Kommunistit hävitettävä

younameit

Olisi syytä hävittää kommarit mahdollisimman pikaisesti.

32

410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VaroRyssääPekka

      Trump näkee Krim on ihan kuin ryssä, kaikki on valeltu paskalla. Tämän vuoksi on
      kärsimys pahuudessa russia jatkuu. Kaikkialla missä ryssä miehittää esimerkkinä
      on Moskova kaikki rikosta laiton duuma . Venäjällä on kaikki valeltu paskalla lenin.

      Ryssä on saatanan valtakunta. Krim on jo valeltu paskalla, mutta meillä on tehtaita
      rikoksessa russia. Kenraali Patton on halunnut vapauttaa maailman saatanasta rus.

      Kenraali Patton (kuin hullu koira) määräsi suurella viisaudellaan Saksan virkakoneiston pysymään paikoillaan, aivan kuten Ruotsin kuningas, kun piru ryssä vain miehitti Suomea. Kaikki sivistys on tullut Lännestä, Egyptistä,
      Kiinasta, Roomasta, Saksa Ruotsi on Suomea ei koskaan ilkivallasta russia.

      Suomen Vapaussota 1918 kaikki ryssät maasta pois. Suojeluskunnat hälytettiin Tammisunnuntaina ottamahan aseet noilta ryssän sotilailta. Putin on rikollinen.
      Donald Trump puhuu asiaa, kun haluaa Putinin Haagiin! Tämä on hirveän tärkeää!

      Donald Trump Puhuu Asiaa!

      • kaikenlaistasitä

        Mitään selvää tuosta saanu.... järki hävitetty näköjään jo. Oliko se se kommunismin hyvä puoli? Se järkeisoppi?


      • 1F4E3

        1F4E3


      • regtyhre
        kaikenlaistasitä kirjoitti:

        Mitään selvää tuosta saanu.... järki hävitetty näköjään jo. Oliko se se kommunismin hyvä puoli? Se järkeisoppi?

        Kyseessä oli venäjää sairaanloisesti vihaava natopalstan natoylipappi.


      • lahtarit

        tappoivat ja lahtasivat Suomalaisia, olivatko tammisunnuntaina ottaneet niin paljon viinaa kun eivät erottaneet ryssää Suomalaisesta. Englanti ja USA jopa puuttuivat MAnnerheimin lahtaamiseen


    • presutpetti

      Mielestäni ei, kattokaas meidän pääministerejä ja mitä Sipilä on saanut aikaiseksi, minä äänestä aivan kiusallani haisevia kommareita

    • jorba

      kaikenmaailman ääripäät on hävitettävä natseista kommareihin.

      • ihankotosissaan

        Mainitset siis suoranaista joukkotuhoa! Älähän nyt, kai ne ihmiset saa olla semmosia hulluja, kun ovat? Aina on ollut yhteiskunnan "ulkopuolella" olevia järjestöjä!


      • mikäsenmäärittelee

        Kaikki suuret totuudet ovat lähteneet kerettiläisyydestä. Ääripäitäkin tarvitaan. Jos kaiken maailman ääripäät pitäisi hävittää, niin mukana menisi ääripään luonteetkin: tulielementit (leijonat, oinaat, jousimiehet), tulielementit vuosiluonteista (tulitiikeri, tulilohikäärme, tulirotta)... Mikä loppujen lopuksi määrittelee "ääripään"?


    • pirun lahtarit! voitte pitää sen Hevosen kokoisen turpanne kiinni ennen kuin puhutte kuin Natzit, että meidät kommunistit pitäisi hävittää maan päältä! Ainoastaan kapitalistin ja yrittäjyyden kannattaja puhuu noin se on kuulkaa niin että ilman meitä kommareita, (niin työläisiä) Te yrittäjät Ette ole mitään! Suomi ei ole mitään ilman työläisten luokkaa joka pitää tämän maan raiteillaan meillä työläisillä (Niin me Kommunistit) on täysi oikeus osoittaa mieltämme kun meidän ja kaikkien muiden työläisten oikeuksia huononnetaan koko ajan ja te kapitalistit Vain Valitatte. Että olemme kalliita työn tekijöitä jos me kommarit ärsytetään NIIN paljon olisi kai viisainta muttaa amerikkaan. muiden kapitalistien seuraan ja nauttimaan kapitalismin eduista. Eli ei mistään! Jos Mahtava NeuVostoliitto olisi saanut toimia edes 15 vuotta pidempään niin suomen talous ei olisi niin kuralla. Neuvoni nyky tilanteeseen on että ulos eurosta ei muuta kuin tekemään kauppaa mahtavan ÄitiVenäjän kanssa. Soyuz nerushimy respublik svobodnykh
      Splotila naveki velikaya Rus'!
      Da zdravstvuyet sozdanny volley narodov
      Yediny, moguchy Sovetsky Soyuz!Slav'sya, Otechestvo nashe svobodnoye,
      Druzhby narodov nadyozhny oplot!
      Partiya Lenina — sila narodnaya
      Nas k torzhestvu kommunizma vedyot!

      YRITTÄJYYS ON ENSIMMÄINEN ASKEL KOHTI EPÄ ONNISTUMUSTA!

      • Kommareille5pros

        Oli natsi taikka kommari, niin nyt kannattaa äänestää kommunismia. Syy Suomessa ei anneta virallistaa natsipuolueita, mutta kommunismi puoluetta ne ei voi poistaa, koska se antaisi vihiä ettei "puolueita" sallittaisi. Siksi esim. kaikkien natsien pitää äänestää kommareita, että saadaan natsit myös saavat puolueen Suomessa. Kaikille pitää antaa mahdollisuus puolueeseen.

        Jos et tykkää Sipilästä, niin äänestä kunnallisvaaleissa kommareita, se saa Kokoomuksen, sipilän ym. tutisemaan ja hallitukseen pelon siitä, ovatko menneet liian pitkälle.

        Kommareille 5% ääniä, niin Sipilä tutisee


      • milloilähetääitään

        Kuules sinä. Kirjoita kyrillisillä niin tuosta saa jotai selvääki.
        - Terv. toinen "kommari".
        Milloin olet syntynyt? Missä päin asut?


      • milloilähetääitään kirjoitti:

        Kuules sinä. Kirjoita kyrillisillä niin tuosta saa jotai selvääki.
        - Terv. toinen "kommari".
        Milloin olet syntynyt? Missä päin asut?

        Anteeksi Toveri! mutta en ilmianna asuin sijojani. oman turvallisuuden puitteissa! mutta olen syntynyt vuonna 1992. kerroppa lisää itsestäsi Ps olen erittäin epä luuloinen ihminen eli luottamustani ei ole helppo ansaita! kun en luota ihmisiin kovin helposti sori vastausten kestossa vois kestää:


    • H.Histiricus

      "Olisi syytä hävittää kommarit mahdollisimman pikaisesti."

      "ja idän aroilta kurkistaa Iivana julman haamu, se verta ja tulta ennustaa on taistelun näkevä aamu". Siis jotenkin tuohon tapaan ? Fraseolologia on sama on sitten tunnus risti,hakasilla tai ilman työkalut vasarat ,alasimet tai vaikkapa sirppi ja vasara, tai vaikkapa tähti. Miten sanoikaan naapurin mummeli kun kutoi mattoja jopa "porvariskoteihinkin" . Punasta pittää olla ja valkosta ja mustia sinne tänne eihän se muuten matolta näytäkkään. Tasapäistäminen on kaikkien joukkoliikkeitten "Fyhrereiksi" pyrkivien unelma. Jos joku ajattelisi omilla aivoillaan sehän olisi vaara johtajakultille. On tosin onni, ettei tuo unelmointi ole laajennut taas kovin laajalle vain ne joiden kotikasvatus on jäänyt "ruohonjuuritasolle" ovat noiden "Froidetaalien" hengenheimolaisia.

    • hytjtrthtyhty

      <i> kommunismi on itsestään hajova onneksi

      • SinäAjattelet

      • SinäAjattelet kirjoitti:

        Kommunismin tuhoamiseen tarvitaan että Israel ja pankkiirit poistetaan hallitsemasta maailmaa.

        http://www.middleeastrising.com/report-israel-caught-harvesting-palestinian-organs-again/

        Hei sinäJokaAjattelit! niin Lopeta sillä se on turhaa! Kyllä Me autetaan teitäkin Pistä 5 sormea vaakaan naamasi eteen ja laske omat vuosi lukusi Esim 45v niin saat selville kuinka korkealle kullisi nousee! Esim 60v mies aloittaa Peukalo =20 v Etusormi =30 Nimetön keskari 40 nimetön 50 ja pikku-rilli60v Vielä On toivoa Jos ymmärsiitte Kapitalistiset Koirat!


    • kaukana_on_hyvä_elää

      Maailman 1. SUPERVALTA, KIINA. Kiva kattoo ku pistää jenkit polvilleen rumppelin uhoilun seurauksena. Kommareita ovat, ite en kyllä oikeen välitä. Mut olkoon jokaisella maalla omansa, nähty on kun esim. Irakia on demokratisoitu.

      • moskvitsmies

        Näimpä se on että kommunismilla on ns. talouskasvua... Kun ei vaan se valtio törsää rahojaan joutavaan!


    • lohkaiskaavaltiostapala

      Vai niin, no tulepas minun kanssa luomaan uus alue, missä valtiosta ei ole tietoakaan, mutta missä ihmiset viihtyy. Nimittäin jostainhan valtiosta sellainenkin on lohkaistava. Mikä laki estäisi valtaamasta koko maailmaa valtioilla? Ei sellaista lakia edes ole?
      Valtiot on käsittääkseni luotu kansan vapautta vastaan. Niihin ei saa tehdä muutoksia, muuten se on maanpetturuutta tjsp. Jos siis hallitus alkaa harjottaa kansan hyvinvointia haittaavaa politiikkaa, niin mitäs teet? Yrität äänestää toista puoluetta?
      Jotain ihan uutta pitäisi keksiä. Kansankomitea, tai sellainen hallitus, missä ei ole puolueita. Tästä puhui jo Gaddafikin aikoinaan.
      Mikä juttu tuo valtio on, jota ikäänkuin pelätään hallituksen tasolta niin, ettei valtion pilkkomisesta tms. saa puhua mitään? Mitä on perustuslaki ja miksi sellainen täytyy olla? Se ei ole Jumala, jota vastaan ei voi taistella. Se on pelkkiä kirjaimia papereilla, kun taas elämä ei ole kiinni kirjaimista, vaan se elää ja kehittyy ja laajenee. Sitä ei pidä yrittää laein kahlita.
      Hallitus on kuin pikkulapsi, joka on rakentanut palikoista ympärilleen muurin, eikä tohdi rikkoa sitä, koska se on hänen rakentamansa.

    • ipdusfh

      Idän ihmemaan romahdettua käytännössä kaikille on valjennut, mikä on ainoa oikea ratkaisu kommunismiin. Joku laurilyly tai anttirinne jos vielä jaksaa parin kylähullun kanssa valaa uskoa Pohjois-Koreaan, tuohon viimeiseen vasemmistolaisuuden linnakkeeseen.

      Todellinen kysymys on se, miten kommarit parhaiten likvitoidaan. Itse kannatan ruumiiden käyttämistä saippuan raaka-aineeksi.

      • ensi alkuun voisit Haistaa omaa persettä! sillä nuo sinun ajatukset tuntuvat tulevan suoraan sieltä! olet unohtanut että Mailmassa on vielä Äiti-Venäjä ja Veli-Kiinalainen sekä Pikkuu veli Korea! Tiedätkö miksi Ihmiselle on luotu 5 sormea? siksi että 2/4 esimmäistä käytetään heilutteluun ja 2 viimeistä persen kaivelun!


      • ipdusfh
        samppa92 kirjoitti:

        ensi alkuun voisit Haistaa omaa persettä! sillä nuo sinun ajatukset tuntuvat tulevan suoraan sieltä! olet unohtanut että Mailmassa on vielä Äiti-Venäjä ja Veli-Kiinalainen sekä Pikkuu veli Korea! Tiedätkö miksi Ihmiselle on luotu 5 sormea? siksi että 2/4 esimmäistä käytetään heilutteluun ja 2 viimeistä persen kaivelun!

        Venäjä ei ole nykyään kommunistinen. Se on diktatuuri, jonka lähimmät esikuvat tulevat Hitlerin Saksasta ja Mussolinin Italiasta.

        Kiina taas on luopunut kommunismista ja suorastaan houkuttelee ulkomaisia yrityksiä sen sijaan, että pyrkisi kansallistamaan yritystoiminnan. Rikastumiskiellostakin on luovuttu niin täysin, että Kiinan kommunistien puoluekokousta kutsutaan maailman suurimmaksi miljonääriklubiksi.

        Jotain kommunismin jäänteitä on vain sellaisissa takapajuloissa, joiden olemassaolo on elävä todiste sosialismin täydellisestä konkurssista.


    • Ok kystäänpä? Miksi te vihaatte Kommunismia? itse En ole vielä tuominnut Kapitalismia suoralta Kädeltä! niin miksi te Kapitalistit näette Kommunistin Selleaisena Mörkönä että teidän täytyy asettua jokaisessa mutkassa sitä vastaan?

      • 386835683

        Olisi luultavasti hyviä syitä asettua kommunismia vastaan myös suoralta kädeltä. Nykymaailmassa niin ei kuitenkaan tarvitse tehdä. Voi katsoa maita, jotka ovat oikeasti kokeilleet kommunismia. Tämän empiirisen aineiston perusteella kuka tahansa tulee siihen tulokseen, että kommunismi johtaa poikkeuksetta tilaan, jossa kaikki on päin pyllyä.


    • Et Ole tosissasi! hyvin se on toiminut ainakin tässä perheessä! pappa oli kommari isä on vasuri ja itse olen kommari että daa!

      • 386835683

        Ai hyvin? Sukunne ei taatusti löydy Suomen rikkaimpien top-listoilta. Oikeistolaiset siellä juhlivat.


      • Kommunisti1

        Juuri siksipä pitää olla noita Oikeistoherroja vastaan olemalla kommunisti!


      • Sallinen2

        Kommari on lähinnä itseään ja ihmiskuntaa vastaan. Näkeehän tuon.


    • Sallinen2

      Miksi ihmeessä? Jos omaa vähänkään huumorintajua niin mukavahan kaiken maailman ketoharjuja ym itsensähäpäisijöitä on seurata. Enää ei tule enää naapurineljännestäkään huumoripläjäyksenä radiosta.
      Kohta joka tapauksessa viimeisen kommarin voi kuivata ja taitella Lenin-museon vitriiniin.

      • Moskvitsmies

        Eipä pysty vielä tahi milloinkaan, vielä kommunistiset liikkeet toimivat Suomessa!


    • Jaajaajaajaa

      Kommunismi hävitettiin maailmasta suuremmilta osin jo 90-luvun alussa, tai oikeastaan se hävitti itsensä omaan mahdottomuuteensa. Avautuvat Kuuba, Vietnam ja Kiina ovat ymmärtäneet realismin ja turvautuvat markkinoihin lisääntyvissä määrin. Vain P-Korea vielä sinnittelee. Kommunistit ovat nykyään vain ikävää hiekkaa yhteiskunnan rattaissa eikä niiden hävittämiseen ole syytä. Eri asia Kylmän sodan vuosina jolloin kommunismi oli todellinen uhka "vapaalle maailmalle".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe