Mitkä helkutin naamiaiset

ykskatsoja

Pitikö tähän väliin järjestää jotkut idiootti naamiaiset taas. Mitä he juhlivat tuolla kahvilassa?

28

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfjklsjkfd

      Ashelyn tai sen naisen synttäreitä, en muista kumman. Ja joo, lapsellinen naamiaisjuoni tosiaan istuu hyvin Robertin ympärille kehiytyneeseen sotkuun, ja toiseen väkivaltasotkuun Peten ja Rossin välillä. Tittu että tituttaa, miten paskaksi tuo sarja on mennyt. Pitäis kai pitää muutaman kuukauden tauko, mutta kun on tottunut kattomaan tuon työpävän jälkeen päivällisen ja koiranulkoilutuksen välillä.

      Jotenkin elämä ei tuolla kylässä enää solju eteenpäin kuten ennen, vaan siirrytään töksäyttäen kohtauksesta toiseen. Ja usein niissä kohtauksissa joku uhkaa jotakuta toista. Boooooooooring.

      • Lokauunspecial

        Robertin ampuja paljastetaan myöhemmin tunnin takautuma jaksossa lokakuussa. Miten kaikki oikein meni. Tämä on kuka sen teki juttu.


      • Taitaaollajosiellä
        Lokauunspecial kirjoitti:

        Robertin ampuja paljastetaan myöhemmin tunnin takautuma jaksossa lokakuussa. Miten kaikki oikein meni. Tämä on kuka sen teki juttu.

        Eiks toi olis kuulunu juonipaljastuksiin


      • WhoshotRobert

        Tämän illan jaksossa,aivan lopussa joku ampui Robertia joka kaatui maahan Chasin eteen.


      • Monellamurhamielessä

        Bobin kahvilassa muutamat pukeutuivat rikosetsiviksi ja toiset arvailivat ketä esittivät. Oli Bob Colombona jne. Ulkona joku ampui pimennosta Robertia ylävartaloon ja R kaatui maahan Chasin eteen. Jatkuu huomenna. Jaksossa jätettiin kertomatta tarkoituksellisesti monen hahmon olinpaikat ja tekemiset Robertin ampumishetkellä.


    • ykskatsoja

      Minä en vaan käsitä miksi ei voitu pysyä noissa jännittävissä kohdissa vaan järjestettiin jotain tekemistä kaikille. Ihan kuin suojatyöpaikka.

    • ykskatsoja

      En ole juuri katsonut Kauniita ja Rohkeita, mutta eikö nekin ennen tulleet tunnin jaksoina ja nyt puolen tunnin? Ehkä olisi parempi, että Emmerdalikin lyhennettäisiin, niin ei tarvisi tekemällä keksiä jotain.

      • Puolentunninjaksot

        Emmerdalehan tuleekin oikeasti puolen tunnin jaksoina. Suomessa vain näytetään kaksi jaksoa päivässä, mikä lyhentää aikaeroa Iso-Britanniaan koko ajan.


      • kxft

        lol... niin, paitsi että Kauniit ja rohkeat on aina olleet puolen tunnin jaksoja, kuten Emmerdalekin... kannattaisi varmaan vähän miettiä ja tarkistaa asiat ennen kuin puhuu


    • sehänihantotta

      Chrissie ampui miestään Robertia.

    • Ja näköjään ampui huonosti, koska Robert on mukana jatkossakin.
      Chrissiellä on rahaa, mutta ei järkeä.Järkevänä olisi palkannut ammattilaisen asialle.Mitähän hölmöä hysteerinen, sekava nainen seuraavaksi keksii?
      Viimeksi sähläsi bensakanisterin ja sytyttimen kanssa ja sai aikaan
      helikopterionnettomuuden.Polttamastaan Robertin autostakin hän olisi päässyt rahalla eroon, kun olisi pyytänyt vaikkapa Rossin varastamaan ja myymään sen.Naisen logiikkaako, tämä Chrissien toiminta?

      • eieieieieiieieie

        Ei Chrissie minusta ainakaan eilisen perusteella ollut ampuja.


      • eieieieieiei

        Ääh, sori, muistin väärin, se olikin Chas joka seisoi Robertin edessä eikä Chrissie. Perun edellisen vestini.


    • slovakia

      Mun mielestä nää iloiset naamiaisbileet oli kiva juttu tähän väkivallan väliin.elämässä pitää olla iloa!

    • ykskatsoja

      Paddy se ampuja on, mielestäni.
      Olihan se huvittavan näköistä, kun seisoivat Robertin vieressä naamioasut päällä. Mutta olisi poliisit voineet vähän ihmetellä asuja, niin olisi tullut huumoria mukaan.

    • Glub

      Sehän oli aivan kuten piti, tehty tarkoituksella juhlat ja kevyeksi tarkoitetut naamiaiset, vieläpä Halloweenin lähellä, joka muuttuikin sitten oikeaksi jännitysnäytelmäksi. Sopii täydellisesti "Who Shot Robert?" -spektaakkeliin.

    • Glub

      Kyllä täytyy ihmetellä taas näitäkin kommentteja... Ikäänkuin jotkut katsoisivat ensimmäistä kertaa sarjaohjelmia. Tämähän oli nimenomaan asian ydin. Ensinnäkin, usein kaikki suurimmat tapahtumat liittyvät johonkin juhlaan tai "iloiseen tapahtumaan", joka sitten muuttuu jännitysnäytelmäksi. Tässäkinhän oli nimenomaan erittäin hauska ja hyvä idea laittaa juhlavieraat sopivasti eri etsiviksi puettuina, sopivasti kun ei tiedetä, kuka ampui Robertia, joten "etsivät" pääsevätkin tositoimiin, ja voivat heti ruveta etsimään ja miettimään epäiltyjä. Ja kyseessä ei ollut edes mikään tuulesta temmattu asia, sillä Harriet on oikeasti etsivä. Täysin uskottavaa siis. Sehän on vain hauska lisäys tarinaan, kyllä se tarina muuten tulee pysymään täysin vakavana ja jännittävänä pitkään. Tästä tuleekin jännittävä ja pitkä tarina. :)

    • Ei minun mielestäni, nämä naamiaisetsivät tuossa tehneet paljoakaan.Tai sitten minulta jäi jotain näkemättä.Ambulanssin tilasivat ja sen saavuttua, kertoivat uhrin nimen.Muuta en huomannut tapahtuvan.Dan sai ainakin tilaisuuden toimia taas ensiapuhoitajana.Alkaako nämä muut sitten myöhemmin, poliisien lisäksi ratkomaan tätä rikosta ja etsimään syyllistä?Sekin jäi minulta hoksaamatta, ketä etsivähahmoa Pearl naamiaisissa esitti?

      Tälläiset naamiaisbileet on hyvä idea, juhlia suunnitteleville.
      Katsojistakin joku voisi järjestää naamiaiset, vaikkapa emmerdale aiheiset, tai yleensä vaan tv-sarjojen, tai leffastara teemalla.
      Voisi olla hauskaa nähtävää, kun paikalle saapuu kaikenlaisia roolihahmoja tunnistettaviksi.Emmerdale aiheisissa naamiaisissa, itse pukeutuisin ehkä Leylaksi.Pitkät mustat hiukset jo on, mutta tarvitsisin varmaan tekonenän, ruskeat piilolinssit. sekä matalammat korkokengät, nolon kompuroinnin välttämiseksi.Miten te muut, ketä haluaisitte esittää ja minkälaisella naamiaisrekvisiitalla?

      • ksjdflskdjf

        Minun ei tarvitsisi edes naamioitua, kun voisin jo esittää Rhonaa :D


      • Birch

        Minä esittäisin mielelläni Ednaa. Tosin tietysti minut pitäisi ensin meikata vanhan näköiseksi ja vaatteiksi täytyisi hankkia hattu ja pitkä takki sekä vielä saada jostakin koira syliini. Rekvisiittaa siis tarvitsisi aika paljon, mutta hauskaa Ednan esittäminen varmasti olisi.


      • Glub

        Pearl esitti Jessica Fletcheriä.

        Voisin melko helposti esittää Dianea. lol


    • joskus-seuraan

      Mielestäni Robertia ampui Lacklan. Hänhän sen pistoolin heitti menemään. Ihmettelen vain, kuinka se niin etäältä osui kohteeseen. Olisihan tuo Robert joutanut kupsahtaa, turhaan ilkeilee jatkosssakin.

      Kyllä tuo aikanaan selvinnee, kuinka kaikki kävi. Todella näitä sarjoja jatketaan turhilla touhuilla, kuten nämä viime kerran naamiaiset.

    • Vuunsfheicherhoff

      Kauhea tarve on nyt Danille, joka on muuten osoittautunut nykyään täydeksi turhakkeeksi, saada joka käänteessä jotain ensiapuleikkejä aikaan.

      Eniten ihmetytti mitä Paddylle kävi, rillit päreinä ja ihan poissa tästä maailmasta tuona iltana. Kävikö tuikkaamassa Robertille kuulan päähän vai mikä mahtoi painaa?

      Chrissien poika on päästään vialla. Niin outo hyypiö, että saattoi myös ampua Robertin.

      Näihin naamiaspelleilyihin kiteytyi hyvin mm. Bobin merkitys. Pyörii kahvilassa kun pallo konsonaan ja kiikuttaa kuppeja pöytään lätisten samalla jotain tyhjänaikaista. Ei puuttunut kuin Laurel kimalaisäänensä kanssa, niin olisi ollut koko kylän tylsin porukka koolla, Ednaa lukuunottamatta.

      • Glub

        Tämä onkin mielenkiintoinen juonitarina. Aikanaan, kun Robertin ampuja selviää, tulee selviämään myös kaksi muuta salaisuutta.


    • ykskatsoja

      Onhan tuo tyhmä juonikuvio, jos Paddy tuli tuonnäköisenä eikä olisikaan ampuja.
      Eikö Lacklan heittänyt aseen pois aikaisemmin jo, pikästi ennen ampumista? Edellisessä jaksossa on, voin muistaa jo.
      Minusta menee niin, että Paddy löytää aseen ja kuulee kinastelun ja sitten päissään ampuu Robertin ja sekoaa ja hukkaa rillinsä.

    • Vaikka tämä ei naamiaisaiheen avauksen kuulu.Mutta yllä olevaa tapauksen spekulointia jatkaisin.Kysymällä, ketä luulette Aaronin nyt suojelevan, piilottelemmalla jostain löytämäänsä ampumiseen käytettyä asetta?Hänellä on kaksi läheistä henkilöä.Joista jompi kumpi on ilmeisesti jotenkin sotkeutunut Robertin ampumiseen.Kumpikin vihaa Roberttia kuin ruttoa.

      Chasilla oli ainakin tilaisuus napata ase, silloin kun Chrissie sen humalassa jätti pöydälle ja kassakaapinkin sulkematta.Chas oli tuolloin ainoa vieras kartanolla.Pian sen jälkeen hän, soitti Robertille ja pyysi tätä illan pimeydessä tapaamiseen, muka vain varoittaakseen häntä.Pian sen jälkeen Roberttia ammuttiin.

      Muistaakohan Chas nyt tapahtuneen eritavalla, miten se todellisuudessa on tapahtunut.
      Tuleeko hänelle myöhemmin jokin taantuma, joka saa hänet muistamaan miten kaikki oikeasti tapahtui?Vaikka tapaus kuvattiinkin näin, että joku muu ampui Roberttia ja hän kaatui Chasin syliin.

      Mutta eihän se näin välttämättä oikeasti mennyt.Jospa nyt on Chasin vuoro mennä Dinglemäisesti totaalisen sekaisin päästään, tulla hulluksi.
      Dinglen suvussahan näitä vintin pimenemisiä on ennenkin sattunut.Silloin ollaan valmiita tarttumaan aseisiinkin ja tekemään kaikkea, mitä eivät jälkeenpäin itse edes tiedosteta tehneensä.Tyyliin,"en se minä ollut, se oli pirkka"

      • Aaronjoutuupulaan

        Eilisessa jaksossa poliisi jo totesi ettei Chas ole voinut ampua Robertia. Aaron löysi murhaajan heittämän aseen ja luuli Chasin ampuneen ja piilotti aseen ja nyt tänä iltana kätki sen romuttamolla autoon. Adam ja Victoria kuvasivat videotaan ja tietysti Aaron tallentui videolle joka sitten joutuu poliisille nähtäväksi jne. Aaron ei voisi ampua Robertia johon hän rakastui/rakastaa puheistaan huolimatta. Aaron on helpottunut,että Chas ei ampunut ja Robert on hengissä.


      • kommentuaari

        Mistäs se Kartanon vanha herra Rossille maksoi ja Rosskin sopivasti hävis...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe