Vainoharhainen

flkn

Olen jo kohta 27 vuotias mies ja kokemukset naisista ovat vähäiset.

Ongelmani on se että en tahdo saada naisen iskemiseen liiankin kovasti haluamaani omaa rauhaa. Sitä mahdollisuutta vain en helpolla heru, kun harvemmin he liikkuvat yksin, jotta saisi rauhaa iskemiseen esim. kahvilassa, syömäässä jne. Voitte naiset itsekkin antaa neuvoa tähän.

Onko tuottavaa iskeä yksin olevaa naista vai onko se heille pelottavaa? Toisaalta, lähes kaikki ketkä näen itselleni "hyvässä" paikassa, eivät sattumoisin ole kiinnostavia. Yllämainitun 27 vuoden ikänikin vuoksi on yhä vaikeampi nähdä 25-27 vuotiasta sinkkua hyvässä paikassa.

Alunperin toivoin löytäväni sitä kautta, että pääsen tekemisiin kiinnostavan naisen kanssa, jonka katseista ja eleistä huomaan olevan myös kiinnostunut minusta, mutta niin ei ole käynyt ja vuosittain pääsen tekemisiin vain muutaman uuden naisen kanssa.

Kannattaako siis keskittyä yksin olevaan naiseen vai täytyykö naisten iskemisessä elää yleisön kanssa? En suinkaan toivo, mitään suljettua huonetta vaan ihan sosiaalista tai muuta julkista paikkaa missä muut on loitompana eivätkä kuule.

4

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uivv

      Harvoin se iskeminen onnistuu missään kaupassa tai puistonpenkillä. Baarissa istuvalla naisella ei yleensä ole kiire mihinkään ja ehtii jutella. Tai sitten voit mennä harrastamaan jotain ja tutustua naisiin sitä kautta. Tai laittaa ilmoituksen nettiin, mutta nettituttujen kanssa sovi ensimmäinen tapaaminen julkiselle paikalle, koska se nainen voi olla oikeasti vaikka joku raiskaajahomo.

    • utjry

      Harrastus olisi hyvä vaihtoehto, mutta harrastukseksi käyn vain salilla ja sieltä en usko löytävän. Nettiä olen harkinnut, aiemmin halusin kovasti löytää luonnollisemmin muualta kuin netistä. Baarista voi etsiä, mutta se taitaa vaatia, että viis veisaa mahdollisista tuijottajista.

    • naisen.neuvo

      On se kyllä melkoisen haastavaa jos todella olet vainoharhainen ja vaadit saada tavata naisen jossain tyhjiössä ja äänieriössä! Se tekee asiasta kyllä todella monimutkaisen!
      Miksi pelkäät että muut "kuulee"? Mitä pelkäät heidän kuulevan? Sanotko jotain joka ei sovi muitten korville? Enpä usko että baarissa tai muussa sellaisessa kaikki olisivat keskittyneet seuraamaan mitä juuri sinä teet ja sanot! Kyllä siellä kaikilla on varmasti tarpeeksi omissa jutuissaan. Ei siellä missään teatterilavalla istuta ja yleisö seuraamassa ympärillä!
      Jos sinulla todella on paranoidisia ajatuksia, hae apua. Elämäsi tulee olemaan todella raskasta ja hankalaa jos jatkat noin.

    • 2242

      Alkuperäinen kirjoittaja

      En toivo mitään huonetta tai yksityistä. Ihan julkiseen paikkaan haluan treffeille. Treffit vain ovat erilaiset kuin ensi-iskeminen. Siihen toivon mahdollisuutta saamatta "yleisöä". Totta on kyllä että tuskin ketään kiinnostaa seurata yritystäni. Pitäisi tietenkin voittaa se yleisönpelko.

      Alan jo huomata syyn siihen miksi itselleni hyvässä paikassa näkemäni naiset ei tahdo olla kiinnostavia - he sattumoisin ovat liian nuoria, kun itse 27-vuotiaana henk. kohtasesti haluan ainaki 25 vuotiaan, pienellä mahiksella 24 voi myös riittää. Iän mukana onkin yhä vaikeampi törmätä samanikäiseen sinkkuun. Kannattaisiko sinkkujen yhteisvoimin perustaa sinkkujen kokoontumispaikka?

      Itselläni jonkin verran huomiota iskiessä lisää se, että olen tummaihoinen ja lähes kaksimetrinen, mutta tiedän että ne katseet pitää vain sivuuttaa.

      Mikä ohje siis olisi ja onko paikkoja missä helpommin näkee vanhempia nuoria sinkkuja mm. 25-29 vuotiaita. Ei kuitenkaan baareja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe