Roxxin kohtalo on SDP:n poliitikkojen käsissä

demareidenhiekkalaatikko

Tehtaaniemen suhmurointi näyttää olevan SDP:n sooloilua. Näin on RKP ja SDP takahuoneessa selvästikin sopineet. Demokratia saa kyytiä. Eikö yhtään hävetä?

Tämä tarkoittaa, että Roxxin kohtalo, puretaanko se vai saako se jatkaa on SDP:n poliitikkojen käsissä. Ensi vuonna näettä, mitä SDP päätti.

54

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AsialinjallaPysytellään

      Näin vastaa Lakitoimisto Peltonen LMR 15.12.2014 päivitetyssä kirjelmässä tuomioistuimelle. Kysyn vaan, miten RR:n lakimies tiesi jo vuonna 2014 mitä Hangon KH ei tiedä lokakuussa 2016 ?????
      ----------------------------------------------------------------------

      Ab Ruber Ov:
      Rakennuslupapäätöksestä saavat valittaa vain asianosaiset. Asianosaisena hallinto-oikeudessa on se, jonka oikeutta, etua tai velvollisuutta asia koskee
      (Hallintolainkäyttölain 11 §). Oy RuberAb:n vuokrasopimus on myös päättymässä vuonna 2016, mikä tarkoittaa, että Oy Ruber Ab ei enää harjoita toimintaa
      rakennuspaikan naapurikiinteistöl!ä, kun Muutosluvan mukainen, laajuudeltain
      mittava rakennushanke valmistuu. Muutosluvan mukainen rakennushanke ei näin
      koske Oy Ruber Ab:n oikeutta, etua tai velvollisuutta, mistä seuraa, ettei Oy Ruber Ab:lla ole aslassa oikeudellista lntressiä, eikä se ole asiassa asianosainen.

      -------------------------------------------------------------------------

      Eli, kuka päätti jo ennen Joulukuu 2014 ettei vuokrasopimusta jatketa ?????

    • ennakkoonluvattu

      Tämä Ruber Ab siis pitää Roxxia? Niinkö?

      Näyttää siltä että joku on ennakkoon luvannut jotakin. Kuka siis?

      • Hanko2016

        Aina puhutaan Roxx ja Ruber, eikö näitten takana ole henkilöitä?
        Ketä he ovat?


    • Katsokaa

      Saisi ruberi siistiä mökkinsä. Maksetaan niille kundeille matka vaikka kasnäsiin, jotta ymmärtäisivät mikä on kaunista.

      Nyt koko paikka on kuin pieksamäen esso

      • AsialinjallaPysytellään

        Käy tarjoamassa apuasi. Viimeksi tarjottiin pari vuotta tontinvuokrasopimusta - nyt eletään lokakuuta, eikä vielä tiedetä mitä tapahtuu 3:n kuukauden päästä. Suunnittele sitten huolto y.m. korjauksia niin että myös satunnainen kävijä on tyytyväinen.


    • roxxkehiin

      Voipi olla, että Roxx/Ruben ei edes hae uutta vuokrasopimusta. Jos asiasta on päätetty jo pari vuotta sitten eikä todellakaan haetta jatkoa uudelle vuokrakaudelle niin voi vain ihmetellä mikä sai mielen muuttumaan. Eipä tule vaikeita päätöksiä kaupungin isille.

    • mätäkuu

      näin voidaan toimia roxxin ja koko tehtaanniemen kanssa,tämähän on täysin rikollista toimintaa mutta kun poliisin päällystö joka päättää mitä tutkitaan ovat vapaamuurareita ja kun siihen päälle lisätään vielä oikeuden irvikuvat joita jotkut myös tuomareiksi kutsuvat,niin sattumoisin valtaosa heistäkin vapaamuurareita niin voidaan toimia tämän hyväveli klubin suoman turvan ja suojan varjossa miten huvittaa..valitettavasti.

    • onkopätevä

      Kaupunginhallitus on hiljainen. Paikallisen yrittäjän vuokrasopimus ei näytä kiinnostavan.
      Herää kysymys, onko kaupunginhallitus pätevä työssään?
      Entä esittelijä; onko ajan tasalla?

    • Jaanmilipiteen

      Kuka helkkari antaisi Roxin jatkaa...on samanlainen ulkopuolelta kuin Hangon sisääntuloväylät. KAikelle rajansa

    • Roaksit

      Roaxx on parasta siinä vierasvenesatamassa. Vain tylsät pikkuporvarit haluaa jotain enempi jotain steriiliä fazerin kahvilaa.

    • edustavaako

      Minkä takia kuntosali vaihtui aikoinaan pubiksi ja myös kahvilan taso laski?

      • kaksikokuntosalia

        Siis kaksiko kuntosalia Hankoon? Että kukaan ei pärjää.
        Roxxissa ei ole mitään vikaa. Ihan normaalikahvila ja mukava pub, tarkoitettu kaikille hankolaisille. Pitäisikö olla glitteriä, valkoisia esiliinoja ja tarjoilu pöytiin? Sellaisia firmoja on makasiineissa ja ne riittänevät rikkaille ja hännysteleville pikkuporvareille ja valkokaulustolle.


      • maisematsielläkin

        Miten niin kaksi?? Kaupungissa on aina ollut useampi kuntosali! Silloin avattiin Helkamatalon kuntosali. Itäsatamassa on jo siistimpi kahvila (Bryggan), kaljakuppilaa ei näin ollen sinne tarvita. Olutjengi siirtyköön vaikka Hangonkylään öykkäröimään!!


      • kusetusta

        Urpo, menepä nyt Brygganiin kaljalle. Nää on näitä aivan asioista tietämättömien juttuja.

        Roxxin lahtaus on huonoa mainosta vapaa-ajanhankolaisille. Tällaista ne tulee Hesasta tänne tekemään. Samaa porukkaa. Jää Tehtaanniemi-hankkeesta iänikuinen haava. Esimerkki jälkipolville, kuinka rahanhimo ajoi yli demokratian ja vesitti ympärivuotisen turismin kehittämisen viemällä hotellitontin. Turismistrategiassa oli tavoitteena rakentaa Hangosta kongressikaupunki. Unohtui parilta luottamushenkilöltä tämä tavoite. Olisiko rahalla ollut siinä unohtamisessa jotain tekemistä? Samalla päätettiin Roxxin purkamisesta, koska on häiriöksi kesällä parvekkeilla oleskeleville osakkaille.


    • EiVoiOllaTotta2

      Mitä ihmettä? Itäsatamassa on kuppilaa poikineen, niistä vaan valikoimaan!

    • kokoontukaamuualla

      Turha pubiruusujen itkeä kaatunutta tuoppia. Siitähän tässä roxxinkryynissä on kyse!!

    • Kurjuus

      Jos Roxx lähtee, ei ole yhtään tavallista kahvilaa tai pubia rannalla. On se tosi outoa jos se ainoa kiva kahvila puretaan siksi, että se on muutaman heslaisen nenän edessä häiritsemässä. Eikös kaikki veneet jää edelleen, miksi ei kahvila saa olla. Eikö tosiaan tavalliselle hankolaiselle jää mitään aivan arkista asiaa rannalle vaan porukat halutaan kaemmaksi häiritsemästä kesäasukkeja.

    • VeneilijäJaVieras

      Mihin on unohtunut veneilijöiden (maksaavien vieraiden) mielipidettä ???
      Käykö lapsiperheet kahvilan puolella juomassa kahvia ja limpparia samanaikaisesti kun työvaatepukuiset Hankolaiset kittaa kaljaa tai lonkeroa ???
      Veneilijät ovat nähnet muita vierassatamia, Hankolaiset vain yhden..... Meillä on helppo vertailla.

    • veneseura

      "Roxxin" rakennus voi hyvin jäädä, jos pubipuoli muutetaan asialliseksi ja siistiksi kahvilaksi/ ruokapaikaksi tai muuksi tarpeelliseksi palveluksi, joka se aikoinaan olikin kun avattiin PALVELUTALO-nimellä. Nykyään paikka on epäsiisti ja epäedustava sumeaplexinen paikallisten kaljajuottola, joka työntää luotaan viimeisenkin turistin!!!!

      • Turitivyörykö

        Roxxi on yksi yhteen Suomi. Ja mitä parhain turistikohde. Pitääkö kaikki siloitella ja kaunistella. Menkää neljän tuulen tupaan se on salonkikelpoinen vaan ei ole suunnattu pienen budjetin omaaville autottomille hankolaisille. Jättäkää nyt hyvät ihmiset yksi aito pubi merinäköalalla. Onko se liikaa pyydetty. Tai jos harmittaa käykää Helsingissä Löylyssä ja kohtahan pääsette myös span kuppilaan mikäli se on kaikille avoin pupi. Vai mikä lie parin tähden fazer kermaleivoksilla on tarkoitus tehdä noille toispaikkakuntalaisille kitupiikeille. Heh, kun ei Hankoon mitään palveluja käyttäviä kesäasukkeija ole luvassa. Tokmanniltahan nuo Eiran rikkaatkin etupäässä tavaransa ostavat ja Tallinasta hakevat siiderinsä.


      • veneseura

        Aito pubi?! Sitä Roxx ei ole nähnytkään! På Krokenin suunnalta löytyy varmasti teille hankolaisille sopiva paikka keskikaljakuppilalle, yritystä kehiin!


    • EnSomVet

      Sory vaan, mutta Hangon Itäsataman vierasvenesatama ei ole vuosiin päässyt kärkisijoille vierasvenesatamarankingissa! Yksityinen Smultrongrundetilla on. Arvatkaa mistä johtuu?

      • fsdp

        Farmors cafe on hieno paikka, lisää sellaista! Hangon Itäsatama on Suomen suurin vierasvenesatama, ja Roxx valitettavasti sen häpeäpilkku!


      • Hahaaa

        Mikä häpeäpilkku? Mitä vikaa Roxissa on? Mielestäni koko Tehtaanniemen rakennusprojekti se häpeäpilkku on. Ja purkaa voisi koko p****n . Ja vain siksi, että joskus harvoin olisi paikallaan kuunnella kaupungin asukkaitakin. Heidät on siviuutettu koko aluetta koskevassa päätökentekoprosessia kokonaan. Eläköön Roxx!


      • babsu

        Paikka, jossa näet umpihumalaisen trubaduurin, suhruiset muovit toimittavat terassi-ikkunoiden virkaa, elämäm koululais -jengi möykkää ja heiluu, huutaa, sylkee niin, etteivät lapset uskalla kahvilan puolelle, epäsiistit, tahmaiset pöydät ja lattiat pyyhkimättä, viinerit kuivia, ruoka huonoa, rasvaista ja mautonta, kaikki tämä saa tervejärkiset hankolaiset ja turistit kaikkoamaan!


      • helangår

        Höpö, höpö. RKP ei täällä ruleta.


    • tenunenä

      missä tämä babsun kuvailema paikka on??

      • Uneksitaankesästä

        http://www.roxx.fi
        Ihana roxx ja herkullinen a la carte! Kiva kun on tavallisia kuppiloita. Elämän rosoisuus on hyvä juttu. Ei kai ole tarkoitus killotta Hankoa keskiluokkaisen muoviseksi.


      • yörgen

        A la carte? :D


    • Segeelbootti

      Se on niin kiva osta yksi kahvi ja voileippä ja katso seegelbootti kun se lipu ulappa kohti eikä ole kukkan sanomassa etta kayttaytya niin etta ei tarvitse varakkas kesaturristi havetta hankolainen tuomies. Mutta kun hankkolainen ei ossa kayttaty niinkun aattelinnen ja laula snpsilaulu sivvistuneesti. Roksiporukka laula epavire. Se haitta sellainen sivistynut korvva. Se tauttu purkka se kauhea rakkenus ja sulkke paikka. Ei sitte ahdista helsikkilainen turristi.

    • PoiketaanPullaKahvilla

      Voi voi, nyt järki käteen. Onko Roxx,in porukka tiennyt miten paljon ystävia Roxx,ill on ??????? Ja mitä tapahtuisi, mikäli ystävät vielä käyttäisi kahvilan palveluja ???
      Tällä hetkellä on lista vetäämässä jatkosopimuksen puolesta, ja yli 300 Hankolaisia allekirjoittaneiden joukossa. Montako näistä käy päivittäin/säännöllisesti, kesäsesongin ulkopuolella, nauttimassa palvelusta ROXX,illa ?????

      • uccometzo

        Ei siellä kukaan käy päivittäin. Siihen ei ole mitään syytä. Jopa kaupunginjohtaja haluaa uuden suunnan rakennukselle ja trendikkäämpää yrittämistä! Jos ette pysy mukana, tiputte kelkasta!!!


    • tenunenä

      jopa kaupunginjohtajaKIN taitaa olla "hangon ystävän" henk kohoht tuttuja jo nuoruusvuosilta,helppo polkee lakeja/asetuksia kun on päälliköt talutushihnassa.

      • politikointiinpettynyt

        Joo, kaupunginjohtaja on selvästi ottanut puolta. Olisi ehkä järkevää olla vähän diplomaattisempi ja ainakin päällepäin esittää sovittelevaa tai neutraalia, niin tavallisilla Hankolaisilla duunareilla olisi ainakin se illuusio että kaupunginjohtaja on heidän johtaja. Käytännössähän karavaani kulkee niinkuin politiikot ja raharikkaat (erityisesti nämä) päättävät, ja hänen työ on panna päätökset täytäntöön.
        Sääli että häneltä (Västra Nylandin mukaan) esim. lipsahti toteaumus että ei pidä ensin rakentaa ravintolaa alueelle (Tehtaanniemi), ja sen jälkeen suunnitella aluetta sen ympärille. Jos nyt jotakin on juuri näin tehty, niin sehän on juuri kolmen yksityisasuntorakennuksen pystyttämisen kaavoitetulle hotelli- ja liiketontille, jolloin alueen loppusuunnittelun on vain kiltisti tehtävä toteututetun rakentamisen mukaan. Mukaanlukien "päätös" (kumileimaaminen) itse kaavan muuttaminen yksityisasumisalueeksi - rakentamisen jälkeen. Roxxia koskeva lausunto olisi ihan OK jos kaikki kaavoituspäätökset, mukaanlukien alueen yksityistäminen, olisi tehty asianmukaisesti kaupunginvaltuustossa - ennen minkään rakennuksen pystyttämistä tai purkamista.


    • Aikoitapoi

      Ilmeisesti alun alkaen ajatus oli ottaa Tehtaanniemi yksityiseen käyttöön. Turha puhua enään matkailun edistämisestä tai julkisten palveluiden lisäämisestä, kun koko ajan on ajettu yksityisasuntoja spa lla pienelle eliitille. Miten se liittyy matkailuun tai hotellin rakentamiseen, ei mitenkään. Kaupunginjohtaja tai valtuusto ei edusta Hankoa vaan muutamaa liikemiestä. Joku Roxxi on vain kosmeettinen haitta näiden liikemeisten silmässä.

      • asiatkuntoon

        Asia on huonosti, jos kansa on siitä äreissään. Kunta on sentään kaupunkilaisia varten. Kaupunkilaiset ovat kunta. Valtuusto ja luottamushenkilöt lautakunnissa edustavat kuntalaisia, ei ketään muuta. Heidän on määrä tehdä kuntalaisten kannalta parhain päin eikä sooloilla omiaan. Kuntalaiset ovat päättäneet, minkälainen kaava meillä on. Sen mukaan pitää elää. Näin se vaan on.


    • Omattontit

      Huom tosiaan. Missään vaiheessa ei ole ajettu tavallisen hankolaisen etua. Spa on yksityinen kylpylä. Kai Hanko sentää vain vuokraa heille tontin? Ja sama asuntojen kanssa. Kai ne sentään sijaitsevat kaupungin vuoratontilla. Vai menikä omistus maahankin pilkkahinnalla kansallismaisemasta.? Näihin vastauksia, kiitos?

    • KaksiPuolta
    • kalajoki

      Minkä takia heräätte spa:n vastustamiseen vasta nyt? Koko ajan on hehkutettu, miten hankolaiset ovat innoissaan Tehtaanniemen rakentamisesta. Tontti on myyty pilkkahintaan (haluaahan sijoittaja osansa). Enää on liian myöhäistä valittaa. Uimahallia Hanko ei tule koskaan saamaan. Matka Tammisaareen vastaa Pk-seudun sisäisiä välimatkoja, joten miksi uimahallille olisi tarvettakaan?

    • lakikunniaan

      Tapio W kirjoittaa osuvasti poliittisten puolueiden demokratian tärvelemisestä. Sopii hyvin tähänkin tilanteeseen. Löytyy e-kirjana ainakin englanniksi.

      Suomessa on laki ja järjestys, jonka mukaan pitää elää. Poliitikot ja kunnan virkamiehet eivät voi tehdä mitä tahansa. Valvovien viranomaisten on puututtava tapahtuneisiin lainvastaisuuksiin.

    • juonijat

      Olut huiviin ja nuotiopiiri käyntiin. Kyllä asiat siitä selviää.

    • Hankolaistenrahat

      Jos siellä Hangossa on jossain niin hienopaikka että 600 ihmistä ovat kanta-asiakkaita, niin eikö sen maan vuokraus pitäisi kilpailuttaa. On edesvastuutonta jos kaupunki ei näin kuntalaisten omaisuudella tekisi

    • tenunenä

      demarit on ollu oikee riesa kaupungille viime aikoina ensin tasottivat tietä ja ottivat 150 niggaa hankoon ja nyt nuolevat "hangon ystäviä" ihan kun demarit olis jotain tammisaaren desantteja

    • barajago

      Suurin osa Hankolaisista taitaa kuitenkin olla kaljakuppilan lopettamisen puolella. Turhaa vouhotusta yhden juottolan säilymiseksi.

    • perehtyneisyys

      Tenunenä puhuu sontaa. Yli puolet demareista oli vokkia vastaan. Demarit olivat äänekkäimpiä kuntaliitosvastustajia. Demarit ajaa enemmän hankolaisten etua kuin muut ja varsinkin RKP, joka vastustaa uimahalleja ja tekojäitä. Vastusti lähiliikuntapaikkaakin, mutta eivät uskaltaneet äänten menetys pelossa äänestää vastaan.

    • tenunenä

      hangossa ei ole vokkia..mistäs puolueesta se aloite pakolaisten asuttamisesta nyt tulikaan??

    • perehtyneisyys

      Hangossa on vokki. Satamaruokalassa. Aloitteita voi tehdä kuka vaan. eri asia kuka niitä tukee. Koko rkp tuki aloitetta.

    • tenunenä

      hangossa ei todellakaan ole vokkia se satamaruokala on jotain ihan muuta kun vastaanottokeskus mutta kuka sen alotteen teki??

    • Fridunaskiguna

      Me hankolaiset ollaan mestareita ampumaan itseämme omaan jalkaan. Vihdoinkin tuö hölmö ja hävettävä mörskä olisi saatu vaihdettua nykyaikaisempaan niin eiköhän tollot hyökkää barrikadeille...

      • näivettynytmesta

        Totta!!! Olet aivan oikeassa!!! Roxx on NOLO.


    • Utelias15

      Mitä ne päätti

    • Kkkkp

      Vr:n tyhjillään olevalle asemalle saisi hyvän pubin.

    • joriittäätaas

      Fridunaskiguna on niin oikeassa, taas kerran " pysähtyneisyyden aika " saa jatkua ! Tuo mörskä on 80-luvun punttisalirakennus johon on väkisin väännetty jonkin sortin baari. ( Suihkut ja saunakin löytyy jäteastioiden lähettyviltä takapihalta )
      Toivottavasti Roxin porukka hoitaa hommat jatkossa edukseen !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe