalla.

      • Kumiankka95

        No täytyykin soittaa asemalle ja kysästä oliko tietoinen ajotyylistä ja tapahtumasta? Ja kun ajoitte autojen seassa keulien josta video materiaalia? Eikös se materiaali oli tietääkseni jo poliisilla? Dekkareita myöten :D


      • Alkaavähänvituttaatää

        Autojen seassa? Ainoat autot jotka miittisuorilla olivat tulivat katsomaan miittiä eli tiesivät mitä siellä tapahtuu. Tietääkseni kukaan ei olkopuolisien autojen seassa keulinut ja letkassa suorien välillä ajettiin liikennesääntöjen mukaan. Nyt kukkahattu pois päästä ja ajamaan lastenlasten kanssa mopolla


    • Kukkahattutätejä_vastaan

      Sitä en ymmärrä kun aina sanotaan että nuorten pitäisi tehdä jotain muualla kuin tietokoneella ja pitäisi tavata kavereita eikä istua yksin pimeässä huoneessa mutta heti kun jotain järjestetään niin se on kuin maailman loppu. Miettikääpä omaa nuoruuttanne ettekö ikinä tehnyt mitää mikä ei ollut niin laillista ja jos loukkaantumisen kannalta katsoo nii loukkaantumisia tulee aina siitä ei pääse mihinkään. Ja niin kuin ylhäällä mainittiin ja mikä on totta mopo miittejä on aina ollut ja tulee olemaan. Kyllä minä sanon että jos ihmisen elämä menee pilalle kun jotkut mopo pojat rällää jollain suoralla ja kuuluu jotain pientä meteliä josta menee yö unet niin pitää olla melko huono elämä. Ja kyllä minä ainakin henkilö kohtaisesti mopolla loukkaantuessa loukkaannun mielummin isossa porukassa jossa on aina joku joka auttaa kuin jossain korvessa yksin jossa ketään ei ole auttamassa.

      • nigeria

        NÄIN ON!


    • Bomberäänekoski

      Vanhempien vastuulla olette piste.
      Järjen jättiläisiä ette ainakaan ole keulimisilla ja videoitte sen niin että rekkarit näkyy.
      Ja naamat. Itse ainakin voin sanoa tunnistin monen kersat pelkästään jo videoita katsomalla.
      Sakkoa tuosta ropisee vähintään joka ikiselle ja ajokieltoakin voi napsahtaa.

    • Poliisilleilmoitettu

      Kyllä luvat pitää olla ja pakko sanoa olette aika turhan tyhmiä mopolaisia jos ette sitä tiedä.
      Enää ei eletä 80-lukua tai ainakaan muut kun te :D Samaan aikaa huudatte nykyaikaa ja 80-lukua :D

    • mankitonpaskaa

      huorat

    • Mitäpäässäliikkuuukaaaaa

      Valtionko odotatte julkisen tien korvaavan? Ja sen että alue ei ollut suljettu? Missä oli turvavälit? Yksi siel pyöritteli mopoa samalla kun metrin päästä porukka kuvasi, todella hallintaa siitä omasta vastuusta kun ei tajuta oikeasti mopo miiteistä muuta kun mitä tubesta katsottu.
      Pakko todeta missään muualla ei ole edes kuvattu noin hallitsematonta tapahtumaa tai mopojen käsittelyä.
      Oliko tarkoitus päästä lehtiin asti?
      Huomiota herättämään? Toivottavasti videot saadaan koko kansan nähtäväksi ja Kouvolaan asti missä järjestetään luvallisia miittejä ja mopon käsittely on hallinnassa muutamaa lukuunottamatta.Saa muutkin nauraa "hallittua" käsittelyä ja kuvailua.
      Kiitos kun pilasitte muiden mopopoikien maineen :D
      Pitäkää miittinne jatkossakin tollai :D hyvänä varoituksena toimitte muille :D
      Jo nyt videoitane jaellaan ei näin!

    • Mopotyttö_

      Menkää itteenne tällä mesoomisella ja nuorten mollaamisella.

      • Kukkahattusetä94

        Lakia teidän pitää oppia ja tavoille. Eikö kotona opeteta? Vai kapinoida pitää herkkä kun ikä :D
        Vanhemmat ei uskalla sanoa :D vai salassa on kiva toimia?
        Kaikkea teiltäkään ei voi sallia vaikka kotona saisitte paskoo pöydille ja keskaria näytellä.

        Pakko kyllä todeta vielä että muutama vuosi sitten ei ollut paikkakunnalla noin tyhjiö palloja edes nuorissa.
        Sen verran vanhempia kunnioitettiin ettei kiinni jääty eikä ollut tuollaista kapina henkeä.

        Onks pahojakin ongelmia?


      • Mopotyttö_

        Itseasiassa tästä "kapinoivasta" miitistä ja olemuksesta vanhemmat tietää😊 ompahan ihana lapsi miitissä mielummin kuin ryyppäämässä, tiiä sittw miten sinut on kasvatettu


      • Kallislysti

        Hyvii vanhempia kun lasten turvallisuus ei kiinnosta ja kanssa ihmiset.
        No se on poliisikin hyvä tietää että on vanhempien lupa teille. Riittää kun yksi aikuinen ottaa tapahtuman järjestämisestä sakot ja nuhteet. Niin muut säilyy asialta.
        Sehän on se vanhempien vastuu se kannattaa myös sanoa Lastensuojeluliiton että vanhemmat antoi luvan. Ja oli tietoisia tapahtumasta ja keulimisesta.


    • Einoineinoineinoin

      Voi kun aikuiset on tyhmii kun ei ymmärrä kapinoivaa mopopoikaa :D
      Ihan itku tulee kun äidit poikiaan puolustaa kun vähän rikkoo lakia :D

    • Hslxndoam

      Järjestäjä ottaa vastuun ja hänen vanhempansa.
      Myös sakoista ja tapahtumasta. Näin ymmärsin itse...
      Myös järjestäjä sanoi julkisesti facebookissa ottavansa vastuun josta sen äiti tykkäsi, eli ei meillä muilla hätää ole :) Järjestäjän vastuulla tapahtuma ja kun alaikäinen sen vanhemmat korvaus velvollisia, eikös?
      Ja vaikka poliiseilla olisi tieto niin kyllä aika moni vetoaa järjestäjään ja muut luulimme että luvat oli.
      Hauskaa oli! Lisää miittejä!

    • 12234582

      Kyllä on taas turhaa valittamista. Itse kävin autolla kaupassa kun noi mopot siellä ajeli eikä ainakaan minulle ollut mitään haittaa niistä. Ja jos ne poliisit kerran siellä perässä ajeli niin eiköhän ne olisi puuttunut siihen jos valittamista olisi ollut.

      • Rouvakukkahattu

        Ei ollut poliiseja miitissä
        Mene katsomaan videot tubesta. Ja kyllä kaupassa ihmiset ihmetteli ja vanhukset melua.
        Poliisit ajoivat hetken perässä.


      • Jokumopoukko

        Poliisit ajoivat hetken miittiletkan perässä-> olivat tietoisia asiasta, ei kiinnostanut. Ja poliisit kyllä tietävät täysin mitä miiteissö tehdään.


    • YusufDulla

      Kyllä nyt on suvakeilla huoli Saarijärven nuorista kun matu... ei kun mopo vähän hieraisi teinin takalistoa...

    • Mopopnpärinää

      Voi kauheeta...eiköhän teillä ole isompiakin käveleviä ongelmia siellä. Huoh..

    • 123457328

      Kumpi on järkevämpää se että nuoret hajottaa paikkoja esim. Ikkunoita yms vai pitää mopomiittejä mistä ei kenellekään ole häiriötä.Sitä voi jokainen miettiä kumpi tulee kalliiksi ja kumpi vaikuttaa tulevaisuuteen

    • hohhei

      Naurettavaa. Eikö se ole hyvä että kylällä on elämää. kuitenkin jossain nuoret kokoontuu. Ei sitä ennenkään lupia alettu hakea kun kokoonnuttiin . Järki käteen. Kohta ollaan kun Venäjällä. Sitäkö me halutaan.

    • onpakummallista

      Miten se voi rassata noin paljon ihmisiä, jos asfaltissa on muutama musta raita?

      • kummisetä62

        Suvakit luulee, että kumi tehdään n33k3rlöistä


    • Huomiooooo

      Ajoi hetken. Tuli hälytys mutta teil video matskua? Missä sen voi katsoa?

    • AUAJI16A

      Antakaa nuorten harrastaa pyörien parissa. Mopomiitti on nuorten yhteinen kokoontumistapa.

    • kakakakakkakakkakakak

      Päivi räsänen on idolini ja mielestäni mopomiitit pitää kieltää!!!!!!!!!!!!!!!

    • Mopollla

      Pojan vanhemmat ja poika ottaa vastuun kuulemma ja jälkipyykeistä. Muut luuli että oli luvat niin kuultu kylältä.

      • Jyystökakke

        Ei kyllä kukaan oo luullu et lupia ois 😂😂 ja miittiläisien pitäisi tietää että kaikki ovat omalla vastuulla.


    • Vastuullinen_vanhempi

      Seuraavalla kerralla kun näen yhdenkin mopon keskustan alueella ilta yhdeksän jälkeen, ilmoitan asiasta välittömästi poliisille. Nuorten jullien tulisi olla nukkumassa jo tuohon aikaan, valmistumassa seuraavaan koulupäivään.

      • HhHmmmm

        Siinähän ilmotat mutta eikös jokaisella ole oikeus liikkua mihin aikaan vaan, ei taija ihan sulle kuulua😇


      • mopoillaan

        Sen verran tuohon mopoiluun että eilen ajelin kýlältä kotiin niin perässäni ajeli kolme mopoa yksi lähes auton puskurissa kiinni ja meni kaistaa laidasta laitaan . Oletan että jos olisin joutunut äkisti jarruttamaan niin olisi pelti kolissut. En ymmärrä tuollaista ajelua miksi pitää tiellä leikkiä.


    • JR1978

      Vitut luvista. Mä voin kirjoittaa luvan. "LUVATON MOPOMIITTI" ?!! Kasvattakaa vastuu teoistanne tai ei tarvii "miittaa".

      • HerraAurinkoinen

        Ole hyvä ja siivoa suusi. Miksi käyt noin kuumana?


    • Epikuros2.0

      Kaikki mopomiiteissä käyvät eivät ole natseja, mutta kaikki natsit käyvät mopomiiteissä.

      • epic_uros

        Selvästi yksittäistapaus xD


    • Körmyselkä

      Hahaa kaikilla on oikeus ajella millon haluaa hahaa hahaa

    • juoksutiikeri

      Hei kaikki <3

      Olen juuri 13 vuotta täyttänyt nainen ja olen kuullut että tässä iässä hankiaan lapsia. Onko ketään kiinnostuneita? :)

      • Räkätinpesille

        Tuossa iässä pitää olla kiinnostunut mopon hankkimisesta ja räkätinpesistä. No, tytöistä en tiedä, alkaako kiinnostaa muutkin asiat.


      • Anonyymi
        Räkätinpesille kirjoitti:

        Tuossa iässä pitää olla kiinnostunut mopon hankkimisesta ja räkätinpesistä. No, tytöistä en tiedä, alkaako kiinnostaa muutkin asiat.

        eipä niitä juurikaan tytöt ala kiinnostaa


    • hyviä_Uutisia

      Nuori loukkaantui mopomiitissä Jyväskylässä – Törmäsi keuliessaan autoon ja lähti ilmalentoon :D

      • pistin_pahemmaksi

        Titanic törmäsi jäävuoreen ja upposi.


    • Mammamaalissa

      Kuolis vaan kaikki mopojat sjärveltäkin :D ei vähempää voi kiinnostaa. Jos ei osaa ajaa niin ei osaa. Järjestäjään lisää miittejä ja luokkaa.

      • Gigkj

        Eli haluat kaikki mukaan lukien viatomien mopoilijoiden kuolevan. Mitä helvettiä?


    • Tsisus

      Kyl tääl ymmärretää et kukkahattutätien nuoruudessa niitä haukuttii, hakattii ja annettii anaalirangaistuksia, mut jos nykypäivänä ei oo niin sadistiset vanhemmat ni ei sitä iloa tarvi pilata, vaikka se vituttaa et itelle ei ostettu mopoa vaikka kuin kinus. Herätkää ja antakaa pitää hauskaa, ku pitää olla harrastuksia, ni siinä on. Ja ku ei voi vaa pelata päivät pitkät ja päihteitten käyttöäkään ei kukkahattutädit salli, ni on jotai tekemistä, kaikkia ei kato kiinnosta mennä palloa potkimaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe