Miehet ja seksi

nainen89_

Miksi miehet ilmoittavat aina tulostaan ja kyselevät kalunsa koosta?

Miehillä on aina tapana kysyä onko kalu tarpeeksi suuri kun ovat sisällä, että tuntuuko hyvältä. "Onko tarpeeksi iso". Vastaan vähän hämilläni, että joo. Kerron et tuntuu hyvältä ja suutelen kaulaa.

Musta tää on jotenki hellyyttävää et miehet on niin huolissaan tavaransa koosta ja siitä että onko se naiselle tarpeeksi suuri. Kun tuntuu hyvältä ja mies sanoo noin, on se kiihottavaa. Tuntuu et mies välittää.

Ja myös tämä että he ilmoittavat kun ovat tulossa. "Mä tuun ihan just" "nyt tulee" . Tämä on kans kiihottavaa kun tietää et mies nauttii täysin ja on kiihottunut ja sanoo sen ääneen.

Tosi moni entinen poikaystävä ja nainti sanoo näitä samoja asioita. Muut huomanneet saman? Tai mies, sanotko näitä ja kyselet näistä?

Ei siis mitenkään negatiivista tämä, positiivista vain :)

11

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uuuuuh, vatsalihaksia kouristi kun tuota lukiessa muistin miltä tuntui naida sellaisen miehen kanssa, joka on noin täysillä mukana hommassa. Kun mies tosiaan siinä painaessaan mutisee että tuntuu ihanalta, sulla on ihana pillu, ihana panna sua, tuun ihan kohta, nyt tulee.. wau.

    • Ilmoitusluontoinenasia

      Sanon joskus tulemisesta, kun en ole aivan varma naisen tilanteesta. Silloin nainen ehtii sanoa, että älä vielä, jos naisen orgasmi on vasta tulossa.
      Tai sitten kuuluu: tule vaaaaaaann....

      • Nainen89_

        Aa okei. Se voi toimia myös sellaisena ennakointina jos haluaa et nainen tulee yhtä aikaa. Okei, enpä oo tätä hoksannu. Kivaa😉


    • tulosta

      Kylläpä sinulla on omituinen miesmaku kun tapaat aina tuollaisia (henkisesti keskenkasvuisia) miehiä. Toisaalta miksi vain tuollaiset miehet hakeutuvat sänkyysi?
      Miksi et kysy noilta miehiltä mikä heitä vaivaa?

      • Nainen89_

        No minä en ole periaatteessa näitä miehiä valinnut, heidän aloite mut toki myös mun suostumus. Ehkä henkiseen keskenkasvuisuuteen(ko?) vaikuttaa heidän suhkot nuori ikä. Nainnit tapahtuneet kun ikää kolleilla ja (myös minulla nykyistä vähemmän) 21, 22, 23, 24. En tiedä onko ikäsidonnainen juttu. Olen nainut toki aina vain itseäni vanhempaa, yleensä kaikki sattuneet olemaan 86 sia. Mikä magneetti siinäkin :D


    • Sellasta tulin ajatelleeksi, että jos ne miehet kyselee siksi, että ne haluaa kuulla kun kehut niitä. Itselleni on jäänyt hyvä muisto panoista, joissa mies kehuu ja kertoo kuinka hyvältä siitä tuntuu, niin jos ne sun miehet haluais jotain samanlaista?

      • Nainen89_

        Ihan totta, voi olla. Koska sullekin on jäänyt hyvä fiilis niistä jotka kertoo et tuntuu hyvältä. Niin jos niille ukoillekin tulee silloin hyvä olo kun mä sanon niille, on iso, joo tule vaan 😁😁


    • Nainen89_

      Se muuten tuntuu hyvältä ku tietää et se mies saa niin paljon musta ja on niin kiimassa. Ehkä pitää itsekin alkaa sanomaan niin mies kiihottuu enemmän. Tosin oon ennen arastellut puhua sängyssä, jos se häiritsee tai pilaa tunnelman tai on epäkiihottavaa tai sanon miehen mielestä jotakin tyhmää.

      • Ilmoitusluontoinenasia

        Ei se ole tyhmää. Opettele vaan olemaan avoin. Niin on parasta ja seksi on iloinen asia. Sano vaan, mikä tuntuu parhaalta, oman orgasmin saaminen... minä sain... niin tietää varmasti. Joillakin se ei jää epäselväksi :) Se tuntui NIIIIN hienolta, kun nainen saa.
        En ole koskaan itse kysynyt, onko iso. Se on kommentoitu joskus kysymättäkin. Hienoa on tulla yhtäaikaa, vaikka siinä pientä passailua onkin :) Toimii eriaikaankin ja vuorotellen.. hienolta se tuntuu :)


    • Kielimies6975

      Nämä on ehkä sellaisia asioita mistä voi keskustella etukäteen..?! Ainakin jos suhde kestää pidempään. Itse tykkään sellaisesta pikkutuhman kiltistä puhumisesta, just sanoa naiselle kuinka hyvältä tuntuu ja koska nautin suunnattomasti suuseksin antamisesta niin tykkään kyllä myös kehua kuinka kaunis ja maukas pimppi naisella on jne.
      JOS asia oikeasti on niin tietty!
      Kaikki ei ehkä tykkää puhumisesta seksin aikana ja nekin jotka tykkää niin tykkää eri tavalla, jollekkin esim. se v-alkuinen sana voi olla turn-off mutta toinen taas kiihottuu siitä...
      Makuasioita sanoi Musti kun muniaan nuoli!

    • Yksmiesvainen

      Ja naiset kun mies sanoo että kohta tulee niin vastatkaa että anna tulla sisään vaan. Silloin ei mies ainakaan enää pysty pidättelemään.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe