2012 ja uudemmat Volkswagenit ruostuvat nopeasti!

BrianGehler

Nyt saksalaisvalmistaja hakee säästöjä maalauksesta ja jälki alkaa näkyä. Ruostetta lokasuojien ja ovien reunoissa, sekä koristelistojen alla.

Osanottoni!

20

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toyota-palstan

      trollipoju oksentaa pahaa oloaan. Tänäänkin on tullut taas turpiin joka-ainoassa ketjussa mihin poju on ehtinyt kirjoittaa, eli melkein kaikissa Vw/Skoda/Toyota-ketjuissa. On sillä vaikeaa ja pelkään että tällä menolla pojun pää räjähtää jossain välissä.

      • JariL5

        Kyllä tuo on uutisoitu valtakunnallisissa medioissa. Että se siitä trollipojun oksentelusta...


      • Toyota-palstan

        aito ja oikea trollipoju on varastanut sanasta sanaan sille vittuilevan viestin ja postannut sen vastauksena. Tuollaisestako Vw- tai Skoda maahantuoja pojulle maksaa? Mistään ei mitään tiedä, osaa vain lainata mitä omituisimpia "todisteita" netistä, inttää ja vänkää nurkkaan ahdistettuna kuin peruskoulupoika tai amiksen bensalenkkari. Voi pojua kun sen nimi jonakin päivänä selviää.


    • JariPRa

      2007 mallisessa Golfissa etusiivet vaihdettu ruosteen takia kertoo kaiken olennaisen merkin ruostesuojauksen tasosta.

    • rwerwerwer
    • miksiprovoilette

      Jos teen jostakin muusta automerkistä vastaavan videon, otatteko tosissanne? Vai onko kaikki totta youtubessa? Videon teko ei ole vaikeaa.

      • paskaonpaska

        Ouu, rikoit siis tahallasi autosi moottorin, voidaksesi tehdä tälle palstalle huijausvideon, heh? ... No tuo selittääkin jossain määrin sen, miksi olet päätynyt Volkswageniin...


    • paska_ruostuu_nopeasti
    • miettikäätätäpäivää

      Eihän tuossa kukaan ole rikkonut moottoria. On tehty vain video, jonka jokainen osaa.
      Syynä epäily, kun on tuo nykyinen bittiaikakausi manipulointeineen?
      Nykyään kun ei voi luottaa edes parhaaseen kaveriin, koska kuvamanipolointi estää sen. Vielä 90-luvulta otetuista kuvissa ja videoissa voisi olla totuuden siemen, muttei tänä päivänä.
      Jos ymmärätte mitä tarkoitan?
      Kuvaan teille videon, jonka manipuloin tarpeellisin keinoin, ja te vittu uskotte sen todeksi. En väitä , että kaikki on manipuloitu, mutta mahdollisuus nykyään on.!!

      • Volkkareiden

        surkea kestävyys yllyttää postaamaan hauskoja videoita nettiin. Kyllä tuo moottori on jossain hajonnut ja joku saanut hyvän aiheen pistää opetusvideo nettiin. Aihekin on aivan loistava ja tasan totuudenmukainen.


    • staalingrad

      No mutta kyllähän kustannustehokkaiden vaihtoehtojen jatkuva etsintä koituu myös asiakkaan eduksi. Huokeampien ja yhä kestävämpien tuotteiden muodossa. Lisää tietoa saat omalta VW-kauppiaaltasi.

    • ToyotaMyyjänPaniikki

      Heheh, Tero on paniikissa kun Toyotan ruoteongelmaa on hieman puitu näillä palstoilla. Toyotan ruoste on totinen tosi ja siitä on kerrottu useissa autolehtien kestotesteissä. VW:llä ei kauheasti näy kromilistoja missään mallissa ja testit ja ruosteenestokäsittelyjen tutkimukset ei oikein tue tuota vanhaa talouslehden artikkelia, taitaa ollakin ainut artikkeli asiasta?

      • MathiasRUST

      • Kromilistoja

        ei edes tarvita sillä tuttavani GolfV kukkii lahjakkaasti sekä etu- että takalokasuojan reunoista, etulokasuojan alareunasta oven läheltä ja tavaratilan kannesta Volkkarimerkin alta. Auto on vähän ajettu bensakoneella oleva jota tosin ei ole ruostesuojattu mutta sekään ei auttaisi koska kaikki ruostuneet osat ovat maalattuja eikä noin uuteen autoon oikein kukaan viitsi massaa ruiskuttaa näkyville. Sitä vasta naurettaisiin. Ei taida olla maalausprosessikaan Volkswagenilla oikein hallinnassa.


    • kodxc

      Mersuissa on jo ollut ruostetta aina väyrysmersusta lähtien.

      • Täsmennetään

        senverran että C-sarjassa ruostuminen alkoi joskus -96-97 valmistusvuosien tienoilla ja ongelma helpotti noin 2006. Ruostuvat E-Mersut valmistettiin suurinpiirtein samoina vuosina.


    • näinpähänseon

      Taas sinä joku suomalainen ruudinkeksijä. Huolissaan jostakin sen tai tuon automerkin ruosteesta, tai milloin mistäkin. Eipähän tämänlainen viisaus tunnu täällä kotosuomessamme tiivistyvän: Euroopan vanhimmat ja ruosteisimmat kärryt.

    • itsejaksankyllä

      Ei ainakaan tuossa "opetusvideossa" ollut mikään paikka ruosteessa. Vai näkikö joku muu ruostetta? Siinä oikean puolen lokasuojaa ja moottorin puoleista peltiä näkyi hieman ja oli kuin uutta. Käyttäjän kokemuksia löytyy kaikista automerkeistä, kun googlettaa. Turha mainita erikseen vag ainoana, vai ryhdynkö postaamaan loputonta automerkkien keskutelupalstojen suota kaikkien autojen vioista tänne tai kaikkien muiden merkkien palstoille, sitä ei ehkä kukaan jaksa lukea pitkään? Vikoja löytyy niin pitkään kun on autojakin, merkistä kuin merkistä.

      • Uskomme_että_jaksat

        postata tänne aamusta iltaan mitä tahansa paskaa, olethan tehnyt sitä jo kymmenkunta vuotta aamusta iltaan ja nykyisin 18 tuntia vuorokaudessa. Tähän saakkahan olet tyytynyt postaamaan Toyotan maskiin ja pakoputkeen nussivaa potilastoverisi kuvaa ja netistä poimittuja irrallisia huumorimielessä heitettyjä mielipiteitä. Sinä Toyota-palstan trollipoju sen sijaan olet skitsofreenikkona tosissasi sillä mielenterveyspotilaalla ei huumori ole aivan normaalia jos sitä on ollenkaan. Voit poju uskoa että tälläkin palstalla erotetaan huumori siitä paskasta jota sinä suollat aamusta iltaan. Keskittyisit vaan Vw:n puolustamiseen ja mielellään faktojen avulla. Muulla tavoin vain vahingoitat työnantajasi romahtanutta mainetta toiminnallasi entisestään.


    • BulvanKaro

      Volkswagen on lähtenyt laadusta tinkimisen tielle monissa muissakin kohdissa. Rakenteita ei enää ehditä suunnittelemaan loppuun asti. Ovien saumoihin jää vettä, joka talvella jäätyy ja rusentaa ovipeltejä yms.

      Konehuoneessa säästöjä haetaan halvemmilla osilla, joissa odotettavissa oleva käyttöikä lyhyempi kuin aikaisemmin. Pyrkimys 250tkm kestoon alkaa näkymään enemmän ajetuissa Volkswageneissa. Käytetyn Volkswagenin ostajalle on viritetty pommi. Mielikuva puolen miljoonan kilometrin laatuautosta on insinöörien optimointityön tuloksena pelkkä kupla odottamassa vain puhkeamistaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe