Jenni Haukio huivitettuna Iranissa

jotain.tolkkua

Taas Suomi orjailee vieraan uskonnon tapojen edessä. Naista ei myöskään kätellä, ei edes Suomen itsenäisyysvastaanotolla presidentin rouvaa. Miksi alistutaan vapaaehtoisesti tällaiseen naisten arvoa polkevaan nöyristelyyn ?

40

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaalierkki

      Miksikähän täällä vaaditaan pakolaisia heti tänne tultuaan soveltamaan kaikessa täkäläistä käytäntöä?

      • kantahäme

        Siksi, koska jos suomalainen muuttaa muslimimaahan niin varmasti on laitettava huppu päähän ja noudatettava maan tapoja. Ihminen se vaan on kummajainen, jolla pitää oll ne omat ryhmät, joihin kuulua ja omilla ryhmillä taasen pitää olla omat sidonnaistavat. Jos haluat kuulua ryhmään sinun tulee myös osoittaa se jollakin näkyvällä tavalla.


    • ei_sen_kummempaa

      Koska jotkut osaavat käytöstavat.

      • hoit_su

        Niinpä, tuollaista kutsutaan hyväksi käytökseksi.


    • Ehkämä Pilmarin riita- ja haukkuoppi saa kaikki kohta nöyrtymään.

      Pilmari pyörii palstalla jakamassa törkeyksiään jokaiselle. Ei moiseen saa ihminen sortua koskaan.

      Vielä palataan keskusteluaikaan, jossa hävyttömyyksiä ei suvaita.

      • kantahäme

        Mitä siitä hävyttömyydestä voi seurata?


      • kantahäme

        pyörii ja häärii kuin sukkulat avaruudessa ympäriinsä


      • kantahäme

        Onko haukkukoppi sama asia kuin koirankoppi?


    • Yksullamirjami

      Kaunis oli Jenni Haukio huivitettunakin -- Ja varmaankin ihan omasta tahdostaan --
      Ei kukaan voi määrätä häntä vaikka pukisi sen Suomessakin . Ennan se oli ihan jokapäivänen päähine Naisten pukeutumisessa --ihan ilman minkäänlaista arvostelua --
      No sanotaan että oli perinteinen Suomalainen asu .
      U.M

    • Valtion päämiehen puoliso edustaa omaa maataan. Ei ole mielestäni mitään syytä pukeutua vierailuvaltion etiketin mukaan. Toista on, jos vieras kunnioittaa jotakin maan tilaisuutta pukeutumalla paikalliseen asuun, mutta sehän on vain se yksi tilaisuus.
      Haukion pitäisi mielestäni pukeutua suomalaisten vaatesuunittelijoiden ja -valmistajien asuihin. Markkinointiahan valtiovierailut myöskin ovat. Mukana yleensa suuri kauppavaltuuskunta.
      Puuttuu vain, että koko vierailijaryhmä pukeutuisi kaapuihin ja peittäisi päänsä Arafat-huivilla.
      Mutta onhan Haukiolla oikeus panna huivi päänsä peitoksi. Toivottavasti se oli kotimaista laatua, eikä sitä valokuvan mukaan oltu kääritty islamilaisen perinteen mukaan.

      • demokraattinen

        Koko valtiovierailu on virhe presidenttiparilta. Irania ei Suomen pidä tukea. Väärän vallan nuoleskelemista on Haukion käytös.


      • Mistä minä esm. voin tietää Jenni Haukion Uskonnollista vakautumista -- Suomessa on uskonnon vapaus - --tähän olen nyt sanänut oman mielipiteeni --jokainen on vapaa sanomaan omansa.


      • Mistä minä esm. voin tietää Jenni Haukion Uskonnollista vakautumista -- Suomessa on uskonnon vapaus - --tähän olen nyt sanänut oman mielipiteeni --jokainen on vapaa sanomaan omansa.


      • Suhteellisuudentajua

        Jos ei vieraileva nainen noudata paikallisia naissääntöjä, niin voi sanoa hyvästit maiden väliselle kaupalliselle yhteistyölle. Sitä eivät hyväksy paikalliset miehet, jotka kuitenkin ovat päättävässä asemassa. Voi seurata poliittisia kärhämiäkin.
        Tällaisen jälkeen voi kysyä, että kannattiko käyttäytyä kuin uhmaikäinen kakara.

        Naisten uhmakäyttäytyminen näkyy tosin muutenkin tässä yhteiskunnassa.


      • järjenkäyttösallittu
        ullamirjami kirjoitti:

        Mistä minä esm. voin tietää Jenni Haukion Uskonnollista vakautumista -- Suomessa on uskonnon vapaus - --tähän olen nyt sanänut oman mielipiteeni --jokainen on vapaa sanomaan omansa.

        Ei tämä asia liity mitenkään Haukion uskontoon, vaan niinkuin seuraava vastaus sanoo, se on järkevää politiikkaa. Maassa maan tavalla, sitä pitäisi enemmän Suomessakin noudattaa.
        Ullamirjamin sanomisilla eikä tekemisillä ole mitään merkitystä, presidentin puolison tekemisillä on.
        Tiedämme toki, että Suomessa on uskonnon vapaus, mielipiteen saa sanoa. On myös fiksua olla maailmalle toitottamatta kaikkea mitä sylki suuhun tuo.


    • Ramoona_

      Iranin laki vaatii kaikkia naisia peittämään hiuksensa ja niskansa liikkuessaan julkisilla paikoilla. Iraniin matkustavilta turisteiltakin tätä edellytetään, samoin lentoemänniltä.
      Sen ymmärtää, että kirkkovierailuilla kunnioitetaan uskonnon vaatimuksia, mutta erilaisesta kulttuurista tulevien valtiovieraiden kohdalla se on vähintäänkin epätasa-arvoista. Ministeri Lenita Toivakkakin oli huivitettuna Iranissa ja eikös Tarja Halonen Saudi-Arabian vierailullaan . Siellä kuitenkin on moni mahtinainen, kuten Michelle Obama huivitta esiintynyt. Toivottavasti presidenttipari ottaa tasa-arvokysymykset ja ihmisoikeudet puheeksi tällä vierailullaan. Jospa tämä on osoitus meidänkin toivomuksestamme, että maassa maan tavalla. Tosin yksipuolistahan tämä on, Iranin suurlähettiläs ei edes kätellyt Jenni Haukiota linnan itsenäisyysvastaanotolla.

      Jenni Haukio on varovaisen hillitty pukeutuja muutenkin, toki tyylikästä ja varman päälle. Huomasin lehtikuvista, että väljät mustat housut oli peittävän takin seurana, ja huppumaisesti sidottu musta kankean tuntuinen huivi. Olisiko se huivi sentään voinut olla elegantimmin sidottu, kevyempi ja värikkäämpi vai oliko tarkoitus alleviivata, miltä pakkohuivi näyttää.

    • sekopäitä

      Jennin asuun kuului myös kamalat mustat maata viistävät lötköttävät pitkät housut. Ei saa nilkat edes vilahtaa. Onko niillä miehillä niin huono itsehillintä että naisen nilkka saa sekoamaan ?

      • hupshupshups

        Kuule näkeehän sen nyt että ne sekoo harvase päivä täällä maassamme. Ihan tavalliset miehet tänne tulleet, niin käyvät naisen kimppuun noin vaan melkeen keskellä päivää.


      • hupshupshups kirjoitti:

        Kuule näkeehän sen nyt että ne sekoo harvase päivä täällä maassamme. Ihan tavalliset miehet tänne tulleet, niin käyvät naisen kimppuun noin vaan melkeen keskellä päivää.

        Ei ole helppoa kellään. Monet miehet tulevat maasta, jossa nainen on päästä jalkoihin peitetty, eikä ole sopiva, että siveä nainen katsoo silmiin.
        Huiviton ja huoleton daami on joidenkin tulijoiden käsityksen mukaan kevytkenkäinen, joten ikäviä erehdyksiä saattaa tapahtua.
        Kotouttamisessa varmasti puhutaan heti alkumetreillä vaatetuseroista.

        Me ihmettelemme, miksi jossakin muualla vaatetus on niin erilainen kuin täällä. Kyllä se ihmettely on suotava tulijoillekin.
        Jos ikiaikaisesti on naisten asu ollut määrätynlainen, on varmasti vaikeaa ja vähintään omituista huomata oman perheen naisten muuttavan pukeutumistyyliään. Siksi varmaan näitä burkha-asuisikin naisia näkyy maisemissamme, vaikka melko vähän heitä taitaa. olla.


    • Mitämuutajäänytväliin

      Aloittaja ei siis tunne sanaa protokolla?

      • hupshupshups

        Näin se vaan näyttää olevan niin ne protokollat, vaikka arabimaista tuleekin joku niinsanottu suuri herra Helsinkiin, niin ei varmasti naisensa, jos nyt mukaan sattumoisin jostain syystä on päässyt, ota huntuaan pois. Eikös ne protokollat koske ihan kaikkia ihmisiä ja kaikissa maissa?

        Meidän maassamme kunnioitetaan naista, joka ei tavallisesti käytä huntua, joten arabimaista tulevien herrojen naisten siis pitäisi ottaa huntunsa pois ja käydä kampaajalla ennen tännetuloaan. Mutta miksi näin ei ole? Miksi heidän naisensa/vaimonsa tulevat tänne hunnutettuina?

        Miksi siis Suomen presidentin vaimon pitää hunnuttaa päänsä ja pukeutua pitkään mustaan mekkoon? Hei herätkää nyt jo suomalaiset tajuamaan, missä tässä oikeasti mennään!!!!!! Asi on niin, että naisen asema on todella alhaisella tasolla joissakin jos ei voisi jopa sanoa monissa maailman maissa.

        Niin ja miksi joku arabisheikki saa vierailla maassamme rätti päässä ja pitkä valkoinen hame päällä? Ei kyllä ole mitään tietoa protokollista silloin.


      • Kasvajakehity

        Miksi ihmeessä pohdit naisten asemaa kun kommenttisi perusteella sinun pitäisi miettiä perusteellisesti mitä itseltäsi on maisella matkallasi väliin jäänyt? Onko edes peruskoulun todistusta?


    • maanlaki
    • uudet__vaalit2018
    • hakaniemen-nainen

      "Sauli Niinistön ja Jenni Haukion avioliitto on Suomen läpinäkyvin lumeliitto. Miksi luulette vanhan ikälopun seniilin ukon käpsivän puolta nuoremman lapsosen kanssa, joka kaiken lisäksi on hänen sukulainen. Oma kummityttö." voi helvetti.

      Sauli Niinistölle Haukio ei ole muuta kuin suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon mainetta, ja henkilökohtainen escort- nainen juhlatilaisuuksiin ja tapahtumiin.

      Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta ei ole kysymys.

      Jenni Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa. Kaiken lisäksi Haukio on samanlainen huijari kun Niinistö. Haukio on ilmoittanut ettei halua olla äiti, mutta siitä huolimatta niin kernaasti haluaisi että häntä kutsuttaisiin "maan äidiksi": lapsi rukka ei ymmärrä edes sitä että realistisen maan äidin niinkuin Tarja Halonen täytyy olla myös esimerkillinen äiti omine lapsineen. Haukio ei täytä näitä vaatimuksia. Hän on mainoksen makuun päässyt maalaistyttö joka raapustelee onnettomia ja surkeita runojaan ja saa niistä tyydytyksen epävakaaseen parisuhde- ja seksuaalielämäänsä."

      Mistä on kyse katso tästä

      https://www.facebook.com/piitziz

      • Arvostelun.yläpuolella

        Mistä tämä tieto kummiudesta on oikein putkahtanut? Se ei missään tapauksessa kuitenkaan ole este avioliitolle. Kummina lapselle voi olla kuka tahansa luterilaisen kirkon jäsen.
        Täällä moititaan Haukion huivin käyttöä, moititaan huonoa kättelykulttuuria, korostetaan protokollaa ja hyviä tapja, pukeutumiskoodeja toisuskoisessa maassa, ja sitten repostellaan törkeällä tavalla maan korkeimman virkamiehen avioliittoa ja nimitetään maan presidenttiä "seniiliksi ukoksi".
        Joku siis pitää oikeutenaan mollata ketä tahansa ja miten tahansa, ilmeisesti omaan täydellisyyteensä uskoen.

        Tässä jos missään sopii muistuttaa hyvistä tavoista, protokollasta ja kunnioituksesta.


      • tyhmille_valistusta
        Arvostelun.yläpuolella kirjoitti:

        Mistä tämä tieto kummiudesta on oikein putkahtanut? Se ei missään tapauksessa kuitenkaan ole este avioliitolle. Kummina lapselle voi olla kuka tahansa luterilaisen kirkon jäsen.
        Täällä moititaan Haukion huivin käyttöä, moititaan huonoa kättelykulttuuria, korostetaan protokollaa ja hyviä tapja, pukeutumiskoodeja toisuskoisessa maassa, ja sitten repostellaan törkeällä tavalla maan korkeimman virkamiehen avioliittoa ja nimitetään maan presidenttiä "seniiliksi ukoksi".
        Joku siis pitää oikeutenaan mollata ketä tahansa ja miten tahansa, ilmeisesti omaan täydellisyyteensä uskoen.

        Tässä jos missään sopii muistuttaa hyvistä tavoista, protokollasta ja kunnioituksesta.

        Idiootti. Edustat näköjään sitä ryhmää joka huijattiin äänestämään Sauli Niinistö presidentiksi. Ryhmä nimeltä tyhmät ja yksinkertaiset. Olet niin tyhmä ettet ymmärrä edes sitä että viranomaisen vahvistama konfirmaatio esimerkiksi vihkiminen tai kaste tuo sukulaisuuden. Kirkon viranomainen vahvistaa kasteen ja tuo sen osapuolille juridisen sukulaisuuden. Marja-Leena Niinistö sekä Sauli Niinistö on merkitty juridisiksi henkilöiksi ja osapuolisiksi Jenni Haukion konfirmaatioon kasteeseen missä hänet liitettiin kirkon jäseneksi ja hän sai nimen.


      • hahahahahahhahahaa
        Arvostelun.yläpuolella kirjoitti:

        Mistä tämä tieto kummiudesta on oikein putkahtanut? Se ei missään tapauksessa kuitenkaan ole este avioliitolle. Kummina lapselle voi olla kuka tahansa luterilaisen kirkon jäsen.
        Täällä moititaan Haukion huivin käyttöä, moititaan huonoa kättelykulttuuria, korostetaan protokollaa ja hyviä tapja, pukeutumiskoodeja toisuskoisessa maassa, ja sitten repostellaan törkeällä tavalla maan korkeimman virkamiehen avioliittoa ja nimitetään maan presidenttiä "seniiliksi ukoksi".
        Joku siis pitää oikeutenaan mollata ketä tahansa ja miten tahansa, ilmeisesti omaan täydellisyyteensä uskoen.

        Tässä jos missään sopii muistuttaa hyvistä tavoista, protokollasta ja kunnioituksesta.

        Eihän kummius ole este avioliitolle mutta hahaha kun se hhaahaha hävettää.
        Voihan serkutkin kuksia keskenään hahaha ja alaikäistä sisarpuolta saa rakastella valvovan silmän ulottumattomissa hahahah eihän noista muuta mutta häpeä on hirvittävä


      • En.kehtaa.nimeäni.sanoa

        Häpeä?
        Oletteko hyvät ihmiset ikinä kuulleet kunnianloukkauksesta?
        Tämä ketju pitäisi poistaa.
        Eikö ikä ole teille tuonut mitään mukanaan? Oletteko yhä apukouluasteella vielä elämänne loppumetreillä?


    • kantahäme

      Niin miksi Suomi pokkuroi? Onko meidät opetettu Venäjän ja Ruotsin vallan aikoina pokkuroimaan jotain muuta kuin meitä itseämme, suomalaisia.?

      • Suomettuneet

        Vastaus: ON.


    • kantahäme

      Siksi koska Suomi on nöyristelyjen ihmemaa.

      Joku vinkaisee jostakin nurkasta tarvitsevansa rahaa niin Suomella riittää vaikka elättää koko maailma.

      • Kannatan.hämettä

        Ihan oikea oivallus kantahämeläiseltä. Lue vaikka näitä mielipidekirjoituksia ajatuksella.

        Kekkosta kaivataan. Kekkosen aika oli paras. Kekkonen piti meidät NL:n kaverina. Ei olisi NL kaatunut, jos KEKKONEN olisi ollut elossa. Rahasta ei olisi pulaa.
        Nyt on kurjaa, kun SDP vaan tekee hallaa kaikelle. Tosin hallituksessa ei ole yhtään demaria, mutta kuitenkin, kuitenkin... Muistelkaapa!
        Dermokraattinen Koivisto halusi siirtää presidentin valtaa eduskunnalle ja hallitukselle. MITÄ se sellainen on! Ei kyllä Kekkosen aikaan olisi tullut kysymykseenkään! Kekkonen pystyi hajottamaan hallitukset tuosta vaan Nyt pitää odottaa kaiken maailman vaaleja.

        Nenäpäivänä kerätään rahaa maailman lapsille Luepa palstoilta, miten siihen suhtaudutaan.
        Korruptiosta syytetään kaikkia oikelta vasemmalle. Mamuja pelätään, uutta uskontoa pelätään, "ne-vie.meidän-naiset-ja-työpaikat"-asenne voimistuu joka päivä. Turvapaikkakiellon saaneet pitäisi jättää hankeen kuolemaan, älytöntä, että niille järjestyy yöpymispaikat, kirkkokin syytää vain niille rahaa.
        Uskon perässä vaeltava Suomen kansa pelkää lujan uskonsa kariutuvan. Mehän niin kannatamme kirkkoa eikä kukaan halua siitä erota. Kristinusko on johtotähtemme! Nyt kasvualusta uusille tuulille on asennettu. Kohta olemme kaikki väärässä uskonhurmassa!

        Työttömille ja syrjäytyneille annetaan kahmalokaupalla avustuksia. Kuka ne maksaa!
        Eläkeläiset kierivät rahassa, kyllä Suomen valtiolta ja eläkefirmoilta hynää vaan löytyy niille syöttiläille.
        Rahaa kerätään niin että nykyisin työssä käyvät eivät pääse enää eläkkeelle ollenkaan. Kekkonen olisi asian hoitanut paremmin. Myllykirjeillä!


    • hauskat_päivät

      https://www.facebook.com/piitziz/photos/a.175834789505772.1073741828.175831279506123/179167552505829/?type=3

      "Sauli Niinistö ja naiivi lapsivaimonsa, minkä monet tulkitsevat vielä henkisesti jälkeen jääneeksi, elävät Ruususen untaan Mäntyniemessä. Fantasiaa Suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Kysymyksessä on Suomen läpinäkyvin lumeavioliitto. Koko Niinistö presidenttiys kun perustuu silkkaan huiputukseen. Niinistö väärentää kannatuslukunsa kaikkialla, luo mielikuvia että olisi IN vaikka on todellisuudessa täysin väärä henkilö presidentiksi, hän soittelee lehtien toimituksiin uhoaa ja maksaa lehtien toimittajat ja television kirjoittamaan ja julkaisemaan itsestään yksi kaunista kymmenen hyvää yksitoista tekaistua korusatuilua. Onneksi internetin aikana kansan syvät rivit käyttävät enemmän internettiä eivätkä ole enää Niinistön paperimainoksen uhreja.
      Sauli Niinistölle "rouva" Haukio ei ole muuta kuin suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon mainetta, ja henkilökohtainen escort- nainen juhlatilaisuuksiin ja tapahtumiin."
      "Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta ei ole kysymys.
      Jenni Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa. Kaiken lisäksi Haukio on yhtä yksinkertainen kun Sauli Niinistö. Haukio on ilmoittanut ettei halua olla äiti, mutta siitä huolimatta niin kernaasti haluaisi että häntä kutsuttaisiin "maan äidiksi": lapsi rukka ei ymmärrä edes sitä että realistisen maan äidin niinkuin Tarja Halonen täytyy olla myös esimerkillinen äiti ja kunnostautunut kasvattaja omine lapsineen. valitettavasti Haukio ei täytä näitä vaatimuksia.

      https://www.facebook.com/piitziz/photos/a.175834789505772.1073741828.175831279506123/179167552505829/?type=3

    • beethooven

      Oikein kaunis hunnussaan oli. Joten tervetuloa taas hyville kirppariostoksille Hietsuun ensi keväänä vaikkapa vaan se huntu naamalla niin kukaan ei huomaa mitään.

      • lökglösd

        Mieluiten huntu naamalla ettei kukaan tunnista ja osoita sormella että tuo on se insestin uhri


    • sosiaali_tarkkailija

      Serkun,sisarpuolen tai kummilapsensa kanssa ei ole kielletty rakastella kysymys on kuitenkin vakavasta ja erittäin häpeällisestä asiasta nimittäin siveettömyydestä,


      Joissain yhteydessä voidaan asiaa tarkastella jo rikosoikeudellisestakin näkökulmasta,
      insestin eli sukurutsan osalta.

      Sauli Niinistö alisti Haukion haureuteen tämän ollessa vielä alaikäinen. Laki insestistä muuttui 1992 ja sen osalta asian rikosoikeudellinen arviointi on mahdotonta.
      Mutta häpeä, se suunnaton se on suurta. Ulkomaat nauraa täysillä että Suomen presidenttinä on seksuaalisesti kieroutunut ikämies joka on naimisissa oman puolta nuoremman oliko se nyt sisarpuoli vai kummityttönsä kanssa


      "Did u alrready know that president of the finland for the present Sauli niinistö got married with its own relative. Today Sauli (sheep) Niinistö have sex with his godchild Jenni Haukio. Their age difference is almost thirty years. Jenni Haukio`s motive of love with the old man Sauli Niinistö is simply advertising and money only!"

      Lähde: sosiaalinen media

      https://www.facebook.com/Älä-äänestä-enää-Sauli-Niinistöä-1606003069647224/

    • suuri_paljastus

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=274370626236560&set=o.1606003069647224&type=3

      Did u alrready know that president of the finland for the present Sauli niinistö got married with its own relative. Today Sauli (sheep) Niinistö have sex with his godchild Jenni Haukio. Their age difference is almost thirty years. Jenni Haukio`s motive of love with the old man Sauli Niinistö is simply advertising and money only!

      Lähde: sosiaalinen media

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=274370626236560&set=o.1606003069647224&type=3

    • 3nhyd54
    • Markku_Hermunen

      Ilta-sanomat juuri elää valeuutisten levittämisestä ja keinotekoisesta todellisuudesta.

      Iltasanomat on Helsingin käräjäoikeudessakin tuomittu painokanteesta ja valehtelusta, asiasta on oikeudenkäyntipöytäkirjat jokaisen luettavissa ilmaiseksi

      Anna siis yksikin syy miksi LAINVOIMAISEN tuomion valehtelusta saanut iltasanomat uutinen olisi korrekti?

      Aiheesta lisää sosiaalisessa mediassa katso tästä

      https://www.facebook.com/Helsingin-Sanomat-973661466012809/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe