Ihan sama mitä sanon

Vääränlainen

Miesystävälläni on kohta 9 vuotias poika joka on hänen luonaan joka toinen viikonloppu ja viikolla kolme iltaa. Asuimme miesystäväni kanssa jonkin aikaa jo yhdessä mutta sitten näin parhaakseni muuttaa erillleen ( olemme edelleen suhteessa) . Olemme seurustelleet jo kaksi vuotta ja tänä aikana en ole kertaakaan tavannut hänen poikaansa. Kun asuimme yhdessä niin lähdin aina " piileskelemään" lenkille, kirjastoon jne. Oli todella mukava olla yli kahdenkymmenen asteen pakkasessa lenkillä muutama tunti...
Miesystäväni selitykset olivat mitä ihmeellisimpiä kun kysyin että mikä minussa on vikana?
Tällä hetkellä asun yksin ja omat lapseni ovat luonani kun kiireiltään kerkeävät ( ja ovat tavanneet miesystäväni monta kertaa )
Olen todella väsynyt tilanteeseen ja tämä syö suhdetta.....ei kukaan jaksa miettiä mikä on itsessään vikana kun suljetaan aika raakasti ulkopuolelle....

18

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turhaavouhotusta

      Mikä pakko sun on miehen luokse mennä silloin kun poika on siellä?
      Elä hyvä ihminen omaa elämääsi lastesi kanssa ja tapaa miestä kahden kesken silloin kun hänelle sopii.
      Tai sitten eroa. Sillä se homma on selvä.

    • oppeliini1

      Mies ei halua sinua jakamaan vähää aikaansa jonka saa viettää poikansa kanssa.
      Tuo järjestelmä ilmeisesti tulee jatkumaan seuraavat 9 vuotta tai kunnes poika on omillaan eikä enää tapaa isäänsä kovin usein.

      Jaksatko sinä odottaa sen ajan, on sinun yksin päätettävissä.

    • ratkaisupulmaan

      Jos et äitinä tajua, että 9 vuotias poika tarvitsee paljon aikaa isänsä kanssa, niin suhde mieheen ei sovi sinulle. Etsi mies, jolla jo aikuiset lapset niin ei ahdista.

    • eikuulusulle

      Sulle ei kuulu lapsen ja pehreen asiat. Hoida vaan omat asiat. Se on lapsenisä ja on aina eka, sinä olet viimeinen. Kurja jos et ymmärrä sitä, mutta et merkkaa miehelle muuta kun huvia. Lapsi on tärkein ja lapsen äiti miehelle. olet aan seuraneiti.

    • Hohhoijaasentään

      Ei jumankauta! Mitä ihmeen pipipäitä tänne kommentoi juttuineen. Tuntuu sille että ehkä katkerat exät jotka eron jälkeen edelleen mustasukkaisina ja omistushaluisina edelleen vartioi ja vahtii vielä eron jälkeenkin ettei vain kukaan vie (jo menetettyä!) paikkaa puolison elämässä ja etenkin pojan elämässä. Kamalaa jos se poika tykkäisikin äitipuolesta! Voi hirveää!
      Aloittaja Hei. Ymmärrän ettei lasten eteen heti tuoda uutta kumppania vielä viikon hengailun jälkeen, mutta 2 vuotta!!! Mieti nyt itsekin.
      Ei mikään estä viettämästä laatuaikaa oman pojan kanssa vaikka isän nykyinen naisystävä olisikin paikalla! Päinvastoin!

      • kuvottavaakuvottavaa

        Perheenrikkojat eivät kuulu miehen entisen perheen elämään. Eikö riitä että se eukko on rikkonut pojan perheen, eikö se riitä että on manipuloinnut isän lasta ja äitiä vastaan, eikö se riitä että lapsi on menettänyt isänsä??? Minusta kenenkään ei tarvi suojella ja puolutella tuommosia ihmisiä jotka tuohoo toisten onnen.
        Kuka hullu antaa perheenrikkoja tulla kotiinsa, ei kukaan fiksu.


      • Vääränlainen

        Siis pieni tarkennus, en ole perheenrikkoja...miesystäväni oli eronnut jo vuotta aikaisemmin mutta jokainen saa sanoa mielipiteensä...aikamoisia kommentteja heitellään ilmaan mutta itseppä kirjoitin aloituksen....


      • kerroomasasiatkanssa
        Vääränlainen kirjoitti:

        Siis pieni tarkennus, en ole perheenrikkoja...miesystäväni oli eronnut jo vuotta aikaisemmin mutta jokainen saa sanoa mielipiteensä...aikamoisia kommentteja heitellään ilmaan mutta itseppä kirjoitin aloituksen....

        Miehen lapset ja heidän asiat ei kuulu sinulle. Siitä on kyse. Hoida vaan omat asiat ja lastesi asat, miehen lapset asiat hoitaa hänen isä ja äiti.
        Kumma että phut miehenlapsen asioista ja jurouat mutta et omista asioista tai kersojesi,miski? Toisia on helppo mustamaalata ja kerjätä sääliä.


    • vitunrunkkari

      toi on jo säälittävää vitun runkkari

    • kokemuksellakin

      Miehesi haluaa poimia rusinat pullasta. Kai sinulla on avain hänen luokseen? Mene vierailulle kun miehellä on poika kylässä. Sano pojalle Moi ja kerro olevasi hänen isänsä ystävätär.

      Jos tapaamisia olisi vähmmän, voisi jotenkin kuvitella niiden olevan valvottuja ja miehen piilottelevan sitä.

      Jos poika kerran on vasta 9-vuotias, joudut jatkamaan piileskelyä vielä vuosi kausia ja siinä ei ole mitään jårkeä. 9-vuotias varmaan kertoo äidilleen isän uudesta naisystävästä ja mies voi pelätä uhkailua siitä, ettei enää saa tavata lasta. Todellisuudessa hän voi tässä tapauksessa vaatia sosiaaliviranomaisia tai poliisia hakemaan lapsen tapaamisiin, jos niistä on kerran kirjallisesti sovittu. Uusi kumppani ei voi olla este lapsen tapaamiselle.

      Jotkut vanhemmat vaan ovat kiusaajia tai totaali narsisteja ja käyttävät välineenä lasta, siihen ei vaan kannata mennä mukaan, vaan kannattaa toimia ihan normaalisti, ihan kuin ei huomaisikaan toisen temppuilua. Se vasta ärsyttääkin kiusaajaa :)

      • isänluonaeiookoti

        Lapselle voi sanoo suoraan et mitäs täällä teet? Kai sulla koti on. Lapset on laitettava kuriin ja kysyttävä äitipuolelta et saako tulla. Äitipuoli määrää koska miehen lapset tulee ja koska ei.


    • pokpokls

      Sanoisin että kyse ei ole siitä, että sinussa on jotain vikaa, vaan siitä, ettei mies vielä tiedä, onko suhteenne kuinka pysyvä. Hän ei halua sellaista deittisuhdetta esitellä lapselle, mikä on ihan ymmärrettävää. Sen sijaan se, että voisiko kahden vuoden jälkeen jo hahmottaa, että kestääkö suhde pidempään... Hmm... Sinun kannattaa ensisijaisesti keskustella miehen kanssa siitä, mikä on suhteenne tulevaisuus. Jos hän ei välttämättä näe teillä tulevaisuutta, niin tiedät miksi ei esittele sinua pojalleen.

      Minä esittelin mieheni lapsilleni kun olimme tapailleet vuoden. Siitä vielä toinen vuosi siten, että hän tutustui lapsiin, hyvinkin. Sen jälkeen muutimme yhteen. Ja hyvin on mennyt yhdessä perheenä eläen jo vuosia.:)

      • jgjgjgjgjg

        Lasten ei kuulu nähdä eikä heitä saa pakottaa näkemään yhtään sutturaa, joka rikkoi heidän perheensä. Kunnon vanhemmat tekevät kaikkensa jottei sutturat pääse väkisin haukkumaan miehen lapsia. Miksi pitäisi päästää??? Ei hyvä isä laske sutturoita lastensa elmään.


      • sainpasanottua
        jgjgjgjgjg kirjoitti:

        Lasten ei kuulu nähdä eikä heitä saa pakottaa näkemään yhtään sutturaa, joka rikkoi heidän perheensä. Kunnon vanhemmat tekevät kaikkensa jottei sutturat pääse väkisin haukkumaan miehen lapsia. Miksi pitäisi päästää??? Ei hyvä isä laske sutturoita lastensa elmään.

        Etkö sä helvetin tollo osaa lukea?????????? Aloittaja kirjoitti, että mies oli eronnut jo aiemmin!!! Ja sitä paitsi..aina joku eroaa, ei sen takia tarvi sitä uutta kumppania haukkua. Jos jonkun avioliitto ei toimi, niin sitten on pakko erota ja etsiä uusi kumppani.


    • noonpaoutoa

      Mitäs miehen ihmeelliset selitykset ovat, että et saa tavata poikaansa?

      On minustakin outoa ja kummallista käytöstä mieheltä. Onko itselläsi jokin teoria, miksi tilanne on tämä?

    • vihainenkaunisnainen

      MIKSI PITÄISI MIEHEN RAKKAANLAPSEN SINUT NÄHDÄ??? hYVÄNEN AIKA SENTÄÄN, PITÄÄKÖ SUN PILATA HÄNENKINLAPSI KUN OMASI OOT JO PILANNUT???

      Luojan kiitos että meis on fiksu ja pitää sinut kaukana omasta lapsestaan.

      Se on tosi että sinulla ei ole mitään sananvaltaa miehen perheen asioista, psy vaan omissa katkeruuksissasi.

      Vai että pitäs alkaa miehen lasta haukkumaan ja kiusaamaan???? Kiusaa omiasi, älä toisen.
      Miehenhän sinä olet toiselta naiselta vienyt, eikö se riitä? Kun rikkoo perheen ei voi muuta odottaa kun halveksuntaa ja laastarin tehtäviä, siivoojana ja kokkina tomimista, muuta sulta ei edellytetä eikä halutakkaan. Pyykkäriksi sut on mies ottanut.
      Miksi haluat kiusata toisen lapsia? Sairasta ajattelua jolloin pitää hakeutua hoitoon vai onko joku jo sinut hommanut hoitoon?

    • hölmöläisijäkö

      Mies epåkypsä seurustelemaan jos pitää lähteä yhteisestä asunnosta ulos kun mies tapaa lastaan.Onhan vielä hullu exkin mukana niin pysyisin kaukana tuollaisista älykääpiöistä.Lopeta suhde ei tule toimimaan toisella osapuolella liikaa ongelmia.

    • kokemuksellahapanta

      Mies ei halua eksän tietävän että sillä on jotain meneillään sun lanssa. Syökö kahta kakkua ;) ?!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe