Amerikan presidentinvaalit alkoivat

Donald_Virolainen

Ääntenlaskenta alkoi, Johannes Trump johtaa. Kanerva valvomassa ääntenlaskentaa.

16

107

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nakkilalainen

      Keskusta siis sielläkin niskan päällä kuten täällä Nakkilassakin.

    • kukkenhaimiaeitule

      Katselin just jenkki kanavaa,Trampin johto senkun kasvaa,mitäs tähän sanoo brexitin vastustajat, iänikusiset jaanaajat, vastarannankiisket, mädättäjäsuvakit ja muut pellehermannit ja pelottelija aaltoset,kyllä on turvat niin muikeana ja ei oikein silmihin tohrita kattova kun niin hävettää että korvia oikein poltteloo ja hikiä pukkavaa persvakohon.

    • rötösherroja

      Rötösherroja kumpikin. Ikävä oli rötösherrajahti jonka yhteydessä Virolainen joutui 1980-luvun alkuvuosina kovaan julkiseen pyöritykseen, oli osasyynä hänen putoamiseensa eduskunnasta. Virolaisen väitettiin vaatineen tamperelaiselta Nopan rakennusliikkeeltä lahjuksia Keskustapuolueelle, mutta tämä syytös osoittautui täysin aiheettomaksi, tosin vasta vuosia kestäneen prosessin jälkeen. Rötösherrajahtia Virolainen kuvasi myöhemmin uransa ikävimmäksi ja epämiellyttävimmäksi kokemukseksi. Mitähän paljastuu jos Trumpista presidentti ? Nyt jo tullut esiin vaikka mitä.

    • Enhyväksyvaalitulosta

      Huomen aamulla kuuluu : "Kansa on puhunut, pulinat pois.",

    • mukamas_rötösherroi

      Kyllhä myö AKU Vennamol ja täll maailmal viel näytämme. Kehtasivat mokomat nimitel meitä rötösherroiks.

      Katso linkki: http://aijaa.com/NAOVYo

    • Donaldjärkimies

      Olen tähän mennessä pitänyt Donald Trumpia vain julkisuudenkipeänä narsistina. Mutta näköjään Donaldilla on järki tallella, toisin kuin useimmilla poliitikoilla. Hän nimittäin sanoi jotain sellaista, mitä ei nykyään saisi sanoa; Trump hyökkäsi kovin sanoin laitonta maahanmuuttoa vastaan kritisoiden sitä, kuinka USA:n rajan yli tulee paljon ongelmatapauksia, kuten raiskaajia, murhaajia ja huumekauppiaita.

      Kuten arvata saattaa, poliittisesti korrekti valtamedia ja vasemmistoeliitti raivostui Trumpille täysin. Monet yhtiöt, kuten televisiokanava NBC, ovat lopettaneet yhteistyönsä Trumpin kanssa. Poliitikot kritisoivat häntä kovin sanoin. Kommentaattorit ja kolumnistit lyövät häntä kuin vierasta sikaa.

      Kaikki tämä vain siksi, että Trump sanoi ääneen yksinkertaisen totuuden. Mutta näin se menee aina. Hyysärit pyr­kivät suvaitsevaisuuden ni­­mis­sä vaikenemaan maahanmuuton ongelmista ja tu­kahdut­tamaan niitä kos­ke­van kes­kus­te­lun leimaa­mal­la fak­to­jen esiin­­tuo­jat ra­sis­teik­si tai kse­no­fo­beik­si.

      Mo­ni­kult­tu­ris­­missa maa­hanmuut­ta­jiin suhtau­dutaan rodul­listettuina, uh­riu­tet­tui­na ja syyntakeet­to­miksi infan­tili­soituina hol­hok­­keina, kulttuuri­sesti homogeeni­sena biomas­sana, joka soveltuu lä­hin­nä rasistien pyl­ly­jen pyyh­kimi­seen ja lyö­mä­aseek­si, jolla vasemmistolaiset todistavat olevansa muita parempia ihmisiä; suvaitsevaisia.

    • menejatiedä

      Mene ja tiedä kummastakaan mahdollisesta pressasta mutta Totuuden puhujistahan ei koskaan ole pidetty. Suomessakaan ei saa puhua ääneen maahanmuuttajien tuomista ongelmista, kaikki luokitellaan heti rasismiksi, ja näin ollen totuudelta peitetään korvat ja suljetaan simät. Lähtökohtaisesti en ole koskaan pitänyt Trumpista, mutta puhuu asiaa ja selkeesti ja ääneen.

    • Johannesvirolainen

      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump
      Donald Trump

    • Ervo

      Tulevaisuus tuntematon just näin menee

      Sähköposti-skandaali on peräisin Clintonin ulkoministeri-kaudelta (2009-2013). Ulkoministeri Clinton asennutti yksityisen sähköpostipalvelimen oman talonsa kellariin. Suojaamattoman palvelimen kautta Clinton lähetteli sekä yksityisiä sekä työhön liittyviä sähköposteja. Sähköpostit sisälsivät salaiseksi luokiteltuja asiakirjoja. Tässä vaiheessa hän rikkoi lakia jo kahdesti. Työsähköpostit pitää mennä ulkoministeriön salattujen palvelimien kautta koska ulkoministerin toimintaa on pystyttävä tarkistamaan tarvittaessa jälkikäteen. Lisäksi tietoturvariskin takia salaisia sähköposteja ei saisi missään nimessä liikkua yksityisen palvelimen kautta joka oli suojaamaton. Koko asia kävi ilmi kuulustelujen aikana kun iso määrä sähköposteja puuttui ulkoministeriön arkistoista. Suurin osa näistä löytyi myöhemmin Clintonin yksityiseltä palvelimelta mutta edelleen puuttuu 30.000 sähköpostia. Normaali ihminen olisi saanut näistä virheistä vankilatuomion mutta jostain kumman syystä FBI ei nostanut syytettä Clintonia vastaan vaikka oli tiedossa, että pienemmästä rikkeestä neljän tähden kenraali tuomittiin viideksi vuodeksi vankilaan. Kun koko asia paljastui alkoi rikoksen peittäminen. Clinton käytti oikeusministerin pestin aikana 13 kännykkää ja nämä hävitettiin vasaralla. Lisäksi tyhjennettiin ja puhdistettiin tietokoneiden kovalevyt jonka yhteydessä sähköposteja hävitettiin. Tämä oli jo 3. rikos koska on lainvastaista tuhota asiakirjoja jotka ovat liittovaltion omaisuutta.

      FBI tutkimusten ja kongressin kuulustelujen aikana Clinton aina valehteli suoraan viranomaisille. Vakavin törkeä valhe oli, että hän ei ole lähettänyt salaista tietoa suojaamattoman palvelimen kautta missään vaiheessa. FBI tutkimukset kuitenkin osoittivat, että salaista tietoa oli lähetetty useampi kerta. Pirullinen pieni akka.

      Project Veritaksen salavideot jotka paljastui muutama viikko sitten osoitti millaista rumaa peliä Clinton ja Demokraattipuolueen johto on valmis pelaamaan näissä vaaleissa. Yhdellä videolla kerrottiin miten puolueaktiivit järjesti väkivaltaisuuksia Trumpin vaalikokouksissa. Toisella videolla suunniteltiin vaalivilppiä kehuskeltiin kuinka sitä on harrastettu jo vuosikymmeniä. Paljastusten jälkeen ainakin kaksi johtohenkilöä on joutunut eroamaan. Yksi heistä, Bob Cramer kävi Valkoisessa talossa yli 300 kertaa ja tapasi Obaman yli 40 kertaa. Vain rikollisten (eniten saatanan valtakunnasta) pääsy estetään.

      Yhdysvallat on halutuin maa ja kaikkien täytyy yhdessä hävittää rikollinen (russia). Saatanan valtakunta russia on vastenmielinen jokaiselle ihmiselle.
      On väärin sanoa tervetuloa kaikki. Rikolliset kuten erikoisesti rus EI SAA TULLA.

    • Trumppresidentti

      Feministit lakoon ( Hillary Clinton ) ei oo Amerikka vielä valmis naispresidenttiin ja kun Hillary kysymyksessä, niin ei tarvitse ollakaan

      • tosiaankin

        Kyllä minua todella rajusti inhottaa tuo rouva Clintonin hahmo. Mikä sormitaiteilija hän oikein on, kun jatkuvasti on jokin sormi tai peukalo osoittamassa jotakin ja naama on niin valtavassa virneessä, että oikein hirvittää. Kyllä merikkalaiset ovat todella narrattavia ja simppeleitä, jos menevät tuon emännän asettamaan ansaan.


    • huominenonjännä

      Ei Hillary voi kahta kertaa hävitä, seuraavalla kerralla jo liian vanha ehdokkaaks

    • trumptrumptrump

      Kautta historian on Amerikan presidentit olleet

    • juurnäino

      On se Rumppi Uuttinin kaveri? puolusttakko se Rumppi ny vEnöjää eikö ana NATOsten kiussa mäite eihön????

    • mitavalia

      Mitä väliä sillä yleensäkään on meille suomalaisille, että kuka Tarzan siellä apinoiden kuninkaana häärää

      • eijajoo

        Se kuka siellä häärää, ei niinkään, mutta kun se häärääjä määrittelee paljon globaalia turvallisuutta/turvattomuutta, niin se tuntuu myös meilläkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3990
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3822
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      606
      3784
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      17
      2478
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      73
      2368
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      329
      2007
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1990
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1829
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1519
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe