Vipi ja vipittömät

lervanteri

Sillä vipillä ei tee oikeasti mitään,huoneeseen pääsee jonottamalla ,vippi on kyykyttämistä varten ,saa luotsit päteä.Antakaa kaikki vippinne pois ,milläs ne luotsit sitten kiristää sen jälkeen? Eivät muuta kuin hiljentämällä ja bannimalla,otetaan heiltä yksi kyky tavallaan pois.

31

250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • revontulet66

      Näin teen ,en enää vippiä ota itselleni,niin toivon muidenkin tekevän ,sillä kyykytetään ja kiristetään liikaa,jos se olis oikeudemukaisten luotsien hallinnassa olisi asia toisin.

    • vippirumba

      Joo vipeillä voi paitsi kyykyttää chattaajia, niin tehtävään sopimaton luotsi voi kyykyttää vipeillä myös toisia luotsia.
      Jotkut luotsit voivat syystä ottaa useamman kerran vipin pois samalta nikiltä, niin simsalabim-luotsi antaa sen aina takaisin. Näin simsalabim-luotsi voi chattaajien lisäksi simputtaa muita luotseja ja nostaa itsensä muiden yläpuolelle.
      Tämmöistä vippi-rumbaa ei ollut ennen olemassa.
      Nykyisessä meinigissä on kiusaamisen elementtejä.

    • vippionvanhajuttu

      Älä nyt ole noin kateellinen. Odota se puoli vuotta ja puhu 10000 minuuttia niin sinäkin voit sen saada. Tietysti pitää osata olla siivosti ja jne..

      • vippirumba

        Ei ole ikinä ollut vippiä, enkä halua, kun olen sivusta seurannut tätä sirkusta. Että revi vaan siitä.
        Vanhimmat 1 huoneessa vain typerys voi olla vipistä kateellinen.


      • tekinsaattevuorollanne

        Ihme ja kumma miten paljon niitä sitten sieltä löytyy. Jatkuvasti kateelliset niistä vipeistä jaksavat....heh heh hee...


      • levanderson

        Ei ole kateellisuutta jos ei halua kyykytysvippiä,ei ole kateellisuutta jos ei pidä siitä vip oikeudesta ,on vain realismia olla ottamatta sitä.Nämä on näitä vippien kehittämiä harhakuvia olla kateellinen sillä jokainenhan sen voi halutessaan saada istumalla chatissa yökaudet ja elämällä chattielämää, vipittömät haluavat olla riippumattomia mikä teille vipeille ei onnistu sillä te elätte vain ruudun ääressä ja näppäimien seurassa,hankkikaa elämä vipit.


      • siistotuusesiin
        levanderson kirjoitti:

        Ei ole kateellisuutta jos ei halua kyykytysvippiä,ei ole kateellisuutta jos ei pidä siitä vip oikeudesta ,on vain realismia olla ottamatta sitä.Nämä on näitä vippien kehittämiä harhakuvia olla kateellinen sillä jokainenhan sen voi halutessaan saada istumalla chatissa yökaudet ja elämällä chattielämää, vipittömät haluavat olla riippumattomia mikä teille vipeille ei onnistu sillä te elätte vain ruudun ääressä ja näppäimien seurassa,hankkikaa elämä vipit.

        Mitenköhän se oikein on ???? Harve se päivä joku vipitön noista kruunuista jankuttaa ja haluaa ne poistaa.....mutta....eihän se ole kateutta ??..eihän ??


      • KASANDRAE

        EI,SE VAIN ERIARVOISTAA.


      • kaikki2ajallaan
        KASANDRAE kirjoitti:

        EI,SE VAIN ERIARVOISTAA.

        Onhan se ihan eri asia jos toinen on sätännyt yli 10000 minuuttia ja toinen vasta esim. aloittelee. Ei eriarvoisuus tuossa asiassa ole sen kummempaa......joten jatka vaan maltillisesti ja odota....kyllä SE aika tulee sinullekin.


    • oNillittäjä

      Vittu miten lapsellista touhua! Miettikää nyt pikkasen miten älyttömiä asioita nämä ovat! Lapset valittaa, jos eivät saa jossain pelissä jotain vastaavaa, mutta aikuiset ihmiset! Haloo!

    • vipillinen

      tuliko hätiköity päätös ja nyt kaduttaa? uhossa poisannettu vip-kruunu

      • siwas

        Vain vipillinen räksyttää,ei vipittömät.


    • tuutilullaa6789

      Kuka sitä vammaisparkkikiekkoa tarvii jos ei ole vammainen,antaa näiden vanhojen mielialahäiriöistä kärsivien yksinäisten pitää wippinsä,ei tavallinen chattari tarvitse sitä.

    • Lopettakaa.jo.please

      Itselläni on vip ja se on ollut mielestäni etu siinä, ettei tarvitse jonotella viikonloppuisin täyteen sulloutuneeseen chattiin.Silti en usko kenenkään olevan kateellinen tästä mahdollisuudesta, johon kaikilla on aikanaan oikeus.
      Tästä vipistä on nyt tehty vaan elämää suurempi juttu.Samoin kuten keskustelua valvovista luotseistakin.Tämä kertoo vain siitä, että tälläisistä naputtavat tyypit on täysin sopeutumatonta porukkaa tälläisiin yhteisöihin.Aina on jotain kitistävää ja kapinoitavaa.

      Mitä taas tulee näihin uhkauksiin vippejenpoistosta.Tälläinen on vain jonkun yksittäisen luotsin toimintatapa ja ongelma, jos tällätavalla koettaa järjestystä pitää yllä.Luotsi on todennäköisesti vain niin laiska ja passiivinen, että menee aina helpoimman kautta.Eikä viitsi ja jaksa, eikä ehkä edes osaa, yrittää ensin puhumalla saada häirikköä ojennettua, vaan heti huitasee pois.Mikäli luotsilla ei ole minkäänlaisia luotsin tehtävään vaadittavia diplomaattisia kykyjä.
      Silloin muunlainen toimintatapa on hänenlaisiltaan suorastaan liikaa vaadittu.
      Huomioikaa, että suomi24 luotsin tehtäviin pääsee myös, yksioikoisia ja täysin joustamattattomia henkilöitä.
      Niin kauan kun(olematon) ylläpito luotsilleen sallii tälläisen helpon ja yksinkertaisen laiskiaistavan. Luulisi käyttäjien tajuavan.Tästä tavasta kapinoinnin täysin turhaksi.Tämä tosiasia ei vaan mene millään kaikilla jakeluun.Päivästä toiseen vaan jatkuu, chatissa ja täällä palstalla sama mussutus.

    • KUULEPPAS

      "Minkälaista "linjaa" pidätte kirjoituksissa Kruunun omaavilla ?/kenties luotsit loppuvalmennuksen aikana opastetaan hieman paremmin/toivotaan niin '/tarkoittanet luotsien arvostelua sätissä ja käytöstä/ei ne uskalla sanoa täällä sitä mikä on mielessä/ Saa pannia heti/koetko olevasi oikeudenmukainen Luotsi?/"

    • velihyvä

      muista silti lähettää Veeralle terveisiä, vaikka ootkin salavihainen ja kiero

    • wippijuuvipitön

      Nyt niitä vippejä jaetaan kursailematta ,kerätään äänestäjiä luotsien puolelle ,karsitaan akanat jyvistä niinsanotusti.Jotain on tekeillä?

    • qqwellus

      Nämä jotka ovat saaneet vipin jo ilman määrättyä minuuttimäärää ovat joko luotsien kavereita tai heidän omia nickejään ,muuten toi ei ole mahdollista.

    • tekopyhyyttä

      kaikki samanarvoisiksi... joten kruunut pois. Ne siellä kukkoilee eniten jotka on kruunu päässä. Mistä tuollainen höpötys on keksitty???

      • vanhatoimiihyvin

        hölö-pölö...Vippi on ansaittava ja sillä siisti. Kaikillahan siihen on samanlaiset edellytykset, siis minuuttimäärä ja rekattuna sen puoli-vuotta, ja tietysti kunnon käytös.


    • DoktorEros

      En tiijä onko totta mutta eräässä lääketieteellisessä symposiumissa aivan varmana tietona puhuivat, että Suomi24:n VIP-kruunu aiheuttaa jatkuvasti käytettynä aivo- eli kallonsisussyöpää!?

    • LogosJapitkätkalsarit

      Luetaanpas, Juhani ja Liisi, muutamaan kertaan tuo aloittelijan, anteeksi aloittajan lause:

      Sillä vipillä ei tee oikeasti mitään,huoneeseen pääsee jonottamalla

      Sillä vipillä ei tee oikeasti mitään,huoneeseen pääsee jonottamalla

      Sillä vipillä ei tee oikeasti mitään,huoneeseen pääsee jonottamalla

      Sillä vipillä ei tee oikeasti mitään,huoneeseen pääsee jonottamalla

      Sillä vipillä ei tee oikeasti mitään,huoneeseen pääsee jonottamalla

      Sellainen järjen siemen taikka ajatuksen itu tuosta on jäänyt puuttumaan? Erästä toista suurta ajattelijaa mukaellen lainatakseni: "Chatin logiaa tuosta uupuu ja rumasti" :D

    • rivichattari

      Kruunu ansaitaan , mitä sillä on merkitystä ,ei yhtään mitään , itse olisin sen saanut en ole huolinut, eipä tuu niskat kipeäksi:) Mukava huomata kun samalla henkilöllä monta nikkiä ja kruunua.. Kellä kruunu on olkoon se mukaisia myös chatissa..

    • double-akentti

      te ette oikeesti taho ikinä viikonloppuiltaisin kännipäissänne männä vanhimpiin? on se nyt perkules mukavampaa mennä sisälle suoraan ja laakista kuin että silmät harittaen takoo turhaan sitä sisään-nappulaa noin 30 kertaa kunnes sitten jo kyllästyy ja tulee tehneeksi jotain muuta ja jää laadukkaat chat-sessiot kokonansa kokematta!
      nimimerkki "kumpaistakin tapaa olen kokeillunna"

    • Totuus-ahdistaa

      Minun mielestäni vip on merkki seuraavista asioista:
      - ihminen on istunut liian pitkään paikallaan,
      - hän on mielistellyt kaikkia saadakseen vipin,
      - hän kuvittelee olevansa jotenkin parempi kuin vipittömät,
      - vip estää ihmistä ilmaisemasta todellisia mielipiteitään.

      Asian voi kääntää niinkin, että vipillä ilmaisee olevansa sätin kalustoon kuuluvia luusereita, joilla ei ole tulevaisuutta muualla. Vähän kuin ikijäsenyys mielisairaalassa.

      • kumarrusgurulle

        Hallelujah!


    • Vipinsaanut

      Mulla on vip, mut en ole sitä keneltäkään pyytänyt saatikka anellut, se vaan ilmestyi joku aika sitte... ihmettelin sitä chatissa vanhimmat sitten et miten se on mulle tullut... niin joku ties kertoa et sen olen varmaan saanut sillo kun kaksi luotsia niitä oli jaellu tosta vaan kaikkille jotka sillä kertaa sattuivat huoneessa olemaan, olivat saaneet tarpeekseen luotsina olosta sanoutuneet irti siitä ilosta sitte niitä jakelivat kelle sattui...

    • vipitön

      Eipä jää mistään paitsioon vaikka ei pääsisi koko huoneeseen ,samat siellä istuu ja riitelevät. Kait heillä ei ole muuta elämää :)

    • elämänvaloa

      Kuka lienee tuon hölmöyden keksinyt :)))))) Kruunupäät on muka toisia parempia .. Taitaa olla juuri toisinpäin , kun on seurannut noita keskusteluja.
      Muutenkin on koko chatti mennyt huonommaksi ......

      • Tupla.annos

        Ja sokeri! Sekin on mennyt kehnoksi. Ei se enää makeuta niinkuin ennen.


      • kaikellaonomatehdot

        Ihan täyttä potaskaa tuo yllä oleva. Ei siinä ole kyse mistään paremmuudesta. Ottakaa nyt edes selvää vipin saannin ehdoista. Tietysti jos vain silloin tällöin pistäytyy niin se tieto on hukassa ja saa ollakin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe