Minkälainen paikka on Tucepi?

Quikku

Toivoisin saavani tietoa Tucepista. Onko joku ihan pikku-kylä vai onko siellä riittävästi esim. ruokailupaikkoja viikon matkaa varten. Millaiset uimarannat siellä on? Kumpaa suosittelette, Makarskaa vai Tucepia?

10

3410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hrvatska

      Itse viihdyin hyvin Tucepissa kesällä viikon. Kiva, pitkä rantakatu joka täynnä ruokapaikkoja ja turistipuoteja. Pitkä pikkukiviranta. Siistiä ja kaunista, mahtava Biokovo-vuori taustalla...itse asiassa haluaisin jo takaisin. Itse tykkään pienemmistä paikoista eikä Makarskassa tullut käytyä, mutta ei vamaan hirveästi eroa paikoilla.

      • Quikku

        Kiva kuulla, että on runsaasti ruokapaikkoja ja että turistipuotejakin löytyy. Ei siis ainakaan mikään ihan pikkukylä ole kyseessä. Hyvältä vaikuttaa!


    • EAGLEf

      Ei ole ihan pikkukylä on pienehkö ostoskeskus ja kauppoja. Makarskaan lyhyt matka n. 4 km muistaakseni. Makarska on pikku kaupunki jaMakarska Rivieralle 5km. Ja esim. Baska Vodaan 13 km ja Brelaan 15 km. Eli jos aika tulee pitkäksi ota kyyti alle tai kävele lähikyliin. Jos tykkäät shoppailla enemmän sitten mene Splitiin. Veneretket lähisaarille ovat kivoja.

      • Quikku

        Mitä lähisaarista suosittelet jos yksi pitäisi valita? Kauniita luonnonnähtävyyksiä kaipailemme.


    • ollaanoltu_2016

      Tucepi on tosi kiva paikka, niin pitkä uimaranta hienolla kirkkaalla vedellä, että sitä ei voi kuin hämmästellä. Pitkä ostoskatu rannalla. Meillä oli majoitus Tucepissa ja kävimme myös Makarskassa, joka myös kiva paikka. Voisin mennä kumpaankin paikkaan, periaatteessa ei väliä. Tucepista taksi Makarskaan reilu 10e

    • Quikku

      Matka ensi kesäksi Tucepiin varattu. Hyviä kommentteja olette kaikki laittaneet ja niiden perusteella tuo paikka vaikuttaa oikein lupaavalta ja kivalta. Innokkaasti matkaa odottelemme. Onko tuolla Tucepin rannalla merisiilejä eli onko uimakengät tarpeen?

    • a-antti

      Hei Quikku,
      Merisiilit asuu isojen (n 50cm ylöspäin) kivien ja kallioiden kyljissä. Aika-ajoin käy myrsky, joka aiheuttaa voimakasta veden edestakaista liikettä ja merisiilien mielestä epämieluisaa pienempien kivien vierimistä rantavedessä ;). Niinpä vain ne yksilöt, jotka valitsevat järeämmän kodin jäävät henkiin. Muuten - merisiilin runkona on kalkkinen, auton päällirengasta muistuttava "selkäranka". Siinä on pieniä reikiä tiheään, lienevätkö aina piikin kohdalla. Löytää joskus meren pohjalta.

      Lapset ei tietty ole kauhean innoissaan, mutta kokeilepa viettää aikaa myös betonilaiturilla. Niiltäkin pääsee uimaan, on tasainen alue pyyhkeelle, eikä hiekkaa tartu matkaan. Etunsa kullakin.

      Ja luepa palstan muitakin ketjuja, niissä on roppakaupalla asiallista tietoa. Ja tietysti matkanjärjestäjän matsku...

      • Quikku

        Kiitos a-antti merisiili-infosta...ja muustakin :)


    • uimatossuparastossu

      Merisiilet eivät olleet meillä riesana - olimme kylläkin Trogirin lähellä.....oliko sitten, että olivat menneet jonnekin syksyä pakoon....heh.....Minä ostin suositellut uimatossut Trogirin torilta . olivat tarjouksessa - liekö sen takia, ettei tosiaan niitä syksyllä ole - mutta onpahan seuraavaan reissuun sitten valmiina - niillä oli kätevä uida muutenkin, kun niitä kiviä oli joka paikassa, ei liukastellut jne.... - mies sai oikein vitsinaiheen uimatossuistani, mutta onneksi ei hänellekään mitään ylimääräistä tarttunut jalkapohjiin :)

    • Marcu

      Onko kukaan ollut hotelli Bluesun Neptunessa on kyllä AI enkä itse välttämättä tarvitsisi, minkä lie tasoinen ku hinta aika edullinen, vähän neukkutyylinen rakennus. Onko ympäristössä minkäänlaista iltamenoa vai pitääkö lähteä kauemmas.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe