TV7 tekee tappiota

C..E.O

TV7 on toimittanut karhukirjeen jälkeen tilinpäätöksen kaupparekisteriin. Firma teki vuonna 2015 tappiota 71000 euroa. Yritys on tehnyt tappiota ainakin viisi viimeistä vuotta peräkkäin:

https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/lighthouse-network-ltd-oy/18337541/taloustiedot

Asiakastiedon graafissa ei vielä näy yhtiön Lighthouse Network Ltd Oy vuoden 2015 tappio 71000 euroa.

Tällaisella tulokselle yritys ei pysty jatkamaan ikuisesti. Ei ihme, että he yrittävät melkein jokaisessa ohjelmassa kerätä rahaa kuvan alalaidassa olevalla rahankeräysmainoksella.

Näillä näkymin firma joutuu uusille omistajille.

27

646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eksytyksenairutTV7

      Tänä vuonna tulot tippuvat kuin kultaisen vasikan häntä. TV7 ajautuu konkurssiin tai velkasaneeraukseen.

      • nämäkinnn

        TV7:n taseessa on tilinpäätöksen liitetiedoissa erittelemätön erä sijoitukset. TV7:lla on sijoitussaamisia 630 tuhatta euroa. Se on vuodessa tippunut 120 tuhatta euroa, kun erä oli edellisenä vuotena 750 tuhatta euroa. Tämä taitaa tarkoittaa joitain määräaikaistalletuksia tai muuta vastaavaa. Tuloslaskelma kertoo pienistä korkotuotoista. Nämä rahat yhtiö on aikanaan saanut osakeanneista, joista tulot ovat tyrehtyneet, koska osakeantitulot olivat enää vaivaiset 13 tuhatta euroa.

        TV7 ei heti mene konkurssiin rahan puutteen takia, mutta toiminnan pitkäaikainen tappiollisuus kertoo siitä, ettei kulut vastaa tuloja. Kuluja täytyy leikata tai tuloja kasvattaa.


      • Pääkonttorin_mies

        TV7 toiminnan taloudellisesta tuloksesta ei saa oikeaa kuvaa, koska Ristin Tuki ry:n ei tarvitse julkaista tilinpäätöksiään. Yleishyödyllisenä yhteisönä se voi olla myös verovapaata toimintaa?


      • rukoilkaamme
        Pääkonttorin_mies kirjoitti:

        TV7 toiminnan taloudellisesta tuloksesta ei saa oikeaa kuvaa, koska Ristin Tuki ry:n ei tarvitse julkaista tilinpäätöksiään. Yleishyödyllisenä yhteisönä se voi olla myös verovapaata toimintaa?

        Eiköhän siellä olla jo vedetty rahat liiveihin ja ajeta koko paska kerralla nurin.


    • Pöyristynyt

      Jos väite pitää paikkansa, niin en yhtään ihmettele!
      Rajansa kaikella. Kaikella saastalla, jota TV7 on suoltanut ulos jo vuosia. Harvassa ovat ne ohjelmat, jotka ovat raittiita. Todella harvassa.
      Olemme lopettaneet jo aikaa sitten TV7:n tukemisen. Ja juuri noitten Hertzogien ja kumppaneiden takia. Ja me emme ole ainoita tukemisen lopettaneita!

      • No tuittepa kumminkin ettekä antamaanne takaisin saa.


      • RepeRuttotollolle
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        No tuittepa kumminkin ettekä antamaanne takaisin saa.

        Mitä se sulle Räyhis kuuluu?


    • C..E.O

      TV7:n kassavarat olivat tilikauden lopussa laskeneet 165000 euroon, kun edellisenä vuotena ne olivat 486000 euroa. Firman liikevaihto laski hieman 2122000 euroon. Kun otetaan huomioon liiketoiminnan koko, niin kassa on laskenut todella alas ja firmalla saattaa olla hankaluuksia rahan riittämisen suhteen.

      Yhtiö antoi 15.10.2015 Messer Sheva LTD:lle 200000 lainaa, jolle oli aiemmin vuonna 2012 annettu lainaa 100050 euroa, mitä firma ei ole lyhentänyt ollenkaan. Tämä yhtiö ei näytä olevan konserniyhtiö, koska sen osakeomistuksesta ei tilinpäätös kerro ja se lasketaan tilinpäätöksessä lähipiirilainaksi!!!

      Omistaako Ojares tämä ulkomaisen yhtiön? En tiedä, mutta tähän tieto viittaa. Tilinpäätös kertoo, ettei lainansaaja maksa ollenkaan korkoa. Mitä ihmeessä, miksi ei??? Tilinpäätös kertoo, että lainan antaminen olisi valuuttaturvasijoitus riskien tasaamiseksi. Mitä ihmettä, uskooko kukaan tätä??? Näin ei turvata valuuttakurssiriskejä vastaan. Sellainen järjestely on kummallinen, että pääomistajan omaan firmaan annetaan koroton laina ja rahat viedään ulkomaille. Todella ihmeellistä!!! On syytä kysyä uudelleen tilintarkastaja Osmo Kalmarilta antaako tilinpäätös antaisi oikean kuvan lainan tarkoitusperästä.

      On taas paikallaan katsoa TV7 rahankeräyslupaa. Onko heidän maksamiaan lahjoituksia käytetty Ojareksen omistaman yhtiön rahoittamiseen Israelissa lainalla, jota firma ei koskaan pystyisi maksamaan takaisin. Onko niin, ettei lainalla taida olla vastavakuuksia, koska siitä ei mainita mitään? Onko niin, että 300050 euroa on laitettu Ojareksen firman kulujen kattamiseksi muiden osakeomistajien rahoista ja TV7 saamista lahjoituksista??

      Kun tätä tilinpäätöstä lukee, niin saa selvän vastauksen siihen, miksi TV7 yritti salata tilinpäätöksensä. Patentti ja rekisterihallitus on joutunut karhuamaan tilinpäätöstä uhkasakkouhalla, jotta TV7 on paljastanut luurankonsa.

      • kysymys.merkki

        Kaikki vaihto-omaisuuden pitkäaikaiset saamiset ovat kasvaneet 100 tuhannesta eurosta 423 tuhanteen euroon. Ottaen huomioon TV7 toimiala, niin tämä on arveluttavaa. Mitä lainoja se on oikein antanut? Tämä tase-erä saattaa olla höttöä eli yliarvostettu sen todelliseen arvoonsa.

        Taseessa on ilmeisesti luuranko. Kestääkö TV7 läpivalaisun ja avaisi sen, mitä saamisia sillä oikein on näin paljon vaihto-omaisuudesta.


    • tukia.pitää

      TV7:n rahankeräyslupa määrää, että rahat tulee käyttää kristillisten tv-ohjelmien tekemiseen, tuottamiseen ja lähettämiseen. Rahankeräyslupa ei anna oikeutta antaa 300 tuhatta euroa korotonta lainaa yhtiön lähipiiriläisen (Ojareksen?) yhtiölle. Tällä lainalla ei suojauduta valuuttakurssiriskejä vastaan, koska TV7:lla ei ole sellaisia valuuttariskejä palvelualan yrityksenä ollenkaan.

      Tuntuu siltä, että tämä on (Ojareksen?) firman pelastamiseksi annettu hätälaina, jonka pääoma on menetetty ja laina tulisi kirjata kuluksi. On syytä tutkia onko tämä laina verolain tarkoittama peitelty osingonjako, josta tulee määrätä jälkiverot.

    • enabna

      Daihan ne kerättyä 70 t€ ilpisen antamisen illalla.

    • TV7 FIRE!!!!!! MARTTI OJARES SEPPO PEHKONEN 26.9!!!!!!! VASTUSTAJAT TUHOTAAN!!!!!! TV7 VALTAA MAAN!!!! FIRE!!!!!!!!!!!!!

      • PieruSaharaan

        Tämä keskusteluketju oli ja hävisi! Aivan kuten eräs kirjoittaja tiesi varoittaa ja kehotti tallettamaan kirjoituksia...


    • C..E.O

      TV7 on laitettu säätökuurille. Vuoden 2015 ostopalvelumenot olivat laskeneet selvästi. Tämä tarkoittaa sitä, että televisiotuotannossa tarvittavia ostopalveluja (televisio-ohjelmien esitysoikeudet, tekniset palvelut yms) olivat laskeneet selvästi.

      Vuoden 2015 ostopalvelumenot olivat 363000 euroa kun vuonna 2014 ne olivat 452000 euroa. Tämä kertoo säätökuurista. Televisiotoimintaa ei pysty harjoittamaan, jos ostopalveluihin ei käytä rahaa. Taitaa olla ostopalvelumenot laitettu minimiin.

    • Oi voi ja voi
      Tämäkin vielä.
      Muutoinkin päivä tuntuu kolkolta ja raskaalta.

      Antaisin vähästäni jotain, mutta ei ole vähääkään.

      • rahailollavastaanotetaan

        Voihan Pe.ku ottaa velkaa tai pikavipin. Kylvät 100€ TV7-toimintaan, niin voit olla varma lopputuloksesta.


    • lopettakaahuijaus

      Ihanasti sydäntä lämmittää tämä uutinen velkaantumisesta :) Itse aikoinaan annoin kymmenyksiä ja uhreja säännöllisesti,tuin ties minkä sarnaajan toimintaa(kun en paremin tiennyt ja pelkäsin ja kunnioitin Jumalaa)työttömyysturvastani ja olin usein itse ilman kunnollisia vaatteita tai ruokaa. Onneksi joskus joku hyväsydäminen toi ruokakassin ovelleni,mutta jos vain olisin ymmärtänyt tuolloin,mitä huijausta ja ihmisten pelottelua,valehtelua ja kieroilua nämä seurakunnat ovatkaan täynnä,olisin voinut tuonkin ruokakassin ostaa ihan itse! Siinä kohden,kun huomasin,että asunto meinaa mennä alta ja en pystynyt maksamaan kymmenyksiäni (okasettavaa,miten sallitaan tällainen rahankeruuopetus seurakunnissa,hävetkää!!!),sanoin Jumalalle,että jos et sinä minua voi siunata siksi,etä et saa viimeisistä roposistani temppeliisi ravintoa,sitten olen mieluummin ilman! Ja kas-laskut tulivat siitä päiväst eteenpäin maksetuiksi,asunto pysyi alla ja sain avata silmäni ja ymmärtää,miten ihmiset juoksevat kullan kimalluksen perään ja paketoivat hengellisyyteen oman ahneutensa. Iljettävää,niin iljettävää,etten enää juurikaan seurakunnissa käy. Olen nähnyt nälkää ja puutetta monesta asiasta,olen menettänyt työkykynikin uskovaisuuden oppien takia-kuka kantaa vastuun näistä? Antakaa kun arvaan:ei kukaan! Minä yritän selviytyä pienen lapseni kanssa yksinhuoltajan arjesta almuilla,joita yhteiskunta antaa-missä ovat ne paljon luvatut Jumalan siunaukset,joihin minut huijattiin uskomaan? Oikein mukavaa ja yltäkylläistä elämää ojareksille,pehkosille,tiaisille ja muille heidän kaltaisilleen käärmeille-viimeisellä tuomiolla he tulevat vuorostaan pettymään ja pahasti.

      • lihava_on

        Martti Ojares on elänyt muutenkin yltäkylläistä elämää.

        Ensin hänet palkkasi vapaamuurari Antti Aarnio-Wihuri. Sitten hänet palkkasi Turun Sanomien toimitusjohtaja 33. asteen vapaamuurari Keijo Ketonen. Lopuksi hän pääsi vapaamuurari Aatos Erkon luottomieheksi ja yleni Sanoma Oy:n varatoimitusjohtajaksi.

        Luuk 20:45 Kaiken kansan kuullen Jeesus sanoi opetuslapsilleen: 46 "Varokaa lainopettajia! He kulkevat mielellään pitkissä viitoissa ja nauttivat siitä, että heitä tervehditään toreilla, he istuvat synagogassa mielellään etumaisilla istuimilla ja pidoissa kunniapaikalla, 47 mutta vievät leskiltä talot ja latelevat pitkiä rukouksiaan vain näön vuoksi. Sitä ankarampi tulee olemaan heidän tuomionsa."

        Jos Ojareksen business Messer Sheva LTD teki 300 tonnia tappiota, niin miksi TV7:n tulee maksaa nämä viulut leskien antamista keräysvaroista? Eikös suurtuloinen rahamies Martti Ojares voisi laittaa omasta pussissa nämä rahat. Ei TV7 omista osakettakaan tästä Ojareksen busineksesta.


      • menetysteologiaatosiaan

        Otan sydämestäni osaa !! Juuri näin ihmisiä huijataan. Älkää hyvät ihmiset uskoko noihin menestysteologia, -kymmenykset ym. oppeihin mitä teille syötetään.

        Olen huomannut että lähes kaikki tuntemani hellarit ovat aivan sairaalloisen saitoja ja ahneita. Ei heissä ole sydämen uskovia yhtään. Oma etu vain etusijalla. Ei minkäänlaista vieraanvaraisuutta tai muutakaan lähimmäisen rakkautta.

        Itse olen työssäkäyden yksinhuoltajana kasvattanut lapseni. On ollut välillä todella tiukkaa rahasta.
        Helluntailainen , varakas "ystäväni" itse parempipalkkaisessa työssä, myös puoliso töissä, aikuiset lapset jo poissa kotona, aina kinuamassa milloin mitäkin helluntaiseurakunnalle lahjoitettavaa...Vien ennemmin ylimääräiset tavarat kirpparille, josta sentään jotain tuottoa saa itselleenkin, kuin näille pohjattoman ahneille, hyvin toimeentuleville hyväksikäyttäjille!!


      • VapausAntamisessa

      • HerätkääSelvitystäPeliin
        lihava_on kirjoitti:

        Martti Ojares on elänyt muutenkin yltäkylläistä elämää.

        Ensin hänet palkkasi vapaamuurari Antti Aarnio-Wihuri. Sitten hänet palkkasi Turun Sanomien toimitusjohtaja 33. asteen vapaamuurari Keijo Ketonen. Lopuksi hän pääsi vapaamuurari Aatos Erkon luottomieheksi ja yleni Sanoma Oy:n varatoimitusjohtajaksi.

        Luuk 20:45 Kaiken kansan kuullen Jeesus sanoi opetuslapsilleen: 46 "Varokaa lainopettajia! He kulkevat mielellään pitkissä viitoissa ja nauttivat siitä, että heitä tervehditään toreilla, he istuvat synagogassa mielellään etumaisilla istuimilla ja pidoissa kunniapaikalla, 47 mutta vievät leskiltä talot ja latelevat pitkiä rukouksiaan vain näön vuoksi. Sitä ankarampi tulee olemaan heidän tuomionsa."

        Jos Ojareksen business Messer Sheva LTD teki 300 tonnia tappiota, niin miksi TV7:n tulee maksaa nämä viulut leskien antamista keräysvaroista? Eikös suurtuloinen rahamies Martti Ojares voisi laittaa omasta pussissa nämä rahat. Ei TV7 omista osakettakaan tästä Ojareksen busineksesta.

        Jos useiden aavistelu pitää paikkansa vapaamuurariudesta; ojares on juudasta pahempi!?!


      • näin.on
        HerätkääSelvitystäPeliin kirjoitti:

        Jos useiden aavistelu pitää paikkansa vapaamuurariudesta; ojares on juudasta pahempi!?!

        Olen saanut tiedon, että Martti Ojares tietää palvelevansa antikristuksen henkeä. Eli hän tahallaan tekee tätä eksytystyötä.


    • DoctorT

      Hesarin entinen päätoimittaja Janne Virkkunen kirjassaan, jonka nimeä en nyt muista,mutta kuitenkin muistelee aikaa Hesarissa, mainitsee Martti Ojaresin!!

      Ei mairittelevasti. Minulla on sellainen käsitys, että heiltä molemmilta puuttuu Oikea Uudestisyntymisen kokemus?

      • dfgdgdfgdf

        Onko Virkkunen ollut jokin uskova???


    • C..E.O

      TV7:n Liikevaihto laski 1025000 euroon edellisvuoden 1093000 eurosta. Laskua on runsaat 6%:ia.

    • Anonyymi

      Heh, harmittaako fariseuksia kun TV7 menee hyvin ja Ojares saarnaa raitista oppia. Siellä varmaan katkerimmat jo vesikielellä odotti useita vuosia sitten TV7 loppua, mutta hyvin pyyhkii edeleen...ähäskutti:::D

      • Anonyymi

        Itse toivon ohjelmia julkiseen tarkasteluun, jossa aitokonservatiivikristityt antavat TV7 :lle suosituksia joko poistaa jäteopetus tai pitää ne TV7 arkisto, nykyään nimellä ( Nooan) arkki.

        Poistojätettä on hyvän opetuksen lisäksi Nooan arkissa ja se tulee poistaa eksyttävyyden takia ( vastasyntyneet, taaperot )

        Selef Urge


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe