Dinglen suvun sekoamisvuorot

Nyt sitten heikkopäisestä Dinglen suvusta, on Chasin vuoro seota ja käväistä hoidettavana mielisairaalassa.Koko suvun mielenterveys on ollut kaikenaikaa heikoissa kantimissa.Avioliiton kautta sukuun tullut Lisakin on Dinglen sukuun, sopivan heikkohermoinen ja hysteriaan taipuvainen.Olen varma, että Chas ei jää viimeiseksi mielisairaalapotilaaksi, kun tästä suvusta on kyse.
Kenenhän vuoro Dinglen porukasta on seuraavaksi mennä sekaisin?
Lisa on jo seonnut raiskauksestaan ja Belle sekosi Gemman tapauksesta ja Zak yritettyään tappaa poikansa ja Marlonkin leskeksi jäätyään.Yritti itsemurhaa hyppäämällä katolta lantakasaan.Debbien hermot on olleet aina riekaleiset ja Sam on ollut syntymästään asti jotenkin sekaisin.Cain on aina katkera ja röyhkeän agressiivinen.Shadrack oli juoppo ja hänen toinen tyttärensä Genniekin, outo sekoileva höpsö.


Uutta sukukupolvea on kasvamassa tähän sukuun sekoilemaan.Debbien lasten elämäkään ei kovin tasapainoiselta näytä.Tasapainoton Debbie, pakottaa lapsensa jatkuvasti totuttelemaan moniin uusiin isänkorvikkeisiin.Jos lapset viimein tottuvat näihin miehiin.Sitten Debs potkaisee äijät aina pellolle hänen ja lastensa elämästä ja vaatii lapsiaan tottumaan tälläiseenkin.
Jos vielä huomioidaan lasten perimät, äitinsä Dingle ja isänsä Andyn (Hopwoodin) geenit.Mitähän kummallisia tyyppejä näistä lapsista vielä tuleekaan?

Ei ole psyykkisesti terve Emma Bartonkaan, hänellä ei vaan ole tuollaista sukua puolustamassa ja luottamassa häneen, kuten Chasilla.Hetken aikaa Chas saa sukunsa helposti uskomaan olevansa kunnossa.Sokean sukurakas Cain puolustaa viimeiseen asti raivokkaasti siskoaan ja suuntaa syytökset ja vihansa Debbien kanssa höpsöön Emmaparkaan.Syntipukki pitää löytyä aina muualta, kuin omasta rakkaasta ja täydellisestä Dinglen suvusta.

Chasia on kehuttu vahvaksi naiseksi ja hänhän on ollut jopa armejassa.
Armeja ei käsittääkseni vaan ole näin heikkohermoisten paikka.Sotilaan ei pitäisi mennä sekaisin siitä, jos näkee ampumistapauksen.Chasin mielen järkkymistähän perustellaan mm. tällä, kun Robert kaatui ammuttuna hänen syliinsä.Myös sillä että, ampumiseen syytöntä Aaronia epäillään syylliseksi ja siitä, että Chas alkoi Emman toilauksien takia pelätä, vapaana yhä liikkuvaa sala-ampujaa.

Johtuuko ikääntymisestä, vai Dinglen suvun geeneistä, että Chas onkin nyt, kaikkea muuta, kuin vahva ja rohkea nainen?Eipä taida Chas jatkaa, hoidosta palattuaan ainakaan enää pubiemäntänä.Muuttuuko Chasin rooli siis jatkossa kokonaan erilaiseksi?Tuleeko hänestä Ednan tilalle, uusi Ednan tyyppinen hurskas vanhapiika?Vai isänsä Shadrackin kaltainen vastuuton ja koominen juoppolalli?Mikään vaimon, tai perheenäidin rooli ei hänelle ainakaan sovi. Nähtäväksi jää.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Owejjfjcj

      Chasilla on paljon ikäviä asioita menneisyydessä,Carl,Cameron tapaukset ja nyt ampumistapaus tuo vanhoja traumoja esiin. Chasin tilanne helpottaa hetkeksi mutta uusia asioita tulee talven mittaan.
      Charity ja Cain ovat serkkuja,Noahin isyyskin oli epäselvä kun Ch oli Marlonin kanssa maannut. Debbie hankki lapset tyhmän ja kahelin Andyn kanssa. Perimä ei ole hyvä.
      Bellehän on skitsoksi todettu ja lääkehoidossa. Seuraava tapaus on tietysti Belle joka sekoaa täysin kun jättää lääkkeet pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe