IV-Suodattimet verkkokaupasta - kokemuksia

Mistä-tilaan

Onko kokemuksia verkkokauppojen palveluksista ja toimitusajoista liittyen suodattimien tilaukseen? Mistä suodattimia kannattaa tilata?

25

9091

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei-Suodatinmestarit-Oy

      Älä ainakaan hanki suodatinmestarit.fi (Suodatinmestarit Oy) verkkokaupasta. Yrittäjä on täynnä itseään. Asiakaspalvelu oli epämiellyttävää. Suodattimet oli miten sattuu paketissa, että esim. karkeasuodattimet sai arvuutella, että kumpi on tulopuolen ja kumpi poistopuolen suodatin. Ja paketin teippauksetkin oli vedetty melko huolimattomasti. Paketti oli puoliksi auennut teippauksista. Asiakaspalvelussa puhelimen päässä firman edustaja vastaa tiedusteluihin vain epäoleellisilla vastakysymyksillä hymeksien päälle.

      Hinnatkin on ko. verkkokaupassa noussut. Ostin edellisen suodatinerän myös tuosta kaupasta. Silloin ne oli laadukkaammat ja useamman euron halvemmat. Esimerkiksi netrauta.fi meidän iv-laitteen suodattimet ainakin vähän edullisemmat ja kuitenkin laadukkaammat. Tuttu osti sieltä myös tuon "filtekno" merkin alta. Hän on ollut ainakin tyytyväinen niihin suodattimiin.

      • Ei-Ilma-Arena-Filtekno

        Älä ihmeessä osta ainakaan Ilma-Arenan filtekno suodattimia. Täyttä kusetusta. Laatu ja toimitusaika mitä sattuu. Asiakaspalvelu todella töykeetä. On kokemusta.


    • Ivkonekauppias

      Älä mistään verkkokaupasta ja nyt puhuu kokemus. Suosittelen kivijalkakauppaa ja niistä Hanakat ketjun myymälöitä, vain siksi että niitä sentään on vielä melko kattavasti. Saatat saada myös arvokkaita vinkkejä koneen käytöstä ja varmasti saat alkuperäiset suodattimet (kun huomaat pyytää). Alkuperäisyys on kriittistä koneesi toiminnan kannalta. Nettikaupat saattavat teettää vastaavat suodattimet "missälie" joten painehäviökin on "mitälie" ja kuitenkin puhutaan vain muutaman euron hintaerosta sinulle. Katteessa suurempi ero ja se jää suodatinkauppiaalle.

    • Suodattamassa

      Minulla on jatkuva tilaus (toimitus 6 kk:n välein) verkkokaupasta ja hyvin on pelannut ja ihan oikeanlaisia Valloxin suodattimia on tullut. Enpä nyt muista, mistä ne tulevat, mutta pitäähän ne postista aina hakea. Toisaalta ei tarvitse markettiin mennä tilaamaan ja hakemaan.

      • 10perheentalo

        Tuo sama systeemi on taloyhtiöiden suodatinhankinnoissa.


    • Karvaa

      Kaksi asiaa joka jokaisen ilmastointikoneen omistajan tulee tietää kuluttajana

      - Kaikki materiaali tulee ulkomailta ja ne valmistetaan / muokataan valmiiseen kuntoon vasta Suomessa jos täälläkään sen huomaat paketista. Jos on Suomalaisella avainlipulla varustettupaketti kaikki ok. Ylimääräiset karvat ovat poissa.
      - Jos taas suodatin tulee läpinäkyvässä muovitetussa pussissa niin se tulee suoraan ulkomailta ja Suomessa lätkätään pelkkä tarra mihin ilmastointikoneeseen suodatin nyt sattuu käymään. Näissä on yleensä välystä johtuen eri maiden sekä laivarahdin aiheutamasta kosteudesta. Joten osta asiantuntija liikkeestä suodattimet

    • Sepe11

      suodatinpiste.fi

      Tuolta olen pari vuotta tilannut. Nopea toimitus ja edulliset hinnat!
      Suosittelen!

    • Kokemusta-on

      Juu, Suodatinmestarit Oy verkkokaupasta älä ihmeessä osta. Jos verkkokaupasta hommaat, ni ota mielummin vaikka suodatinpiste.fi tai suodatinkeskukselta. Niissä paljon mukavampi asioida.

      • Oikeat_suodattimet

        En saanut oikean kokoisia suodattimia suodatinpisteestä. Palauttamisen kanssakin oli vähän säätämistä. Naapurini vinkkasi Wekkisuodattimen, josta löysin oikeilla mitoilla ja edullisesti verrattuna alkuperäiseen.


    • Hyvintoimi

      Ainakin Wallox koneen suodattimet ovat olleet sopivia sekä kooltaa että laadultaan Suodatinpisteessä. Toimitus viikon kuluessa ja kohtuu edullisesti.

    • Huoltomies

      Olen jo useamman vuoden hankkinut Walloxin suodattimia, niin alkuperäisiä että jonkun muun valmistamia Suodatinmestareilta, eikä niissä ole ollut moitteen sijaa. Nopea toimitus, ja kohtuulliset hinnat, paitsi tietysti alkuperäiset, niille Wallox määrittelee hinnat.

    • Manuaalinlukija

      Lueskelin myös oman koneeni takuuehtoja. Takuuehdoissa lukee, ettei laitteessa ole takuu voimassa jos laitteessa käyttää joitain muita suodattimia kuin valmistajan. Varmaan johtuen noista ylempääkin mainituista laatueroista.

    • Iloxair

      Täällä kivijalkakauppiaat pelottelevat minkä ehtivät.

      Suodatinkeskus.com oli se mistä minä oman LTO-laitteeni suodattimet olen tilannut. Kotimaisuusasteeksi sanovat 95%.

    • Ivk

      Suodatinpisteestä ostin useamman suodatinsarjan. Kun olin viimeistä vaihtamassa, niin suodatin oli liian pieni. Laitoin reklamaatio asiasta, niin vastaus oli

      "Moro,

      ikävää ettei suodatin ollut oikeanlainen, pahoittelut siitä!

      Olemme kuitenkin myyneet ko. suodattimia useita tuhansia tilauksesi jälkeen ilman reklamaatioita, joten niiden pitäisi olla oikean kokoisia.

      Mukavaa viikonloppua!"

      Kun vastasin viestiin, että muut samassa tilauksessa olivat oikean kokoisia, niin vastaus oli vain, että pahoittelemme pakkaus virhettä!

      Eivät ehdottaneet vaihtoa oikean kokoiseen yms.
      Taitaa jäädä tilaaminen kyseisestä firmasta jatkossa.

    • Kerta-asiakas

      Komppaan ehdottomasti esitettyjä milipiteitä suodatinmestarit.fi verkkokaupasta. Kerran kokeilin, toista kertaa ei tule. Sain puolet siitä mitä kuvittelin ostavani ja ylimielisen palvelun asiakaspalvelusta kaupanpäälle.

    • SwegonSuodatin

      Swegon Casa Smart W3 suodattimia tarvitsen. Takuuta vielä koneessa jäljellä joten alkuperäisiä pitää olla takuun vaatimuksena.
      Kysymys kuuluukin. Mikä valmistaja tekee Swegonille suodattimet? Tilaisi sitten suoraan valmistajan verkkokaupasta.

      • Anonyymi

        Swegonin alkuperäissuodattimet saa heidän omasta verkkokaupasta www.casastore.fi


    • raksaaja-sh

      Tilasin tuolta suodatinvalmiste.com Enervent LTR6:n EU5 suodattimia 2x2.
      Viikonloppuna laitoin paikalleen.

      Laatu oli silmämääräisesti hyvä. Mutta nuissa kolmipussisisssa on toki suodatuspintaa vähemmän kuin 5 tai 7 pussisissa, mutta kun kone on reilusti ylimitoitettu, niin varmasti riittää, vaikka vaihtais vain kerran vuodessa suodattimet ... itse asiassa, niin taidan alkaa tekemäänkin.

      • raksaaja-sh

        Toimitus oli nopeaa, hinta ei ollut halvin, maksoin 90€ postikuluineen.


      • Anonyymi

        Kokeilin pitää suodattimia koneessa vuoden.
        Joko suodattimen kehyksessä oli väljyyttä tai suodatin meni tukkoon koska ulkoilman skeidaa oli jonkin verran päässyt ohi suodattimen.

        (ilmanvaihto on max noin 50% koneen kapasiteetista, siksi ajattelin kokeilla josko kertavaihto riittäisi, ei riittäne)

        -raksaaja(sh)


    • Anonyymi

      Tietäisittepä oikeasti mistä materiaalista niitä on tehty kaikkiaan. Ja kuinka moni valmistaa ne itse. Myyvät vaan hyvällä katteella niitä.

    • Anonyymi

      Suodatinkeskus huijaa! Ostin Velco VS-100 vaihtosuodattimia, jotka oli kuvan kera verkkokaupassa. Sain täyttä kiinap@skaa (ilman mitään valmista/tuotemerkintöjä) , jotka eivät läpäise ilmaa kunnolla. Varmaan suodatusluokka on riittavä, mutta ilma ei vaihdu.

      Rahat saa takaisin vain naksulliseen nuneroon soittamalla, tai meilitse asioimalla. En todellakaan osta tuolta enää mitään!

      • Anonyymi

        Yritit säästää väärässä paikassa ja sait paskaa, ja haukut myyjää. Suodatinkeskuksen sivulla ei luvata ko. suodatimelle yhtään mitään. Tuolla taas kerrotaan VTT:n testistä ja suodatusluokasta yms: https://www.terveysilma.fi/tuotteet/ilmansuodattimet/vaihtosuodattimet-velco-venttiiliin

        Nuo paremmat maksaa noin 8 euroa kipale ja nuo säästömallit sen 5,50euroa ja menee yksi kappale vuodessa.

        Mutta tänne täytyy tulla itkeskelemään...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritit säästää väärässä paikassa ja sait paskaa, ja haukut myyjää. Suodatinkeskuksen sivulla ei luvata ko. suodatimelle yhtään mitään. Tuolla taas kerrotaan VTT:n testistä ja suodatusluokasta yms: https://www.terveysilma.fi/tuotteet/ilmansuodattimet/vaihtosuodattimet-velco-venttiiliin

        Nuo paremmat maksaa noin 8 euroa kipale ja nuo säästömallit sen 5,50euroa ja menee yksi kappale vuodessa.

        Mutta tänne täytyy tulla itkeskelemään...

        Suodatinkeskus myy halvinta, se tiedetään ja ok kunta/kaupunkisektorille missä haetaan vain alinta hntaa. Yksityistalouteen, omaan nenään tulevalle ilmalle haluaisin oikean suodattimen :)


    • Anonyymi

      Suodatin24.fi verkkokaupasta on surkea kokemus. Sain viallisen tuotteen (lähettivät todennäköisesti Virosta). Tarjosivat 10% hyvitys johon en ole suostunut. Eivät vastaa enää viesteihin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe