Mitä virheitä pitää välttää? Mikä sytyttää?

Rakastunut

Olen tavannut elämäni miehen, olemme olleet yhden kerran treffeillä, mutta olen aivan varma, että haluan elää tämän miehen kanssa loppuelämäni. Mies on kaikin tavoin täydellinen. Ongelmaksi saattaa tulla, että hän on minusta niin täydellinen, että alan palvomaan häntä. En olisi koskaan uskonut, että tällaisia miehiä voi edes olla.

Mitä virheitä pitäisi nyt välttää, että mies ei vaan katoa? Miten taas varmasti saan pidettyä tämän miehen itselläni?

15

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asödlfjasfdlkjaöf

      ole oma itsesi, kukaan ei pysty näyttelemään kovinkaan pitkään.

      • Rakastunut

        Ihminen pystyy kuitenkin muuttumaan jos niin itse haluaa. Ja jotain sellaisia yleisiä asioita varmasti löytyy, joista pitkäaikaista suhdetta etsivät miehet pitävät tai eivät pidä suhteen alkuvaiheessa tai yleensä parisuhteessa. Parisuhteen alkuvaihe voi olla aika haastavaa aikaa ja siinä kaikki mahdolliset virheet vaikuttavat suhteen jatkumiseen. Esimerkiksi naisena voi sanoa, että jos miehestä ilmenee aggressiivisia piirteitä ensimmäisillä tapaamiskerroilla, niin en jatkaisi tapaamisia.


      • asdlfasjdfö

        taidat nyt puhua vähän eri asiasta. Luonnettaan ihminen ei pysty muuttamaan, käytöstapoja voidaan toki aina muuttaa. Viittasin luonteeseen, taidat puhua enemmän käytöstavoista.

        No, jos nyt haluat jotain kättäpidempää asiaan tähän asiaan, voi olla vaikea saada vastauksia. Jokainen ihminen on erilainen ja yleiskattavaa vastausta ei varmastikaan ole. Joku tykkää tyttärestä joku äidistä joten vaikea tohon on mitään vastata


    • luulisin-

      miten yhden treffikerran perusteella voit tietää olevan täydellinen?

      onko esim. varmaa, ettei hän kusettanut missään puheissaan tai, että hänen mulkkunsa on vähintään normaalikokoa, ei mikään säälittävä tikku?

      taitaa olla provo koko viesti. ei yhden tapaamiskerran jälkeen noin voi sanoa, huomioitavia seikkoja kun on useita.

    • 05O5

      Hmm... Jos sinusta tuntuu että saatat ruveta palvomaan häntä niin todennäköisesti olet tavannut narsistisen luonteen. Ennenkuin ajaudut narsistin käskytettäväksi pidäkolmen viikon paussi jossain vaiheessa. Ja kun näet miehen uudestaan niin silloin näet hänet uusin silmin. Jos et vieläkään näe hänessä mitään virhettä niin lopeta e-pillereiden käyttö ja odota kuukausi. Jos vieläkin näyttää täydelliseltä niin mene naimisiin ja tee lapsia. Olet löytänyt elämäsi miehen.

      Mitä pitää välttää... Ei mitään. Jos mies on täydellinen niin hän ymmärtää sinua juuri sinuna itsenäsi. Eikä koita muokata käytöstäsi tai persoonaasi. Kuten jo aiemmin sanottiin: Ole oma itsesi. Näytteleminen ja teeskentely on pahinta myrkkyä suhteen alkuvaiheessa. Siinä petoksen ketjussa ei pysty elämään pitkään. Esim. loppuelämää.

      • Rakastunut

        Kyllähän esimerkiksi näen, ettei hän ole ulkonäöltään täydellinen, mutta minusta hän on täydellinen. Luonne on myös ihana ja taustamme ja arvomme ovat samanlaiset. Ihastua voi ensi silmäyksellä. Enkä todellakaan ihastu helposti. Näytteleminen ja heikkouksissa kehittyminen ovat eri asioita. Asioita voi harjoitella. Jos ei haluakaan kehittyä, niin ei parisuhteesta tule oikein mitään, koska kukaan ei ole lähtökohtaisesti täydellinen. Jos kehitettävää on liian paljon niin ei lähtökohtaisestikaan saa mahdollisuutta parisuhteeseen. Mikään narsisti hän ei ole, eikä yritä käyttää minua hyväkseen. Olen jutellut hänen kanssaan ennen treffejä, mutta nyt vasta lähdimme treffeille. Tiedän mitä tahdon, ainut kysymerkki on, että mitä hän tahtoo ja ymmärtääkö hän, että olen hänelle hyvää seuraa vai ajautuuko hän jonkun toisen seuraan. Ajan myötä ihmisistä tulee samanlaisia ja he ymmärtävät toisiaan yhä paremmin. Kiintymyksen synnyttyä toisesta ei enää niin haluakaan erota. Jatko onnistuu kuitenkin vain jos alkuvaiheessa on molemminpuolista ihastusta.

        Mielenkiintoista kuitenkin, että kukaan ei halua kertoa mitään selkeitä vinkkejä palstan otsikon mukaisesti "Miten mies isketään?". Koko palstalla ei olisi mitään merkitystä, jos kaikkeen voisi vastata ole oma itsesi.


      • löasdfjasöldfjö

        miten mies isketään oli siis kysymys. Sähän olet sen jo tehnyt. Iskuvaihehan on se, jonka jälkeen päästään tutustumaan. Iskun synonyymina työelämässä on työhaastattelu. Ihan nyt vain selvyyden vuoksi. Sen jälkeen "olet vain oma itsesi" ja katsot mihin elämä vie. Eihän täällä kukaan voi vakavissaan alkaa ketään neuvomaan miten parisuhteessa pärjää parhaiten.


      • Rakastunut_

        Itse en pidä iskemisenä sitä, että mies on suostunut kerran treffeille kanssani. Minä siis pyysin häntä, eikä hän, joten senkään puolesta tässä ei ole vielä mitään saavutettu. Työhaastattelussakaan ei yleensä olla täysin omia itseään, haastattelu on markkinointitilanne. Tietyt asiat kannattaa jättää sanomatta ja tiettyjä asioita korostaa. Ihan sama juttu suhteen alkuvaiheessa. Myyntimiehilläkin on yleensä kauniit vaimot, ihan sattumalta vaan. Ja joku ei voi sietää lipevyyttä ja myyntihenkisyyttä ja johonkin se iskee. Universaalisti mieheen iskee esimerkiksi seksi, naisen ulkonäkö ja miehen ihailu. Olisin kaivannut kuitenkin omakohtaisia ajatuksia, mikä saisi teidät ihastumaan, että haluaisitte elää naisen kanssa loppuelämän.


    • Hei

      Itseäni kiinnostaisi ehkä sinun tilanteessasi tutkia, mikä sai aikaan näin voimakkaan ihastumisen? Että jo yhden ainoan tapaamisen perusteella olet varma loppuiän yhdessäolon toiveesta. Joskus todella näin tapahtuu ja se on mielenkiintoista.
      Kuitenkin se, että koet hänen olevan täydellinen, ei sinänsä ole totuus. Ethän voi tuntea häntä juuri lainkaan yhden tapaamisen perusteella. Se on tunne jota ihastumiseksi kutsutaan. Siitä on hyvä alkaa rakentaa suhdetta pikku hiljaa. Uskon, että palvonnasta ei ole huolta kun tutustumisenne etenee. Toisen virheet tulevat aivan varmasti näkyviin koska kukaan meistä ei ole vailla puutteita. Mutta sehän ei ole huono asia, koska hyvä parisuhde on sitä, että hyväksyy ja arvostaa toista karvoineen päivineen.

      Kysyt kuinka saisit pidettyä tällaisen miehen itselläsi. Minusta olemalla oma itsensä on ainoa tapa olla ihmissuhteissa. Ei kannata ainakaan esittää muuta kuin mitä on. Ehkä liiallinen riippuvuuden osoittaminen on kuitenkin hiukan arveluttavaa. On hyvä, jos annat hänelle viestiä siitä, että sinulla on muutakin elämää, ystäviä ja mielenkiinnon kohteita.

      Ystävällisesti,
      pappi Elisabet

    • Fiksu-ja-kunnollinen

      Kukaan eiole täydellinen. Mies mies voi olla vaikka väkivaltainen jännämies. Juota se känniin ja katso sitten miten se käyttäytyy. Varmaan siitä löytyy vikoja, et vain tiedä sitä yhden tapaamisen jälkeen- moni nainen saanut turpaan kun luullut miestä täydelliseksi, komeat miehet ei aina ole niitä hyviä miehiä vaikka naiset luulee.

      • Rakastunut_

        Kyllä on synkeitä suomalaisten miesten? kommentteja. Miksi ihmeessä pitää erikseen korostaa, että mies ei ole täydellinen. Oikeasti kuka edes luulee olevansa täydellinen ihminen? Tietenkin hän on täydellinen, _minun mielestäni_. Miksi muuten olisin häneen ihastunut, jos en ajattelisi, että hän on täydellinen? Ja tietenkin on vikoja, mutta sehän tekee ihmisestä vain persoonallisen. Ei hän ole ulkonäöltäänkään ihan mallin näköinen, (vaikka minusta kyllä kuitenkin on). Sisäinen kauneus ja älykkyys loistaa myös ulospäin.

        Miksi erityisesti komeasta miehestä pitäisi paljastua väkivaltataipumuksia? Onko se niin tyypillistä suomalaiselle miehelle? En tunnista tätä ajattelumaailmaa ollenkaan. Ollaan kasvettu varmaan ihan erilaisessa maailmassa.

        Miksi kukaan ei muuten halua puhua juuri siitä palstan aiheesta eli miten mies isketään?


    • 0415

      Rakastunut kommentoi tuola ketjussa että kukaan ei ole kertonut miten mies isketään. Olette kuitenkin olleet jo kerran treffeillä joten eikös se ole jo tullut tehdyksi?

      Eli, jatkat vain samaan malliin kuin nytkin. Olet jo saanut miehen treffeille eli käytännössä mies on jo sinun.

      • Rakastunut

        "Olet jo saanut miehen treffeille eli käytännössä mies on jo sinun."

        Tämä oli aika hauska ja kuvastaa varmaan enemmän kirjoittajaa. Ei vaan mene ihan noin tosielämässä, kun miehilläkin on valinnanvaraa.

        Mies on edelleen yhtä ihana kuin aikaisemmin ja mitään yllätyksiä ei ole tullut, että hän paljastuisi vääränlaiseksi, vaan tunne samankaltaisuudesta on vain vahvistunut. Suorastaan ihmetyttää jos ei ensimmäisten treffien jälkeen tunnista itsestään, että kiinnostaako vai ei tai miksi edes alunperin treffailla henkilöä, jolla on kovin erilainen arvomaailma. Tietenkään arvoja ei aina tiedä, jos ei pääse puhumaan toisen kanssa. Mutta kannattaa tutustua toiseen mahdollisimman hyvin ja se ei tarkoita seksiä. Kaiken tämänkin jälkeen on mahdollista, että suhteesta ei tule mitään.


    • kovaarki

      Anna pakit ihan varuilta. Jotain vikaahan siinä täytyy olla, koska täydellistä ei ole.

    • kolmekymppinennainen

      Vinkit varsinaiseen kysymykseen:
      1. Ole positiivinen. Miehet rakastavat positiivisia, rentoja ja hauskoja naisia
      2.Älä avaudu liian aikaisin todella henkilökohtaisista asioista, vaan pidä alussa keskustelun aiheet kevyinä
      3.Älä ripustaudu mieheen. Anna miehen ymmärtää että sinulla on omakin elämä. Älä laita jatkuvasti viestiä miehelle.
      4.Ole itsevarma ja käyttäydy kuin olisit todella hyvä saalis
      5.Kehu miestä, mutta älä liikaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe