Raija Lummin pamfletti Lounais-Lapissa 28.9.2016

Thatcher-Pinochet-agenda

Kokoomuslainen Raija Lummi kirjoittaa Lounais-Lapissa (28.9.2016 s. 9) otsikolla "Työllisyyttä vaikka Tanskan malliin" kehottaen rikkomaan Suomen perustuslakia ja YK:n ihmisoikeuksien julistusta. Lummin mukaan:

"Tanskassa työtön tehdään aktiiviseksi. Osa työttömistä esim. huolehtii oman korttelinsa siisteydestä. Tämähän ei Suomessa käy. Myös työnantajat aktivoidaan, Tanskassa systeemi tukee sitä, että työnantajilla on helppo ja edullista työllistää, mutta myös irtisanoa."

Lummi väittää että työttömät ovat passiivisia. Työttömien joukossa on paljon aktiivisia ihmisiä jotka niukasta toimeentulosta huolimatta pyrkivät tekemään kaikenlaista. Siihen ei moni kokoomuslainen kermaperse pystyisi. Toki joukossa on myös niitä jotka Lummin heimo on tietoisesti passivoinut Putous-paskalla ja Uutisvuoto-huuhaalla sekä massiivisella kanavatarjonnalla.

Todellisuudessa kannustinloukkulaiset löytyvät juuri kokoomusloisten omasta kannattajakunnasta. Pääomatuloilla muun muassa Floridan hiekkarannoilla retkottavat kaljamahat äänestävät maamme vaaleissa kokoomuslaisia. Niin äänestävät myös ne jotka tissuttelevat kallista viiniä veroparatiisi Portugalin ravintoloissa.

http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2014/12/23/hs-onvestin-toivanen-koivisto-pakenee-perintoveroa-portugaliin/201417574/139

Kaikilla ihmisillä on oikeus työhön mutta orjatyö on kielletty. Lummi syyllistyy myös kansanryhmää vastaan kiihottamiseen. Tämä taitaa olla niitä harvoja keinoja kiihottaa. Kiinnostava nenä. Tarkastellaanpa myös Lummin orwellilaista kieltä. Lummin mukaan:

"Myös tynantajat aktivoidaan."

Miten? "Toiminta on joustavaa". Tuossa on kyse työntekijöiden eikä työnantajien joustosta! Mikä tuossa kannustaa työnantajaa? Kannukset ovat saappaissa ja niillä tökitään hevosta. Lummi tökkii työnantajien suihin säkillisiä porkkanoita mutta potkii työntekijöitä kylkiin. Miksi Lummi käyttää samaa käsitettä aivan erilaisista asioista? Kusettaakseen ihmisiä.

Lummin mukaan työnantajien aktivointi tapahtuu uudenlaisilla työntekijöillä joita kuvaavat sanat "helppo ja edullista työllistää" sekä "mutta myös irtisanoa" Eihän tässä ole mitään uutta. Tätä Lummin kaltaiset ovat aina halunneet. Ilmaisia työntekijöitä joista pääse eroon heti kun huvittaa. Lummi vain käyttää tästä sanaa "työnantajat aktivoidaan".

Mitä Lummi tarkoittaa tuossa lauseessa sanalla "mutta"? Oikea lauserakenne on että "työnantajilla on helppo ja edullista työllistää SEKÄ myös irtisanoa". Nämähän kuuluvat samaan kokoomuslaiseen pakettiin. Toivottavasti nenäkäs lehtori ei opeta ainakaan äidinkieltä. Paskalla moraalilla. Lummin mukaan:

"Ruotsissa työllisyys on 70-75% ja syntyvyys on nousussa - osittain myös vuosikymmenten aktiivisen maahanmuuton seurauksena."

Kiihotat puutteessa eläviä maahanmuuttajia lisääntymään! Hommat hoituu kyllä ja kohdunvuokraus on markkinaehtoista toimintaa. Ei muuta kuin aktivoitumaan siellä kokoomuslaisten harmaissa panttereissa! Miehiä parhaassa iässä sotilaan kropissa tulee rajan yli joka päivä pitkän matkan takaa. Laittakaa sukkahousut jalkaan ja menkää Greenlinen parkkipaikalle tai Rajalla-kauppakeskukseen.

"Näillä prosenteilla Ruotsissa ei edes tunneta termiä kestävyysvaje".

No minkä tähden te raahasitte Moderaattien eli ruotsalaisen vastineenne Anders Borgin tänne konsultoimaan? Kun edes käsitteistö ei vastaa meillä olevaa. Lummi on kadottanut myös sen tosiasian että Ruotsilla on oma valuutta. Tiedän että myös tyhmät ja älyllisesti laiskat ovat huomanneet sen. Mutta eihän tosiasioilla ole kokoomuslaisille mitään väliä. Kansaa on kiva kiihottaa valheilla toisiaan vastaan ja johtaa harhaanjohtavalla informaatiolla orjuuteen.

"Tanska on pärjännyt myös ihmisten onnellisuustilastoissa. Muistaa täytyy että Tanska on yksityisyritysten luvattu maa."

Epäpyhä yksinkertaisuus! Mutta voisiko aktiivisella työllisyyspolitiikalla eli sillä että ihmisiä työllistetään työehtosopimusten mukaisella palkalla olla vaikutusta ihmisten onnellisuuteen? Entä syntyvyyteen? Lisääkö Lummin aktiivisen passiivinen työllisyyspolitiikka eli orjatyön teettäminen työttömällä onnellisuutta? Lummi voisi jättää lehtorinpaikkansa nuoremmalle ja mennä helpottamaan kaupungin öisissä siivoustalkoissa. Ostoskärryn, harjan ja muovikasseja saat hyväntekeväisyytenä.

Lummin ajatukset ovat peräisin muun muassa Washingtonissa toimivien juutalaisten ajatushautomoiden agendapapereista. Kaikki mitä Lummi kirjoituksessaan esittää hyväntahtoisuuden kaapuun puettuna on esitetty yli kaksikymmentä vuotta sitten Jeremy Rifkinin kirjassa "Työn loppu" (The End of Work: The Decline of the Global Labor Force and the Dawn of the Post-Market Era). Eli se siitä markkinajargonista. Lummi ei kannata markkinataloutta vaan Jeremy-nimisen siionistin ehdottamaa alistamista ja orjatyötä. Jeremy-setä sanoo että työ on loppu mutta ihmiset pitää aktivoida työhön ilman palkkaa. Ikävää että samanlaista siionistipaskaa saa lukea suomalaisista lehdistä.

20

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • osaispasanoajotainviksua

      Oletko koskaan kuullut,että Lummi olisi tehnyt mitään tuottavaa työtä,monesko polvi lie.Hänhän toistaa vaan samaa mantraa mitä kokoomuksen viksuimmat ei edes kehtaa täällä torniossa sanoa. En usko seuraavissa vaaleissa paljon menestystä ja hyvä niin.

      • Katujen_kuningatar

        Heittäisivät pois työpaikasta jos ei kerran tee töitä. Pääsisi toteuttamaan itseään. Todella ongelmallista että kaupunkien ja kuntien valtuustoihin pesii kaikkein huonoin aines. Esimerkiksi Keminmaan kunnanvaltuuston johdossa on ollut liuta laiskoja sutkeja jo pitemmän aikaa.


      • hklem

        Mistä ne kuuden ällän ylioppilaat tulivatkaan 80-luvulla esim.? Opettaja tekivät töitä yötä myöten. Jotkut lahjakkaat pääsevät yliopistoihin jatkamaan opintoja, mikä tietenkin on syy kateuteen.


    • Spes-patries

      Kyllä kokoomus on parempi ku keput ja sossut. Ei Suomi nouse työttömyyskorvauksia ja maataloustukia maksamalla vaan yrittämällä ja kovalla duunilla.

    • öölkijh

      Äänestä Raijjaa Raija sua paijjaa.

    • pitääpannakorvantaa

      En tunne henkilöä, mutta ajatuksen on hyviä ja kannatettavia. Taitaa olla tolkun ihminen tämä Lummi.

    • zorbaslate

      Ei Torniossa ole lummia jossain kehitysmaassa on?

    • VarallisuusTuomari

      Kyseinen lehtiin kirjoittelija, riepu, on niin itseään täynnä ja koppava kuin kukaan olla voi. Ei tervehdi toisia luottamustehtävissään ja hokee kokoajan "minä", "kun minä", "opettajana minä..."

    • Tolkunhyvä

      Kyllä kokoomus on 100-kertaa parempi puolue ku kesKUSTA.

    • viisaatjutuhällä

      Joka tapauksessa hyvin kirjoittaa, ihan asiaa

      • tyiiksi

        Kiitos. Muista siis äänestää kokoomusta seuraavissa vaaleissa, saamna Tornion, Lapin ja Suomen nousuun.


    • zorbaslate

      Parempaa on hänen tekstinsä kuin Kulmunin törttöily sanomiset ja vaikenemiset eduskunnassa. Ääniä tulossa Kokoomukselle. Hyvä niin.

      • Urmas-tahvo

        Sanopa älä muuta. Gylmyni puolusti synnytysten säilymistä länkässä kun pyrki eduskuntaan ja nyt on hallituspuolueessa joka ajaa koko länskän alas. Repikää siittä kepulaiset.


    • åsaöp

      Aloittaja puhui Jeremystä. Ron Jeremyn tiedän juutalainen. Kade ihminen olet .

    • MasokistienHommaa

      Kokkeleiden, kepujen muiden oikeistopuolueiden äänestäminen tuntuu yhtä hyvälle kuin raastinraudalla runkkaaminen.

      • onneuunoja

        Kaikkea ne peräkamari homppelit joutuvat kokeilemaan


    • qq22

      Raija sudämmellä mukana pervoja se vituttaa.

    • öölkijh

      Raijaa näät markkinoilla jos on kysyttävää sinulla .

      • LähetäänOstelee

        Mitä se siellä myy?


      • groisos

        Työväen aatetta mitäs luulit porvari täh!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe